Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A folyamatos negatív szezonokat, a folyamatos felkészítetlenséget, a folyamatos sehova sem tartást, Manning szerződés óta nem megoldását a post Manning korszak irámyítóhelyzetére, a nemnevelést, helyette a herdálását a tehetségeinknek nem lehet a jelen sérüléshullámával eltakarni. Nem az a probléma, hogy éppen a cb sor lyukas. Rendszerszintű a probléma hosszú évek óta. Tényezőnélküliség a probléma. A denveri tradíciók törlése a probléma. Alkalmatlan edzőválasztás a probléma... Én megnyitottam az out GM Elway kampányt magamban.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Az mondjuk baj, ha Bassey, Bouye és Callahan sérülése után volt miben csalódni ezen a meccsen. Amikor Diggs lábujjhegyen toporogva sétál 10-20 yardokat a labdával a kezében, mert a CB csak csüng rajta tackle címén, ott felesleges edzőről meg GM-ről beszélni. Egy PS CB-sor ennyit tud. El kellett volna hetekkel ezelőtt fogadni, hogy ez egy kérdőjelekkel teli szezon marad, akármilyen nehéz is.

Ott van a 49ers példája, akiket ugyanúgy szétbarmoltak a tömeges sérülések. Ugyanannyi győzelmük van, mint nekünk. Pedig ők játszottak az NFC Easttel is, és ligaszinten kimagasló szakmai stáb dolgozik... Még mielőtt. Nem azt mondom, hogy ez azt jelenti, hogy ideális esetben egy szinten vagyunk, mert nyilván nem, de amikor ennyire beütnek a sérülések, akkor ez a maximum amit _bármelyik_ csapat ki tud hozni a helyzetből.

Persze nem lehet mindent a körülményekre fogni, pl Fangio vezetői hiányosságai, a mai ligában már-már káros konzervativizmusa többször kiütközött. Ez, valamint az O vs D tehetségbeli különbsége simán indokolja a HC váltást. De az események folyamatos kontextusból kiragadása sem megoldás. Ugyanakkor a védelmünk szerintem így is jó volt. Amikor egy meccs elment, csúnyán beleszartak, de azokon a meccseken amiken meccsben voltunk nagyon sokat tettek hozzá, és hiányosan és komoly szintet villantottak. Mihez képest persze. Az idei mezőnyhöz képest mindenképp. Sok csapat összetenné a kezét egy ilyen védelemért is.

FA-kérdés: Engem nagyon meglepne, ha Lindsay és Simmons nem itt kezdenék a következő szezont, szezonokat. Jó korban vannak, fontos játékosok. Például Chris Harris és Wolfe helyzete más volt. A sérülések ellenére szerintem abból a kevés meccsből is megállapítható, hogy Bouye és Casey nem kevéssel jobb játékosok ma, és a szerződésük nem is garantált. Persze ez nem sokat ér ha nem tudnak játszani, de nincs ráírva a játékosokra, hogy meg fognak sérülni. JaWuan Jamesre rá volt, de a többiekre mit lehet mondani? Szerintem ez szimpla pech, nem GM-i kvalitás. Ha idejön az atyauristen GM neki is lehet hasonló balszerencséje. Ha a fenti duót el meri engedni, na az tényleg Elway out kampányt megérő shithousery.

Emellett annyit még megjegyeznék az összehasonlításokhoz, hogy Elwaynek nem volt 1/1-e, akár több is. De még 1/2 vagy 1/3-a sem. De még annyi sem, hogy az 5. helyen Tua vagy Herbert, az előző, és az aktuális draft előzetesen projektrált 1/1-e között válasszon, vagy hogy választás nélkül övé legyen az egyik. Vagy annyi, hogy egy második körért + a csapat legrosszabb szerződéséért valaki hozzábassza a liga legjobb elkapóját. És a Josh Allen kérdés sem olyan egyszerű. Ha el akarta volna vinni, akkor nem vihette volna el, mert a Bills becserél 1/4-re. Tehát a Chubb vs Allen kérdés valójában csak Chubb + komoly pick or Josh Allen formátumban létezik.
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Barron waived
Negritis
Ó ne bassz...
Mehet a többi is. Lindsay kivételével..
Zalán
Azért pár játékost tudnék írni, aki még maradjon Lindsay mellett...

