Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 562 — The Mathematician
Locknak ma is sok ideje lesz dobálni, Risner az egyetlen megbízható tagja a támadófalnak, Bolles helyén ki fog játszani amúgy?
Vonster
Hinton?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Locknak ma is sok ideje lesz dobálni, Risner az egyetlen megbízható tagja a támadófalnak, Bolles helyén ki fog játszani amúgy?
több mint 5 éve
 twitter.com/AricDiLalla/status/1338132975850901509?s=19
Negritis
És már az is biztos, hogy nem játszik
Vonster
már megérte kitömni 😀
ma se fújnak rá holdingot!!!

több mint 5 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Negritis
És már az is biztos, hogy nem játszik
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Fant sztem simán lehetne elit TE rendes passzjáték mellett
nála a gond a sérülékenysége

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Túl negatívak vagyunk, úgyhogy ideje lenne koncentrálni kicsit a pozitív dolgokra a csapatnál. Elway, Fangio, Lock kókler háromságon túllépve, a fizetések szempontjából 2021 vége lesz a vízválasztó.
Sajnos ez azt jelenti, hogy jövőre itt szerintem nem lesz földindulás, teljes rebuild csak a 2022-es szezonra lehetséges, sajnos jó eséllyel Von, Jackson nélkül.

Szerintetek ki marad itt hosszú távon a csapatban és kap végül hosszú távú szerződést?
Bolles, Glasgow, Jeudy még sokáig lesz, Lindsay, Fant, Sutton, Patrick, Jewell, Simmons, Harris, Chubb együtt tuti nem kap mind hosszabbítást így lesz gond bőven.
FLZOLI
Én azt gondolom, hogy ebből a felsorolásból Lindsay, Fant, Sutton és Chubb megtartása brandértékileg kulcsfontosságú, talán még Harrist is ide lehet venni. Az, hogy játékerő szempontjából mi a helyzet, az már más kérdés. De ebben nem nyilatkoznék, mert idén én még Lindsayben is csalódtam, szóval elég elkeseredetten tudnék csak állást foglalni 😊
Bozontron
Chubb vagy Sutton top pénzt kap majd, nem vagyok benne biztos, hogy itt Elway megadja majd. Fant nem elit TE, de hianyposzt sok helyen, így jó piaca lehet. Shelby már idén is az ablakon mászott vissza mert ajtót mutattak neki...

Remélem Von-t sikerül majd valami diszkont szerződéssel itt tartani a visszavonulásig mint mentor és szituációs pass rusher a végelgyengülés küszöbén.

több mint 5 éve
 www.denverbroncos.com/news/broncos-add-several-players-to-active-roster-ahead-of-denvscar

több mint 5 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Túl negatívak vagyunk, úgyhogy ideje lenne koncentrálni kicsit a pozitív dolgokra a csapatnál. Elway, Fangio, Lock kókler háromságon túllépve, a fizetések szempontjából 2021 vége lesz a vízválasztó.
Sajnos ez azt jelenti, hogy jövőre itt szerintem nem lesz földindulás, teljes rebuild csak a 2022-es szezonra lehetséges, sajnos jó eséllyel Von, Jackson nélkül.

Szerintetek ki marad itt hosszú távon a csapatban és kap végül hosszú távú szerződést?
Bolles, Glasgow, Jeudy még sokáig lesz, Lindsay, Fant, Sutton, Patrick, Jewell, Simmons, Harris, Chubb együtt tuti nem kap mind hosszabbítást így lesz gond bőven.
FLZOLI
Én azt gondolom, hogy ebből a felsorolásból Lindsay, Fant, Sutton és Chubb megtartása brandértékileg kulcsfontosságú, talán még Harrist is ide lehet venni. Az, hogy játékerő szempontjából mi a helyzet, az már más kérdés. De ebben nem nyilatkoznék, mert idén én még Lindsayben is csalódtam, szóval elég elkeseredetten tudnék csak állást foglalni 😊
több mint 5 éve

több mint 5 éve

több mint 5 éve
AJ Bouye 6 meccs fogda.. Okos.. Megint profitálunk egy FA-ból..
Zalán
Kukacoskodás ON
Nem FA volt, cseréltetek érte.
Kukacoskodás OFF
empty taxi
Pedig a tradeek jól szoktak sikerülni
Flacco, Dekoda Watson, Allen Barbre, Veldheer, Su'a Cravens, AJ Derby, Vernon Davis, Gradkowski...
Black_Adder
jelenleg Casey-t is felírnám, hiába indult jól

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Zalán
Kukacoskodás ON
Kukacoskodás OFF
empty taxi
Pedig a tradeek jól szoktak sikerülni
Flacco, Dekoda Watson, Allen Barbre, Veldheer, Su'a Cravens, AJ Derby, Vernon Davis, Gradkowski...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26
Zalán
Kukacoskodás ON
Kukacoskodás OFF

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Zalán
Itt azért megint edzői stáb kérdésem is van
Negritis
Tehát teljesítményfokozoval hozzuk ezt a remek teljesítményt... 😊 kíváncsi vagyok hogy Fangio nekimegy e nyilvánosan mint a maszkszabotőröknek... ??? 💁‍♂️

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Zalán
Itt azért megint edzői stáb kérdésem is van

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

több mint 5 éve
Jim Harbaugh felkészül 😀
sickmyduck
Kurvára örülnék...

több mint 5 éve
sickmyduck Denver Broncos 83
Jim Harbaugh felkészül 😀

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 5 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
Én továbbra se gondolom, hogy Lock fos. Nem ő a következő Montana, nyilván. Ha valaki úgy definiálja a franchise QB-t, hogy dob 5000 yard-ot és minden meccset egymaga nyer meg, akkor meg nem franchise QB. Szerintem tud nagyon szép dolgokat a pályán, megvan benne a szikra, továbbra is az a kérdés nálam, hogy lesz-e belőle láng vagy eloltja saját magát.

