Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Erre mondják, hogy project. Egy normális csapat, normális QB roomában lehetne belőle egy cefet jó irányító. Imádom, amikor a félrescoutolás után, a teljesen diszfunkcionálisan működő franchise elveri a port a 2-3. éves irányítóján.
Amadeus
A port szerintem senki nem veri el rajta, Broncos szurkolók körében általános vélemény, hogy nem Lock miatt rossz a csapat, de nem érinthetetlen bizonyítás híján. Na meg a csapat egyértelműen meg akarja tartani QB-pick esetén is, valószínűleg a következő szezonban ő lesz a kezdő, hacsak le nem szerepel az előszezonban. Szóval lesz egy harmadik éve bizonyítani. Ha beválik, senki nem fog emlékezni a QB-pickre, szépen megy tovább egy 2. körért. Ha meg nem válik be, oda meg vissza lesznek a szakik hogy milyen előregondolkodó franchise ez.
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Elvileg cserélnétek a Falconssal a No4 pickre.
kapitnono
Plusz Fields és Lance a két jelölt.
roberto23
Ki más ? Egyébként tetszik a lépés.. Egyszerre fogok tudni drukkolni két fiatal tehetséges qb-nak. legyen kőkemény, de fair verseny a kezdőért..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
kapitnono
Plusz Fields és Lance a két jelölt.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
- "Mizzouban sem fejlődött"

www.pff.com/nfl/players/drew-lock/39517/draft-profile

Pont ez volt az érv mellette a draftolásakor, hogy még nincs kész, de mivel minden évben fejlődött ezért várható h a mentalitása és esze megvan hozzá, a karja meg sose volt kérdés.

- "Folyamatosan vicc számokat hozott, mind td/int arányban mind yardokban."
Ez is egy vélemény, sztem is kell javulnia, de én nem látom viccnek az alapot

- "Ha eddig nem lépett előre, valószínűleg nem is fog már"
Sztem bőven láttunk tőle előrelépést, ami miatt gondolhatjuk h lesz további is, de persze meg is rekedhet ebben a ligaalja kezdőszinten. Josh Allenről is ilyeneket lehetett olvasni, és tudom h nem érv, mert inkább kivétel mintsem szabály, de ettől még tény.

- "szar a hozzáállása"
Továbbra is emlékeztetnélek titeket, hogy azért avattunk Hilton személyében egy olyan QB-t akinek a kesztyűje Cantonban van kiállítva, mert a szabadnapján behívta a QB társait filmet elemezni. Akárhogy erőlködök nekem ez nem fér bele a szar mentalitásba.

Arról nem beszélve h köztudomású tény h az egész offseasont az edzőközpontban és PM házában tölti. Itt is lehet azt mondani h Oswi is PM-től tanult, aztán ugyanúgy | egy 72 milliós 😛 | senki maradt, de az h az offseasonben te PM-hez jársz tanulni h a snap előtt/mentálisan jobb legyél, az megintcsak nem a szar hozzáállás ismérve.

És h a draftról is szó esssék:
sztem fog érkezni QB, de nemigazán érzem most h mi feltradelnénk.
Általános Doktor
Rendben, a working ethicjével kapcsolatosan meggyőztél, nem ezen múlik, de ettől még azt tartom, hogy mentálisan nem egy erős játékos benyomását kelti a pályán. Nem úgy irányítja a társakat, mint a nagyok, hogy a fiatalabbak közül mondjak példát, mondjuk Prescott. Jelenléte van a pályán és az oldalvonal mellett mióta megjelent Dallasban. Amikor ő beszél, mindenki figyel, és amikor kell, mindig ő beszél. Én nálunk inkább azt látom, hogy a társaknak kell összekaparnia Lockot egy-egy play előtt, és ezt a 3 GW drive sem változtatja meg. Egyszerűen nincs olyan aurája. És attól nem lesz erősebb fejben, hogy 2 int után harmadjára is csinál egy merészet ami nem válik be. Ezt azért csinálja, mert nem tudja mit csináljon.

A számai sajnos idén nem jók, még az a periódus amit kiemelünk, hogy akkor jól játszott, na még azon az 5 meccsen is csak a 22. legjobb QB volt a ligában. Teljes szezont tekintve bottom 5.