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Barron waived
Negritis
Ó ne bassz...
Mehet a többi is. Lindsay kivételével..

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 562 — The Mathematician
Barron waived

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Chubb rookieként megérdemelte volna, idén nem, de hát ez inkább egy népszerűségi szavazás. Simmons jobban rászolgált idén a pályán, de annyira nem érdekel, hogy megnézzem kik maradtak le a posztján.

A mestert azért megkérdezném, hogy 2 pro bowl védővel hogyan tudott 534 yardot engedni. VJ-vel nem kaptunk ennyi yardot, Martindale-lel sem, de még Slowikkal sem, a Super Bowl XXII-n kaptunk utoljára ennyi yardot, 32 éve. De majd a 3. évben minden jobb lesz magától... #fangiotakaroggy
Black_Adder
Hát ide ezt a számot tudnám berakni 😊

youtu.be/lHZKPYQnsmc

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Chubb rookieként megérdemelte volna, idén nem, de hát ez inkább egy népszerűségi szavazás. Simmons jobban rászolgált idén a pályán, de annyira nem érdekel, hogy megnézzem kik maradtak le a posztján.

A mestert azért megkérdezném, hogy 2 pro bowl védővel hogyan tudott 534 yardot engedni. VJ-vel nem kaptunk ennyi yardot, Martindale-lel sem, de még Slowikkal sem, a Super Bowl XXII-n kaptunk utoljára ennyi yardot, 32 éve. De majd a 3. évben minden jobb lesz magától... #fangiotakaroggy

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Bozontron Denver Broncos 553

Negritis
Egyértelműen Fangio érdeme!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát én most úgy látom, hogy 2 esélyünk van arra, hogy belátható időben javuljon a helyzet.

1. Elway talál vissza a helyes útra vmi csoda folytán. Az esélyek minimálisak. Egyáltalán nem látom, hogy tanulna a hibáiból. Bár a draft-on javult, de ezen kívül minden más területen egyre katasztrofálisabb. Nem is érdemes felsorolni a hibáit.

2. Ha a Bowlen család eladja a csapatot. Erre szerintem zéró esély van jelenleg. Az a baj, hogy akármelyik gyerek kerül végül a csapat élére (jelenleg Britanny Bowlen az esélyes, ha jól tudom, már kreáltak is neki vmilyen alelnöki posztot), kétlem hogy képes lesz sikeresen működtetni a csapatot (és itt most sport szempontból ertem). Max mindenkit lapátra tesz, bizonyítva ki a fasza gyerek a csapatnál. De még ha így is lenne se hiszem, hogy kompetens FO-t össze tudna rakni.

Szóval nincsenek túl szép kilátások. De nincs mit tenni, minden tavasszal jön a reménykedés, hogy aztán szeptemberben jöjjön az újabb pofon.

Mindenestre #GoBroncos addig is, amíg jobbra fordulnak a dolgok!!
roberto23
Draft. Van ami elsőre jónak tűnik, de hiába Csabi rookie éve, ha choker nem tud pass rushert használni, 1/5höz mérten többet vár az ember, Freeman jelenleg 3. számú RB, Yiadom már a csapatnál sincs, Hamilton sajnos még igen, a 9 ujjú zsákos frodó csak azért mert mind a 12 TE kidőlt előle a sorból...
Az hogy a tavalyi draft (is) jól indult pont ezért nem jelent sokat, ahogy az se, hogy az idei egyáltalán nem indult olyan jól, mint tavasszal reméltük. sőt... Majd meglátjuk a 4. év után mennyit tartunk meg közülük, mert ha jók is voltak, de 4 losing season után tovább állnak, az minden megközelítés szerint sikertelen draft. Eddig szerintem kevesebb ember kapott 2. szerződést, mint amennyi draftja volt Elwaynek. (fejből Miller, Wolfe, Heuerman, Janovich, Holding)

