Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
Jo erzeseim vannak az elso meccsunkkel kapcsolatban, az offseasont csendesen figyeltem, ideje mar hogy elkezdodjon a szezon.Hajra!😊
több mint 8 éve
Kitettük Kyle Peko-t a tegnapi edzés után, valszeg jön még valaki valahonnan (FA vagy PS) a hétfői meccs előtt...Kerr és Crick tuti nem fog játszani, ahogy Lynch és Booker se, előbbiek miatt jönvalszeg egy DE a keretbe...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
csékák:Offense: Siemian + Demaryius Thomas
Defense: Miller + Talib
ST: McManus
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Johnatan Williamsszel teljes a PS. Bills vágta ki. Általában 1 embert valamelyik másik csapattól hozunk, az összes többit a saját TC-ből. Két dolog miatt érdekes ez
- egyrészt többet fog keresni mint a rostert fogó Jamal Carter, mert ekkora árverés volt a csávóért. McCoy backupjának gondolták sokan ehhez képest let waivelve.
- másrészt a cikkből kiderül az is, hogy hasonlóan vesztettük el Slotert. Akartuk hozni PS-be, de a Vikes ránk licitált és ő inkább oda ment.
Amúgy korábbi 5. körös pick, tavaly 27 futás 94 yard 1 TD. Hogy STben milyen volt azt nem tudom.
Most PSben 21 futás 121 yard
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Ez a locker room hangulat dolog egyébként is inkább a média meg a fanbase projekciója, mint valós probléma. A fanbase szereti a saját hangulatát kivetíteni, mint locker room hangulat, ha valami nem tetszik. 😊 Ha Belichick elküldheti Logan Mankins-t idény előtt pár órával, vagy idény közben ukmukkfukk elcserélheti Jamie Collins-t és SB-t tud nyeri utána, akkor a dolgot lehet kezelni, és kezelik is.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Shelby Harris és McManus a PFF AllPreSeasonTeam-jébenwww.profootballfocus.com/news/pro-2017-pff-all-preseason-team
FWIW Harris a legmagasabb grade-del
több mint 8 éve
De nem a 10. OL miatt ment és nem is Oszi maitt.Még egy utolsó megjegyzés:
Szerintem eldőlt, hogy Simmons kezdő és csereként valamiért nem számoltak vele. Az is lehet hogy ő nem akart csere lenni, de az eddigi nyilatkozatokból ilyen opció nem rajzolódott ki.
Black_Adder
- azt is abszolút reálisnak tartom, hogy a TC alatt VJ-ék látták h Simmons kezdő szint, le is tették mellette a voksot mint kezdő. Ezzel ügye padra szorult volna Ward és attól tarthattak, hogy töréseket okozott volna az öltözőben, pont amiatt mert nagy hangja és "befolyása" volt (arról nem beszélve h azért nem mensa tag + ő nem kussolt be sose, ha vmi nem tetszett neki...).
- ehhez pedig pluszban jöttek még a korábban felsoroltak, köztük kiemelve Jamal meglepően jó játékát és már el is dőlt a sorsa...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
Nem tudom az utóbbi éveket, de szerintem most a 6 WR + 5 RB (FB-el együtt) vitt el sok helyet, meg a 6 DE...Lynch sérülése maitt most nem 25-25 az arány, hanem 26-24 az O javára. De eredetileg 25-25 volt és akkor is 9 DB volt csak. Azóta ugye Ray ment IR-re és OZ jött helyette.
StormST
Úgyhogy inkább a DL vihette el azt a +1 embert. Ott ugye Kyle Peko-t először menesztettük csak visszahoztuk és ugye többen sérülésekkel bajlódtak azért kellhet az extra ember.
De minden évben van 1-2 liftező, aki hol kikerül hol bekerül. Mondjuk DBből PSben is csak 2. Egyébként ha itt tartunk, idén sajnos jóval kisebb figyelmet tudtam szentelni az OTAknak és a TCnek mint korábban, lehet ezért, de általában fantáziadúsabbnak szoktam találni a PSt. Aztán lehet csak azért, mert most jobban a médiahypera hagyatkoztam ami általában elkerüli a PS warriorokat....
A 6 WR+5RB a TE sort rövidítette, ott most csak 3 van, Kubesnél 4 volt.
De ha már WR és RB.
- Sunshine van érthetetlenül hátul számomra. Az oké, hogy nem slot és általában DT Sanders a két szélső elkapó. De 4 WR-es szitukban vagy vmelyik sztár pihentetése esetén én egyértelműen őt akarnám látni a pályán.
