Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Fields szerintem érdekes húzás lenne, érte lenne ráció felmenni

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kössz az update-et!
Nem tudom, ki maradt még versenytársnak Lock mellé a piacon.
Blacky Betty
Blaine Gabbert. Mert mi lehet jobb egy 2. körös Mizzou bust QB-nál? Hát egy első körös Mizzou bust QB. Ennek ellenére utóbbi friss SB győztes.
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Az a jó az idei draftban, hogy senki nem tudja biztosra, hogy mit fogunk csinálni. Az utóbbi 4 év top 5 legjobb találati arányával dolgozó riportere mind különböző játékost tippel hozzánk: Fields, Lance, Horn, Sewell, Owusu-Koramoah
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Kössz az update-et!
Blacky Betty
Az a baj, hogy sokan. És ebben a mondatban mindent össze is foglaltam a véleményemről, azt hiszem 😊
Bozontron

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Kössz az update-et!
Blacky Betty
Az a baj, hogy sokan. És ebben a mondatban mindent össze is foglaltam a véleményemről, azt hiszem 😊
több mint 4 éve
Blacky Betty Denver Broncos 63
Paton mai sajtótájékoztatóján a lényeges dolgok:

- Lock egy keményebben dolgozik, de már az első nap megmondta, hogy versenytársat keresnek ami továbbra is áll
- Minél több nyilad van, annál nagyobb az esély a bullseye-ra. Ha jól értettem, szerinte 10 draftolt játékos az ideális, de pontosítást még nem találtam.
- Lance és Fields is tetszik neki, de azt kiemelte hogy teljesen más játékosok
- 250+ draft meeting volt a játékosokkal, amik többnyire 1 órásak voltak
- sem fel, sem lecserében nem gondolkodtak eddig 1/9-en (ami nyilván blöff is lehet)

Tavaly a Vikings addig cserélgetett hátra, amíg 4. körtől lefele 11 pickjük lett. Mondjuk ez az idei drafton nem tudom mennyire hatásos taktika, 3. napos prospectekben az utóbbi 10 év legrosszabbjának mondják a classt.
Cruyffista
Kössz az update-et!
több mint 4 éve
Paton mai sajtótájékoztatóján a lényeges dolgok:

- Lock egy keményebben dolgozik, de már az első nap megmondta, hogy versenytársat keresnek ami továbbra is áll
- Minél több nyilad van, annál nagyobb az esély a bullseye-ra. Ha jól értettem, szerinte 10 draftolt játékos az ideális, de pontosítást még nem találtam.
- Lance és Fields is tetszik neki, de azt kiemelte hogy teljesen más játékosok
- 250+ draft meeting volt a játékosokkal, amik többnyire 1 órásak voltak
- sem fel, sem lecserében nem gondolkodtak eddig 1/9-en (ami nyilván blöff is lehet)

Tavaly a Vikings addig cserélgetett hátra, amíg 4. körtől lefele 11 pickjük lett. Mondjuk ez az idei drafton nem tudom mennyire hatásos taktika, 3. napos prospectekben az utóbbi 10 év legrosszabbjának mondják a classt.
több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Chubb pedig Waretől vesz pass rush leckéket.
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/624291946_4490362417900151_8880691008554124542_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=109&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=jIyfiVd5RdEQ7kNvwENwbck&_nc_oc=Adnve4D9dQokn64tPw6Bex6-gJzfZ1pxDKjl0jhABAnvO80VD3xmSntxTefEy1Vq_tk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=XQl7RKeG9oOpun3GKo73gQ&_nc_ss=8&oh=00_Afv6kSlwwc2g2S3lRbtXRIPBZNvsnKWfTTytBa24fB-cNg&oe=69AA5FFF
Denver Broncos on Instagram: "D-Ware getting @astronaut ready for liftoff 🚀 (via @demarcusware)"
18K likes, 99 comments - broncos on April 22, 2021: "D-Ware getting @astronaut ready for liftoff 🚀 (via @demarcusware)".
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 535 — The Mathematician
Ward közben visszavonult

