Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Az ilyen hírekkel sosem az a baj, hogy megtörténnek, hanem hogy egy 49ers ps játékosról beszélünk, tampa sisakban 😀
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905

Negritis
Na így már van 3 CB-nk. Stabil a poszt.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 562 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Spencer lett a hét ST játékosa az AFC-ben.

Örülök neki, megérdemelt már egy TD-t.

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
most nézem h szombaton lesz a bills elleni bokafogásunk
Negritis
Lásd rózsaszínen a világot, a Pokemonok között is volt amikor a fejletlenebb legyőzte a fejlődött verzióját, szóval Allen is legyűrhető 😊

Addig is hangolódj egy zenével, csak egy kis félrehallás kell és kapcsolódik a meccshez 😊
But nothin' compares to these blue and yellow purple Bills

www.youtube.com/watch?v=Uuq6HgKgEFQ

több mint 5 éve
most nézem h szombaton lesz a bills elleni bokafogásunk

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Én helyén kezelem a vasárnapi teljesítményét Locknak, gyenge ellenfél, idén az egyetlen jó teljesítmény, de attól még nem most a legaktuálisabb Darnoldokra meg Daltonokra cserélni őt...

Dalton, Bridgewater, és hasonlókkal próbálkoztunk éveken át. Inkább álljunk bele a földbe Lockkal, mint az általuk képviselt középszerűség.

Darnold meg egy roncs. Lehet valahol magára talál, mint Tannehill, de igazából sokkal mélyebben van mint bárki aki valaha feltámadt hamvaiból, és mi vagyunk az utolsó csapat, ahol egy QB magára találna. Nem, mi pont a QB temető vagyunk, Locknak jobbak lennének az esélyei innen szabadulva, mint nekünk egy másik "bukott" QB-val...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Én Darnold-ban látnék fantáziát, és egy hátsó körrel szerintem el is lehetne hozni. Benne szerintem sokkal több van, mint amit a Jets-nel kihoztak belőle.

több mint 5 éve
Ahogy kinéz én csak elhoznám a Dalton, Minshew duó egyikét a két töltelék franchise-ból, ha már úgyis QB-t draftolnak. Aztán menjen a verseny a campben, hogy ki kezdjen jövőre.

Valóban jól nézett ki Lock a héten, de ha értelmes áron lehet hozni én tuti rámennék Staffordra, ha már tényleg dobná a Lions. Hidegvér a GW/2min drive-ban és ágyú kéz, ennyi kéne csak ennek a csapatnak. Ha Lock valóban franchise matéria az már kiderült volna, innentől kezdve a csapat csak magával (és velünk) csesz ki, ha minnél tovább húzza ezt a projektet. Elengedni nem kell, mert jó glue guy-nak tűnik és olcsó is lesz sokáig,
FLZOLI
Minshew egy karrier backup qb lesz
Dalton talán nem, de őt idehozni faszság annyit értelme van mint Locknak

Stafford más kérdés, de őt max úgy van értelme hozni hogy Lock-t cseréljük és draftolunk is QB-t

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ahogy kinéz én csak elhoznám a Darnold, Minshew duó egyikét a két töltelék franchise-ból, ha már úgyis QB-t draftolnak. Aztán menjen a verseny a campben, hogy ki kezdjen jövőre.

Valóban jól nézett ki Lock a héten, de ha értelmes áron lehet hozni én tuti rámennék Staffordra, ha már tényleg dobná a Lions. Hidegvér a GW/2min drive-ban és ágyú kéz, ennyi kéne csak ennek a csapatnak. Ha Lock valóban franchise matéria az már kiderült volna, innentől kezdve a csapat csak magával (és velünk) csesz ki, ha minnél tovább húzza ezt a projektet. Elengedni nem kell, mert jó glue guy-nak tűnik és olcsó is lesz sokáig,

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 5 éve

Megvan akkor a kulcs: Rypien. Lehet ő már most nagyobb qb suttogó, mint Shula és Susmus.

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
+ a passer rating (is) per play és nem per match alapú statisztikai mutató. Számít hogy melyik meccsen mennyit passzolt, ráadásul nem minden esetben lineáris. Passerr Rating szempontjából mindegy hogy 10 passzból 10 TD vagy mind a 10. Ugyanúgy mindegy hogy 5 INT, vagy mint az 5. Mind a 4 fő összetevője be van határolva bizonyos értékek közé, amit nem tudsz átlépni. Amúgy teljesen komolytalan és használhatatlan statisztika, ahol egy 0 yardos passzt jobb mint egy incomplete passz, ahol egy benyelt sack sokkal jobb, mintha ki tudja dobni oldalra, etc, etc...
A QBR formula valamilyen szinten alapul az EPAn alapul, ezáltal hatékonyság / play (minden playnél statisztikailag elemzi mennyivel nőtt a győzelmi esély). Elméletben kiküszböli a garbage time problémát, hisz 30 pontos hátrányban nehezen növeled a csapatod győzelmi esélyeit.
Raiders ellen dreadful 23,4 volt a QBR, a Miami, KC és Panthers ellen nem volt garbage time ott hozott 76, 69 és 86-ot. Amúgy a teljes szezont nézve 27. helyen 50.2es értékkel. Ezzel nem túlértékelt. A Miami, KC és Panthers ellen nem volt rossz, sem szemre sem statisztikailag és főleg nem volt garbage time egyik meccsen se. Más kérdés hogy hogyan játszott pl a Panthers ellenünk, de erre meg azt tudom mondani, hogy meint leghátul draftolunk majd a sok szar csapat közül mert nekünk a legerősebb a strength of schedule, szóval amikor elvétve jön egy-egy rossz formában lévő csapat nem kell szégyenkeznünk.