Én úgy gondolom, hogy egy jó fallal, Sutton-el és azzal a futójátékkal, amit nekünk tudni kéne Lindsay-el és Gordon-al, meg egy stabil védelemmel ő pont elég lenne nekünk. Csinál hülyeségeket, de mondjuk azt csinált PM is 2015-ben, akkor is fogtuk a fejünket, hogy "na, megint megvolt a brainfart", mégis nyertünk egy SB-t, mert a CSAPAT rendben volt.

Na, az utóbbi nincs most rendben egyáltalán. Hiányzik főleg egy HC, aki fejben ott van, akin a csapat érzi, hogy tudja mit csinál és aki bízik bennük. Vic totál nem ez, semmilyen szempontból. A védelemből hiányzik Von nagyon, féloldalas a pass rush és nincs a levegőben az, hogy van ott valaki, akiből bármelyik pillanatban jöhet valami zseniális. A támadó oldalon ami nekem hiányzik nagyon, az egy megbízható C a fal közepére, aki egyrészt jól olvas, másrészt nem dobja bokán meccsenként háromszor a QB-t. Nyilván egy jó RT is kéne, de anélkül jobban el lehet lenni szerintem, ahogy Sutton nélkül is el lehetne, ha az újoncok nem lennének ennyire bizonytalan kezűek, sajnos általában a legrosszabb pillanatban. Lock szerintem vezérnek nem rossz, hibázik, de nem érzem, hogy a csapat ne bízna benne vagy ne tudná őket tüzelni.

Vic-nek mennie kell, Elway-nek se ártana most már, vagy legalább át kéne gondolnia, hogy akar-e végre valami stratégiát kitalálni, vagy továbbra is kockadobással hozza a döntéseket, mert ha utóbbi, akkor menjen inkább. Legfőképpen pedig egy új tulaj kéne, vagy legalább a Bowlen-gyerekek közül az egyik egyedül, mert ez vicc, hogy 2 éve nincs ott senki a franchise arcának, csak a málészájú Joe Ellis.

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
én a szezon előtt is elmondtam h mi a véleményem az edzői rezsimről
adtam nekik egy fél szezonnyi esélyt

Lock viszont nem szar, ha szar lenne sokkal könnyebb lenne lemondani róla
Negritis
Nekem már akkor is súlyos bajaim voltak Elway-jel, amikor Lock még egyetemen számolgatta a fűszálakat, itt meg Paxton Lynchek próbálkoztak magasak lenni..
Lockból pedig lehetne valami. csak nem itt és nem ezzel a rezsimmel.. Játékostemető vagyunk, lássuk be. és senki ne számítson hosszabbítasra...

több mint 5 éve
én a szezon előtt is elmondtam h mi a véleményem az edzői rezsimről
adtam nekik egy fél szezonnyi esélyt

Lock viszont nem szar, ha szar lenne sokkal könnyebb lenne lemondani róla

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 5 éve
sickmyduck Denver Broncos 83
Mikor azt mondtam, hogy Lock fos, akkor mindenki Lock/Elway pártját fogta. Most, hogy látni, hogy szarból van a süti akkor Elway takarodjon.

Laura=fórumozók
Don=Elway

https://www.youtube.com/img/desktop/yt_1200.png
YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 5 éve
Alapvetően egyetértek, bár szerintem a legtöbben beleesunk abba a hibába, hogy túl sokat látunk bele bizonyos játékosokba. Az O papíron jól nézz ki skill posztokon, de az igazi upgrade-hez a falat és a QB posztot kéne cserélni. A védelem közepe jövőre még gyengébb lesz, Simmons gondolom nem itt fog nagy pénzt kapni, hiába bírom őket, AJ túl lassú, Jackson meg túl öreg hogy playmaker legyen. A CB állományt meg ismerjük, hiányzik egy legit No1 corner.

És ez már az a mennyiség amit 2-3 offseason alatt csak jó drafttal nem tudsz megoldani. Pláne, hogy közben amortizáció is van meg lejáró szerződések.

A Chiefs D se vilagvero egység, 3 jó játékos van ott mondjuk, a többi töltelék, mégis egy jó rendszerben nem omlik össze a PO - ban sem. Amíg nálunk nincs egy osszeszokott minőségi edzői stáb meg egy játékos fejlesztő győztes kultúra tök mindegy milyen a keret. Maximum pár bemákolt győzelemmel lesz több amit szimpla tehetsegbol osszehoznak