Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha nekem azt mondta volna valaki, hogy az első öt meccsből a Bills és a Giants ellenit bukjuk el, a Chargers, Oakland, Dallas meccseket meg hozzuk, kettőt egész simán, nem hittem volna el.

A második félidőt már nem láttam, le kellett feküdnöm, az első félidő és a végeredmény alapján nem tudom ki bakizott nagyot. Valószínűleg többen is. A felkészülés sem volt megfelelő és a csapatrészekben is rengeteg egyéni hiba akadt. A védelem mintha úgy állt volna hozzá, hogy jön a Giants aki nem tud futni, nincs elkapója, felmegyünk aztán lejövünk, itt nem lesz feladatunk. Az offense meg visszaesett a tavalyi szintre. Az alap koncepció megvolt, érezték, hogy ezen a meccsen nem a futás hanem a passzal lehetne az érvényesülés útja, de ehhez a playcalling, Siemian és a fal is kevés volt. Még a sikeres passzok után is azt éreztem, hogy akármikor jöhet az INT. Azt hiszem Macska kezdi újra visszaárazni magát oda, amennyit valójában ér. Sajnos.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 917
Én Siemian-re most nagyon dühös vagyok. Egyszerűen érthetetlen számomra a srác. Alapvetően nem lenne rossz, sőt néha kifejezetten jó megoldásokat választ. De amikor megfogalmaznám, hogy na végre tényleg valami mindig elkovet egy elkepeszto amatőr hibát, amivel az egész addigi munkáját kukazza ki. A mai két INT is szörnyű volt. Ha ezeket nem vetkőzi le, tényleg új irányító után kell nézni. Mindenesetre én mindenképpen megtartanam, csereiranyitonak tökéletes lenne.
roberto23
Jól leírtad én is ugyanígy érzek (bár ezt a meccset sajnos nem láttam, de az eddigi meccsein is ilyen volt idén). Komolyan jobban felidegesít mintha egy konstans szar irányító dobálgatná az inteket.
Cserének mondjuk nem tudom maradna-e hisz van csapat, ami akár cserélne is egy Siemianért.

Más:
Eddig abban volt minden reményem, hogy egy kitartó futójátékkal, NoFlyZone-al és TOP Run D-vel üthető szinte bárki.
Ehhez képest 2 hét alatt nem tudtunk felkészülni a szétesett Giants ellen...

Jön az újratöltött Chargers, az AFCt vezető Chiefs, egy szárnyaló Eagles és hazai pályán fogadjuk a hazafiakat. Oda se merek nézni mi lesz ebből.
levaisw3
Én gyakran azt érzem rajta, hogy fejben gyenge. Vannak helyzetek, amikor egyszerűen leblokkol, bepanikol, kapkodni kezd és ezért csinál valami baromságot. Szerintem a sackeket is ezért nyeli be ilyen gyakran. Bepanikol, menekülni kezd ahelyett h kidobna. Lehet valami mentális tréning sokat dobna rajta.
Egyébként igen, elég húzós időszak jön. Én csak abban bízom, hogy ez a pofon jókor jött és osszekapja magát mindenki.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 8 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
Én Siemian-re most nagyon dühös vagyok. Egyszerűen érthetetlen számomra a srác. Alapvetően nem lenne rossz, sőt néha kifejezetten jó megoldásokat választ. De amikor megfogalmaznám, hogy na végre tényleg valami mindig elkovet egy elkepeszto amatőr hibát, amivel az egész addigi munkáját kukazza ki. A mai két INT is szörnyű volt. Ha ezeket nem vetkőzi le, tényleg új irányító után kell nézni. Mindenesetre én mindenképpen megtartanam, csereiranyitonak tökéletes lenne.
roberto23
Jól leírtad én is ugyanígy érzek (bár ezt a meccset sajnos nem láttam, de az eddigi meccsein is ilyen volt idén). Komolyan jobban felidegesít mintha egy konstans szar irányító dobálgatná az inteket.
Cserének mondjuk nem tudom maradna-e hisz van csapat, ami akár cserélne is egy Siemianért.

