Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintetek kikre lehet esély jövőre QB poszton? Vagy a draft legnagyobb hypa-al rendelkező QB-ja fog itt kikötni?Ha marad a prototípus QB szemlélet akkor Willis, Corral Howell és Ridder kizárva. Pickett és Strong felelnek meg a régivágású feltételeknek.
FLZOLI

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Szerintetek kikre lehet esély jövőre QB poszton? Vagy a draft legnagyobb hypa-al rendelkező QB-ja fog itt kikötni?Hát én jósolni se merek. Még mindig lehet pár helyen olvasni ezeket a Rodgers/Wilson opciókat, de én továbbra is kizártnak tartom, hogy bármelyik is itt kössön ki. Más veterán jelöltet, akit érdemes is lenne idehozni én viszont látok. Szóval marad a draft.
FLZOLI
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Szerintetek kikre lehet esély jövőre QB poszton? Vagy a draft legnagyobb hypa-al rendelkező QB-ja fog itt kikötni?
több mint 4 éve
Ha ehhez hozzávesszük, hogy a 3. legtöbb pénzt tudjuk majd átgörgetni, akkor nekünk lesz a legtöbb helyünk, mindezt 5 darab top100 pickkel. Ez már csak elég lesz QB nélkül is, hogy elsőként válasszunk HC-t...Most disgusting picture I’ve ever seen.
— Smalls (@StephieSmallls) November 4, 2021
Vile.
Heinous.
Just puked. pic.twitter.com/Izh655kJ3w
A PFF szerint PS2 nincs benne jelenleg az all rookie csapatban, ami vicces, mert közben meg az általuk szezon előtt top3 védelemnek tartott D-nk egyik legjobb játékosa, és jelenleg a fogadóirodák 3. legesélyesebbnek tartják a DROY címre.
But I thought Trevon Diggs “got burned every play” pic.twitter.com/6PP6IFIjCW
— Nick ✊ (@MileHigh_Nick) November 4, 2021
több mint 4 éve
Na én sem maradok ki a jóból akkor. Nálam Chubb az elsőszámú kedvenc jelenleg, még ha egyre inkább bustnak is tűnik. Bár Mastermindnak Von mellett belőle is sikerült egy átlagos játékost faragni. Remélem jövőre egy kompetens edző mellett, sérülések nélkül meg tudja mutatni mit is tud. Aki még kapásból eszembe jut az Simmons, Sutton, Patrick és Sterns. Én már most imádom a csávót, főleg a 7 snap/2 sack meccse volt állat. 😀
több mint 4 éve
Én is beszállok a kedvencek felsorolásába:Patrick, Simmons, McManus, Harris.
Én a mostani csapatnál Simmonst látom, mint potenciális vezéregyéniség.
több mint 4 éve
Nálunk is embert faragott azért Bollesból pl | tudom h a holdingok értékelése is segít | , nála inkább az a baj h akkora füstje volt, mint pl Kollarnak és így egymás mellett elég durva difi van a két egység között, főleg h az OL-be sokkal többet invesztálunk.Én nem értem, hogy nálatok vele mindenki félremegy szinte, pedig Pittsburghben nagyon jól edzette a falat és mindenki sajnálta, hogy eljön,.munchakot legalább annyit kéne szidnom mint tremendous jobot, legalább annyira túlértékelt pozíciós edzőként, mint choker védelme...Amúgy kíváncsi vagyok nálatok ki a top3 kedvenc a jelenlegi rosterről?Bár szurkoló nem vagyok, de
Ki az akiért még odaültök meccset nézni egyáltalán
Sutton, Jeudy, Shelby, Jackson nálam, de az első kettő még nagyon az elején jár, utóbbi kettő meg azért elerte már a plafont
FLZOLI
Glasgow, Meinerz (ha játszana), Jeudy
alatristeShelby, Patrick, Hinton
Black_AdderSimmonst azért ki ne hagyd.Jewell, Patrick, Harris
Zalán
akiket még szeretek és jók Sutton, Simmons, Jackson, Meki, AJ
akikbe látok lehetőséget és fantáziát juditka, hamler, ja will, ps2, reed
akiket nem tudok megmagyarázni hinton, oje, strnad
Negritis
Black_Adder
Érdekes módon nálunk középső-hátsó körös és UDFA emberekből, mint Beachum, Foster, Gilbert, Villaneuva, Hubbard, Feiler, Finney normális falakt rakott össze, amik működtek.Willie Parker
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
munchakot legalább annyit kéne szidnom mint tremendous jobot, legalább annyira túlértékelt pozíciós edzőként, mint choker védelme...Amúgy kíváncsi vagyok nálatok ki a top3 kedvenc a jelenlegi rosterről?Bár szurkoló nem vagyok, de
Sutton, Jeudy, Shelby, Jackson nálam, de az első kettő még nagyon az elején jár, utóbbi kettő meg azért elerte már a plafont
FLZOLI
Zalán
Negritis
Én nem értem, hogy nálatok vele mindenki félremegy szinte, pedig Pittsburghben nagyon jól edzette a falat és mindenki sajnálta, hogy eljön,.