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A MIami? Azok után, hogy túlfizették, hogy 3-ról 12-re hátramenet után visszamenjenek a 6-ra? Erdekes egy tradesorozat lenne. 😊
peterk2005
Azt harsogják, hogy a Dolphinsnál benézték az események láncolatát (4-5-re elmenne Chase és Pitts), és csak olyan ember maradna nekik (Sewell), aki annyira nem szükséges. Csináltunk már ilyet mi is GM-ben :d

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
A MIami? Azok után, hogy túlfizették, hogy 3-ról 12-re hátramenet után visszamenjenek a 6-ra? Erdekes egy tradesorozat lenne. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
akkor Schefter és Rapsheet riportjai alapján ott tartunk, hogy jelezte kicserélési szándékat a:
- Falcons (1/4)
- Miami (1/6)
- Panthers (1/8)
- Dallas (1/10)
- Giants (1/11)

így hátramenni már csak áron alul lehet, és szinte biztos, hogy az 5. QB kimegy a Dolphins vagy Panthers picken felcsere által. cserébe nyers BPA esetén Sewell vagy Chase komoly opció lehet, mert benne van hogy az egyik lecsúszik 1/9-re
több mint 4 éve
Az már régen rossz, ha taktikázunk, spurkodunk egy drafton egy első körös QB esetében. Én QB pick párti vagyok, de akkor inkább tényleg ne azt húzzunk, ha ez felmerül, mert azt jelenti, hogy abszolút muszájból történik a húzás, és nem azért, mert benne látják a tutit.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem nem tetszik a gondolat, hogy felmegyünk 1/4-be, de csak a 4. QB jut nekünk.
Nem tetszik a gondolat, hogy úgy akarunk felmenni 1/4-be, hogy nem tudjuk melyik 3 QB megy ki előttünk. Lehet Fieldset akarjuk, és viszi a Jets vagy 9ers.
Nem tetszik, hogy új QB jön, amikor jövőre ki kell baszni azt az edzői gárdát, akit idén ki kellett volna baszni.
de ha megtaláljuk a fr.QB-t, nekem mindegy. Lock egyelőre nem az és egyre kevésbé hiszek abban, hogy nálunk az lehetne.Black_Adder
Nekem most a feltrade - azokon kívül amit leírtál - azért sem tetszene, mert feleslegesnek érzem. Csak a Patriots van olyan helyzetben, hogy irányítót keres, és Belichick nem fog felmenni 1/4-re az lényegében biztos. Más meg nincs (Lions áststruktúrált Goffal, minimum 2 évre marad, nem fogják 30 milláért padra ültetni, Panthers szép picket adott Darnoldért, és lehívta az 5. éves opcióját, a többieknek pedig van irányítójuk, egészen a Pats-ig.)

Az 1/4 feltrade nagyjából vagy az idei 2. körbe, vagy jövő évi első körbe kerülne. Első esetben ugrik egy top50 pick, valószínűleg feleslegesen a fentiek miatt. A jövő évi első körrel meg arra ítéljük az új stábot, hogy első kör nélkül kezdje az időszakát. Ezt a draft 4. irányítójáért nem érdemes bevállalni. Ha jön irányító, akkor az úgy jöjjön most már, hogy a helyünkig csúszik (esetleg 1 max 2 felmozgás hátsóbb körért, ha a Patstól félünk, hogy beugrik elénk a 8. helyre).
peterk2005
A sima idei 2. kört keveslem, anno a Jetsnek került 1/6 -> 1/3 3 db 2. körbe.
Beki
A top3 mindig nagy fleece, a Ninerst is nagyon levették. Az 1/4 is még túlfizetős szokott lenni, úgyhogy igazad van. Ha verseny / licit lenne, meglenne az két 2. is. Ha egy jelentkező van, és a Falcons mindenképpen több picket akar, mert jó nekik az 1/9 is (tudva, hogy 4QB is ki fog menni), akkor van rá esély, hogy trade value környékén összejöjjön. De igazad van, még optimista is voltam azzal a 2. körrel, lehet, hogy többe is fájna annál. Még kevésbé érné meg.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nekem nem tetszik a gondolat, hogy felmegyünk 1/4-be, de csak a 4. QB jut nekünk.
Nem tetszik a gondolat, hogy úgy akarunk felmenni 1/4-be, hogy nem tudjuk melyik 3 QB megy ki előttünk. Lehet Fieldset akarjuk, és viszi a Jets vagy 9ers.
Nem tetszik, hogy új QB jön, amikor jövőre ki kell baszni azt az edzői gárdát, akit idén ki kellett volna baszni.
de ha megtaláljuk a fr.QB-t, nekem mindegy. Lock egyelőre nem az és egyre kevésbé hiszek abban, hogy nálunk az lehetne.Black_Adder
Nekem most a feltrade - azokon kívül amit leírtál - azért sem tetszene, mert feleslegesnek érzem. Csak a Patriots van olyan helyzetben, hogy irányítót keres, és Belichick nem fog felmenni 1/4-re az lényegében biztos. Más meg nincs (Lions áststruktúrált Goffal, minimum 2 évre marad, nem fogják 30 milláért padra ültetni, Panthers szép picket adott Darnoldért, és lehívta az 5. éves opcióját, a többieknek pedig van irányítójuk, egészen a Pats-ig.)