Tulajdonlás:
Miért adnák el a csapatot, ha pénzt hoz? Max akkor ha nem tudnak dűlőre jutni az örökségen, a pénzt szét lehet osztani, a franchiset nem. De Ellis mondja meg kié legyen a csapat, ő meg azt a nevet fogja mondani, aki biztosítja, hogy ő ceo maradhasson és kapja a nagy lóvét. A csapat sikeressége nem fog számítani a döntésben ez világosan látszik.

Amúgy most lett div bajnok a bills, jutott be a PO-ba 4 év alatt harmadszor. Ezt csak azért mondom, mert Pegulát is elég sok kritika érte tulajdonosi kvalitásai miatt, de ha jó kezekbe kerül a csapat irányítása nem sok dolga van az ownernek. Pat Bowlen már kórházban volt, amikor Super Bowlt nyertünk, Elway mellé nem kellett egy tiszteletre méltó tulaj általános jelenléte, bár lehet az mondani Bowlenért harcolni extra erőt adott nekik, az ilyen mindig jól hangzik, de elsősorban magukért harcolnak a játékosok.
Most viszont nagyon kéne valaki a bólogató jánosok mellett, aki észreveszi hogy 40 éves mélységben van a csapat és változás kell.
Egy tulaj aki beleszól a szakmába akár többet árthat, mint amikor effektíve nincs tulaj, Elliis több alkalommal bizonyította hogy football döntésekben (is) teljesen megbízhatatlan (JMD, VJ), a Bowlen lányok meg iskolázottak ugyan, de nem selfmade milliárdosok mint az apjuk, ők nem hoztak életük során olyan döntéseket, amik a csapat élére juttatták őket, ők csak megörökölték. tfh, hogy Elway tükörbe néz, és lemond. Csak a vakvéletlenen fog múlni, hogy találunk-e alkalmas GM-et. Én úgy látom hogy annak is több esélye van, mint hogy hirtelen elkezdünk chokerékkal nyerni, de ahogy amikor kiderült Pat betegsége éreztük, nagyon nehéz helyzetben van a csapat. És az hogy most a negatív szezonokat elfogadtatják velünk (tremendous job khm) nagyon rossz előjel a jövőre nézve...

Ilyen szempontból 2 vereség lehet jobbat tenne a csapatnak hoszú távon, főleg ha esetleg megmentük Lynn állását. jmd és a kókler ideje alatt nem tudtam a csapat ellen szurkolni most lehet sikerülni fog...

#fangiotakaroggy
| de nyilvánvalóan Ellist kéne először eltakarítani |
Black_Adder
Én már azzal megelégednék, ha nem a boomer generációból hoznának csak haverokat, hanem lehetőséget adnának pár visszavonult, de Broncos kötődésű Front Office vagy edző palántának.

Maguktól nem fognak lemondani a csapatról, erről kár álmodozni. Max ha a Covid annyira megtépázza a befektetéseiket, esetleg valami nagyon rasszista/PR katasztrófa irányba tesznek valamit és a BLM vagy LMBTQWERTZ lobby rászáll a vezetésre.

több mint 5 éve
Mély letargia..

több mint 5 éve
Hát én most úgy látom, hogy 2 esélyünk van arra, hogy belátható időben javuljon a helyzet.

1. Elway talál vissza a helyes útra vmi csoda folytán. Az esélyek minimálisak. Egyáltalán nem látom, hogy tanulna a hibáiból. Bár a draft-on javult, de ezen kívül minden más területen egyre katasztrofálisabb. Nem is érdemes felsorolni a hibáit.