Érdekes módon nálunk középső-hátsó körös és UDFA emberekből, mint Beachum, Foster, Gilbert, Villaneuva, Hubbard, Feiler, Finney normális falakt rakott össze, amik működtek.Black_Adder
több mint 4 éve
dehogy kell megmagyarázni 😀Nem tudtam, hogy meg kell magyarázniAmúgy kíváncsi vagyok nálatok ki a top3 kedvenc a jelenlegi rosterről?Bár szurkoló nem vagyok, de
FLZOLI
Zalán
Negritis
A védelemből Shelby látom sokak kedvence, talán nem kell sokat hozzáfűzni
Az offenseből Patrick tavalyi 0 azaz nulla droppos szezonja a sok korai pick és milliós szabadügynök igazolás között udfa-ként nagyon alulértékelt, szerintem megérdemli a szeretetem. Sutton is jó választás, Risner is, csak utóbbinál az a baj, hogy a falat egységében meg nagyon nem szeretem és valójában munchakot legalább annyit kéne szidnom mint tremendous jobot, legalább annyira túlértékelt pozíciós edzőként, mint choker védelme...
És akkor vagy McMoney a special teamből, mint szerintem ő lett a rangidős, de most nem nézek utána, vagy valami joker pick:
Hinton felé a tiszteletem nem lehet szavakbaölteni azután, hogy 0, semmi, nada, felkészüléssel kiállt irányítóként játszani. 1 hét felkészüléssel is más, gyakorolsz a többiekkel, rád hangolják kicsit a gameplant, az hogy szólnak kb szombaton, hogy holnap te irányítasz egy borítékolható katasztrófa, úgy mész a pályára, hogy tudod te leszel az örök példa, hogy nem lehet fotelből beszállva irányítani, ő fejest ugrott a busz alá és elkerülte a shotoutot, aminek még valami jelentőssége is lett volna, ha a kókler nem basssza el azt a sorozatot korábban...
Az hogy idén beverekedte magát a keretbe elkapóként az egyik pozitív felhangja a szezonnak, vagy akár az elmúlt 5 évnek.
Sok dolog miatt lehet szeretni egy játékost, nyilván könnyebb, ha a megnyerő publikus személyisége mellé a pályán is pozitív értelemben emlékezetest nyújt, de Hintonnál nekem most elég volt hozzá egy szép elkapás egy TD egy 5/5 a Raiders ellen, nem a 3 legjobb játékost kellett felsorolni, hanem a 3 kedvencet.
Amúgy mind tudásban mind személyiségben nagyon "elszegényedett" a csapat. 1-2 éves átutazó szerződéssel nehéz is valami maradandó pozitív imázst kialakítani magukról az embereknek | (főleg hogy a töretlen hype ellenére nem sokan vannak akik beférnének az azóta ugyanezen szakértők által lesajnált bajnok csapatba, na de majd most hogy az utolsó ballansztjától is magszabadult egy A+ tradedel, soha többé nem kap majd ki) | . Van akinek ennyi idő alatt is sikerül, Peyton, Ware, Tebow háromnegyed szezon alatt nagyobb hatással volt érzelmeinkre, mint más egy karrier alatt, de számunkra Talib is a szerethető rosszfiú volt (monjduk neki kellett hozzá a játéka is nagyon, hogy más színben lásd a nyaklánc letépést meg hasonlókat), most talán Kareem Jacksonnak sikerült ilyen hamar beilleszkednie és ő mondjuk az NFZ-be is tényleg elfért/befért volna...
Aztán ha jönnek az eredmények biztos könnyebb a játékosoknak is megmutatni a szerethető oldalukat, CHJ, Von, Wolfe akkor jöttek amikor a nukleáris sivatagra félévtizedes meghatározó csapat épült, úgy könnyebb szimpatikusnak lenni mint állandóan mély frusztrációval állni a sajtó elé, de az igaz hogy ők voltak az alappilérei azoknak a sikereknek, ami miatt könnyebb volt elfogadtatniuk magukat, mondhatni ilyen szempontból (is) saját sikereik kovácsai voltak.
Most nincs az, hogy alig várom a varázslatot Manningtől és bármelyik elkapójától, Thomas, Decker, Stokley, Welker, Sanders vagy akár Julius Thomas, nincs hogy alig várom, hogy pályára lépjen a védelem, egy impozáns 3&outra, pár szemetgyönyörködtető sackre vagy egy Talib pick6-re. Nem játszunk olyan szép focit, mint 2011-16 között vagy mint 2005-08 között
Ez a "szegénység" nem csak az eredmények hiányában mutatkozik meg. Lehet ott gyökerezik, de máshol is látható hatása, miközben persze a vezetés továbbra is hibátlan és tökéletes a "szaksajtó" szerint. Aztán megnézel egy 13-mas vagy 15ös meccset meg mondjuk a mostani győzelmünket és valahogy valami mégsem ugyanaz... És hiába van sok játékos akit szeretek legalább egy a kedvencek között is nagy kedvenc nekem hiányzik... Von nélkül nem csak gyengébb, hanem szegényebb és idegenebb lett ez a csapat, megmondhatja a fizetett propaganda hogy jobb lett így minden, de nem igaz, statisztikai alapon semmire nem megyünk majd a 2+3mal. Van persze 6. körös Brady is, de azzal nem tervzel. 2-3 körös kitöltő zongoracipelő játékosokból pont van elég, olyan mint Von Miller, nem lesz addig amíg Von Miller játszik és valszeg utána se még egy jó darabig...
