Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Jó, eltörölték a kövi évi szerződése érvényességét, jövőre FA. Legalább ennyi jó van benne, ha jövőre megkapta volna a 21 millió garantáltat, eskü nem nézek 2 évig focit.3 millás backupnak jön, szvsz konkrétan a liga legjobb backup QB-ja.
Cruyffista
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Jó, eltörölték a kövi évi szerződése érvényességét, jövőre FA. Legalább ennyi jó van benne, ha jövőre megkapta volna a 21 millió garantáltat, eskü nem nézek 2 évig focit.
több mint 5 éve
A klubtól ki hitegeti a szurkolókat? Értem h személy szerint neked tetszett az idei QB class, de ha nekik annyira nem h emiatt feltradeljenek, attól miért szánalmasak? + még simán lehet h valóban kihúznak egy QB-t ha odaesik az ölükbe, akár 9-re akár később...De nem zárják ki a QB Picket így sem 1/9-reSzánalmas, hogy még ez után is van pofájuk hitegetni a szurkolókat.
noflyzone
Cruyffista

több mint 5 éve
Hülyeség volt, pláne hogy emiatt csökken a smoke screen mértéke holnapra. Tuti egy wtf jön majd holnap...3 millát, meg egy 6. kört röhögve megért, ne vicceljünk már.
FLZOLI
+ sztem pont így nő a smokescreen, mert az előttünk lévő csapatok nem fognak QB-t húzni, így meg már nem fognak csak miattunk betradelni QB-ért.
Ettől függetlenül reálisan nem QB lesz az első pick.

több mint 5 éve
De nem zárják ki a QB Picket így sem 1/9-reSzánalmas, hogy még ez után is van pofájuk hitegetni a szurkolókat.
noflyzone
több mint 5 éve
7 milliót fizet neki a Panthers Mi 3 milliót adunk neki (via Schefter)
Ennyiért belefér (annyi mint Trub volt a Bears-nek)
De nem zárják ki a QB Picket így sem 1/9-re
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Hülyeség volt, pláne hogy emiatt csökken a smoke screen mértéke holnapra. Tuti egy wtf jön majd holnap...
több mint 5 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddDDDDDDDDddDDDDDDDDDDDdDDDdDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd
több mint 5 éve
Ezt az embert soha nem akarom pályán látni. Mostantól Lock csakazértis 10000000000000-szor
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Így rendben van szerintem. A fizetese miatt hirtelen megállt bennem az ütő, amikor olvastam, hogy jön.Egy 6. Kört adtunk érteA fizetésének egy részét benyeli a panthers
noflyzone
Carolina will pay a portion of Bridgewater’s 2021 compensation as part of a restructured contract to finalize the deal to Denver, which now has competition for Drew Lock … and options with the No. 9 pick. https://t.co/R7ryftKY6T
— Tom Pelissero (@TomPelissero) April 28, 2021
Általános Doktor
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 5 éve
Egy 6. Kört adtunk érteA fizetésének egy részét benyeli a panthers
noflyzone
Carolina will pay a portion of Bridgewater’s 2021 compensation as part of a restructured contract to finalize the deal to Denver, which now has competition for Drew Lock … and options with the No. 9 pick. https://t.co/R7ryftKY6T
— Tom Pelissero (@TomPelissero) April 28, 2021

több mint 5 éve
Egy 6. Kört adtunk érte
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Bridgewatet érkezik
több mint 5 éve
Az általam leghitelesebbnek tartott bronco beatwriter idei mockja (rendre top5 szokott lenni a pontossága, bár idén elismeri h nagyon szeszélyes draft lesz):www.profootballnetwork.com/2021-nfl-mock-draft-1-round-albright/
A mai napon a drafthoz kapcsolódó morzsákat oszt meg, érdemes belenézni:
twitter.com/allbrightnfl
| /tőlünk nem vár QB draftot/ |
Az esti bronco country tonightban szóban is bemutatja h kit miért hova.

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Ha elérhető lesz egy Qb és nem húzzuk ki, azzal valójában Lockot húzta, ezzel teljesen egyetértek, de személy szerint nem bánnám - azzal együtt h Fieldsben én látok egy watsonos utat -.vagy csak szimplán úgy gondolja h az elérhető QB-k nem jobbak mint Lock, akkor én azt teljes vállszélességgel tudom támogatni.Ez rendben van, csak ne nézzen nagyokat ha a "Lock nem az én qb-m volt" mondást majd szimplán csak megkuncogják, ha nem szerez 2 éven belül fr QB-t. Azzal, ha idén nem cserél fel, pontosan Lockot választotta az irányítójának. Kivéve persze, ha a top3-ból kicsúszó 2 QB megbukik. De ha mindkettő beválik, vagy pont az aki 1/9-en is elérhető lett volna, akkor nagy bajban van.
És igen, ne felejtsük el h ő minden nap látja Lockot, és mind a 3 elérhető QB-t megnézte magának élőben, ellentétben velünk.
Általános Doktor
Cruyffista