Más:
Eddig abban volt minden reményem, hogy egy kitartó futójátékkal, NoFlyZone-al és TOP Run D-vel üthető szinte bárki.
Ehhez képest 2 hét alatt nem tudtunk felkészülni a szétesett Giants ellen...

Jön az újratöltött Chargers, az AFCt vezető Chiefs, egy szárnyaló Eagles és hazai pályán fogadjuk a hazafiakat. Oda se merek nézni mi lesz ebből.
több mint 8 éve

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csak az összefoglalót láttam szerencsére de süllyedjen el akinek ehez a förtelemhez köze volt...

Kikap a KC, kikap a Raiders, tökéletes fitnek tűnik a védelem számára a tartalékos Giants, erre jön ez. Most látszik csak igazán mennyire nincs vezér már az öltözőben, csak maximum nagyszájú fél idióták.

+Sandersnél a röntgen eddig negatív, ma jön az MRI...

több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
nem tudok kb pozitívumot mondani a meccsről
Thomas hozta magát és ennyi
Negritis
Ő harcolt, sántítva is, de volt 1 fumble-je neki is (meg egy, ami éppencsak nem lett az), ami nagyon rosszkor jött...

Én egyedül Sanders-t emeltem volna ki, ha nem sérül meg, meg Gotsis-t, ő legalább egy FG-t blokkolt meg sackje is volt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szerencsére elaludtam.
Ez akkor is siralmas teljesítmény lett volna, ha csak pár napja van a csapatnak felkészülni, na de 2 hét? Are u kidding me? Gyalázatos teljesítmény volt, ráadásul hazai pályán az eddig nem túl acélos NYG ellen, akit még a Bolts is megvert.
Sok mindent át kell értékelni, még most, gyorsan, mielőtt nagyobb lesz a baj...

Pedig a PIT óriási szívességet tett nekünk...
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 635 — The Mathematician
nem tudok kb pozitívumot mondani a meccsről
Thomas hozta magát és ennyi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Szánalmas teljesítmény...

Szar előérzetem volt, féltem, hogy túl nyugodtan állunk majd hozzá és igazam is lett, az első félidőben kb. csak a gatyákat tettük ki a pályára mindkét oldalon...

2 hetünk volt felkészülni egy 0-5-ös csapat elleni meccsre és NULLA gameplant sikerült összerakni, erre rátett még Siemian 2 teljesen fogalmatlan INT-el, McManus egy kirúgást érő teljesítménnyel és a run D egy összezuhanással és még Sanders-t is valszeg hosszú időre elvesztettük...

Darkwa többet futott ellenünk, mint a sok nagy nevű RB eddig összesen...

több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2017/171015_inactive_list.jpg
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, nem alakult rosszul eddig a hét. A Chiefs is behúzta az első L-t, a Chargers verte Carr-ostul is az Oaklandet. Mondjuk nem is tudom ez utóbbi jó-e vagy sem. A black hole kezd nagyon elanyátladodni, a Chargers meg fölébreni a tetszhalott állapotból. Szerencsére nagyon pofán verték önmagukat az idény elején.

Na mindegy. Koncentráljunk magunkra. Egy győzelemmel a csoport élére lehet kerülni, hajrá!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Egyébként valakinek van tippje hol érdemes nézni? Gamepass-om sajnos nincs, de múltkor találtam egy youtube csatornát ahol ment, csak már fogalmam sincs hogy akadtam rá😀
roberto23
itt az oldalon szokott lenni kiírva mindig stream, most is van ha megnézed. Én is azon szoktam nézni
Vonster
Nem is néztem. Köszi szépen!😊

több mint 8 éve
a közös nézést vasárnap 7 órási meccsre tervezzük, hogy mindenki emberi időben haza tudjon menni utána