De az is túlzás, hogy teljesen kuka a srác. Szimplán csak nem olyan jó prospect, hogy egy közepes erősségű fanchise bevállalja őt QB1-ként értelmezhető rivális nélkül. Én nem Lock ellen beszélek, hanem egy rivális mellett.
Cruyffista
Erre mondják, hogy project. Egy normális csapat, normális QB roomában lehetne belőle egy cefet jó irányító. Imádom, amikor a félrescoutolás után, a teljesen diszfunkcionálisan működő franchise elveri a port a 2-3. éves irányítóján.
több mint 4 éve

Pont ez volt az érv mellette a draftolásakor, hogy még nincs kész, de mivel minden évben fejlődött ezért várható h a mentalitása és esze megvan hozzá, a karja meg sose volt kérdés.

Sztem bőven láttunk tőle előrelépést, ami miatt gondolhatjuk h lesz további is, de persze meg is rekedhet ebben a ligaalja kezdőszinten. Josh Allenről is ilyeneket lehetett olvasni, és tudom h nem érv, mert inkább kivétel mintsem szabály, de ettől még tény.

- "szar a hozzáállása"
Továbbra is emlékeztetnélek titeket, hogy azért avattunk Hilton személyében egy olyan QB-t akinek a kesztyűje Cantonban van kiállítva, mert a szabadnapján behívta a QB társait filmet elemezni. Akárhogy erőlködök nekem ez nem fér bele a szar mentalitásba.

Arról nem beszélve h köztudomású tény h az egész offseasont az edzőközpontban és PM házában tölti. Itt is lehet azt mondani h Oswi is PM-től tanult, aztán ugyanúgy | egy 72 milliós 😛 | senki maradt, de az h az offseasonben te PM-hez jársz tanulni h a snap előtt/mentálisan jobb legyél, az megintcsak nem a szar hozzáállás ismérve.

Általános Doktor
Rendben, a working ethicjével kapcsolatosan meggyőztél, nem ezen múlik, de ettől még azt tartom, hogy mentálisan nem egy erős játékos benyomását kelti a pályán. Nem úgy irányítja a társakat, mint a nagyok, hogy a fiatalabbak közül mondjak példát, mondjuk Prescott. Jelenléte van a pályán és az oldalvonal mellett mióta megjelent Dallasban. Amikor ő beszél, mindenki figyel, és amikor kell, mindig ő beszél. Én nálunk inkább azt látom, hogy a társaknak kell összekaparnia Lockot egy-egy play előtt, és ezt a 3 GW drive sem változtatja meg. Egyszerűen nincs olyan aurája. És attól nem lesz erősebb fejben, hogy 2 int után harmadjára is csinál egy merészet ami nem válik be. Ezt azért csinálja, mert nem tudja mit csináljon.

A számai sajnos idén nem jók, még az a periódus amit kiemelünk, hogy akkor jól játszott, na még azon az 5 meccsen is csak a 22. legjobb QB volt a ligában. Teljes szezont tekintve bottom 5.

De az is túlzás, hogy teljesen kuka a srác. Szimplán csak nem olyan jó prospect, hogy egy közepes erősségű fanchise bevállalja őt QB1-ként értelmezhető rivális nélkül. Én nem Lock ellen beszélek, hanem egy rivális mellett.
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Diontae Spencer aláírt pár napja.
Nem nagy hír, de örülök neki, mert az előző évek special team tragikomédiája után őt jónak éreztem.
Gerichill
Igen, Spencer teljesen korrekt PR. Főleg az előtte levőkhoz ég és föld.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Diontae Spencer aláírt pár napja.
Nem nagy hír, de örülök neki, mert az előző évek special team tragikomédiája után őt jónak éreztem.
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
- Lock karban elképesztően tehetséges, Joneson látszik hogy tanulta a szakmát
ok

- Jones olyan QB, aki vezeti a csapatát, Lock olyan, akit a csapattársaknak kell vezetni
Lockot minden csapattársa támogatja jelenleg, olyanok is, akik a szar Qb-kat nem támogatták csak szimplán csendben voltak (lásd Simmons) + nyugodtan nézd vissza az évet, az INT-ek után sem olyan arcokat vágtak a csapattársak, mint korábban azoknál a QB-knál, akikben cseppet sem hittek; nem látom h egy a sztem flegma takony Jones miért is lenne vezér