De ez nem Shelby, Patrick és Hinton, meg a többi szerethető játékos hibája. Ha pénzügyi okok miatt kell mennie, akkor persze annak a felelőssége elővehető, aki Gordonnak és mondjuk Fullernek adta a pénzt azokra az évekre amikor nyilvánvalóan mindegy ki a CB vagy RB, de ez egy más történet ezt majd előveszem tavasszal, amikor újra belelépünk sokadszorra ugyanabba a folyóba...
Az is más kérdés, hogy a Paton előtti játékosokból max 1-2 kap új szerződést, de így Von Millerrel tett gyalázat után az se kizárt, hogy max ilyen Bruton típusú ST playa akit befogad. Lesznek majd új kedvencek vagy legalábbis olyanok akiket szertünk, bár ez az első draftclass és első FA igazolások nekem egyelőre nincsenek azok között akik miatt fennmaradok hajnalban, bár van akinél láttam PS2-t/Williamset, meg 13-ra Moreno is keeper lett nálam pedig ha lehet neki erősebb árral kellett szembeúsznia, majd meglátjuk... A játékosok, az ezdők, a gm, a tulaj, a mez, a stadion és még akár a város is változhat a csapat marad. Volt már jobb, lesz még jobb. Nem tudom mikor, de valamikor lesz és ha valaki a mostani keretből túlél addig, az már akkor tett lesz, hogy már csak azért lehet őt szeretni...
Black_Adder
de köszi érte 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kedvenceim : Harris, Simmons, Sutton, Patrick
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem tudtam, hogy meg kell magyarázniAmúgy kíváncsi vagyok nálatok ki a top3 kedvenc a jelenlegi rosterről?Bár szurkoló nem vagyok, de
FLZOLI
Zalán
Negritis
A védelemből Shelby látom sokak kedvence, talán nem kell sokat hozzáfűzni
Az offenseből Patrick tavalyi 0 azaz nulla droppos szezonja a sok korai pick és milliós szabadügynök igazolás között udfa-ként nagyon alulértékelt, szerintem megérdemli a szeretetem. Sutton is jó választás, Risner is, csak utóbbinál az a baj, hogy a falat egységében meg nagyon nem szeretem és valójában munchakot legalább annyit kéne szidnom mint tremendous jobot, legalább annyira túlértékelt pozíciós edzőként, mint choker védelme...
És akkor vagy McMoney a special teamből, mint szerintem ő lett a rangidős, de most nem nézek utána, vagy valami joker pick:
Hinton felé a tiszteletem nem lehet szavakbaölteni azután, hogy 0, semmi, nada, felkészüléssel kiállt irányítóként játszani. 1 hét felkészüléssel is más, gyakorolsz a többiekkel, rád hangolják kicsit a gameplant, az hogy szólnak kb szombaton, hogy holnap te irányítasz egy borítékolható katasztrófa, úgy mész a pályára, hogy tudod te leszel az örök példa, hogy nem lehet fotelből beszállva irányítani, ő fejest ugrott a busz alá és elkerülte a shotoutot, aminek még valami jelentőssége is lett volna, ha a kókler nem basssza el azt a sorozatot korábban...
Az hogy idén beverekedte magát a keretbe elkapóként az egyik pozitív felhangja a szezonnak, vagy akár az elmúlt 5 évnek.
Sok dolog miatt lehet szeretni egy játékost, nyilván könnyebb, ha a megnyerő publikus személyisége mellé a pályán is pozitív értelemben emlékezetest nyújt, de Hintonnál nekem most elég volt hozzá egy szép elkapás egy TD egy 5/5 a Raiders ellen, nem a 3 legjobb játékost kellett felsorolni, hanem a 3 kedvencet.
Amúgy mind tudásban mind személyiségben nagyon "elszegényedett" a csapat. 1-2 éves átutazó szerződéssel nehéz is valami maradandó pozitív imázst kialakítani magukról az embereknek | (főleg hogy a töretlen hype ellenére nem sokan vannak akik beférnének az azóta ugyanezen szakértők által lesajnált bajnok csapatba, na de majd most hogy az utolsó ballansztjától is magszabadult egy A+ tradedel, soha többé nem kap majd ki) | . Van akinek ennyi idő alatt is sikerül, Peyton, Ware, Tebow háromnegyed szezon alatt nagyobb hatással volt érzelmeinkre, mint más egy karrier alatt, de számunkra Talib is a szerethető rosszfiú volt (monjduk neki kellett hozzá a játéka is nagyon, hogy más színben lásd a nyaklánc letépést meg hasonlókat), most talán Kareem Jacksonnak sikerült ilyen hamar beilleszkednie és ő mondjuk az NFZ-be is tényleg elfért/befért volna...