Az 1/4 feltrade nagyjából vagy az idei 2. körbe, vagy jövő évi első körbe kerülne. Első esetben ugrik egy top50 pick, valószínűleg feleslegesen a fentiek miatt. A jövő évi első körrel meg arra ítéljük az új stábot, hogy első kör nélkül kezdje az időszakát. Ezt a draft 4. irányítójáért nem érdemes bevállalni. Ha jön irányító, akkor az úgy jöjjön most már, hogy a helyünkig csúszik (esetleg 1 max 2 felmozgás hátsóbb körért, ha a Patstól félünk, hogy beugrik elénk a 8. helyre).
peterk2005
A sima idei 2. kört keveslem, anno a Jetsnek került 1/6 -> 1/3 3 db 2. körbe.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Ugyanakkor nekem Paton eddigi mozgásai nem úgy tűnnek, mintha ő lemondott volna Lockról, ha így lenne, akkor elcserélte volna Staffordért, mert nem voltak olyan messze az álláspontok, kb. Lock meg egy kis apró volt a difi. Középszer veteránt sem hozott by the way.
Általános Doktor
Én úgy látom, hogy Patonnak nem elég jó Lock. Nem feltétlen gondolja rossznak, csak nem gondolja elég jónak.
Ez nem jelenti azt, hogy saját értékrendjéhez túlfizet valakit. Neki nem ér 2 első kört Stafford, akkor nem ad érte annyit.

Ez egyébként jó gondolkodás.
Lehet jó döntést hozni rossz gondolkodással és rossz döntést jó gondolkodással, majd kiderül, évek múlva hogy mit hogyan kellett volna csinálni.

Most Patonnál van egy értéke Locknak, ami a "nyugodt vagyok hogy ő a kezdő" alatt van.
Volt egy értéke Staffordnak is, másoknak is. Én az eddigiek alapján úgy gondolom, hogy szeretne ő jobbat, legfeljebb a rendelkezésre álló erőforrásokból nem fog összejönni.

De én az eddigi erősítések és érdeklődések által festett képbe, nagyon is belelátok egy 1. körös QB-t, csak ugye jelen állás szerint 3 máris elérhetetlen. De egyértelműen nem kivárós évre megy, hogy tremendousjob kirúgása után próbáljon rebuildelni, hanem 2021-et is megpróbálja menteni, és Lock az eddigiek alapján nincs azon játékosok körében, akikben a közös munka megkezdése előtt hinne...

Utána - ha nem jön össze a QB draft - lehet megy majd a duma, hogy végig Lock volt a mi emberünk és csak a pickek ára érdekelt, csak szerintem nem lesz igaz. És ezen a ponton Lock semmit nem tud tenni, csak nézni hogyan dőlnek a dominók a drafton vagy Watson ügyében.
Ha kedvezőtlenül, akkor is lehet marad esélye a TCn bizonyítani, ha nem cseréljük el, de a csere dolga se az ő kezében lenne, meg rám egy ilyen offseason nem motiválólag hatna, hanem a maradék önbizalmam is lenullázná. Mondjuk lehet ezért sem vagyok sportoló, nem kerededek az ilyen szituációkon úgy felül, mint mondjuk Rosen...