- Jones mindig magabiztos, Lock többnyire bizonytalan
ezt sem érzem validnak, Lock nem bizonytalan, sőt, az az egyik hibája h néha erőlteti azt a játékot is ami nincs ott, bár ebben fejlődött év végére + pályán kívül is magabiztosságot sugall

- Jones nem roppan össze nyomás alatt, Lock igen
Lock 3 GW driveot vezetett már az nfl-ben, bő egy év tapasztalattal, úgy h volt ami nem rajta múlt (lásd Gordon v Jeudy), szal ezt meg pláne nem értem

MJ | sztem | jóesetben Alex Smith szerű játékos, Lock meg gunslinger alkat, teljesen más stílus, de sztem nem a fentiek mentén van a törésvonal köztük.
Általános Doktor
Ezek alapján Lock csak peches volt eddig, mindent jól csinál... Folyamatosan vicc számokat hozott, mind td/int arányban mind yardokban. Tipikus cserepad glue guy, aki az NBA-ben megszokottan 1-1 nagy sacknél pörgeti ugrálva a törülközőt.

Azt jól írtad, hogy gunslinger alkat, de sajnos nem az. Nincs benne a Fitzpatrick féle do or die, a Mahomes féle improvizáció vagy legalább a Rodgers féle karerő.

Ha eddig nem lépett előre, valószínűleg nem is fog már, de idén úgy tűnik nincs más opciónk. Alex Smith mentornak még jöhet, valami QB2 is esetleg, de én elengedtem ezt a reménykedést azzal, hogy a jó potenciális QB ilyen olyan okból már nem elérhetőek
FLZOLI

- "szar a hozzáállása"

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ok

- Jones olyan QB, aki vezeti a csapatát, Lock olyan, akit a csapattársaknak kell vezetni
Lockot minden csapattársa támogatja jelenleg, olyanok is, akik a szar Qb-kat nem támogatták csak szimplán csendben voltak (lásd Simmons) + nyugodtan nézd vissza az évet, az INT-ek után sem olyan arcokat vágtak a csapattársak, mint korábban azoknál a QB-knál, akikben cseppet sem hittek; nem látom h egy a sztem flegma takony Jones miért is lenne vezér

ezt sem érzem validnak, Lock nem bizonytalan, sőt, az az egyik hibája h néha erőlteti azt a játékot is ami nincs ott, bár ebben fejlődött év végére + pályán kívül is magabiztosságot sugall

Lock 3 GW driveot vezetett már az nfl-ben, bő egy év tapasztalattal, úgy h volt ami nem rajta múlt (lásd Gordon v Jeudy), szal ezt meg pláne nem értem

MJ | sztem | jóesetben Alex Smith szerű játékos, Lock meg gunslinger alkat, teljesen más stílus, de sztem nem a fentiek mentén van a törésvonal köztük.
Általános Doktor
Ezek alapján Lock csak peches volt eddig, mindent jól csinál... Folyamatosan vicc számokat hozott, mind td/int arányban mind yardokban. Tipikus cserepad glue guy, aki az NBA-ben megszokottan 1-1 nagy sacknél pörgeti ugrálva a törülközőt.

Azt jól írtad, hogy gunslinger alkat, de sajnos nem az. Nincs benne a Fitzpatrick féle do or die, a Mahomes féle improvizáció vagy legalább a Rodgers féle karerő.

Ha eddig nem lépett előre, valószínűleg nem is fog már, de idén úgy tűnik nincs más opciónk. Alex Smith mentornak még jöhet, valami QB2 is esetleg, de én elengedtem ezt a reménykedést azzal, hogy a jó potenciális QB ilyen olyan okból már nem elérhetőek