2. Ha a Bowlen család eladja a csapatot. Erre szerintem zéró esély van jelenleg. Az a baj, hogy akármelyik gyerek kerül végül a csapat élére (jelenleg Britanny Bowlen az esélyes, ha jól tudom, már kreáltak is neki vmilyen alelnöki posztot), kétlem hogy képes lesz sikeresen működtetni a csapatot (és itt most sport szempontból ertem). Max mindenkit lapátra tesz, bizonyítva ki a fasza gyerek a csapatnál. De még ha így is lenne se hiszem, hogy kompetens FO-t össze tudna rakni.

Szóval nincsenek túl szép kilátások. De nincs mit tenni, minden tavasszal jön a reménykedés, hogy aztán szeptemberben jöjjön az újabb pofon.

roberto23
Draft. Van ami elsőre jónak tűnik, de hiába Csabi rookie éve, ha choker nem tud pass rushert használni, 1/5höz mérten többet vár az ember, Freeman jelenleg 3. számú RB, Yiadom már a csapatnál sincs, Hamilton sajnos még igen, a 9 ujjú zsákos frodó csak azért mert mind a 12 TE kidőlt előle a sorból...
Az hogy a tavalyi draft (is) jól indult pont ezért nem jelent sokat, ahogy az se, hogy az idei egyáltalán nem indult olyan jól, mint tavasszal reméltük. sőt... Majd meglátjuk a 4. év után mennyit tartunk meg közülük, mert ha jók is voltak, de 4 losing season után tovább állnak, az minden megközelítés szerint sikertelen draft. Eddig szerintem kevesebb ember kapott 2. szerződést, mint amennyi draftja volt Elwaynek. (fejből Miller, Wolfe, Heuerman, Janovich, Holding)

Tulajdonlás:
Miért adnák el a csapatot, ha pénzt hoz? Max akkor ha nem tudnak dűlőre jutni az örökségen, a pénzt szét lehet osztani, a franchiset nem. De Ellis mondja meg kié legyen a csapat, ő meg azt a nevet fogja mondani, aki biztosítja, hogy ő ceo maradhasson és kapja a nagy lóvét. A csapat sikeressége nem fog számítani a döntésben ez világosan látszik.

Amúgy most lett div bajnok a bills, jutott be a PO-ba 4 év alatt harmadszor. Ezt csak azért mondom, mert Pegulát is elég sok kritika érte tulajdonosi kvalitásai miatt, de ha jó kezekbe kerül a csapat irányítása nem sok dolga van az ownernek. Pat Bowlen már kórházban volt, amikor Super Bowlt nyertünk, Elway mellé nem kellett egy tiszteletre méltó tulaj általános jelenléte, bár lehet az mondani Bowlenért harcolni extra erőt adott nekik, az ilyen mindig jól hangzik, de elsősorban magukért harcolnak a játékosok.
Most viszont nagyon kéne valaki a bólogató jánosok mellett, aki észreveszi hogy 40 éves mélységben van a csapat és változás kell.
Egy tulaj aki beleszól a szakmába akár többet árthat, mint amikor effektíve nincs tulaj, Elliis több alkalommal bizonyította hogy football döntésekben (is) teljesen megbízhatatlan (JMD, VJ), a Bowlen lányok meg iskolázottak ugyan, de nem selfmade milliárdosok mint az apjuk, ők nem hoztak életük során olyan döntéseket, amik a csapat élére juttatták őket, ők csak megörökölték. tfh, hogy Elway tükörbe néz, és lemond. Csak a vakvéletlenen fog múlni, hogy találunk-e alkalmas GM-et. Én úgy látom hogy annak is több esélye van, mint hogy hirtelen elkezdünk chokerékkal nyerni, de ahogy amikor kiderült Pat betegsége éreztük, nagyon nehéz helyzetben van a csapat. És az hogy most a negatív szezonokat elfogadtatják velünk (tremendous job khm) nagyon rossz előjel a jövőre nézve...

