Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Blacky Betty Denver Broncos 63
Hivatalos: Vic Fangio marad jövőre is
noflyzone
Tremendous
több mint 5 éve
Shanny Magic Denver Broncos 490
Hivatalos: Vic Fangio marad jövőre is

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 560 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Lindsay IR karácsonyi ajandeknak. Szegénynek nagyon nem akar összejönni ez a szezon...

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/letmg2xko5aesfpxctti
Offensive Player Rankings, Week 16: Offensive All-Rookie Team
With two games left in the regular season, David Carr selects his Offensive All-Rookie Team. Who makes the list? Who's left off? Plus, he updates his top-15 offensive player rankings ahead of Week 16.

bogyó befért ...

több mint 5 éve
puppetm4st3r Denver Broncos 68 — Bronco
En Dokival vagyok.

Mindenkinek Seasonal Greetings 😊
Ez eleg PC volt remelem 😛

Szerkesztette: puppetm4st3r
több mint 5 éve
kellemes ünnepeket mindenkinek

kirúgott edzői gárdát kívánnék a fa alá

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Megírtam a véleményemet, de a Karácsonyra való tekintettel most nem osztom meg. Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Boldog karácsonyt minden Broncos szurkolotarsnak! Remélem a Jézuska egy jobb szezont hoz jövőre. 😀

több mint 5 éve
Zalán
Shaq Barrett elengedését én nem hoznám fel, nálunk nem mutatott eleget ahhoz hogy kapjon rendes fizetést (esélye se volt sok ez tény) és a Miller-Chubb duó megoldás az edge rusher posztra
Shane Ray viszont drága bust volt

több mint 5 éve
nekem az egyik kedvencem idén amúgy Jewell

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Önmagában azt érzem, hogy nem nevelünk jól játékosokat. Nem lesznek új Harrisek, Wolfe-ok, Von-ok. Nincs öt új alappilér. Nem több. 5.
Zalán
Sutton, Fant, Risner, Bolles, Simmons, Shelby (egy senki volt előttünk) Purcell (egy senki volt előttünk), Alexander Johnson.

És akkor Lindsayről, Chubbról, Reedről nem beszéltem, McManusról, Vonról meg pláne, meg a teljes rookie classunkról, meg Lockról (sose mondták h instant jó lesz, minden mérvadó scoutnál red shirtes évért kiálltott, | sztem fejlődik, megértem ha más szerint nem eléggé | ). Callahan pro bowler szezont tolt, Jurrelt nem kell bemutatni senkinek, stb.

Karácsony van, vegyük már fel azt a rózsaszín szemüveget egy kicsit, attól h mi eret vágunk még nem változik semmi, max a hangulatunk...

A "mély"értékeléseket meg hagyjuk meg év végére, szvsz most még nincs itt az ideje.

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Szerintem nincs olyan hogy drága QB draft. Ha valakiben a stáb a jövő franchise QB-ját látja (és persze alapból is egy top prospect lenne) azért lehet perkalni bármennyi első kört. Lock például ilyen volt, vagy korábban Manning. Esetleg Vick még ilyen volt. Értük csont nélkül adtam volna 3-4 első kört is akár úgy, hogy közben persze néhány hátsó kört visszakapjunk.
FLZOLI
Bezzeg ilyenkor elfelejted h Elway csak egy második kört adott érte 😛 | tudom h csak elütés |

Én továbbra is teljes értetlenséggel állok a letargiátok előtt. Sztem ez a szezon igenis előrelépés volt, | még ha közel sem akkora, mint reméltem | persze nézhetjük csak a számokat, meg a negatív szezont, eltekintve a liga legnagyobb (najó 49ers után a legnagyobb) sérüléshullámától, nem nézve h az nfl letérdeltetett egy meccsen, nem foglalkozva azzal h az O# kulcsjátékosaink java rookie, igazi offseason nélkül, leszarva h Lock elmúlt 4 meccse mennyivel jobb mint a korábbi | -mind szemre, mind stat alapján, persze továbbra sem HoF, de nézzetek már rá plz, pl Stafford első 16 meccsének statjára, mielőtt eladnátok érte a házat- | . Az h JMD, meg VJ szintjére tegyétek Fangiot, hmm, karácsony van, szal maradjunk annyiban h nekem nagyon fura, én nem értek egyet ezzel. Ha már itt tartunk a tehetség pazarlással meg főleg nem értek egyet, értem én h lehetnénk szentimentálisabbak a sajátjainkkal, de ez az nfl, ez nem erről szól, még ha szurkolóként meg is szakad a szívünk minden offseasonben.

