Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 524 — The Mathematician
Csoport meccseket ki kell hozni 3-3ra
Eagles-bengals-lions ellen hozni 2t és akkor amúgy szavunk nem lehet
Kar hogy akkor takarítás se lesz még jó draftvse

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ellenünk is lehet majd Teddynek tündökölni 😊
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Ez ott volt! Mintha egy másik csapat ment volt ki a pályára. Nem tudom mi történt a sracokkal, de le a kalappal a csapat előtt!
roberto23
Kikerült a fék (Miller) a csapatból 😀
De tényleg ezt nem gondoltam volna...nagy grat...
több mint 4 éve
 twitter.com/ShelbyHarris93/status/1457462316602118147?t=ZTusuMsb7soKcVo69Ze2oA&s=19

több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Tessék, mire átfordulok én is pesszimistába, addigra kiderül h igazándiból SB contenderek vagyunk 😀

Viccet félretéve ez eléggé pofás meccs volt | (kár a garbage time TD-kért statisztika ügyileg) | , a csoport is nyílt még, bármi lehet.

A draft classunk is villogott, PS2 szokásos érett játékkal, Javonte Williams 111 yard, Quinn Meinerz nem vallott szégyent, Caden Sterns INT, Jonathon Cooper, a 7. körös gyémántunk is letette a névjegyét (2 zsákolás) | + Hintonnak is megvolt a nagy játéka bónuszként | , jó kis meccs volt ilyen szemmel is.

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Azért ebben a Sutton-Patrick-Jeudy-Hinton-Hammler-Fant-Okwe kapkodóbrigádban van aranytartalék..
Teddyben meg azt bírom, hogy olyan mint aki a lábtörése után a második életét éli ès semmi veszítenivalója nincs. (Egy agydaganat utàn én csak tudom milyen ez) Senki nem veszi komolyan, hülye neve van, élcelődnek a nevén, az se számít, ő is nevet, eldobálgat, nem idegeskedik, az is jó, ha sikerül, az sem baj ha nem, ő van, élvezi minden nap ajandékát.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
dreadman Denver Broncos 171
Nem tudom a srácok mit reggeliztek de jól nyomták.
Ilyenkor mondom, hogy kár volt a Vasas meg a Raiders elleni balfékeskedésért. Az a kettő nyerhető meccs lett volna.
Kifogtam az év legvacakabb stream-jét, a meccs fele fagyott, akadozott.....

Positive Vibration
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
A meccs után hivatalosan is kérvényeztük, hogy átkerülhessünk az NFC Eastbe

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Lolmao
Statement win
Innen mar az SB a minimum
Tudni lehetett hogy Von Miller volt a fék

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Ez ott volt! Mintha egy másik csapat ment volt ki a pályára. Nem tudom mi történt a sracokkal, de le a kalappal a csapat előtt!

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Most látom az eredményt. 2015-ben hagytam ki utoljára meccset. Ez az én formám..
Cruyffista
Akkor megvan mit kell tenned. A csapat az elso!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
ez nagyon random meccs volt 😀
Grat a srácoknak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Most látom az eredményt. 2015-ben hagytam ki utoljára meccset. Ez az én formám..
több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Dak játszik vagy Cooper Rush magic lesz?
Heisman
Tudtommal Dak fog játszani
több mint 4 éve
Ha már meccsnap, mit vártok a Dallas ellrn?
Gerichill
Nezhetetlen focit és vereséget. Esélyünk sem lesz szerintem.
roberto23
Sajnos már én is vereséget várok/annak örülnék...
Általános Doktor
Bennem most nagyon kettős érzések vannak, mert egy vereséggel még közelebb kerülnénk Fangio kirúgásához, viszont nyilván szeretném, ha nyernénk ennek ellenére is.

Nagyon egy szar dolgok ez...

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
Dak játszik vagy Cooper Rush magic lesz?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Gerichill
roberto23
Sajnos már én is vereséget várok/annak örülnék...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Gerichill

több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 547
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Lock nem lesz ma covid protokollok miatt.
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Kizárt, hogy egy bizonyítottan agresszív BPA hívő GM egy olyan classból húzzon 2. vagy 3. számú QB-t, ahol azon vitatkoznak az egyetemi szezon felénél, hogy van-e első kör kaliberű QB úgy egyáltalán. Top 3-ba ezért sem fogunk becserélni. Meg azért sem, mert a Lionsnak és Texansnak franchise arcra van most szüksége. Tavasszal a Dolphinsnak ott volt Tua és az 1/6, ezért tudott becserélni a 49ers. Három első és egy harmadik körrel..