Ilyen szempontból 2 vereség lehet jobbat tenne a csapatnak hoszú távon, főleg ha esetleg megmentük Lynn állását. jmd és a kókler ideje alatt nem tudtam a csapat ellen szurkolni most lehet sikerülni fog...

#fangiotakaroggy
| de nyilvánvalóan Ellist kéne először eltakarítani |

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
igen, 2012-ben volt 2 nagyon jó QB is. Az egyik 1 év után lesérült és soha többé nem volt a régi, mára a bustok között emlegetic, a másik köré meg a GM of the Year 7 év alatt nem tuudott csapatot építeni és végül teljesen elamortizálódott és visszavonult. Ironikus módon nem volt "szerencséje", sem neki, sem a csapatnak.
Egy harmadik futhatott volna be szép karriert, 1-2 Super Bowl részvétellel, egy gyűrűvel, de hát ő túl alacsony, inkább menjen baseballozni, vanak 6láb7 magas irányítók is

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Most miért? Az is előremutatóbb lenne, ha az 1/1ért feltradelnénk öt évnyi draftcetli és 3-4 játékos árán, mint ha mindig kap mindenki még egy évet, vagy kitesszük egy év után. Az előbbi legalább egy all-in, nem pedig lassú halál. Nagyon ég a ház klubszinten, szóval valami drasztikus lépésig már csak 1-2 év "szarakodásra" van lehetőség. Most legalább még van mit adni. | tudom, tudom, utópisztikus gondolatok megint, de egy srác, aki 0 alapszakasz vereséggel rendelkezik teljes egyetemi karrierje alatt nálam megérne elég sokat |
Bozontron
Ja, csak ha nem jon be ilyen ot eves terv, akkor baj van. Marpedig az, hogy 1/1-re kialtanak valakit ,egyaltalan nem garantlja, hogy kore tudsz epiteni egy mukodo rendszert. Ez sep alom, hogy mindig bejon a tuti draga QB, de tobbszor nem jon be mint hinned.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Most miért? Az is előremutatóbb lenne, ha az 1/1ért feltradelnénk öt évnyi draftcetli és 3-4 játékos árán, mint ha mindig kap mindenki még egy évet, vagy kitesszük egy év után. Az előbbi legalább egy all-in, nem pedig lassú halál. Nagyon ég a ház klubszinten, szóval valami drasztikus lépésig már csak 1-2 év "szarakodásra" van lehetőség. Most legalább még van mit adni. | tudom, tudom, utópisztikus gondolatok megint, de egy srác, aki 0 alapszakasz vereséggel rendelkezik teljes egyetemi karrierje alatt nálam megérne elég sokat |
Bozontron
mert a tradebe mindkét oldalnak bele kell menni. attól mert nekünk jó lenne az 1/1 még nem fogják nekünk adni.
ha most lenne draft nem lenne az a mennyiségű pick amivel akár 1/2ről fel lehetne tradeelni 1/1re. Ha tradeben gondolkodsz olyan scenrariokkal számolj, amit akkor is aláírnál, ha a másik oldalon vagy.

Aztán ki tudja, Elwayt is ide cserélte a vén alkesz úgy hogy nem is az egyik másik HOFer QB-t húztuk és adtuk nekik | (Hinton amúgy nagyon alulértékelt játékos, all pro + 7 pro bowl, csak minden idők legerősebb draftclassából ezzel nem tud kitűnni) | , de a realitások talaján nem lesz esélyünk top QB prospektre idén sem. Josh Allen lehetne itt Chubb helyett, de szerintem ő sem a talent miatt van előrébb Locknál, hanem az edzők miatt. Lehet idén is lenne aki elérhető távolságban van és instant upgrade lenne, de azt elére nem látuk hogy ki, akiről látjuk, azt viszik előttünk, nem cserélik el a lehetőséget. Az a Browns, de ők mögöttünk draftolnak mert mára már ők is sokkal egészségesebben működő franchise mint mi.