De nem sokára véget ér a találgatás, mert a draft után nem nagyon fog számítani, hogy miért jött vagy miért nem jött QB.
Ha jön vki az 1. körben nem lesz kérdés ki Paton favoritja, ha meg nem jön, akkor mindenképp lesz még 1 esélye Locknak bizonyítani...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Black_Adder
Azt teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy amennyiben felcserélünk, nem fogjuk tudni, ahogy azt is, hogy bármelyik másik 30 csapat előbb tudja majd a 49ers pickjét, mint Elway. Wilson 1/2-re és Lawrence 1/1-re már most 1.01-et adnak, szóval elég a harmadikat tudni.

Fieldsről például januárban még elég komoly vitákat toltak tengerentúlon, hogy ő-e az 1/1 vagy Lawrence, és persze még ha nem is reális attól, hogy vita volt róla, de azt bizonyítja, hogy nem egy levegőből felkapott név, és őszintén szólva nem tudom mikor lehetnénk lőtávban ilyen kaliberért legközelebb.
több mint 4 éve
Valamiért nagyon sokaknak az volt a hozzáállása anno, hogy 1/10-ben Lock F-, 2. körben A+++++.
Valójában vagy fr.QB vagy projekt QB. Ha fr.QB-nak tartjuk, akkor, 1/10-ben draftoljuk, ha projektnek, akkor a 2. körben. Nem azért jött, mert 1 éjszaka alatt annyit fejlődött, hogy hirtelen fr.QB lett.

Most beszélünk hogy jó-e vagy szar, meg milyen az aurája, meg nem tudom én. Lock nem volt jó tavaly. Már rookieként megmutatta, hogy mi van ebben a projektben a Houston ellen, ezért is álltam be mögé, akkor én is. Azóta is mutatta meg, mi lehet ebből a projektből, de egyelőre csak teaser-ök érkeznek tőle. Van aki a 3. évére érik be, de nálunk nincs játéksnevelés, karriergondozás meg hasonló. Minden offseasonben hozunk 1-2 évre veteránokat, akik elég jók ahhoz hogy nagy pénzt kérjenek és kapjanak, de nem elég jók ahhoz, hogy szupersztárok legyenek, és volt csapatuk magukhoz láncolja őket. Itt vannak 1-2 évig, olyan is van köztük, aki nem szar, de egyedül nyilván nem váltja meg a világot, 5-7 győzelem 1-2 évig, aztán lejár a szerződése, újra FA lesz, mi meg pontosan ugyanott tartunk, mint 1-2 éve.

És ezért a felelőséget senki nem vállalja. Nincs tulaj, aki számonkérjen. Ilyenkor, ahogy Amadeus is írta, a 2-3 éves QBn lehet elverni a port. És akkor a diszfunkcionalitás igazi felelősei biztonságban vannak.
Vajon miért nincs önbizalma, ha azért is lebasszák, hogy szabadidejében filmroomot néz a többi QB-val. Pontosítok, nem lebasszák, az a képmutató vén demens fasz bassza le, aki amúgy nem hordott maszkot...
Vannak projektek amik 3. évre érnek be, a baj csak az, hogy Locknak eddig 2 első éve volt és csak úgy lesz neki nézőpont szerint 2. vagy 3. éve, hogy a cél az hogy ne ő legyen a QB, csak ha nem sikerül újat hozni, akkor marad ő.
Láthattuk Oszit úgy játszani, hogy arra 72 milliót kapott. Jó ő sem volt, önbizalma volt, egy jó csapatba beállva egy 5-2-vel része volt a bajnok csapatnak. Aztán láttuk mi maradt belőle az önbizalom nélkül.
Nem látom miért ne ez lenne mostantól Lock sorsa.