Aztán ha jönnek az eredmények biztos könnyebb a játékosoknak is megmutatni a szerethető oldalukat, CHJ, Von, Wolfe akkor jöttek amikor a nukleáris sivatagra félévtizedes meghatározó csapat épült, úgy könnyebb szimpatikusnak lenni mint állandóan mély frusztrációval állni a sajtó elé, de az igaz hogy ők voltak az alappilérei azoknak a sikereknek, ami miatt könnyebb volt elfogadtatniuk magukat, mondhatni ilyen szempontból (is) saját sikereik kovácsai voltak.
Most nincs az, hogy alig várom a varázslatot Manningtől és bármelyik elkapójától, Thomas, Decker, Stokley, Welker, Sanders vagy akár Julius Thomas, nincs hogy alig várom, hogy pályára lépjen a védelem, egy impozáns 3&outra, pár szemetgyönyörködtető sackre vagy egy Talib pick6-re. Nem játszunk olyan szép focit, mint 2011-16 között vagy mint 2005-08 között
Ez a "szegénység" nem csak az eredmények hiányában mutatkozik meg. Lehet ott gyökerezik, de máshol is látható hatása, miközben persze a vezetés továbbra is hibátlan és tökéletes a "szaksajtó" szerint. Aztán megnézel egy 13-mas vagy 15ös meccset meg mondjuk a mostani győzelmünket és valahogy valami mégsem ugyanaz... És hiába van sok játékos akit szeretek legalább egy a kedvencek között is nagy kedvenc nekem hiányzik... Von nélkül nem csak gyengébb, hanem szegényebb és idegenebb lett ez a csapat, megmondhatja a fizetett propaganda hogy jobb lett így minden, de nem igaz, statisztikai alapon semmire nem megyünk majd a 2+3mal. Van persze 6. körös Brady is, de azzal nem tervzel. 2-3 körös kitöltő zongoracipelő játékosokból pont van elég, olyan mint Von Miller, nem lesz addig amíg Von Miller játszik és valszeg utána se még egy jó darabig...
De ez nem Shelby, Patrick és Hinton, meg a többi szerethető játékos hibája. Ha pénzügyi okok miatt kell mennie, akkor persze annak a felelőssége elővehető, aki Gordonnak és mondjuk Fullernek adta a pénzt azokra az évekre amikor nyilvánvalóan mindegy ki a CB vagy RB, de ez egy más történet ezt majd előveszem tavasszal, amikor újra belelépünk sokadszorra ugyanabba a folyóba...
Az is más kérdés, hogy a Paton előtti játékosokból max 1-2 kap új szerződést, de így Von Millerrel tett gyalázat után az se kizárt, hogy max ilyen Bruton típusú ST playa akit befogad. Lesznek majd új kedvencek vagy legalábbis olyanok akiket szertünk, bár ez az első draftclass és első FA igazolások nekem egyelőre nincsenek azok között akik miatt fennmaradok hajnalban, bár van akinél láttam PS2-t/Williamset, meg 13-ra Moreno is keeper lett nálam pedig ha lehet neki erősebb árral kellett szembeúsznia, majd meglátjuk... A játékosok, az ezdők, a gm, a tulaj, a mez, a stadion és még akár a város is változhat a csapat marad. Volt már jobb, lesz még jobb. Nem tudom mikor, de valamikor lesz és ha valaki a mostani keretből túlél addig, az már akkor tett lesz, hogy már csak azért lehet őt szeretni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Közben a nagy fórumbalhék mellett gondoltam, megragadom a lehetőséget, és készítettem egy félabsztrakt portrét a trade kapcsán, egyfajta tribute-ként az elmúlt évekhez 😊 | (Ehhez garantáltan jobban értek, mint Paton munkásságának teljes körű megítéléséhez 😀) |Elég vagány lett 🙂
Bozontron
több mint 4 éve
Közben a nagy fórumbalhék mellett gondoltam, megragadom a lehetőséget, és készítettem egy félabsztrakt portrét a trade kapcsán, egyfajta tribute-ként az elmúlt évekhez 😊 | (Ehhez garantáltan jobban értek, mint Paton munkásságának teljes körű megítéléséhez 😀) |
több mint 4 éve
Sutton, Simmons, Okwuegbunam, Jeudy - mivel csak hármat lehet..Amúgy kíváncsi vagyok nálatok ki a top3 kedvenc a jelenlegi rosterről?Bár szurkoló nem vagyok, de
FLZOLI
Zalán
Negritis
De sok szerethető játékosunk van. Az edzők közül már bajosabb a helyzet, ha három kedvencet kellene mondani.