több mint 5 éve
Bozontron
Előbb egy valódi tulajdonost kellene valahonnan vásárolni...
Minden jel szerint kóklerek kezében van a klub.

több mint 5 éve
Bozontron Denver Broncos 553

Szerkesztette: Bozontron
több mint 5 éve
megint erőltetjük a középen futást, főleg lindsayvel, ezt nem fogom megérteni ....
Negritis
készítjük elő a távozását. RZben kb egyáltalán nem kap futást, Gordoné a kreatív design, Lindsay a mindenki tudja hogy középső futás lesz, hogy 2ből hozzon -2 yardokat. Nem nézhet ki hülyének a főnök hogy idehozta gordont

Én inkább azt nem értem, hogy miért nem kopik már ki végre a köztudatból, hogy jó védelmünk van. Megállítottunk vagy 2 támadást összesen, amúgy meg akkor a legszarabb, amikor a legjobban kéne,

#fangiotakaroggy
Black_Adder
jaja, minek fele annyiért meghosszabbítani Lindsay-t aki legalább hazai kölök és közönség kedvenc
cserébe itt van a fumble gyár
Negritis
Amúgy szerintem az tök mindegy, hogy hazai kölyök vagy közönsègkedvenc, a lènyeg, hogy milyen teljesítményt hozott az első két évében 2 marék tasmániai mákért cserébe.. Akarom mondani ár/érték arányban össze nem vethető a gordon üggyel.. csodás lesz majd látni száguldozni mondjuk Sheahawks mezben. Komolyan, ez a csapatvezetés tanítanivalóan herdálja el a tegetségeit. A csapatunknak nem sok értelme van. Meneküljön aki csak tud. Ide komoly FA nem fog jönni. A drafton hozottak pedig nem kapják meg azt a nevelèst, amitől kiteljesedhetnének.. aki mégis befut, azt bem becsüljük meg, az ikonokat szintén. Nagyon furcsa filozófia ütötte fel a fejét itten..
Zalán
Jön komoly FA, mert túl fizetjük őket, akkor is ha a posztjukon van udfa contracttal játékos. Csak nem gyűrűt nyerni jönnek ide, hanem pénzt keresni.
btw Jamesnek küldöm szeretettel

Draftol játékoskkal nem hosszabbítunk, de nekik nincs sok választásuk, plussz lehet valahol örülnek is, hogy nem akraunk hosszabbítani majd velük, hamarabb szabadulnak ebből a vesztes kultúrából, persze addigra van akiknek ez a pályafutásukba kerül.
Lindsayre a tippem az original round RFA tender, mint CJ-nél, aztán ezzel hogy TD-re esélyt se adunk neki, és minden meccs végén az ő futásonkénti átlagát rontjuk a 3 futásos 3&outokkal lehet sikerül annyira elértéktelníteni, hogy csak matchelhető ajánlatot kap, vagy azt se, és akkor marad még 1 évet tenderrel, de az hogy ennyi pénzt költöttünk arra, hogy ne legyen feature back egyértelműen elmondja, mennyire számolunk vele franchise RBként. Majd draftolunk a helyére a 3. körben egy Hillmant vagy egy Freemant.
A hosszabbításokat meg kell hagyni a Heuerman képességű emberekre... Legfeljebb DMmel cutoljuk amikor már több mint 12 TE van rosteren és mind ugyanazt tudja, kivéve Fant, de ő se vetett véget a középső körös TE bust áratadnak...