És igen, projekt QB-nak jött a 2. körben, projekt QB-ként még mutatott is reményt ellenben Lynch-csel, de még a veteránoknál is többet, mint Flacco vagy Keenum. Voltak olyan dobásai, amik Siemiannek sosem lehettek volna. De egy projekt QB, és új GM, új projekteket hoz.

de ha megtaláljuk a fr.QB-t, nekem mindegy. Lock egyelőre nem az és egyre kevésbé hiszek abban, hogy nálunk az lehetne.
Ahhoz a saját edzőinek csapattársainak hinnie kéne benne. Őt a saját edzője bedobja a busz alá, az első számú elkapója, aki amúgy droppokban akar rekordot dönteni a médiában kritizálja őt.
Szembe állíthatjuk itt a work ethicet az aurával, szerintem a körülmények, a környezt befolyásolja a projekt sikerét. Erről a projektről Paton már lemondott, Chokernek meg csak egy balfasz, aki elviszi a balhét az ő saját inkompetenciája miatt, mert nyilván Lock miatt felejti el kikérni az időket, nyilván Lock maitt fut ki OB-re fumblefactory, nyilván Lock miatt enged a védelem bárkinek GWD-t 15-20 mp alatt is...

Itt sajnos nem azt kell nézni, hogy Lock szar volt-e vagy csak nem volt jó. Nem azt kell nézni, hogy fejlődött-e vagy sem. Hanem hogy kap-e esélyt tovább fejlődni. Az ő szerepe a csapatnál most nem több, mint egy scapegoat.
Lehetett volna jobb, és akkor más lenne a helyzet, de minden jel arra mutat, hogy a vezetés számára nem volt elég jó, leginkább azért mert nem volt elég jó, hogy az edzői döntések árával szemben úszva 6 győzelemnél többet szerezzen...
A por elverésére így tökéletes.

btw Mac Jones ugyanez. Aki szerint 1/9-hez nem elég jó, akkor hátra trade után sem elég jól, vagy hiszel benne, vagy nem. Persze ki lehet húzni hátrébb, mert kisebb a kockázat, akár be is vállhat önerőből, de ha konkrét terv van vele, akkor viszed amikor tudod. Ha Lockban olyan biztosan lettünk volna, nem kockáztatjuk egy TE miatt, hogy alaki elviszi előlünk, nem voltunk biztosak benne, próbálgattuk, de szakértelem nélkül nehéz kihozni belőle valamit.
Akkor már inkább 1/4. Nagyon mellé lehet nyúlni, de legalább azt jelenti, hogy akár tévesen akár nem, de hiszünk annyira benne, hogy mindenáron kell.
Csak az zavar, hogy még nem tudjuk kiben hiszünk annyira. Vagy egyszerre hiszünk annyira Wilsonban, Fieldsben és Jonesban? Csak mert számomra elég különböző projektek...
Black_Adder
Elway leváltásánál minden mértékadó ember megmondta h ez Locknak fájhat a legjobban, mert Elway hitt benne a legjobban a vezetésből.

Ugyanakkor nekem Paton eddigi mozgásai nem úgy tűnnek, mintha ő lemondott volna Lockról, ha így lenne, akkor elcserélte volna Staffordért, mert nem voltak olyan messze az álláspontok, kb. Lock meg egy kis apró volt a difi. Középszer veteránt sem hozott by the way.

Nekem úgy tűnik h Watson v Lock (volt) a terv. Lehet h a top 5 QB-ból tetszik nekik valaki és ha lecsúszik a 4. helyre akkor ugranak, de egyszerűen nem látom jönni az eddigiekből h ezt vakon (a draft előtt) megtennénk | és jól is van ez így | .

Az FA igazolásoknál pedig van már egy olyan változás h a sajátjainkat priorizáljuk, ennek van vízhangja az öltözőben is és erre szó szerint kitért Simmons és Shelby is az interjúi során. Szal itt elmozdultunk az eddigi stratégiából a Black által ideálisabbnak tartott lét felé.

Én abban is bízok h nem dobjuk ki a Lock projektet, továbbra is sokat látok bele, még ha én -beismerten- elvakultabb is vagyok.

több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Valamiért nagyon sokaknak az volt a hozzáállása anno, hogy 1/10-ben Lock F-, 2. körben A+++++.
Valójában vagy fr.QB vagy projekt QB. Ha fr.QB-nak tartjuk, akkor, 1/10-ben draftoljuk, ha projektnek, akkor a 2. körben. Nem azért jött, mert 1 éjszaka alatt annyit fejlődött, hogy hirtelen fr.QB lett.