Hogy egy olyan dologgal zárjam amit szvsz ugyanúgy látunk | holnap valszeg nem leszek netközelben, szal előre is: |
Boldog karácsonyt minden fórumtársamnak! Egyben újévre azt kívánom, hogy legyen lehetőségünk egy meccset együtt megnézni, végigbeszélve mindent szeretett csaptunk háza tájáról! 😊
Általános Doktor
Mindenekelőtt neked is Boldog Karácsonyt és remélve, hogy a kívánságod teljesül..
Röviden. Érdekelne, akár holnapután, hogy te mit hogy látsz, mi az, amiben előreléptünk? Legyen az csapat, edzői munka, vagy Elwayék fenn az elefántcsonttoronyban, esetleg tulajdonosi tevékenység..
A tehetségpazarlásról. Én nem azt várom, hogy minden szeretett játékosunkat vonultassuk mi vissza, és játszon itt mindenki. Nem szentimentalizmust kérek. Teljesen világos, hogy fluktuáció van. Nézzünk két példát. Felépítjük centerben Paradist. Elég fontos poszt. Itt mindennek ára van. Nem került sokba, 6. kör, ott ajándék egy stabil kezdő a falban, de nagyon jó szintre lépett. Kiengedjük a piacra tehát. 3 év 27 millió most. Nem egetrengető. Hozzuk McGovernt, szintén olcsón, ötödik kör. Nevelgetjük. Átveszi Paradis helyét. Korrektül hozza a rábízott feladatot. Őt is kiengedjük a piacra. Most 3 év 27 millióért focizik. Nem egetrengető.
Elhozzuk Bogyót a harmadik körben. Ez már nem kevés ár. Egyből mélyvíz. Egyelőre mindenkinél gyengébb, de azonnal kell játszania.. Gondolom, ha lejár a szerződése, ő is megy. 3 év alatt 3 center. Ebben a posztban van egy hatodik, egy ötödik és egy harmadik kör. Igaz, milliók nincsenek cserébe. Viszont ne csodálkozzunk, hogy ótvar a fal. Nem látom a tudatosságot. Régen egy center 10-12 évet feladogatta a labdát egy csapatban. Nem érzem a kontinuitást. Nem vagyok szerelmes egyik arcba sem. Nem is figyelem a teljesítményüket. De ennél lényegesen tudatosabb építkezést szeretnék felfedezni, főleg, ha ennyire stabll kirobbanthatatlan a GM.
Önmagában azt érzem, hogy nem nevelünk jól játékosokat. Nem lesznek új Harrisek, Wolfe-ok, Von-ok. Nincs öt új alappilér. Nem több. 5.
A futoknál most ennél súlyosabbat játszunk. Van egy harmadik körünk, van egy soha ilyen teljesítményt nem nyújtó udfa, és a nyakukra hozunk egy 16 milliós csávót. Persze, nem rossz. De ugyanezt a teljesítményt, ugyanennyi td-t és kevesebb fumble-t, lehoz a harmadik körös és az udfa is. De nekik esélyük sincs, olcsóbbért itt maradni. Menni fognak, mind a ketten. Miközben Gordon is továbbáll ha lejár a szerződése. Draftrol hozunk második körben új futót. Ahelyett, hogy Freement vagy Lindsayt szupersztárrá nevelnénk..
Nem így néztek ki és nem ilyen hektikus volt a játékospolitikája az elmúlt évtizedben a jól működő csapatoknak...
Itt van most Jeudy. Világsztárként érkezett. Tudom, WR poszt, ne az első évét nézzük. Tanulni kell. A Steelers gyereknek épp nem kell. De ez mindegy. Nem azt látom csóri gyereken, hogy beleasszimilálódna a ligába, sokkal inkább azt, hogy egyre elszürkül, egyre bizonytalanabb, egyre kevesebb a hite, egyre frusztráltabb. Ha ez a gyerek egy Latimer karriert fut be, azért csakis a saját edzőinket fogom okolni...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Szerintem nincs olyan hogy drága QB draft. Ha valakiben a stáb a jövő franchise QB-ját látja (és persze alapból is egy top prospect lenne) azért lehet perkalni bármennyi első kört. Lock például ilyen volt, vagy korábban Manning. Esetleg Vick még ilyen volt. Értük csont nélkül adtam volna 3-4 első kört is akár úgy, hogy közben persze néhány hátsó kört visszakapjunk.
FLZOLI
Bezzeg ilyenkor elfelejted h Elway csak egy második kört adott érte 😛 | tudom h csak elütés |