Egyébként van reális esély, hogy ugyanúgy 7-9cel zárjunk mint tavaly. A Chargers bárki ellen ki tud kapni, akkor is ha az ellenfél nem akar nyerni. A Raiders meg ugyanúgy esik szét szezon végére, mint tavaly. Choker lehet Jauron után az új 7-9 specialista, raádásul ugyanúgy 0-3-mas kezdés és csak azért nem 0-4, mert a Jets volt a 4. ellenfél, ugyanúgy 3-6 9 meccs után, és a 7-9-hez ugyanúgy 4-1-es hajrá kéne, ami után tavaly még bizakodtam, csak teljesen vilgossá vált, hogy akik elindították a szekeret év végén, azokra nincs szükség, nyilván így lesz idén is. Akikben van potenciál és/vagy jól játszanak zsákkal a fejükön távoznak a hátsó ajtón, choker megint azt várja majd, hogy magától megjavul minden és jövőre jobb lesz, tavasszal megint nem csapatot építünk hanem kedvenc játékosokat gyűjtünk, hogy aztán ugyanúgy bekezdjünk 0-3, 0-4-gyel, ugyanúgy meg legyen a 3-6-os mérföldkő és az utolsó hetekben ugyanúgy meg mentse a seggét ez a loser banda...
Persze pragmatikusan gondolkodva kit érdekel a játékosok sorsa, csak a csapat számít, ha flash gordon jobb mint Lindsay - nem az - akkor így járt. Ez nem szimpatikus filiozófia, de nem is rossz. Egy GM munkája nem szimpátiában mérendő, hanem eredményekben. A baj az, hogy a szereplés nem igazolja a döntéseket. Lehet keresni a pozitívumokat, keresni a kifogásokat, 5-11, 6-10, 7-9, 5-9. 23-39 az utolsó 62 meccsen. Ez nem a Tebow vs Manning controversary, 4 éve losing season. 1972 óta nem volt ilyen. Ezt nem lehet megmagyarázni, ez nem igazolja az elküldött jó játékosok mögötti döntést. Ahhoz is McDaniels kellett, hogy 5 egymást követő évben lemaradjunk a POról 1976 óta. Most kb ugyanott tartunk, choker se ér semmivel se többet D# guruként mint jmd ért O guruként, ugyanúgy nincs csapatépítés, elküldjük és elngedjük a jó játékosokat és ugyanúgy elherdáljuk az árukat akár pénzben akár draftpickben, choker még nem olyan antipatikus mint jmd, de jó úton halad efelé. Az elmúlt évek döntéseit nem csak érzelmileg nehéz feldolgozni, hanem mindet elbaszott hibás döntésnek bizonyítja az idő. És akkor a Super Bowl győztesen más-más csapatokban játszanak, mi meg itt vagyunk a 70-es évek eleje óta nem látott mélységben és mindenki úgy tesz mintha minden rendben lenne a csapta körül, adjunk időt nekik, mégis MENNYIT még? Ez nem olyan, mint egy laggoló PC / konzol játék, hogy úgy látjuk hogy egyhelyben vagyunk aztán hirtelen előrébb ugrunk, itt 60 frame / seccel kéne lépdelni előre és lehetőleg nem a szakadékba, bár talán már ott tartunk hogy az is jobb lenne...

Én elfogadnám az összes hiányzó játékosunk távozását ha látnám hogy egy új csapat épül az ő hagyatékukra. De nem ez történik. Csak elküldjük őket. Hogy akkor mit éreznék, hogy ha itt lennének és ugyanígy nem menne, azt nem tudom, de rosszabbul biztos nem lennék. Lehet sürgetném a változást hogy az ő idejük már lejárt és sikereik elismerése mellett kellő tisztelettel búcsúzzunk el tőlük, de az ahogy az elmúlt 4 évben csináljuk sehova nem vezet.