Kollar, Bill, William Wallace Kollar
Kábé ennyi
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Amúgy kíváncsi vagyok nálatok ki a top3 kedvenc a jelenlegi rosterről?Bár szurkoló nem vagyok, de
FLZOLI
alatriste
Shelby, Patrick, Hinton
Black_Adder
Simmonst azért ki ne hagyd.Jewell, Patrick, Harris
Zalán
több mint 4 éve
Amúgy kíváncsi vagyok nálatok ki a top3 kedvenc a jelenlegi rosterről?Bár szurkoló nem vagyok, de
FLZOLI

Liverpool Fc
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Koszi a tartalmas választ! Sajnálom, ha neked vagy másoknak esetleg úgy érződött a kommentem, hogy beszoltam, leoltottam, bármi, mert az eltérő vélemények ellenére nem volt célom. Se veled, se dreadman-el, se bozontronnal szemben. Lenézni meg pláne nem nézek le senkit, foleg, hogy ebben a közösségben mindenki tud legalább annyit a sportról vagy a csapatról, mint én. Sőt. Én eddig nem éreztem úgy, hogy bárki miattam tűnne el a fórumról, ha mégis így vagy, sajnálom. Tényleg élménnyel olvasok minden kommentet itt.Persze, neked szólt, csak színházba rohantam és öles léptekkel haladva az utcán pötyögtem és mellényomtam egy macskakörmöt. Bocs.Nyugodtan címezheted nekem is, ha nekem szól. 😊Nem lehet, ez egy fórum. semmi olyan nem történik, ami nem a fórum természete, a szurkoló szurkolói érzelmeitől irányítva kiír, nyilatkoztat, szakért, vitáz, elemez, stb. a fórum üzemeltetői által megalkotott szabályok keretei között. Ezt a fórum-intézkedési-kényszert igazán levetkőzhetnénk már itt, emiatt nincs aktivitás, enyészik, pang a fórum, lapos, unalmas. Ha már a csapatvezetés egy rakás szar, ha már a qb a középszer legalja, ha már ikonjától megfosztott a csapat, legaláb had írja be a júzertárs, a sokadik kilencujjú tájtendet. Van alapja. És egyelőre Paton sem váltotta meg a Sziklás hegységet. Finoman fogalmazva agresszíven megoldotta a qb, a cb és az rb problémát.Közben Fullert is áruljátok. (PFT)Ez erős túlzás azért, bárkinek odaadná a vezetés aki egy használt óvszernél többet kínál érte
Amadeus
FLZOLI
Zalán
Egyébként imádom ezt, hogy azt kéred rajtad számon, amit most te serelmezel. Lévén, hogy nekem nem jár, hogy leirjam a véleményemet, hogy ez már nekem kicsit sok, de az tok oke, hogy vki századjara is leírja ezt a TE “poént”. És itt szeretném jelezni, hogy ez nem dreadman-nak szól, mert szeretem olvasni a kommentjeit, ahogy mindenki másét is itt. De nekem mar elegem van abból, hogy lassan nem tudok mar semmit írni, amibe ne kötnel bele, de ha én teszek fel egy ártatlan kérdést, hogy nem lehetne-e esetleg vmi más indokot találni a TE kérdésen kívül, hogy miért vagyunk szarok, az fórum-intézkedési-kényszer. Szerintem nem korlátoztam senkit soha, nem akartam megszabni ki, mit és hogyan írjon, és szerintem mindig maximálisan tiszteletben tartottam mások véleményét. De úgy látszik én nem értem mi is az a fórum, és miattam van pangás a topicban….
roberto23
Várj, ezt tegyük tisztába. Boz a semmirekellő második meg harmadik körös TE-ekről ír, te pedig sokadszor beközlöd, hogy miről ne írjon itt a delikvens. Ez tartalmi kérdés. Én arról írok, hogy itt az idő, hogy ezt a toxikus légkört kiiktassuk a fórumról, miszerint valakinek megmondják, hogy miről ne írjon, vagy épp miről igen. Ez pedig viselkedés-kultúra a fórumon. Vagyunk itt egy páran futballkutyák, akik vakon nézzük a mérkőzéseket évek óta, és vannak a professzorok. Black, Storm, Doki, Peterk, más fórumokról Ulpianus, Bazzani, többen a Steelers, a Pats, a Seehawks topikban, stb. Remek olvasgatni őket, és fontos, hogy még ma is rengeteg időt tesznek bele. Ez a fórum az elmúlt 10-15 év egyik nagyon kevés sikertörténete, ami a társadalomban képződött. Hogy van egy olyan közösség, amely befogadó, amely kultúráltan tud párbeszédet folytatni, s jó ide tartozni. Ennek az őrlángját vigyázzák itt jópáran, és ez mindenkinek a feladata. Az ujonnan csatlakozóknak is. A teljes Bowl fórumról írok, s nem Denver Broncos fórumáról.