- Janovichra vagyok kíváncsi milyen helyet / szerepet talál neki McCoy. Korábban nem nagyon használt FB-t, Janovich viszont az egyik reménysugár volt a tavalyi O-ban.
több mint 8 éve
Nem tudom az utóbbi éveket, de szerintem most a 6 WR + 5 RB (FB-el együtt) vitt el sok helyet, meg a 6 DE...

több mint 8 éve
Akkor meg is oldottuk a rejtélyt. nem volt 10. OL emberünk, ezért kellett Wardnak mennie 😛Amúgy a korábbi években szerintem 10DB-vel kezdtük a szezont, most csak 9-et számolok, de szerintem nem Ward lett volna a 10. Mert ha játéka számít, akkor a 9-be is befért volna. Itt a pénze, a kora, a sérülése vagy valami olyan tényező számított amiről nem tudunk. Mondjuk nem hallottam hogy a pénzét megpróbálnánk újratárgyalni vagy hogy több meccset ki kéne hagynia a szezonból, a korában egyedül biztosak lehetünk, de tavaly olyan nagyon az se látszott rajta.
De nem a 10. OL miatt ment és nem is Oszi maitt.
Szerintem eldőlt, hogy Simmons kezdő és csereként valamiért nem számoltak vele. Az is lehet hogy ő nem akart csere lenni, de az eddigi nyilatkozatokból ilyen opció nem rajzolódott ki.
Igen valószínűleg kellett Carter biztató játéka is ahhoz, hogy meg merjék ezt húzni, mert 3 jó safety kevés lett volna a szezonra, 4 viszont pont elég lehet.
több mint 8 éve
Nem értek egyet:Annyival egészítenélek ki TJ ügyileg, hogy nem csak Simmons és Parks fejlődése miatt döntöttek így (Simmons állítólag a box környékén fejlődött sokat), hanem mert az UDFA Jamal Carter nagyon jól játszott és egyszerűen úgy látták, hogy nem tudnánk PS-be csempészni (ez némileg megmagyarázza azt is h miért most raktuk ki Wardot, valszeg ők sem gondolták h már most ilyen jó Jamal).Ha úgy érzed nem tudsz PS be csempészni valakit akkor nem a top S-t, (aki nem mellesleg leader talán ez volt a baj, biztos lesznek majd pletykák) teszed ki az 53 ból hanem a 10. OL embert...
Így már érthetőbb h Elwayék úgy döntöttek, hogy inkább elengedi TJ-t, akit a kezdőben idén Simmons tud helyettesíteni, míg hosszútávon Carter ad mélységet - szotyiért hozzáteszem.
Általános Doktor
gordon
1. ezen a poszton jobb a depth mint (a CB-t leszámítva) bárhol a csapatban
2. papíron Simmons nem gyengébb mint TJ | (coverben jobb, futás ellen gyengébb - megjegyzem tavaly ő volt az egyetlen secondary játékos aki 200+ szerelési kísérlettel rendelkezett és egyetlen egy missed tackleje sem volt!) | , cserébe jóval fiatalabb és olcsóbb
3. több leader is van a csapatban, a D# oldalon Von abszolút azzá vált, így pótolható ez a szerepe
4. öregszik, ami az ő posztján talán gyorsabban is meglátszik mint sok másikon
5. voltak tavasszal egyeztetések a hosszútávú szerződésével kapcsolatban, amik zátonyra futottak.
Am egy átlagtól jobb, csupaszív játékos, akit én nagyon bírtam, ezért szomorú vagyok, hogy már nem a csapat tagja | ellenben örülök h a bucs vitte, őket Winston és a ManUtd-s kötődés miatt bírom | , de abszolút látom azokat a racionális okokat, ami miatt mennie kellett.

több mint 8 éve
Annyival egészítenélek ki TJ ügyileg, hogy nem csak Simmons és Parks fejlődése miatt döntöttek így (Simmons állítólag a box környékén fejlődött sokat), hanem mert az UDFA Jamal Carter nagyon jól játszott és egyszerűen úgy látták, hogy nem tudnánk PS-be csempészni (ez némileg megmagyarázza azt is h miért most raktuk ki Wardot, valszeg ők sem gondolták h már most ilyen jó Jamal).Ha úgy érzed nem tudsz PS be csempészni valakit akkor nem a top S-t, (aki nem mellesleg leader talán ez volt a baj, biztos lesznek majd pletykák) teszed ki az 53 ból hanem a 10. OL embert...