több mint 4 éve
Watsont kilőtték a jogi ügyek.
Cruyffista
Ez mennyire tuti amúgy?
esanders10
Eléggé. 20 feljelentés, főszponzorok szerződésfelbontás/szüneteltetés. Az is kérdéses, hogy a Texansban pályára léphet-e. Most azt valószínűsítik, hogy 1 éven belül nem oldódik meg ez az ügy. Addig meglepő lenne, ha cserélne érte valaki a pletykált áron. Szóval miatta várni nem túl erős terv. A Watson megszerzésében másik komoly érdekelt 49ers már tudjuk hogyan döntött.
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 857
Általános Doktor
Watsont kilőtték a jogi ügyek.
Cruyffista
Ez mennyire tuti amúgy?
több mint 4 éve
Általános Doktor
Azért Patrick után Lindsay is megemlítette a búcsúinterjújában Klisnek, hogy Locknak többet kell dolgoznia, mint az előző szezonban, kicsit odaszúrt ő is. Ez nekem nem azt a hardworker képet mutatja, amit próbálnak róla felfesteni. Sajnos teljesen jogosak azok a kritikák, hogy a Mizzou első éve óta szinte semmit nem fejlődött. Egyébként azt elhiszem, hogy nagyon szeretik, egyrészt azért mert Flaccoékhoz képest előrelépés, másrészt mert competition hiányában valszeg mindig az nyer edzésen, aki Lock csapatában van. Ettől még sajnos nem lesz QB1.

Jones egy Alabama szintű egyetemen épített egy év alatt kultuszt, imádják az edzők és a társak, Devonta Smithék oda meg vissza vannak tőle. Nem biztos, hogy beválik, de én egyre inkább úgy gondolom, hogy első kör értékű QB, és a Broncosnak mindenképp el kell mozdulnia valamerre most irányító poszton.

Prescott, Stafford off, Watsont kilőtték a jogi ügyek. Nem tudom mi értelme várni. Ez a keret nem úgy lett építgetve márciusban, mint akiknél van bármi realitása egy 3-14-es szezonnak.

Na és Lance-ben vagy Jonesban tényleg ez a jó, hogy nem is kell kiszállni a Lock-projektből, csak kap egy tehetséges riválist akivel lejátszhatja. Ha kiszorítja, az már Lock baja, nem a csapaté.
több mint 4 éve
ok

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Cruyffista
És szerintem ez az egy dolog, ami elválasztja attól, hogy szintet lépjen. A totális önbizalomhiány. Minden meccsen, majdnem minden passzában érezhető, hogy nem hisz saját magában.
több mint 4 éve
Csak Mac Jonest ne. Lock 2.0 lesz itt. Lehet máshol beválik, de itt bust lesz az 100%. Bár mondjuk van olyan amerikai haverom aki 9ers drukker és hypolja őt is meg Lance-et is. Shanynél lehet jók lesznek ők.
Heisman
Ezt szerintem nem lehet előre megmondani. Szerintem a QB-k többsége nem rendszerfüggően lesz jó, vagy bukó. Vannak olyanok akiknél sokat számít, de a Josh Allen példa nem ültethető át minden QB-ra. És csak azért, mert második körös QB-k megbuktak itt az elmúlt években, nem jelenti azt, hogy egy Lance vagy Jones is megbukna.

Számomra Jones és Lock két szinte teljesen ellentétes QB.

Egyébként talentben én nála télen egy csere QB szintet láttam nfl-szinten, minimálisan változott a véleményem, de ebből a szempontból én is nagyon tartok tőle. Az egyetlen dolog ami miatt kihúznám, hogy ennek a gyereknek tényleg elég nagy tökei vannak, miközben az arca nem megy a tanulás kárára, klasszikus edző kedvence QB. Ha érte ment fel 3 első árán a 49ers, az emiatt lesz.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"
Csak Mac Jonest ne. Lock 2.0 lesz itt. Lehet máshol beválik, de itt bust lesz az 100%. Bár mondjuk van olyan amerikai haverom aki 9ers drukker és hypolja őt is meg Lance-et is. Shanynél lehet jók lesznek ők.

Etiennek viszont örülnék személy szerint.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Blacky Betty Denver Broncos 63
ez szerintem életem eddigi legjobb szimulációja, ennél már nem lesz jobb

Cruyffista
Nem fogunk QB-t húzni.
több mint 4 éve
ez szerintem életem eddigi legjobb szimulációja, ennél már nem lesz jobb
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"
Garafolo szerint Hamiltont valószínűleg el fogjuk cserélni egy harmadik napos pickért, több csapat érdeklődik érte.