Most beszélünk hogy jó-e vagy szar, meg milyen az aurája, meg nem tudom én. Lock nem volt jó tavaly. Már rookieként megmutatta, hogy mi van ebben a projektben a Houston ellen, ezért is álltam be mögé, akkor én is. Azóta is mutatta meg, mi lehet ebből a projektből, de egyelőre csak teaser-ök érkeznek tőle. Van aki a 3. évére érik be, de nálunk nincs játéksnevelés, karriergondozás meg hasonló. Minden offseasonben hozunk 1-2 évre veteránokat, akik elég jók ahhoz hogy nagy pénzt kérjenek és kapjanak, de nem elég jók ahhoz, hogy szupersztárok legyenek, és volt csapatuk magukhoz láncolja őket. Itt vannak 1-2 évig, olyan is van köztük, aki nem szar, de egyedül nyilván nem váltja meg a világot, 5-7 győzelem 1-2 évig, aztán lejár a szerződése, újra FA lesz, mi meg pontosan ugyanott tartunk, mint 1-2 éve.

És ezért a felelőséget senki nem vállalja. Nincs tulaj, aki számonkérjen. Ilyenkor, ahogy Amadeus is írta, a 2-3 éves QBn lehet elverni a port. És akkor a diszfunkcionalitás igazi felelősei biztonságban vannak.
Vajon miért nincs önbizalma, ha azért is lebasszák, hogy szabadidejében filmroomot néz a többi QB-val. Pontosítok, nem lebasszák, az a képmutató vén demens fasz bassza le, aki amúgy nem hordott maszkot...
Vannak projektek amik 3. évre érnek be, a baj csak az, hogy Locknak eddig 2 első éve volt és csak úgy lesz neki nézőpont szerint 2. vagy 3. éve, hogy a cél az hogy ne ő legyen a QB, csak ha nem sikerül újat hozni, akkor marad ő.
Láthattuk Oszit úgy játszani, hogy arra 72 milliót kapott. Jó ő sem volt, önbizalma volt, egy jó csapatba beállva egy 5-2-vel része volt a bajnok csapatnak. Aztán láttuk mi maradt belőle az önbizalom nélkül.
Nem látom miért ne ez lenne mostantól Lock sorsa.

És igen, projekt QB-nak jött a 2. körben, projekt QB-ként még mutatott is reményt ellenben Lynch-csel, de még a veteránoknál is többet, mint Flacco vagy Keenum. Voltak olyan dobásai, amik Siemiannek sosem lehettek volna. De egy projekt QB, és új GM, új projekteket hoz.

de ha megtaláljuk a fr.QB-t, nekem mindegy. Lock egyelőre nem az és egyre kevésbé hiszek abban, hogy nálunk az lehetne.
Ahhoz a saját edzőinek csapattársainak hinnie kéne benne. Őt a saját edzője bedobja a busz alá, az első számú elkapója, aki amúgy droppokban akar rekordot dönteni a médiában kritizálja őt.
Szembe állíthatjuk itt a work ethicet az aurával, szerintem a körülmények, a környezt befolyásolja a projekt sikerét. Erről a projektről Paton már lemondott, Chokernek meg csak egy balfasz, aki elviszi a balhét az ő saját inkompetenciája miatt, mert nyilván Lock miatt felejti el kikérni az időket, nyilván Lock maitt fut ki OB-re fumblefactory, nyilván Lock miatt enged a védelem bárkinek GWD-t 15-20 mp alatt is...