Így már érthetőbb h Elwayék úgy döntöttek, hogy inkább elengedi TJ-t, akit a kezdőben idén Simmons tud helyettesíteni, míg hosszútávon Carter ad mélységet - szotyiért hozzáteszem.
Általános Doktor
több mint 8 éve
Nem tudom, hogy Lynch sérülése előtt volt-e tervben, hogy hozunk egy veterán QB-t harmadiknak, de nem nagyon hiszem, viszont Oszi kapóra jött legalább... 😛

több mint 8 éve
Míg Sloter ugyan pofásan nézett ki, de Elway elmondta (neki is), hogy egy rookienak óriási ugrás az előszezon után az éles meccs | szerény elmondása szerint még neki is az volt |Elway konkrétan átesett a saját lábában az első éles snapjén | rámosolygott Frank Lampert, mint egy fogkrémreklámban és ő ott helyben visszaadta volna az összes pénzt, amit arra a szezonra kapott, csak elmehessen onnan | , de rookieként volt olyan is, hogy a guard mögé állt fel nem a center mögé 😀
Általános Doktor
több mint 8 éve
Ward kirakásáról majd csak később lehet igazából véleményt mondani, a csapatnál állítólag úgy látják, hogy Simmons jobb megoldás és fiatalabb is, én még keveset láttam belőle ahhoz, hogy ezt eldöntsem, bár vannak azért kétségeim. Azt Joseph is elismerte, hogy tudták előre, hogy gondok lesznek ebből az öltözőben, de vállalták, mert úgy érezték, hogy hosszú távon így lesz jobb...Annyival egészítenélek ki TJ ügyileg, hogy nem csak Simmons és Parks fejlődése miatt döntöttek így (Simmons állítólag a box környékén fejlődött sokat), hanem mert az UDFA Jamal Carter nagyon jól játszott és egyszerűen úgy látták, hogy nem tudnánk PS-be csempészni | (ez némileg megmagyarázza azt is h miért most raktuk ki Wardot, valszeg ők sem gondolták h már most ilyen jó Jamal). |
Oswi meg az egyetlen logikus döntés volt, még akkor is, ha már más az O# coaching staff, a játékosokat ismeri, az is nagyon fontos. Azt nem tudom mennyire leszünk most play-action csapat, McCoy már csinált kb. mindenféle stílust, elvileg az igazi kedvence a spread, ezért is jósolták sokan, hogy Lynch-nek ő jó lesz, de egyelőre nem azt láttam, igaz ahhoz kell egy jó fal is, ami ad időt a WR-eknek és a QB-nak, hogy kifussanak a play-ek...
Sloter-ről meg persze kiderülhet, hogy ő a következő Joe Montana és akkor úgy jártunk, de én jobban felháborodtam volna, ha vele, mint egyedüli backup-al kezdjük el a szezont Lynch sérülése után, az tisztán felelőtlenség lett volna...
StormST
Az Oswis sztorin való felháborodást sem igazán értem | (persze érzelmi alapon igen, de Elway -és a jó GM-ek általában- attól jó, mert racionális alapon dönt) | , Lynch 3-6 hétig is partvonalon kívül lehet (dobóválla sérült ráadásul), kell egy backup. Oswi vetminért jön, ismeri a csapat nagyrészét, ismeri a staff kulcsalakjait, játszott ebben a rendszerben, van kezdőtapasztalata és küszöb alatt, teljesen alázatosan jön vissza lásd a nyilatkozatát, ahol azt mondja h vizesfiúnak is aláírt volna: www.milehighreport.com/2017/9/4/16252630/brock-osweiler-its-great-to-be-a-bronco-again-denver-broncos ).
Kaep semmivel sem lett volna jobb: ugyanúgy megbukott és önbizalomhiányos, de cserébe nem ismeri a rendszert, a játékosokat, valamint negatív (és sokkal nagyobb) sajtó vizahanggal is járt volna...
Míg Sloter ugyan pofásan nézett ki, de Elway elmondta (neki is), hogy egy rookienak óriási ugrás az előszezon után az éles meccs | szerény elmondása szerint még neki is az volt | , azzal h megnyílt az opció a csak pár százezerrel drágább, de jóval tapasztaltabb Oswira nobraineré vált a döntés. Azt már csak én teszem hozzá, hogy a PS-be kerüléséért azért nem küzdöttünk annyira, mert Kelly még PS helyet sem foglal és szemmel láthatóan sokra tartja a Staff...
Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 8 éve
Én Simmonst nem féltem, pass coverageben akár megbízhatóbb is lehet, mint Ward volt, és ez a legfontosabb, nem az, hogy mekkorát tud ütni. Ellenben Ward nickel LBként betöltött szerepét eggyel jobban, meg hát oké, hogy Parks meg Carter, de ők még messze vannak Ward szintjétől. <5 misivel nem lett volna akkora luxus 3rd safetyként se. Nem mondanám win now döntésnek...A másik meg, hogy Wardnak jobb lett volna, ha augusztus elején keres másik csapatot, és az öltözőnek is több ideje lett volna feldolgozni a "traumát". Főleg, hogy Kubest az őszintesége miatt tisztelte az öltöző, hát ez most nem tudom hogyan befolyásolja a morált, valószínű, hogy túl teszik magukat rajta. Hogy milyen jövőkép az, hogy jól játszol mégse töltöd ki a szerződésed annyiból nem számít, hogy a játékosok 95% simán tovább áll ha máshol több pénzt kap vagy holdoutol egy sort hogy több pénzért maradjon.
több mint 8 éve
Ward kirakásáról majd csak később lehet igazából véleményt mondani, a csapatnál állítólag úgy látják, hogy Simmons jobb megoldás és fiatalabb is, én még keveset láttam belőle ahhoz, hogy ezt eldöntsem, bár vannak azért kétségeim. Azt Joseph is elismerte, hogy tudták előre, hogy gondok lesznek ebből az öltözőben, de vállalták, mert úgy érezték, hogy hosszú távon így lesz jobb...Oswi meg az egyetlen logikus döntés volt, még akkor is, ha már más az O# coaching staff, a játékosokat ismeri, az is nagyon fontos. Azt nem tudom mennyire leszünk most play-action csapat, McCoy már csinált kb. mindenféle stílust, elvileg az igazi kedvence a spread, ezért is jósolták sokan, hogy Lynch-nek ő jó lesz, de egyelőre nem azt láttam, igaz ahhoz kell egy jó fal is, ami ad időt a WR-eknek és a QB-nak, hogy kifussanak a play-ek...
Sloter-ről meg persze kiderülhet, hogy ő a következő Joe Montana és akkor úgy jártunk, de én jobban felháborodtam volna, ha vele, mint egyedüli backup-al kezdjük el a szezont Lynch sérülése után, az tisztán felelőtlenség lett volna...

több mint 8 éve
Nincsenek itt sérelmek, legalábbis Elway részéről biztosan nem. Ő szerintem kb. tavaly szeptember 10.-e óta hálás Oszinak, hogy nem az ő ajánlatát írta alá.A szurkolónak meg joga van azt gondolni amit akar. Akár azt is gondolhatja, hogy az az építkezés, ha érzelmi alapon, szeretlek-nemszeretlek módon tartok meg, eresztek el embereket. Valójában nyilván ez pont az ellentettje a szisztematikus építkezésnek, de tök mindegy. 😉
Egyébként Oszi - hacsak nem tette fejben teljesen tönkre az elmúlt év, akkor - a jelenlegi formájában upgrade Lynchhez képest. Ő egy rendszerben tudott eddig elfogadhatót teljesíteni, és az a Kubiak féle play action-ös rendszer. Előtte itt Denverben is marha rossz volt, és utána Houstonban is. Ebben a rendszerben viszont működött. Kérdés, hogy Joseph / McCoy mennyire alakítja át, de nem hiszem, hogy nagyon. McCoy nem ragaszkodik egy adott sémához. Egy jó futással megtámogatott tavalyihoz hasonló rendszerben meg ha muszáj, Osweiler akár visszaesés nélkül tudja pótolni Siemian-t. Lynch nem. És Kapernicken kívül más elérhető QB se.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Lynch nem harmadik számú hanem sérült.Mit kéne csinálni, egyetlen egészséges irányítóval nekivágni a szezonnak? És ha az első 5 meccs valamelyikén lesérül a macska, mit csinálsz? Hozol hirtelen valakit aki majd 3 edzésen összeszokik a csapattal és megtanulja a playbookot? Játszol wildcatet QB nélkül?
Veterán minimumért jött egy olyan QB, aki edzett már együtt a centerrel, a WR sor nagy részével és adott már át labdát Andersonnak. Nem mellesleg menedzselt le 5 győzelmet hasonló csapattal.
Ez nobrainer. Mondanám, hogy "okos építkezés", de ehhez a jelzőhöz túl nyilvánvaló döntés volt. De komolyan, meglep, hogy egyáltalán magyarázni kell.