Shurmur ott volt Fields második pro dayén, és megy Lance-ére is. Érdekesség, hogy az OSU jelenlegi HC-ja anno Shurmur stábjában dolgozott az Eaglesnél. Ennek fényében különösen beszédes, hogy Mac Jones 2 pro dayét elkerültük. Vagy nem érdekli a csapatot, vagy már tudják hogy nem lesz rá esélyük.
Cruyffista
ki a faszomnak kell hamilton?! 😀
patrick még oké, de hamilton?!
Negritis
-Hamiltont szívesen trade-eljük.
-De ő nem a Mercedesben van.
-Nem, miről beszélsz, itt van a rosteren. Patrick is.
-Patrick itt már beégett, borzalmas volt.
-Hogy mi?
-Jó, akkor Hamiltont egy 1.körért megvesszük.
-Deal

Két hét múlva : a Stewart-Haas Racingnél DS Hamilton az új pilóta.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 535 — The Mathematician
Garafolo szerint Hamiltont valószínűleg el fogjuk cserélni egy harmadik napos pickért, több csapat érdeklődik érte.

Shurmur ott volt Fields második pro dayén, és megy Lance-ére is. Érdekesség, hogy az OSU jelenlegi HC-ja anno Shurmur stábjában dolgozott az Eaglesnél. Ennek fényében különösen beszédes, hogy Mac Jones 2 pro dayét elkerültük. Vagy nem érdekli a csapatot, vagy már tudják hogy nem lesz rá esélyük.
Cruyffista
ki a faszomnak kell hamilton?! 😀
patrick még oké, de hamilton?!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 152
topin utólagos engedelmével lopom:

thedraftnetwork.com/articles/justin-fields-progressions-first-read-analysis

Ha ezek után a Frisco Mac Jones-ra lő, én nem tudom, hogy Shanahan mit lát a csávóban.
több mint 4 éve
Nekem hétvégén lesz egy GM játékban draftom, ahova már elkészítettem a végleges boardomat, engedelmetekkel megosztom a top15-met (úgyis csak a kör végén húzok 😛 ):

1. Trevor Lawrence QB Clemson
2. Zach Wilson QB BYU
3. Penei Sewell OT Oregon
4. Kyle Pitts TE Florida
5. Ja’Marr Chase WR LSU
6. Justin Fields QB Ohio State
7. DeVonta Smith WR Alabama
8. Jaylen Waddle WR Alabama
9. Micah Parsons LB Penn State
10. Rashawn Slater OT Northwestern
11. Patrick Surtain CB Alabama
12. Trey Lance QB North Dakota State
13. Jeremiah Owusu-Koramoah LB Notre Dame
14. Kwity Paye Edge Michigan
15. Jaycee Horn CB South Carolina

A 9. helyen a kivastagított játékosok tetszenének, feltardelni Fieldsért mennék fel. Minden más esetben jobbnak tartanám a letradet.

több mint 4 éve
Ezzel a boarddal mennék a draftra (TLaw és Zach nélkül):
(szempont: need + poszt fontossága + ár-érték arány)

1. Justin Fields (QB)
2. Penei Sewell (OT)
3. Trey Lance (QB)
4. Rashawn Slater (OT)
5. Micah Parsons (ILB)
6. Mac Jones (QB)
7. Jaycee Horn (CB)
8. Ja'Marr Chase (WR) -- Chase annyira jó, hogy bár a WR nem need, de Farley sérülékenysége miatt előbb húznám, ha bent van.
9. Caleb Farley (CB)
10. Kyle Pitts (TE) -- Innen érzem azt, hogy ár-érték miatt BPA-ba kell kezdeni.
11. DeVonta Smith (WR)
12. Azeez Ojulari (OLB)
13. Patrick Surtain II (CB)
14. Kwity Paye (DE)
15. Jeremiah Owusu-Koramoah (ILB)

Ha nagyon-nagyon hátracserélünk és mind a 15 kiment, akkor Najee Harris (RB), és Teven Jenkins (RT) tetszenének, ahogy 2/40-en is értük szorítanék. Gregory Rousseau-t második körbe csúszás esetén fontolóra venném.