több mint 8 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Egyébként valakinek van tippje hol érdemes nézni? Gamepass-om sajnos nincs, de múltkor találtam egy youtube csatornát ahol ment, csak már fogalmam sincs hogy akadtam rá😀
roberto23
itt az oldalon szokott lenni kiírva mindig stream, most is van ha megnézed. Én is azon szoktam nézni
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Lesz ma meccsnezes?
Mondjuk most ertem haza a maratonrol, kb egy ebihal szintjere redukalva szellemileg.
puppetm4st3r
Mindenki nézi otthon egymagában annak függvényében, hogy mi van holnap. A maratonért respekt, jár a pacsi

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
puppetm4st3r Denver Broncos 68 — Bronco
Lesz ma meccsnezes?
Mondjuk most ertem haza a maratonrol, kb egy ebihal szintjere redukalva szellemileg.
több mint 8 éve
Nem tudom ki néz itt Colts meccseket (nem egy divatos csapat manapság egyébként sem 😊 ), de akinek van gamepass-a, vagy hozzáfér a 40 percesekhez és érdekli miről makogtam Lynch kapcsán a lábmunkával kapcsolatban, az kukkantson bele valamelyik meccsbe és nézze meg Jacoby Brissett-et a Coltsban. Ő is egy magas, hosszú lábú QB, bár annyira nem mozgékony, mint Lynch, nincs is a vérében annyira, hogy ha nincs célpont, rögtön nekiálljon futkározni. (Helyette benyeli a sacket, mert kimozogni ő se tanult még meg 😀 )

Lényeg a lényeg, hogy Brissettnek hasonló gondjai vannak a lábmunkával, mint Lynchnek. Időnként nem találja az egyensúlyát, és ilyenkor megy a labda amerre lát. Viszont nála az is látszik, hogy merre, hogyan lehetne ebben Lynchnek javulni. A dobások többségében Brissettnek ugyanis megvan az egyensúlya, kilépve is, kimozogva is. (Viszont pl. neki sem megy még a pocketben fellépés, pedig jó lábmunkával, állandó egyensúllyal ez lenne a legkönnyebb módja az időnyerésnek. De ebben szenved, nem tud könnyen fellépni, ezért - vagy másért tudja fene - hanyagolja is. És emiatt sackmágnes is időnként. 😊 )

Tavaly nem figyeltem Brissett-et, nem tudom hogy ő foglalkozott-e a lábmunkájával, vagy neki eleve ilyen félig jó időnként nem jó volt. Mindenesetre ő most pont egy olyan QB, akinél mindkettő megfigyelhető. Az is amikor rossz és emiatt szenved és az is amikor helyén vannak a dolgok és egy egész más játékosnak néz ki.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Ember tervez, NBC választ. A 9. héten a Dolphins-Raiders SNF helyett simán esélyes egy Eagles-Broncos.
több mint 8 éve
Én is vettem volna ki szabit, de reggel oktatáson kezdek, biztos hatékony leszek... 😀

több mint 8 éve
Jó szurkolast annak aki megy majd a meccsnezesre! 😀
Én a holnap hajnalival vagyok dillemmaban, hogy felkeljek e. Nem kéne de szerintem ébren leszek 😀
roberto23
én kivettem a holnapi napot szabinak 😀
Negritis
Jó megoldás 😀
Nekem is azt kellett volna, de elfogyott

több mint 8 éve
Én a holnap hajnalival vagyok dillemmaban, hogy felkeljek e. Nem kéne de szerintem ébren leszek 😀
roberto23
én kivettem a holnapi napot szabinak 😀

több mint 8 éve

több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
😀

twitter.com/Broncos/status/918856786890973184
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
a "vadászunk" minimum barokkos túlzás, és sztem max le lettél volna oltva majd 2 feles felett rendeződik a dolog kicsit 😀
Negritis
 offline.hu/media/2016/04/inkabb_tanulok.jpg