Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
TB nagyon adja
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
Csak ne sérüljön le meccsenként kettő kezdő, mert úgy decemberre megint ott tartunk, mint tavaly, csak most Lock fog OL-t játszani... 😀
több mint 4 éve
Grat a teljesen megérdemelt W-hez. Nincs itt semmi QB kérdés kérem szépen!Pedig Water fiút Bridge QBnak szánták 😛 😉
iktriad
több mint 4 éve
Könyörgöm Williams kapjon több labdát 😀 Gordon mehet amerre lát tőlem
több mint 4 éve
Grat a teljesen megérdemelt W-hez. Nincs itt semmi QB kérdés kérem szépen!
több mint 4 éve
2-0 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
fél óra és meccs. várok pár Trevor csodaplayt, de összességében nyerni kell, és a védelem meg fogja tudni zavarni az NFL-ben még kiforratlan csodafiút. A Teddy show meg folytatódhat 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
OLB Bradley Chubb is ACTIVE for #DENvsJAX.
— Denver Broncos (@Broncos) September 19, 2021
👀 our inactives » https://t.co/ElA2bKxamo pic.twitter.com/v6fWJQ2QgD
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Broncos’ LB Bradley Chubb, listed as questionable with an ankle injury that prevented him from playing the opener, “probably” will make his season debut today vs. Jacksonville, per source. If he does, Chubb and Von Miller would be unleashed vs. Trevor Lawrence.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 19, 2021
több mint 4 éve
Huh milyen felszopkodás megy TB-vel (igen direkt a rövidítés) kapcsolatban… legalábbis az általam követett közösségi média felületeken. Remelem nem nyal vissza a fagyi. Szerintem eléggé indokolatlan a hype. Ne legyen igazam és jöjjön be az élete Teddynek, csak nehéz felülni a vonatra a sok kisiklás után.Ma sok minden kiderül… Sokak azt írták, hogy minden a jó irányba billent neki legutóbb - ha ez ma is így lesz, az már tendencia! Broncos szurkolóként legalábbis biztosan az 😊
PM_the_sheriff
több mint 4 éve
Huh milyen felszopkodás megy TB-vel (igen direkt a rövidítés) kapcsolatban… legalábbis az általam követett közösségi média felületeken. Remelem nem nyal vissza a fagyi. Szerintem eléggé indokolatlan a hype. Ne legyen igazam és jöjjön be az élete Teddynek, csak nehéz felülni a vonatra a sok kisiklás után.
Szerkesztette: PM_the_sheriff
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 4 éve
Danke schön a javításért!Rossz szögből vették fel azt a videót, a drill része h kilépeget oldalra:Jó, hogy nem boltoltuk el Patricket, simán ő lesz aki feljebb lép. Azért Sutton is előszedhetne valamit a régiből, ez az első meccs elég ergya volt tőle...Hát csendesebb volt vmivel, de ennyi kihagyás után szerintem nem volt vészes. Ami jobban aggaszt, hogy nézegettem edzésvideókat, és eléggé húzta a sérült lábát, szóval lehet még mindig nem teljesen 100%-os.
FLZOLI
roberto23
This is a footwork placement drill. https://t.co/hrnLoisOdb
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) September 15, 2021
Általános Doktor
Így akkor megnyugodtam. 😊
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Rossz szögből vették fel azt a videót, a drill része h kilépeget oldalra:Jó, hogy nem boltoltuk el Patricket, simán ő lesz aki feljebb lép. Azért Sutton is előszedhetne valamit a régiből, ez az első meccs elég ergya volt tőle...Hát csendesebb volt vmivel, de ennyi kihagyás után szerintem nem volt vészes. Ami jobban aggaszt, hogy nézegettem edzésvideókat, és eléggé húzta a sérült lábát, szóval lehet még mindig nem teljesen 100%-os.