több mint 5 éve
vagy csak szimplán úgy gondolja h az elérhető QB-k nem jobbak mint Lock, akkor én azt teljes vállszélességgel tudom támogatni.Ez rendben van, csak ne nézzen nagyokat ha a "Lock nem az én qb-m volt" mondást majd szimplán csak megkuncogják, ha nem szerez 2 éven belül fr QB-t. Azzal, ha idén nem cserél fel, pontosan Lockot választotta az irányítójának. Kivéve persze, ha a top3-ból kicsúszó 2 QB megbukik. De ha mindkettő beválik, vagy pont az aki 1/9-en is elérhető lett volna, akkor nagy bajban van.
És igen, ne felejtsük el h ő minden nap látja Lockot, és mind a 3 elérhető QB-t megnézte magának élőben, ellentétben velünk.
Általános Doktor
több mint 5 éve
A Fields reményekhez annyit, hogy beszédes amikor konkrétan a Watson és az 1/9 téma óta a mai napig Bridgewater féle szarokat próbálnak rátukmálni a szurkolókra a denveri insiderek. Lásd Palmer mai posztja, hogy ne zárjuk ki a Foles, Teddy, Minshew féléket trade útján, mert lehet nagyobb rá az esély, mint a qb-pickre. Lenne egy pillanat amikor beleélné magát az ember valami izgalmasabb QB projektbe, megnyílik egy reálisnak tűnő kapu, és azonnal lerángatják a földre.Az ilyen jellegű "nagy dobásokról" mindig ez jut eszembe:
Sztem Paton konkrétan nem azért imádkozik, hogy Fields vagy Lance leessen 1/9-re, hanem hogy az 1/3 után akárhova kerülnek, ne váljanak be, mert teljes itteni karrieje során hallgathatja.
Cruyffista
www.youtube.com/watch?v=yZpIog7e-R4
A draft körüli médiahypeban belehergeli magát az ember a nagy dobásokba, mert minden ismeretlenből lehet akármi is, de ha egyszer ő úgy értékeli h Lock + 1 premier pick jobb esély a győzelmekhez, vagy csak szimplán úgy gondolja h az elérhető QB-k nem jobbak mint Lock, akkor én azt teljes vállszélességgel tudom támogatni.
Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 5 éve
A Fields reményekhez annyit, hogy beszédes amikor konkrétan a Watson és az 1/9 téma óta a mai napig Bridgewater féle szarokat próbálnak rátukmálni a szurkolókra a denveri insiderek. Lásd Palmer mai posztja, hogy ne zárjuk ki a Foles, Teddy, Minshew féléket trade útján, mert lehet nagyobb rá az esély, mint a qb-pickre. Lenne egy pillanat amikor beleélné magát az ember valami izgalmasabb QB projektbe, megnyílik egy reálisnak tűnő kapu, és azonnal lerángatják a földre. Sztem Paton konkrétan nem azért imádkozik, hogy Fields vagy Lance leessen 1/9-re, hanem hogy az 1/3 után akárhova kerülnek, ne váljanak be, mert teljes itteni karrieje során hallgathatja.
több mint 5 éve
csak az OL meg a QB a kérdés, végülis ezek nem fontosakDe de de de, nincs ezzel semmi gond 😀A PFF a draft előtt sorba rakta a saját módszertana alapján a rostereket, amely rangsorban 6. lettünk, úgy, hogy Lockot, bottom 3 QB-nak értékelték!!!!nem tudok komolyan venni egy olyan listát, ahol bottom 3 QB-val top 6 rostere lehet valakinek
www.pff.com/news/nfl-ranking-all-32-nfl-rosters-ahead-of-the-2021-nfl-draft
Általános Doktor
Black_Adder
Általános Doktor
Chicago is milyen sikeres ezzel a hozzáállással 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
De de de de, nincs ezzel semmi gond 😀A PFF a draft előtt sorba rakta a saját módszertana alapján a rostereket, amely rangsorban 6. lettünk, úgy, hogy Lockot, bottom 3 QB-nak értékelték!!!!nem tudok komolyan venni egy olyan listát, ahol bottom 3 QB-val top 6 rostere lehet valakinek
Általános Doktor
Black_Adder

több mint 5 éve
A PFF a draft előtt sorba rakta a saját módszertana alapján a rostereket, amely rangsorban 6. lettünk, úgy, hogy Lockot, bottom 3 QB-nak értékelték!!!!nem tudok komolyan venni egy olyan listát, ahol bottom 3 QB-val top 6 rostere lehet valakinek
Általános Doktor
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
ha fields bent lesz a 4. helyen akkor sztem nem kevés GM akar felmenni érteAz már eldőlt, hogy bent lesz, mert a 49ers Jones és Lance közül választ Rapsheet szerint, míg a Lawrence-Wilson sor beton. Viszont most azt valószínűsítik, hogy Pitts lesz a Falcons pickje, aki az új HC vágyálma, míg az új GM Lance-et akarja ott. Szóval Paton elég jó helyzetben van, ha Fieldset akarja, mert a 49ers és a Falcons majdnem teljesen biztos hogy nem őt húzza. Egy all in felcsere kavarhat be az 1/4-re.
Negritis
több mint 5 éve
ha fields bent lesz a 4. helyen akkor sztem nem kevés GM akar felmenni érteÉn egyre több helyen olvasom h a GM-eknél sokkal lejjebb van Fields, mint a médiában.
Negritis
Nekem ő am szimpi, de Rosen is az volt...