Itt sajnos nem azt kell nézni, hogy Lock szar volt-e vagy csak nem volt jó. Nem azt kell nézni, hogy fejlődött-e vagy sem. Hanem hogy kap-e esélyt tovább fejlődni. Az ő szerepe a csapatnál most nem több, mint egy scapegoat.
Lehetett volna jobb, és akkor más lenne a helyzet, de minden jel arra mutat, hogy a vezetés számára nem volt elég jó, leginkább azért mert nem volt elég jó, hogy az edzői döntések árával szemben úszva 6 győzelemnél többet szerezzen...
A por elverésére így tökéletes.

btw Mac Jones ugyanez. Aki szerint 1/9-hez nem elég jó, akkor hátra trade után sem elég jól, vagy hiszel benne, vagy nem. Persze ki lehet húzni hátrébb, mert kisebb a kockázat, akár be is vállhat önerőből, de ha konkrét terv van vele, akkor viszed amikor tudod. Ha Lockban olyan biztosan lettünk volna, nem kockáztatjuk egy TE miatt, hogy alaki elviszi előlünk, nem voltunk biztosak benne, próbálgattuk, de szakértelem nélkül nehéz kihozni belőle valamit.
Akkor már inkább 1/4. Nagyon mellé lehet nyúlni, de legalább azt jelenti, hogy akár tévesen akár nem, de hiszünk annyira benne, hogy mindenáron kell.
Csak az zavar, hogy még nem tudjuk kiben hiszünk annyira. Vagy egyszerre hiszünk annyira Wilsonban, Fieldsben és Jonesban? Csak mert számomra elég különböző projektek...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Közben minden mértékadó insider lehozta már h faszság az 1/4 pletyka.

Azt is leírták (lásd Ben Albright/Mase) h ettől még nem lehet kizárni h mozgunk ide-oda, ahogy a QB picket sem, de jelenleg nem volt konkrét megkeresés, csak tapogatózás "egy jó GM tudja az árát mindennek" logika szerint, ami mind fel-mind lefelé megtörtént és nem most hanem hetekkel ezelőtt.

2 héten belül itt a draft, mindenki nagyot akar már mondani...

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Erre mondják, hogy project. Egy normális csapat, normális QB roomában lehetne belőle egy cefet jó irányító. Imádom, amikor a félrescoutolás után, a teljesen diszfunkcionálisan működő franchise elveri a port a 2-3. éves irányítóján.
Amadeus
A port szerintem senki nem veri el rajta, Broncos szurkolók körében általános vélemény, hogy nem Lock miatt rossz a csapat, de nem érinthetetlen bizonyítás híján. Na meg a csapat egyértelműen meg akarja tartani QB-pick esetén is, valószínűleg a következő szezonban ő lesz a kezdő, hacsak le nem szerepel az előszezonban. Szóval lesz egy harmadik éve bizonyítani. Ha beválik, senki nem fog emlékezni a QB-pickre, szépen megy tovább egy 2. körért. Ha meg nem válik be, oda meg vissza lesznek a szakik hogy milyen előregondolkodó franchise ez.
Cruyffista
Lock megy a Falconshoz kikupálódni Ryan mögött és ügy megoldva 😊
Nálunk meg X irányít jövőre.

több mint 4 éve
Elvileg cserélnétek a Falconssal a No4 pickre.
kapitnono
Plusz Fields és Lance a két jelölt.
roberto23
Ki más ? Egyébként tetszik a lépés.. Egyszerre fogok tudni drukkolni két fiatal tehetséges qb-nak. legyen kőkemény, de fair verseny a kezdőért..
Zalán
Ha 1/4 Qb-t húzol és nem instant kezdő, akkor az bizony egy szar pick. Lásd Tua.
Amadeus
a csoport két csodaqb-jának lenne ehhez egy-két szava (na jó, hörbi végül hamar kezdő lett, de ki akarták ültetni első évében, csak aztán kilyukasztották tmobile tüdejét)
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
kapitnono
roberto23
Ki más ? Egyébként tetszik a lépés.. Egyszerre fogok tudni drukkolni két fiatal tehetséges qb-nak. legyen kőkemény, de fair verseny a kezdőért..
Zalán
Ha 1/4 Qb-t húzol és nem instant kezdő, akkor az bizony egy szar pick. Lásd Tua.
Amadeus
Nyilván.. De ne vessük el, hogy Lock harmadik évére megtáltosodik és egész egyszerűen lehetetlenség kihagyni.. Meg ugye ne feledkezzünk meg a teljesen diszfunkcionálisan működő franchise-faktorral.. 😅

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
kapitnono
roberto23
Zalán