Veterán QB-ra fogunk rámenni. Rodgers, Wilson, Cousins, Ryan. Ha nem sikerül, jön Jimmy G vagy Dalton Teddy-vel versenyezni. Kb ezt tartom realitásnak. Ez a csapat durván alul van edzve. Simán el tudom képzelni, hogy a falak szétboostolását, és egy jó edzői stáb kinevezését (mondjuk ez zárójeles, mert nyilván jónak fogja akit kinevez) fogja Paton a kínálat miatt előnyben részesíteni. Rodgers és Wilson nem reális, csak nem kizárható. De azért ez a Falcons és Vikings nagyon a szétesés szélén áll. Igaz, Ryan és Cousins sem néznek ki a legjobban.. Teddy meg kb 2. körös fizetésen jövőre is. Szóval én nem feltétlen támogatnám, de el tudom képzelni hogy Patonnál ez előrébb van a listán mint a rookie egy ilyen classból.

Én személy szerint Corral vagy Rodgers/Wilson vagy maradjon Teddy párti vagyok jelenleg. Meglátjuk mit hoz a szezon második fele.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Addig még sok hó leolvad a Sziklás hegységben, mire eljutunk a qb kérdéshez. A legfontosabb kérdés szerintem az, mi lesz a zavaros tulajdonosi struktúrával, tényleg új kezekbe ès irányítás alá kerül a klub? Ez fog mindent meghatározni. Jöhet olyan csapat, ami mindent felborít, és jobbá is válik hirtelen minden, és jöhet egy kalandor, ami után vissza sírjuk a mai állapotot. Jöhet olyan, aki próbál valamiféle kontinuitást tartani, és szerelni, amit szerelni kell. Ès az is lehet, hogy minden marad így. Én inkább azt vélem felfedezni, hogy vonzó és lehetőségekkel teli csapat képét próbálják felrajzolni. Mind fiatal tehetségekben, mind sapkában, mind draftcetlit illetően. Paton pedig arra apellál, ha totális új rezsim jön, az egy éves tevékenysége okán folytathatja. Talán így van, talán ez is egy forgatókönyv.. A háttérben lehet lázas egyezkedések folynak.
Zalán
Mondjuk egy fiatalos, ambíciózus tulajdonosi csoport elég jót tehetne a ligának és a csapatnak a kirakat zoknibábok helyett. Nyilván ha egy Bezos, Musk, Lebron féle ego központú magamutogatas lenne ebből az katasztrófa lenne de előbb utóbb muszáj az NFL-nek is beleállni a modernizációba ez pedig jobb híján a tulajdonosok oldaláról kell induljon.

több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Addig még sok hó leolvad a Sziklás hegységben, mire eljutunk a qb kérdéshez. A legfontosabb kérdés szerintem az, mi lesz a zavaros tulajdonosi struktúrával, tényleg új kezekbe ès irányítás alá kerül a klub? Ez fog mindent meghatározni. Jöhet olyan csapat, ami mindent felborít, és jobbá is válik hirtelen minden, és jöhet egy kalandor, ami után vissza sírjuk a mai állapotot. Jöhet olyan, aki próbál valamiféle kontinuitást tartani, és szerelni, amit szerelni kell. Ès az is lehet, hogy minden marad így. Én inkább azt vélem felfedezni, hogy vonzó és lehetőségekkel teli csapat képét próbálják felrajzolni. Mind fiatal tehetségekben, mind sapkában, mind draftcetlit illetően. Paton pedig arra apellál, ha totális új rezsim jön, az egy éves tevékenysége okán folytathatja. Talán így van, talán ez is egy forgatókönyv.. A háttérben lehet lázas egyezkedések folynak.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Szerintetek kikre lehet esély jövőre QB poszton? Vagy a draft legnagyobb hypa-al rendelkező QB-ja fog itt kikötni?
FLZOLI
sztem a legnagyobb hype-ra esélytelen vagyunk 1/1 nélkül azért meg nem fogunk áldozni
én megvárnám hogy mi lesz az edzőkkel mielőtt QBra nyáladzok