Én anno a Denver Sport Blogon kezdtem olvasni, ott kezdtem tanulni és ott szerettem bele végérvényesen ebbe a sanyarú jelenkorú csapatba. Black, Storm, Filip89, HaromT – ők voltak azok, akik rengeteget írtak, időt nem kímélve elemeztek, beharangoztak, érzelmes tudósításokkal jelentkeztek, minden hétvégén, és holt idényben is. Remélem nem felejtettem ki senkit.
denversports.blog.hu/tags/broncos/page/2
Olvasgass csak bele, még ma is megtalálható. Tanulságos. Hozzájuk képest én egy tejfeles szájú óvodás vagyok. Futballbuta. Ma is. Hát ennek megfelelő gátlásokkal és gátakkal léptem be ide. És a nagyszerűségük az, hogy soha nem nézték, kinek milyen mélységű tudása, futballismerete van, s ki mikor jött, hány mérkőzés és hozzászólás van a regjén. Sosem néztek le senkit. Semmi nem számít, csak hogy szeresd a focit és tartsd tiszteletben a fórum írott és íratlan szabályait. Minden esetben biztattak, hogy írj, nyugodtan és bátran. Ha hibáztál kijavítottak, türelemmel, és sosem kaptál lenézést vagy megszégyenítést. Írhattál bármilyen érzelmekkel, bármilyen túlzásokkal, bőven megfért itt Black elmélyültsége és Sobri Jóska túlzásokba eső vehemenciája. Mindenki leírhatta, amit gondolt, akár százszor is. Nem taszítottak ki, ha limitált vagy sem. Csak, ha az etikai normákat nem tartottad be.
Respekt mindazoknak, akik részt vettek ezen közösség kialakításában.
Nem is tudom értelmezni, ha azt írod, neked kicsit sok, ha valaki sokadszor írja le a kilencujjú Te-et, és bár Black is leírta egy nappal korábban, mégis Boz kapja az oltást, mert Boz még saját szavai szerint is "kicsi". Akkor némítsd le, ha ennyire zavar. De ne olts le senkit, mert ide ír, ahogy velem is megtetted jó párszor, mert számomra nem fair Paton személyisége és eddigi munkássága, és teljesen mindegy, hogy mi ennek az oka. És akkor ennek az lesz a következménye, ami van, amit mindenki érez, ha nem is írjuk meg, de létezik. A fórum két részre szakadt. Black nem írja meg a frusztrációit. Pedig én szerettem olvasni. Mindig volt benne új tartalmi rész is. És jó érzés tudni, hogy itt van. És akkor már Doki is alig-alig írja meg, miért lesz nagyon jó most már majd mindjárt ez a csapat, és miért történik minden értünk. Én őt is szeretem olvasni. Tiszteletre méltó a pozitivitása és a lojalitása a mindenkori csapatvezetéssel. Mindig alátámasztja az érveit. Két eltérő szemlélet és eltérő reakció a jelen szomorú történéseire.
Én mindig szerény és tisztelettudó voltam itt a társaimmal. De mivel többször megmartál engem, jeleznem kell feléd, hogy továbblépjünk. Szeretném, ha figyelembe vennéd azt, hogy bárki és bármilyen témában írhat ezen a fórumon a fórum normáin belül, akár százszor is ugyanazt. Mert ezért hívják fórumnak, mert ezért vagyunk itt. Mert ezért fogadott be engem is, és fogadott be téged is a közösség.
Vigyázzunk a bowl.hu fórum értékeire.
A témát lezártam.
Zalán
Koszi, hogy felhívtad erre a figyelmem, innentől jobban fogok ügyelni a stílusomra, nem akarom, hogy félreértések legyenek.
Remelem sikerült tisztázni a dolgot, és innentől folytatódhat a közös szurkolás, hogy történjen végre vmi pozitív is a csapatunkkal!
több mint 4 éve
A drafton szerintem DE jön jövőre, bár én spec simán odaadnék jó pár évi cetlit mondjuk Wilsonért ha elege lesz a PC féle antifociból.Aztán a végén jön ide Garoppolo....