A szezon első és utolsó élvezehtő meccse volt, nyugodtan lehet örülni 1 hétig, míg a Bills földbe nem döngöl minket.

https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fnfl.png
2025 NFL Season Leaders Total QBR | ESPN
Visit ESPN to view NFL Total QBR for the current and previous seasons

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Igen, csak sajnos leginkább garbage time-ban király
Heisman
KC meg Dolphins meccsen is jó volt sztem amúgy
Negritis
KC ellen se volt rossz. Leszámítva persze a 2 int-et.

Mindegy, meglátjuk hogy fejezi be a szezont. De legalább fejben összeszedte magát, ez már pozitív.

több mint 5 éve
Heisman
KC meg Dolphins meccsen is jó volt sztem amúgy

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 674 — "Montoya por favor!"

roberto23
most tolt egy 149et, nem? 😀
anélkül a 3 hét az 53 ha jól számolom 😀
Negritis
Te a passer rating-re gondolsz, ez qb rating.
roberto23
jah bocs 😀
Negritis

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve

roberto23
Negritis
roberto23
jah bocs 😀

több mint 5 éve

roberto23
Negritis

több mint 5 éve

roberto23

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 www.denverbroncos.com/news/injuryreport/injury-report-dawson-toliver-out-for-season-bolles-fant-return-to-denver
Negritis
Akkor Hinton felkészül CB poszton, most még ideje is lesz felkészülni 😀
Vonster
Hinton rúghat is amíg Manus covidozik.. Lehet emiatt volt tegnap olyan pontatlan... 😳

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
 www.denverbroncos.com/news/injuryreport/injury-report-dawson-toliver-out-for-season-bolles-fant-return-to-denver
Negritis
Akkor Hinton felkészül CB poszton, most még ideje is lesz felkészülni 😀
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Én örültem nagyon, hogy lett egy visszahordott TD is, Spencer rászolgált szerintem. Legalább a játék ezen eleme miatt nem nagyon kell mostanság aggódnunk. Emlékszem, hogy fogtam a fejem, mikor az elmúlt években egy-egy visszahordást néztem. De az is megfordult a fejemben, hogy Spencer csak erre jó, WR-nek, vagy trükkös játékokra gyenge lenne? Vagy fent szokott lenni néha az offenseben is, csak nekem nem tűnik fel? 😀
Gerichill
sztem nagyon szar a visszahordó játékunk alapvetően
főleg KO-ra, folyamatosan elindulunk touchback helyett és szarabbul jövünk ki
Negritis
Mondom, szerintem előző évekhez képest így is fejlődés (bár annál rosszabbat nehéz lett volna produkálni). Spencer szerintem gyors és robbanékony, általában el is kapja a labdákat. Lehetne mondjuk jobban blokkolni neki.
több mint 5 éve
Én örültem nagyon, hogy lett egy visszahordott TD is, Spencer rászolgált szerintem. Legalább a játék ezen eleme miatt nem nagyon kell mostanság aggódnunk. Emlékszem, hogy fogtam a fejem, mikor az elmúlt években egy-egy visszahordást néztem. De az is megfordult a fejemben, hogy Spencer csak erre jó, WR-nek, vagy trükkös játékokra gyenge lenne? Vagy fent szokott lenni néha az offenseben is, csak nekem nem tűnik fel? 😀
Gerichill
sztem nagyon szar a visszahordó játékunk alapvetően
főleg KO-ra, folyamatosan elindulunk touchback helyett és szarabbul jövünk ki

több mint 5 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Szerintem alapvetően nem hülyeség két évet adni egy edzői stábnak, csak VJ esetében láthattuk, hogy merre megy a vonat a második évben, ha az elsőben rossz irányba indult el... Most viszont annyira nem érzem ezt a rossz irányt, mint 2017 végén éreztem. Az utolsó meccseink nyilván befolyásolják majd a szezonvégi képet, de mivel a drafton esélyünk sincs mondjuk Lawrence-re, vagy bármelyik másik potens QBra, aki köré érdemes lehetne "új csapatot" építeni, ezért minden szempontból logikusnak tűnik, hogy a stáb és a kulcsjátékosok megkapják a következő évet is. De cáfoljatok meg 😊