Egyedül Sloter jöhetett még szóba, csak neki túl kevés tapasztalata volt. A legvalószínűbb, hogy sosem derül ki, jobban jártunk volna-e vele csereként.
Hozott már rossz döntést Elway amikor túl nagy jelentőséget tulajdonított Wilson magasságának (pontosabban annak hiányának), lehet itt se számított volna a tapasztalatlanság. Nem tudom próbáltuk-e PS-be hozni, csak inkább máshova ment vagy nem is próbáltuk. Utóbbi esetben lehet következtetni edzésen hogyan ment neki esetleg 2nd team ellen...
Amikor felépül Lynch van egy jó 50%-s esély, hogy megy Oszi. Ha ez nem történik meg, az azt jelenti, hogy nem fest túl jól a Lynch projekt. De 775 ezerért felőlem Cutler is ülhetne a cserepadon hamár az elegáns távozás mestereiről beszélünk. Az ilyen sérelmeket a csapaté érdekei mögé kell helyezni.
több mint 8 éve
Én még mindig nem tértem napirendre az utolsó napok döntései felett. Persze tudom, ez biznisz, ilyen a foci. A baj, hogy ennek sok olvasata van. A draft után nem voltam valami pozitív, de a tc utánra jobbnak láttam a csapat helyzetét. Ezek a húzások azonban megmutatják, a szisztematikus rendszerépítés mögött összevisszaság van. Az irányítóhelyzetünk egyáltalán nem olyan, ahogy nyilatkoznak róla. 16 milliós csere? Mert ennyit kap erre az évre, és itt pénzben mérnek mindent. Az elsőkörösünk lesz a harmadik számú? Vagy Lynch megy ps-be? Vagy kamu IR-re? Van egy hetedik körös, harmadéves kezdőnk, egy második körös hatodikos csere kezdőpénzzel, egy elsőkörös másodéves harmadikszámú. Aha. A 16 milliós Brockért valaki 2. kört adott, csak ne legyen náluk. A leggyengébb csapatnak tartott Brownsban inkább fizetnek 15 milliót, csak ne legyen a csapat közelében, miután elbukta a versenyt a kezdőért egy harmadik körös kezdővel szemben. Ugyanennyit fizettek volna a kezdőszintű cseréért. Mindeközben Denverben közutálat tárgya. Elway valamit nagyon elnézett. Ez sok minden, csak nem épp okos építkezés. Mellesleg Oz helyében pofám nem lett volna visszasunnyogni. A lelátó majd megadja a vslaszt. Azok ottfenn, nahh őket nem lehet átverni, bármennyire is biznisz ez az egész.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Ward érthetően nem túl boldog távozásának körülményeivel. Kifogásolja, hogy ha a csapat tudta, hogy meg fog válni tőle, tehette volna korábban, hogy legyen ideje beilleszkedni máshova szezonkezdetre.Ebben sajnos van igazság, és mivel játék nélkül cutoltuk míg ő úgy készül(t) hogy week1-en bevethető lesz, nem hinném, hogy a semmiből jött a döntés...
Ortonnal pl úgy is gálánsak voltunk, hogy az egy vereségbe és ilyenformán kis híján a PO-ba került...
több mint 8 éve
Hivatalos, hogy Shane Ray IR ( Elway szerint a KC elleni MNF-re visszatérhet (8. hét) ) így Fosweiler újra Bronco.Azért vártunk eddig, mert ha keretszűkítés előtt tesszük IR-re, akkor nem jöhetett volna vissza 8 hét után. Lynch-csel valszeg azért nem játsszuk ugyanezt, mert csak 2 ember hozható vissza IR-ről, lehet szükség lesz még a másik lehetőségre.
xrace77
Azért kíváncsi lennék egy öltözői videóra, hogy hogyan cukkolják Oszit a csapattársak...
Azt hittem, hogy Shelby Harris előrébb lesz a depth charton. :/Én is. De szvsz így is kap majd lehetőséget a rotációban. nem az a poszt, ahol egészséges a 90% körüli snapszám, kell a vetésforgó.
Bazzani
Hogy Crick mire fel kezdő azt mondjuk nem tudom, TCn szerintem főleg sérült volt, nevére meg csak nem járna a kezdő poszt, tavaly ő volt a leggyengébb láncszem abban a védelemben... Nem tudom mikor és hol bizonyított, Packers ellen állítólag játszott, nekem nem tűnt fel...
több mint 8 éve
Azt hittem, hogy Shelby Harris előrébb lesz a depth charton. :/