FLZOLI
roberto23
This is a footwork placement drill. https://t.co/hrnLoisOdb
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) September 15, 2021
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Jó, hogy nem boltoltuk el Patricket, simán ő lesz aki feljebb lép. Azért Sutton is előszedhetne valamit a régiből, ez az első meccs elég ergya volt tőle...Hát csendesebb volt vmivel, de ennyi kihagyás után szerintem nem volt vészes. Ami jobban aggaszt, hogy nézegettem edzésvideókat, és eléggé húzta a sérült lábát, szóval lehet még mindig nem teljesen 100%-os.
FLZOLI
Más: hivatalosan is Surtain kezd Darby helyén a héten. Kíváncsi leszek mire megy Lawrence-ek ellen.
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 4 éve
www.denverbroncos.com/news/injuryreport/injury-report-g-graham-glasgow-iffy-to-play-vs-jaguars-as-he-continues-to-underg
több mint 4 éve
Jó, hogy nem boltoltuk el Patricket, simán ő lesz aki feljebb lép. Azért Sutton is előszedhetne valamit a régiből, ez az első meccs elég ergya volt tőle...
több mint 4 éve
We’ve placed WR Jerry Jeudy & CB Ronald Darby on IR (will miss a min. of 3 games) and promoted WR Kendall Hinton & CB Nate Hairston to the active roster.
— Denver Broncos (@Broncos) September 14, 2021
több mint 4 éve
Darby IR (Hamstring)Legalább mélyvízbe kerül. Kíváncsi leszek rá.
Surtain most már kezdő lesz
noflyzone
több mint 4 éve
Darby IR (Hamstring)Surtain most már kezdő lesz
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 4 éve
Jelenleg nincs se ajánlat, se tárgyalás:This is not true. Please stop asking me. https://t.co/6S8q6WH9to
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) September 13, 2021
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Közben:Lehetett volna rosszabb is a képek alapján. Ilyenkor mindig azt kívánom, hogy várják ki, amíg rendesen meggyógyul, és ne próbálják idő előtt visszahozni, nehogy rásérüljön. Reméljük ez lesz a legrondább sérülés a szezonban a Denvernél.
https://www.denverpost.com/2021/09/13/jerry-jeudy-broncos-injury-update/
4-6 hétről beszélnek...
Bozontron
több mint 4 éve
mondjuk számára sztem a washington a logikusLassan akkor végig is ér a mezőnyön. 😊Pletyka rovat: Jeff Bezos állítólag érdeklődik a csapat megvételével kapcsolatban. Hiteles forrást ezzel kapcsolatban nemigen találtam, szóval fenntartásokkal kell kezelni a dolgot, de érdekességnek talán belefér. 😊Az utóbbi években a Seahawks-szal, a Lions-szel és a Washingtonnal is szóba hozták 😊
roberto23
empty taxi
roberto23
több mint 4 éve
Közben:https://www.denverpost.com/2021/09/13/jerry-jeudy-broncos-injury-update/
4-6 hétről beszélnek...
több mint 4 éve
Lassan akkor végig is ér a mezőnyön. 😊Pletyka rovat: Jeff Bezos állítólag érdeklődik a csapat megvételével kapcsolatban. Hiteles forrást ezzel kapcsolatban nemigen találtam, szóval fenntartásokkal kell kezelni a dolgot, de érdekességnek talán belefér. 😊Az utóbbi években a Seahawks-szal, a Lions-szel és a Washingtonnal is szóba hozták 😊
roberto23
empty taxi
több mint 4 éve
Pletyka rovat: Jeff Bezos állítólag érdeklődik a csapat megvételével kapcsolatban. Hiteles forrást ezzel kapcsolatban nemigen találtam, szóval fenntartásokkal kell kezelni a dolgot, de érdekességnek talán belefér. 😊Az utóbbi években a Seahawks-szal, a Lions-szel és a Washingtonnal is szóba hozták 😊
roberto23

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...