több mint 4 éve
Persze, neked szólt, csak színházba rohantam és öles léptekkel haladva az utcán pötyögtem és mellényomtam egy macskakörmöt. Bocs.Nyugodtan címezheted nekem is, ha nekem szól. 😊Nem lehet, ez egy fórum. semmi olyan nem történik, ami nem a fórum természete, a szurkoló szurkolói érzelmeitől irányítva kiír, nyilatkoztat, szakért, vitáz, elemez, stb. a fórum üzemeltetői által megalkotott szabályok keretei között. Ezt a fórum-intézkedési-kényszert igazán levetkőzhetnénk már itt, emiatt nincs aktivitás, enyészik, pang a fórum, lapos, unalmas. Ha már a csapatvezetés egy rakás szar, ha már a qb a középszer legalja, ha már ikonjától megfosztott a csapat, legaláb had írja be a júzertárs, a sokadik kilencujjú tájtendet. Van alapja. És egyelőre Paton sem váltotta meg a Sziklás hegységet. Finoman fogalmazva agresszíven megoldotta a qb, a cb és az rb problémát.Közben Fullert is áruljátok. (PFT)Ez erős túlzás azért, bárkinek odaadná a vezetés aki egy használt óvszernél többet kínál érte
Amadeus
FLZOLI
Zalán
Egyébként imádom ezt, hogy azt kéred rajtad számon, amit most te serelmezel. Lévén, hogy nekem nem jár, hogy leirjam a véleményemet, hogy ez már nekem kicsit sok, de az tok oke, hogy vki századjara is leírja ezt a TE “poént”. És itt szeretném jelezni, hogy ez nem dreadman-nak szól, mert szeretem olvasni a kommentjeit, ahogy mindenki másét is itt. De nekem mar elegem van abból, hogy lassan nem tudok mar semmit írni, amibe ne kötnel bele, de ha én teszek fel egy ártatlan kérdést, hogy nem lehetne-e esetleg vmi más indokot találni a TE kérdésen kívül, hogy miért vagyunk szarok, az fórum-intézkedési-kényszer. Szerintem nem korlátoztam senkit soha, nem akartam megszabni ki, mit és hogyan írjon, és szerintem mindig maximálisan tiszteletben tartottam mások véleményét. De úgy látszik én nem értem mi is az a fórum, és miattam van pangás a topicban….
roberto23
Várj, ezt tegyük tisztába. Boz a semmirekellő második meg harmadik körös TE-ekről ír, te pedig sokadszor beközlöd, hogy miről ne írjon itt a delikvens. Ez tartalmi kérdés. Én arról írok, hogy itt az idő, hogy ezt a toxikus légkört kiiktassuk a fórumról, miszerint valakinek megmondják, hogy miről ne írjon, vagy épp miről igen. Ez pedig viselkedés-kultúra a fórumon. Vagyunk itt egy páran futballkutyák, akik vakon nézzük a mérkőzéseket évek óta, és vannak a professzorok. Black, Storm, Doki, Peterk, más fórumokról Ulpianus, Bazzani, többen a Steelers, a Pats, a Seehawks topikban, stb. Remek olvasgatni őket, és fontos, hogy még ma is rengeteg időt tesznek bele. Ez a fórum az elmúlt 10-15 év egyik nagyon kevés sikertörténete, ami a társadalomban képződött. Hogy van egy olyan közösség, amely befogadó, amely kultúráltan tud párbeszédet folytatni, s jó ide tartozni. Ennek az őrlángját vigyázzák itt jópáran, és ez mindenkinek a feladata. Az ujonnan csatlakozóknak is. A teljes Bowl fórumról írok, s nem Denver Broncos fórumáról.
Én anno a Denver Sport Blogon kezdtem olvasni, ott kezdtem tanulni és ott szerettem bele végérvényesen ebbe a sanyarú jelenkorú csapatba. Black, Storm, Filip89, HaromT – ők voltak azok, akik rengeteget írtak, időt nem kímélve elemeztek, beharangoztak, érzelmes tudósításokkal jelentkeztek, minden hétvégén, és holt idényben is. Remélem nem felejtettem ki senkit.
denversports.blog.hu/tags/broncos/page/2
Olvasgass csak bele, még ma is megtalálható. Tanulságos. Hozzájuk képest én egy tejfeles szájú óvodás vagyok. Futballbuta. Ma is. Hát ennek megfelelő gátlásokkal és gátakkal léptem be ide. És a nagyszerűségük az, hogy soha nem nézték, kinek milyen mélységű tudása, futballismerete van, s ki mikor jött, hány mérkőzés és hozzászólás van a regjén. Sosem néztek le senkit. Semmi nem számít, csak hogy szeresd a focit és tartsd tiszteletben a fórum írott és íratlan szabályait. Minden esetben biztattak, hogy írj, nyugodtan és bátran. Ha hibáztál kijavítottak, türelemmel, és sosem kaptál lenézést vagy megszégyenítést. Írhattál bármilyen érzelmekkel, bármilyen túlzásokkal, bőven megfért itt Black elmélyültsége és Sobri Jóska túlzásokba eső vehemenciája. Mindenki leírhatta, amit gondolt, akár százszor is. Nem taszítottak ki, ha limitált vagy sem. Csak, ha az etikai normákat nem tartottad be.
Respekt mindazoknak, akik részt vettek ezen közösség kialakításában.