Sok élvezet nem maradt a meccsekben. A védelem most épp összesen 2 darab támadást tudott megállítani, | persze amikor véletlenül sikerül elmondják hogy choker mennyire érti a szakmát | múlt héten Bridgewaternek 28mp kellett hogy végigmenjen a pályán, oké az utolsó elhalt, de azt se ők harcolták ki, Teddy bénázta el a 2 minute warning előtt elindított halott playjel, meg hogy 4. kísérletre se mert eldobni a markerig. Persze egész meccsen nem dobott kb a LoS mögé sem. Meh.
Lock okosabban játszik, mint a szezon elején. Most nem azt mondom hogy jobban vagy nem jobban, de okosabban, a mozgása a zsebben, a hosszú INT helyett chekcdown passz, ezektől nem lesz franchise QB, de ezek nélkül se. Amikor közvetítésben Schlereth azt emeli ki, hogy megdobja a checkdown passzt, az egy másodéves QB-nál igazából szegénységi bizonyítvány, de nem baj, mert láttuk őt 50+ yardos TD-t dobni Hamlernek, ha ott van a play és van idő kibontakoznia annak a playnek. Top QB-t nem fogunk tudni húzni, bukott veterán volt már itt elég Sanchez és Flacco között, szóval nem lesz jobb opció, mint adni neki egy 3. évet, ő egyébként jobban rászolgált, mint choker, annak ellenére hogy ő "put us in that position, that our quarterbacks put the league in that position," míg a vén fasz "tremendous job"-ot végez. | Kár hogy semmi esély arra, hogy a következő 2 évben csapat épüljön köré és kihasználjuk a rookie QB contract nyújtotta előnyöket |

#fangiotakaroggy

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 5 éve
megint erőltetjük a középen futást, főleg lindsayvel, ezt nem fogom megérteni ....
Negritis
készítjük elő a távozását. RZben kb egyáltalán nem kap futást, Gordoné a kreatív design, Lindsay a mindenki tudja hogy középső futás lesz, hogy 2ből hozzon -2 yardokat. Nem nézhet ki hülyének a főnök hogy idehozta gordont

Én inkább azt nem értem, hogy miért nem kopik már ki végre a köztudatból, hogy jó védelmünk van. Megállítottunk vagy 2 támadást összesen, amúgy meg akkor a legszarabb, amikor a legjobban kéne,

#fangiotakaroggy
Black_Adder
jaja, minek fele annyiért meghosszabbítani Lindsay-t aki legalább hazai kölök és közönség kedvenc
Negritis
Amúgy szerintem az tök mindegy, hogy hazai kölyök vagy közönsègkedvenc, a lènyeg, hogy milyen teljesítményt hozott az első két évében 2 marék tasmániai mákért cserébe.. Akarom mondani ár/érték arányban össze nem vethető a gordon üggyel.. csodás lesz majd látni száguldozni mondjuk Sheahawks mezben. Komolyan, ez a csapatvezetés tanítanivalóan herdálja el a tegetségeit. A csapatunknak nem sok értelme van. Meneküljön aki csak tud. Ide komoly FA nem fog jönni. A drafton hozottak pedig nem kapják meg azt a nevelèst, amitől kiteljesedhetnének.. aki mégis befut, azt bem becsüljük meg, az ikonokat szintén. Nagyon furcsa filozófia ütötte fel a fejét itten..

több mint 5 éve
Negritis

#fangiotakaroggy
Black_Adder

több mint 5 éve
Negritis

#fangiotakaroggy

több mint 5 éve
Teljesen mindegy volt ma, megalázó vereség, rossz volt minden csapatrész. 😕
Gerichill
jaja, de legalább elhangzott hogy mindenki rosszul játszott
az mondjuk nem hogy szarul készítettük fel őket vagy hogy a taktika nem működött volna
esetleg felelősséget vállalni azért hogy nem tudtunk a félidőben váltani

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Teljesen mindegy volt ma, megalázó vereség, rossz volt minden csapatrész. 😕
több mint 5 éve
Blacky Betty Denver Broncos 63
Negritis
Végig ugyanez volt a kérdésem, hogy miért csak középen? És hogy a Bills védelem nagyon jó, vagy a WR-ek nem tudnak elég separationt csinálni? Alig volt üresen elkapónk, eltekintve pár szép játéktól.