Én továbbra is teljes értetlenséggel állok a letargiátok előtt. Sztem ez a szezon igenis előrelépés volt, | még ha közel sem akkora, mint reméltem | persze nézhetjük csak a számokat, meg a negatív szezont, eltekintve a liga legnagyobb (najó 49ers után a legnagyobb) sérüléshullámától, nem nézve h az nfl letérdeltetett egy meccsen, nem foglalkozva azzal h az O# kulcsjátékosaink java rookie, igazi offseason nélkül, leszarva h Lock elmúlt 4 meccse mennyivel jobb mint a korábbi | -mind szemre, mind stat alapján, persze továbbra sem HoF, de nézzetek már rá plz, pl Stafford első 16 meccsének statjára, mielőtt eladnátok érte a házat- | . Az h JMD, meg VJ szintjére tegyétek Fangiot, hmm, karácsony van, szal maradjunk annyiban h nekem nagyon fura, én nem értek egyet ezzel. Ha már itt tartunk a tehetség pazarlással meg főleg nem értek egyet, értem én h lehetnénk szentimentálisabbak a sajátjainkkal, de ez az nfl, ez nem erről szól, még ha szurkolóként meg is szakad a szívünk minden offseasonben.

Hogy egy olyan dologgal zárjam amit szvsz ugyanúgy látunk | holnap valszeg nem leszek netközelben, szal előre is: |
Boldog karácsonyt minden fórumtársamnak! Egyben újévre azt kívánom, hogy legyen lehetőségünk egy meccset együtt megnézni, végigbeszélve mindent szeretett csaptunk háza tájáról! 😊

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

empty taxi
A saját projektjét nyilvánosan nem fogja a vonat elé dobni, mert azzal beismerné hogy hülye volt.

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Látható, hogy egy agilis modern GM és edző duó bármilyen hulladékból tud főzni és építkezni. Ez már rég nem az a korszak, amikor csendesen fű alatt a draftról konzervatív játékkal és hozzáállással bármit lehetne alkotni. Lásd a Jags és a szetesett bomba erős védelme. Vagyis hát lehet vegetálni a langyos vízben, de minek.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 234 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Latod, ez nezopont kerdese. Sztem Lawrence meg sem kozeliti Luck tehetseget. Annyira, hogy en egy lapon nem emlitenem oket. Luck a Marino, P. Manning szint volt. Lawrence a Burrow, Alex Smith szint. Aztan meglatjuk. De en meg J. Fieldset is tobbre tartom. Bar en tavaly is mondtam, nalam Herbert jobb prospect, mint Burrow (aki annyira stabilan hozza amit kell, mint amennyire kozpeszeruen unalmas amit csinal. Semmi extra nincs benne. NFL szinten. Ami jo, de nalam ez mas, mint a legjobbak). Aztan meglassuk, de Herbert sem elit szint, csak nalam sokkal tobbet er amit tud, mint a tutira magas padlo, de alacsony plafon. Rendszertol is fuggetlenul mondom, pedig nalam tobbet nem irja senki, mennyit szamit a rendszer es az edzok.
ulpianus
Alapvetően megértelek. Én például 2-3 éve amikor úgy igazán beindult ez a Lawrence-mania, hogy már szurkolók akkor beszéltek hogy 2020-ban kell igazán szarnak lenni, nagyon próbáltam bizonygatni hogy nem annyira jó, gyengeségeket keresni a játékában, és még az is zavart amikor egyáltalán Luck mellé tették. De idővel ahogy néztem a meccseit, feladtam ezeket a harcokat. Győzött, megvett. Egyébként edző+rendszer tekintetében igazad van, az önmagában simán felér egy generációs QB szintjével ha megvan, de a QB sem mindegy. Lásd a 49ers ellen játszott SB, ahol Jimmy G amikor igazán kellett, nem tudott jönni. A dinasztiához mind a kettő kell, egy gyűrű beeshet úgy is, hogy csak az egyik van meg, de ahhoz kell szerencse is, hogy ne taposson el valaki, akinek mind a kettő rendelkezésre áll.
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem tudom mi volt pontosan a téma, de ha jól rémlik pont az, hogy nem feltétlen elég a korszakos tehetség, hanem kell olyan GM/FO, aki képes kompetens stábot és roster-t a qb köré tenni. És pont Luck a bizonyíték, hogy csak a qb nem elég. A Colts-nál is ami összejött Luck-al édeskevés ahhoz képest, ami kijöhetett volna.

Lawrence is hiába az elmúlt x év legnagyobb tehetsége, egymaga semmire nem fog menni se a Jets-el, se a Jags-el, ha nem változnak meg radikálisan a dolgok ott. Lehet őt motiválni fogja, hogy egy alapvetően kevésbé sikeres franchise-t sikeressé tegyen, de ez korán sem ennyire egyszerű. Ebből a szempontból közelítve pedig lehet nem érne meg 5 első kört egy olyan csapatnak, ahol nincs meg egy igazán sikeres rendszer alapja.
roberto23
Az volt a tema, hogy akar ot elso kort is megerne az 1/1 QB. Es en ugyanazt mondtam amit most te. Mindenki lutri. Nekem Luck volt az egyetlen, akire azt mertem mondani, hogy o aztan biztosan elit lesz. Mindenben egeszen kivalo volt ugyanis, ami csak szamit. En Manning ota ilyet nem lattam. minden evben van csodagyerek, de en mast latok bennuk. Es igaz, mindbol ki lehet hozni egy szuper iranyitot. illetve mindet magara is lehet hagyni, mint Luckkal tettek. Volt ott neha csapat, de szvsz legtobbszor bottom 5-10 csapat. Mahomes nagy sztar, de o azert megkapott egy elit elkaposort, elfogadhato OLt, es hozzak neki a futokat. A vedelem olyan amilyen, legalabb mar nem ligaalja. Es Herbert is sztem kap azert tehetseget maga kore. Burrow meg nem. Meglatjuk, de egyetertunk, egy fecske nem gyakran csinal nyarat, meg Russel Wilson sem. Aaron Rodgers sem. P. Manning sem.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Most miért? Az is előremutatóbb lenne, ha az 1/1ért feltradelnénk öt évnyi draftcetli és 3-4 játékos árán, mint ha mindig kap mindenki még egy évet, vagy kitesszük egy év után. Az előbbi legalább egy all-in, nem pedig lassú halál. Nagyon ég a ház klubszinten, szóval valami drasztikus lépésig már csak 1-2 év "szarakodásra" van lehetőség. Most legalább még van mit adni. | tudom, tudom, utópisztikus gondolatok megint, de egy srác, aki 0 alapszakasz vereséggel rendelkezik teljes egyetemi karrierje alatt nálam megérne elég sokat |
Bozontron
Ja, csak ha nem jon be ilyen ot eves terv, akkor baj van. Marpedig az, hogy 1/1-re kialtanak valakit ,egyaltalan nem garantlja, hogy kore tudsz epiteni egy mukodo rendszert. Ez sep alom, hogy mindig bejon a tuti draga QB, de tobbszor nem jon be mint hinned.
ulpianus
Ha másról lenne szó, Murrayről, Mayfieldről, Goffról, Burrowról és többiekről, alapvetően egyetértenék. Értük is legalább 3 első kellett volna. De Lawrence más, szerintem Lucknál is legalább egy-két kategóriával komolyabb tehetség. Nem csak hangoztatja, hogy ő minden idők legjobbja akar lenni, mint például Rosen, hanem mindent meg is tesz érte már előtte. Elképesztően profi módon építi magát évek óta, amihez persze a környezet is adott.

Én szeretem Lockot, és adnék neki még egy évet alapesetben, de ha valami csoda folytán esély lenne rá (ami szerintem csak akkor lehet, ha Lawrence kijelenti, hogy nem akar a Jetsben/Jagsben játszani), biztos hogy csinálnám. Soknak hangzik, de ha például anno mi fizetjük meg Cousinst, vagy idén Prescott ide jönne évi 40-50 millióért játszani a Dallas helyett, esetleg cserélnénk Staffordért és egyből hosszabbítanánk, arra mit mondana az NFL-szurkolók többsége? Hát igen, kellett nekik már egy rendes QB, jogos túlfizetés. Pedig ha belegondolsz, ez 3 komoly, akár klasszis játékos szerződése is lehetne 4-5 évre. Így az a 4-5 első kör is más megvilágításba kerül, pláne ha beválik.

Egyébként szerintem 5 első kör lenne alsó hangon Lawrence ára. De nem hiszem, hogy erre sor fog kerülni, neki olyan mentalitása van, hogy szerintem még örül is neki hogy valami szar csapatból kell birodalmat építenie. Itt már járt egy Elway, járt egy Manning... Nem lehet övé a teljes udvar. Örülnék ha pedálozna, de nem tartom valami logikusnak. Nyilván minden QB-needes csapat róla álmodik jelenleg, de szerintem ezt már csak a Jets-Jags meccseli, bármennyire szürreális lenne náluk látni Mahomes potenciálisan legnagyobb riválisát a következő 10-15 évre.
Cruyffista
Nem tudom mi volt pontosan a téma, de ha jól rémlik pont az, hogy nem feltétlen elég a korszakos tehetség, hanem kell olyan GM/FO, aki képes kompetens stábot és roster-t a qb köré tenni. És pont Luck a bizonyíték, hogy csak a qb nem elég. A Colts-nál is ami összejött Luck-al édeskevés ahhoz képest, ami kijöhetett volna.

Lawrence is hiába az elmúlt x év legnagyobb tehetsége, egymaga semmire nem fog menni se a Jets-el, se a Jags-el, ha nem változnak meg radikálisan a dolgok ott. Lehet őt motiválni fogja, hogy egy alapvetően kevésbé sikeres franchise-t sikeressé tegyen, de ez korán sem ennyire egyszerű. Ebből a szempontból közelítve pedig lehet nem érne meg 5 első kört egy olyan csapatnak, ahol nincs meg egy igazán sikeres rendszer alapja.

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ha másról lenne szó, Murrayről, Mayfieldről, Goffról, Burrowról és többiekről, alapvetően egyetértenék. Értük is legalább 3 első kellett volna. De Lawrence más, szerintem Lucknál is legalább egy-két kategóriával komolyabb tehetség...
Cruyffista
Latod, ez nezopont kerdese. Sztem Lawrence meg sem kozeliti Luck tehetseget. Annyira, hogy en egy lapon nem emlitenem oket. Luck a Marino, P. Manning szint volt. Lawrence a Burrow, Alex Smith szint. Aztan meglatjuk. De en meg J. Fieldset is tobbre tartom. Bar en tavaly is mondtam, nalam Herbert jobb prospect, mint Burrow (aki annyira stabilan hozza amit kell, mint amennyire kozpeszeruen unalmas amit csinal. Semmi extra nincs benne. NFL szinten. Ami jo, de nalam ez mas, mint a legjobbak). Aztan meglassuk, de Herbert sem elit szint, csak nalam sokkal tobbet er amit tud, mint a tutira magas padlo, de alacsony plafon. Rendszertol is fuggetlenul mondom, pedig nalam tobbet nem irja senki, mennyit szamit a rendszer es az edzok.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Most miért? Az is előremutatóbb lenne, ha az 1/1ért feltradelnénk öt évnyi draftcetli és 3-4 játékos árán, mint ha mindig kap mindenki még egy évet, vagy kitesszük egy év után. Az előbbi legalább egy all-in, nem pedig lassú halál. Nagyon ég a ház klubszinten, szóval valami drasztikus lépésig már csak 1-2 év "szarakodásra" van lehetőség. Most legalább még van mit adni. | tudom, tudom, utópisztikus gondolatok megint, de egy srác, aki 0 alapszakasz vereséggel rendelkezik teljes egyetemi karrierje alatt nálam megérne elég sokat |
Bozontron
Ja, csak ha nem jon be ilyen ot eves terv, akkor baj van. Marpedig az, hogy 1/1-re kialtanak valakit ,egyaltalan nem garantlja, hogy kore tudsz epiteni egy mukodo rendszert. Ez sep alom, hogy mindig bejon a tuti draga QB, de tobbszor nem jon be mint hinned.
ulpianus
Ha másról lenne szó, Murrayről, Mayfieldről, Goffról, Burrowról és többiekről, alapvetően egyetértenék. Értük is legalább 3 első kellett volna. De Lawrence más, szerintem Lucknál is legalább egy-két kategóriával komolyabb tehetség. Nem csak hangoztatja, hogy ő minden idők legjobbja akar lenni, mint például Rosen, hanem mindent meg is tesz érte már előtte. Elképesztően profi módon építi magát évek óta, amihez persze a környezet is adott.

Én szeretem Lockot, és adnék neki még egy évet alapesetben, de ha valami csoda folytán esély lenne rá (ami szerintem csak akkor lehet, ha Lawrence kijelenti, hogy nem akar a Jetsben/Jagsben játszani), biztos hogy csinálnám. Soknak hangzik, de ha például anno mi fizetjük meg Cousinst, vagy idén Prescott ide jönne évi 40-50 millióért játszani a Dallas helyett, esetleg cserélnénk Staffordért és egyből hosszabbítanánk, arra mit mondana az NFL-szurkolók többsége? Hát igen, kellett nekik már egy rendes QB, jogos túlfizetés. Pedig ha belegondolsz, ez 3 komoly, akár klasszis játékos szerződése is lehetne 4-5 évre. Így az a 4-5 első kör is más megvilágításba kerül, pláne ha beválik.

Egyébként szerintem 5 első kör lenne alsó hangon Lawrence ára. De nem hiszem, hogy erre sor fog kerülni, neki olyan mentalitása van, hogy szerintem még örül is neki hogy valami szar csapatból kell birodalmat építenie. Itt már járt egy Elway, járt egy Manning... Nem lehet övé a teljes udvar. Örülnék ha pedálozna, de nem tartom valami logikusnak. Nyilván minden QB-needes csapat róla álmodik jelenleg, de szerintem ezt már csak a Jets-Jags meccseli, bármennyire szürreális lenne náluk látni Mahomes potenciálisan legnagyobb riválisát a következő 10-15 évre.
több mint 5 éve
McGovern, Paradis, Barrett, Freeman, most zajlik Lock, Chubb és Lindsay herdálása éppen... De nem nézek jobban utána a kereteknek, holnap kari, 17 emberre chéfkedem, készülök, a sor hosszabb, akik más csapatban, jól menedzselt csapatokban sokkal nagyobb értékekké válnak... Itt draftolt ember képtelen szerződést kapni a rookie contract után. Kivéve ha Heuermann a neved. Jobb ha nem ide draftolnak, nem itt fogsz karriert csinálni... Egész egyszerűen nem vagyok szimpatikus csapat a játékosok szemében.
Hosszú évek teltek el Manning óta. Szerintem teljesen világosan kiderült, hogy Manning volt a mágnes. Miatta jött WW, TJ, Ware és aki még számít.. Manninggal akartak játszani, ő volt a professzor... Azóta valahogy nem a denveri lószaros fűre vágynak az FA-k...
A top10 védelmek januárban top10-ek. A top10 védelmek januárban fociznak. Lehet itt számokkal leindokolni a top10 védelműnket, szemre, eredményességre bottom 10 vagyunk. Sokáig nem osztottam Black véleményét, ma már kénytelen vagyok, amikor igazán kell, nem oldják meg. A toptízek akkor oldják meg, amikor igazán kell.
Én egyáltalán nem látom azt, hogy a jelenben bármi is jobb, mint egy, két vagy három éve. Egyhelyben toporgás van. Sehová sem indulás. Vegetáció. Nihil.
De nem kell egyetértenünk ezekben.
Ettől topik a topik..
Zalán
Megértem az elkeseredettséget és a pesszimizmust alapvetően, mert bár SB-t SB-mértékegységgel szinte még csak most nyertünk, a pozitív rekordok és a PO tényleg hiányzik, és szezon csak 4 hónapon át van egy évben.. De szerintem árnyaltabb a helyzet ennél. McGovern nem volt valami jó G, Paradis távozása nélkül az sem derül ki, hogy jó C. De igen, inkább egyikük, mint Gordon. Ez abszolút hiba volt. Bár Cushenberry-nek ez csak az első éve, én mindenkivel várnék. Pláne a WR-ekkel és Ojemudiával. Sutton első szezonjában dropkirály volt, minden harmadik paszt kapott el amihez hozzáért. Aztán a másodikra mini-megatronná változott és top10 WR játékot villantott, mindent elkapott ami az 5 méteres vonzáskörzetébe ment. Chubb nevét nem értem. Lindsay esetében ne feledjük, hogy azonnal megkapta a kezdő spotot egy jó meccs után. Itt lett pro bowler UDFA rookieként. Idén nincs jól menedzselve, ami annak is köszönhető, hogy Shurmurnak más az elképzelése az RB játékról, mint elődjeinek, de ez hamar átfordítható. Meg sokat volt idén sérült ő is, gyakorlatilag folyamatosan Q-ként jelölik a meccsekre limitált edzéssel. Barrett jó játékos, így hogy Von sérült, hiányzik is, de Chubb+Von bőven elit a két szélre, Barrett nagyon drága lett volna még pluszban. De amúgy összességében megértem, ha te máshogy viszonyulsz hozzájuk mert mondjuk szorosabb kötődés alakult ki egy-egy játékossal, de a logika sokak esetében megvan.

Simmons és Lindsay esetében bízom benne, hogy csak tárgyalástechnika zajlik, zajlott: Simmons bizonyította klasszisát, így gyakorlatilag alig fog jobb pénzt kapni, mint amit kért nyáron, cserébe kiderült, hogy biztosan jó helyre megy. Lindsay alá pedig be lehet tolni egy olyan dealt, mint amit a Chargers adott Ekelernek. Jövőre meg kitisztul a fizetési keret fele, én nem nagyon félnék, hogy ebből Chubbra, Suttonra nem jut. Inkább Von miatt aggódok..
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A folyamatos negatív szezonokat, a folyamatos felkészítetlenséget, a folyamatos sehova sem tartást, Manning szerződés óta nem megoldását a post Manning korszak irámyítóhelyzetére, a nemnevelést, helyette a herdálását a tehetségeinknek nem lehet a jelen sérüléshullámával eltakarni. Nem az a probléma, hogy éppen a cb sor lyukas. Rendszerszintű a probléma hosszú évek óta. Tényezőnélküliség a probléma. A denveri tradíciók törlése a probléma. Alkalmatlan edzőválasztás a probléma... Én megnyitottam az out GM Elway kampányt magamban.
Zalán
Melyik tehetségeink lettek elherdálva? Az nem számít, hogy az SB50 után a keret nagy része azonnal, vagy rövid időn belül visszavonultatta magát teljesítmény alapján még a 30 éves kort sem, vagy éppen csak elérve, ezzel jelentősen megnehezítve a GM dolgát gyors építkezést tekintve, megágyazva a negatív szezonoknak? A Manning szerződés is úgy van kiemelve folyamatosan, mint Elway egyetlen jó döntése ami víz felett tartja. A csapatot ami ténylegesen megnyerte QB-t nyomokban tartalmazva ki tette köré? Gyakorlatilag támadóoldalon minden posztra van elit tehetségünk OT és QB kivételével, a védelem pedig ennek ellenére is top10 idén a ligában, ezzel nem tartanánk sehova? Az lenne az utolsó kritika amit megfogalmaznék Fangio irányába, hogy rendszernélküliség van. Egy csomó játékos pont a rendszer miatt néz ki jól. Fangio úgy épített jó védelmet folyamatos sérülésekkel, hogy nem igazán kapott tehetségeket, sok játékos nem nézne ki ilyen jól nélküle.

Szerintem távolról sem ott tart a csapat, amit az idei rekord mutat. Egy jó RT-vel, Shurmurnál jobb O szakemberrel, és ligaátlagra visszacsúszó sérülésekkel akár a W-k megduplázását is el tudom képzelni. Lockkal is. Egyáltalán nem azt érzem, hogy nem lett semmi felépítve az elmúlt években, ami komoly változást eredményezhetne.
Cruyffista
McGovern, Paradis, Barrett, Freeman, most zajlik Lock, Chubb és Lindsay herdálása éppen... De nem nézek jobban utána a kereteknek, holnap kari, 17 emberre chéfkedem, készülök, a sor hosszabb, akik más csapatban, jól menedzselt csapatokban sokkal nagyobb értékekké válnak... Itt draftolt ember képtelen szerződést kapni a rookie contract után. Kivéve ha Heuermann a neved. Jobb ha nem ide draftolnak, nem itt fogsz karriert csinálni... Egész egyszerűen nem vagyok szimpatikus csapat a játékosok szemében.
Hosszú évek teltek el Manning óta. Szerintem teljesen világosan kiderült, hogy Manning volt a mágnes. Miatta jött WW, TJ, Ware és aki még számít.. Manninggal akartak játszani, ő volt a professzor... Azóta valahogy nem a denveri lószaros fűre vágynak az FA-k...
A top10 védelmek januárban top10-ek. A top10 védelmek januárban fociznak. Lehet itt számokkal leindokolni a top10 védelműnket, szemre, eredményességre bottom 10 vagyunk. Sokáig nem osztottam Black véleményét, ma már kénytelen vagyok, amikor igazán kell, nem oldják meg. A toptízek akkor oldják meg, amikor igazán kell.
Én egyáltalán nem látom azt, hogy a jelenben bármi is jobb, mint egy, két vagy három éve. Egyhelyben toporgás van. Sehová sem indulás. Vegetáció. Nihil.
De nem kell egyetértenünk ezekben.
Ettől topik a topik..

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
A folyamatos negatív szezonokat, a folyamatos felkészítetlenséget, a folyamatos sehova sem tartást, Manning szerződés óta nem megoldását a post Manning korszak irámyítóhelyzetére, a nemnevelést, helyette a herdálását a tehetségeinknek nem lehet a jelen sérüléshullámával eltakarni. Nem az a probléma, hogy éppen a cb sor lyukas. Rendszerszintű a probléma hosszú évek óta. Tényezőnélküliség a probléma. A denveri tradíciók törlése a probléma. Alkalmatlan edzőválasztás a probléma... Én megnyitottam az out GM Elway kampányt magamban.
Zalán
Melyik tehetségeink lettek elherdálva? Az nem számít, hogy az SB50 után a keret nagy része azonnal, vagy rövid időn belül visszavonultatta magát teljesítmény alapján még a 30 éves kort sem, vagy éppen csak elérve, ezzel jelentősen megnehezítve a GM dolgát gyors építkezést tekintve, megágyazva a negatív szezonoknak? A Manning szerződés is úgy van kiemelve folyamatosan, mint Elway egyetlen jó döntése ami víz felett tartja. A csapatot ami ténylegesen megnyerte QB-t nyomokban tartalmazva ki tette köré? Gyakorlatilag támadóoldalon minden posztra van elit tehetségünk OT és QB kivételével, a védelem pedig ennek ellenére is top10 idén a ligában, ezzel nem tartanánk sehova? Az lenne az utolsó kritika amit megfogalmaznék Fangio irányába, hogy rendszernélküliség van. Egy csomó játékos pont a rendszer miatt néz ki jól. Fangio úgy épített jó védelmet folyamatos sérülésekkel, hogy nem igazán kapott tehetségeket, sok játékos nem nézne ki ilyen jól nélküle.

Szerintem távolról sem ott tart a csapat, amit az idei rekord mutat. Egy jó RT-vel, Shurmurnál jobb O szakemberrel, és ligaátlagra visszacsúszó sérülésekkel akár a W-k megduplázását is el tudom képzelni. Lockkal is. Egyáltalán nem azt érzem, hogy nem lett semmi felépítve az elmúlt években, ami komoly változást eredményezhetne.