Nem is tudom értelmezni, ha azt írod, neked kicsit sok, ha valaki sokadszor írja le a kilencujjú Te-et, és bár Black is leírta egy nappal korábban, mégis Boz kapja az oltást, mert Boz még saját szavai szerint is "kicsi". Akkor némítsd le, ha ennyire zavar. De ne olts le senkit, mert ide ír, ahogy velem is megtetted jó párszor, mert számomra nem fair Paton személyisége és eddigi munkássága, és teljesen mindegy, hogy mi ennek az oka. És akkor ennek az lesz a következménye, ami van, amit mindenki érez, ha nem is írjuk meg, de létezik. A fórum két részre szakadt. Black nem írja meg a frusztrációit. Pedig én szerettem olvasni. Mindig volt benne új tartalmi rész is. És jó érzés tudni, hogy itt van. És akkor már Doki is alig-alig írja meg, miért lesz nagyon jó most már majd mindjárt ez a csapat, és miért történik minden értünk. Én őt is szeretem olvasni. Tiszteletre méltó a pozitivitása és a lojalitása a mindenkori csapatvezetéssel. Mindig alátámasztja az érveit. Két eltérő szemlélet és eltérő reakció a jelen szomorú történéseire.
Én mindig szerény és tisztelettudó voltam itt a társaimmal. De mivel többször megmartál engem, jeleznem kell feléd, hogy továbblépjünk. Szeretném, ha figyelembe vennéd azt, hogy bárki és bármilyen témában írhat ezen a fórumon a fórum normáin belül, akár százszor is ugyanazt. Mert ezért hívják fórumnak, mert ezért vagyunk itt. Mert ezért fogadott be engem is, és fogadott be téged is a közösség.
Vigyázzunk a bowl.hu fórum értékeire.
A témát lezártam.
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Én még mindig újnak érzem magam itt, de ha van bárki Kaposvárról, aki szívesen anyázna velem akár a Cowboys ellen is, én nyitott vagyok 😀
több mint 4 éve
Mondjuk sztem azt senki nem gondolja se itt se az FO-ban hogy abbol a 2. körből jön majd egy olyan playa aki korszakos lesz biztosan vagy ne adj isten irányító. Ellenben a 2. kör egy felcseréhez (akár irányítóért) bármikor elég stabil értéket képvisel. Attól függetlenül hogy értem mit mondasz, de elég leegyszerűsítetted 😊 Legyünk kicsit kevésbé szentimentálisak, Von mit tett volna hozzá még? +4-5 sacket a szezonban? Hozott volna még 1-2 győzelmet (magában biztos nem, de hozzássegithet)? Kaptunk érte valamit, nem kellett belemenni egy csúfos alkudozásba sem az év végén. ha pedig kisit mindenképp érzékenykedni akarunk, akkor a Ramsel még lehetősége van nyerni is, amit megérdemel.Annyi történt h úgy látták az FO-ban, hogy nem fognak vele hosszabbítani az év végén (nem ment bele a fizucsökkentésbe tavaly + az idei teljesítménye még mindig átlag feletti, valszeg úgy látták h annak a ~20M-nak máshol jobb helye lesz egy hosszútávú projekt keretében, mint nála 33 évesen). Márpedig ha úgy látod h nem fogsz/tudsz hosszabbítani vele, akkor ott állunk h egy 32 éves lejáró szerződésű OLB-ért a 2. és a 3. kör nagy ellenérték (Wentzért adtak ennyit, hosszútávú szerződéssel). Azt h az O'Halloran tweetjére reflektáltam (A+), már jeleztem h nem tartom fenn, de ugráljunk rajta nyugodtan, ettől még ebben a kontextusban igenis jó valuet kaptunk a csapat pedig nem ligaalja hiába festjük feketére az eget.Általános DoktorÉrtem én, csak nem értek egyet a FO-val. Von játszik még úgy, hogy az a 3. kör komp pick formájában is jött volna érte, ha elmegy free agentként máshova. Egy 2. kör (várhatóan 2. kör vége) az a plusz, amit nagyjából kaptunk. Nem látom az értelmét, hogy ezért értelme volt a lépésnek. A roster jó, nincs szükségünk annyira a pickekre, hogy egy ilyen második körös pick megszerzésére rá kelljen ugranunk. Irányítót meg 2. körös pickért nem kapunk. Szóval felesleges lépés volt. Szerintem. De bízzunk benne, hogy abból a pickből jön a jövő évi steal of the draft, és akkor rendben lesz. 😊
peterk2005
több mint 4 éve
sajnos nemMeccstől függő... 😀Szerintem lassan össze lehetne hozni azt a közös meccsnézést, lenne mit kibeszélni 😀ahha jó lenne, átmenne érvágásba 1 negyed után
Általános Doktor
Heisman
Lecsó
amúgy én benne vagyok de akkor 7 órási meccs legyen 😀
több mint 4 éve
Meccstől függő... 😀Szerintem lassan össze lehetne hozni azt a közös meccsnézést, lenne mit kibeszélni 😀ahha jó lenne, átmenne érvágásba 1 negyed után
Általános Doktor
Heisman
több mint 4 éve
Szerintem lassan össze lehetne hozni azt a közös meccsnézést, lenne mit kibeszélni 😀ahha jó lenne, átmenne érvágásba 1 negyed után
Általános Doktor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz