Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
????
több mint 8 éve
Mike Klis @MikeKlisRemélem nem ezért raktuk ki Ward-ot...
Talked to 2 player sources who said they expect Broncos to zero in on Osweiler once he's officially available. Kudos to Elway.
Beki

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mike Klis @MikeKlisTalked to 2 player sources who said they expect Broncos to zero in on Osweiler once he's officially available. Kudos to Elway.
több mint 8 éve
Ward repült, remélem Phillyig száll.
több mint 8 éve
Juwan aki engem meglepA tavalyi keretszűkítésnél is hasonlóan járt. Akkor a PS-be visszakerült.
Negritis
C.J. Anderson, Jamaal Charles, Devontae Booker, De'Angelo Henderson lehetnek az RB-k a végső keretben.
több mint 8 éve
Juwan aki engem meglep
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Az eddig elküldöttek. Stevan Ridley, RB
Juwan Thompson, RB
Anthony Nash, WR
Steven Scheu, TE
Danny Mason, OLB
Deon Hollins, OLB
Dante Barnett, S
Cameron Hunt, C
Justin Murray, OT
Shakir Soto, DE
Quentin Gause, LB
Ken Ekanem, OLB
Vontarrius Dora, OLB
több mint 8 éve
Adam SchefterVerified account @AdamSchefter 2m2 minutes agomekkora sikerstory.
More
Denver traded OT Ty Sambrailo traded to Atlanta for a 2018 fifth-round pick, per source.
Negritis
tavaly swing tackleként is egyedül Stephensonnál tudott jobb lenni a pffnél, a megjegyzéssel, hogy ha ő játszana többet valszeg ő lenne a tökutolsó. Tán még Seattleben is van nála jobb swingtackle...Atlantában nem néznek meccseket? 😛A 2 kezdő OT klasszis, swing tackle meg a legtöbb csapatban Sombrero-kaliber 😛
StormST
empty taxi
Ellenben swing guardnak talán, Talán menthető.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Atlantában nem néznek meccseket? 😛A 2 kezdő OT klasszis, swing tackle meg a legtöbb csapatban Sombrero-kaliber 😛
StormST

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Denver also released journeyman running back Stevan Ridley. The 28-year-old former Patriots back tallied 38 rushes for 109 yards and one touchdown in four preseason games.
több mint 8 éve
Én pedig a pár évvel ezelőtt megkezdett hagyományt folytatva ezúttal is felhívnám a Broncos topic figyelmét a ma éjszakai Colorado vs Colorado State NCAA-meccsre, amit szokásos módon a Denver stadionjában rendeznek idén is 😊a Colorado Buffaloes tavaly Pac12-döntőt játszott, szóval úgy néz ki végre kilábaltak az évtizedes mélygödörből, a Colorado State Rams pedig már 1-0-ával áll egy másik Pac12-es megverése után, és ők is remek szezonnak néznek elébe
a mérkőzést a Pac12 Network adja hajnali kettőtől, amihez non-stop ingyenes streamet lehet találni itt (csak vlc player kell hozzá)
xrxs.net/#
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kezdődnek a cut-ok, eddig repült a pár éves bútordarab Juwan Thompson, Stevan Ridley és Anthony Nash...

több mint 8 éve
TJ helyett nem Ty-ról ment a diskurzus az elmúlt napokban? Stephensont is küldjük csomagban, olyan gyönyörűen átmasíroztak rajta a Cardinals 3. csapatának D-i. Az összes pontjukat rajta keresztül kukázták össze,
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Atlantában nem néznek meccseket? 😛

több mint 8 éve
pont gépeltem... 😊
több mint 8 éve
Adam SchefterVerified account @AdamSchefter 2m2 minutes agoMore
Denver traded OT Ty Sambrailo traded to Atlanta for a 2018 fifth-round pick, per source.
több mint 8 éve
twitter.com/NickiJhabvala/status/903358362158379009
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
5. Az ILB depth továbbra se tetszik Marshall jó, Davis elmegy, csak nehogy szezon végén a szó másik "távozik" értelmében menjen el. Zaire, Nelson elfogadható depth, de nem igazán látok olyat aki elő tudna lépni kezdőnek. Az UDFAkban se látok most nagy fantáziát. Pedig valaki PSbe kell hogy jusson közülük és jövőre a rostert kell megcéloznia... Ilyenkor már vki bandwagonján szoktam ülni jó esetben.Csak még egy megjegyzés az ILB poszthoz, amíg még itt van Ward. Ő nem egyszer játszott nickelben dime-ban LB-t. Kicsit se féltem Simmonst, amikor át kell vennie a kezdő S posztot, de ő LB-t nem fog játszani. Parks se.
Black_Adder
4,5 millióból 3,2-t tudunk felszabadítani. Ez ezen a szinten nem pénz Wardért. Trade-nek lehet értelme, mert most még kapnánk érte vmit cserébe, de cutnak nem sok. Talán van olyan DB, akinek így csinálnánk helyet és félünk, hogy nem tudnánk visszahozni PS-be, de ezt se tartom valószínűnek.
VJ azt mondja, hogy nem mondhat semmit + bullshit
“Nothing on that,” coach Vance Joseph said when asked about Ward following the team’s win Thursday. “Again, it is going to be a long weekend of a lot of transactions you know, so I cannot speak to that. At the end of the day, we want the best guys for our football team, and if he is one of them, he will be.”Vance Joseph
több mint 8 éve
Nem gondolnám, hogy ennyire pénzszűkében vagyunk, persze Ward-nak csak most van trade értéke, de én inkább megtartanám, annyira azért az a depth nem mély...

több mint 8 éve
Nálam Super Bowlt nyerünk a 70. oldalon 😀, de a 35-en Elway azonnal cáfolja a Talib pletykát...Wardról Brroncos közeli hírforrások írnak. Nem mintha Klis nem írt volna még hülyeséget, de amiről ennyi helyen cikkeznek az gyakran megtörténik...
Egy cutnak kevesebb értelme lenne mint a trade-nek, de nehezebb úgy trade-elni, ha a beatwriter is leírja, hogy 95% hogy repül...
több mint 8 éve
No ha így lenne, akkor Weapon X-l fordított utat igazán bejárhatna. 😊 Ránk férne még egy S. Jenkinsel együtt már nem lennének rosszak. De ez persze csak álom.
több mint 8 éve
Lehet nem árultuk, hírként mégis futott a sztori, ha visszalapozol, a 70. oldalig, ott folyt a diskurzus erről. De oly mindegy. Wardot nem csak a játéka miatt sajnálnám, de ő teamleader az öltözőben, amiből nálunk fogyóban vagyunk. Simmons jó volt, de egy első év még nem kötelez, főleg nem ebben a no fly zone-ban. de Josephék tartották a campet, én csak az érzéseimről írhatok.twitter.com/RapSheet/status/902574916968390656Tényleg áruljuk Wardot?nfl.com-n olvastam vmit h open for trade
Mély a poszt, annyira nem kiemelkedő, nem fiatal, és szerződése utolsó évébe lép, de mégiscsak egy jó kezdőről van szó...
Black_Adder
de elvileg cáfoltuk
Negritis
Nem cáfoltuk. Von mondta, hogy amikor hallotta azt hitte fake news. Amúgy több forrásból megerősített, csak nem ma volt, hanem pár napja.
Sőt most már azt írják, hogy 95%-hogy cutoljuk. Mondjuk a képletre kíváncsi lennék, amivel ezt kiszámolták, de az biztos, hogy a hírek nagyon abba az irányba vezetnek, hogy Ward nem lesz itt szezonkezdetkor.
Stewarttal hosszabbítottunk, Simmons nagyon jó rookie szezont futott, ott van még Parks és Carter. Vele biztos erősebb lenne a sor, de ha Simmons előtte van, akkor ahhoz biztos sokat kapna, hogy 3. S legyen a sorban. Vagy, mivel utolsó éve vélhetően kevés a garantált sokat lehet spórolni rajta és nélküle is mély a poszt, vagy csinált valami hülyeséget vagy utolérte a kor. Nem tudom. Nagy szerepe volt egy korszakos védelemben, ezt akkor se veszik el tőle, ha most elválnak az utaink...
Tavaly Tálibbal csináltuk ugyanezt - mint ha úgy emlékszem. Azt mekkora szezont futott.Nem, Talibot sosem árultuk. Talib lábon lőtte magát és egy eltiltás lógott a levegőben, trade vagy cut sosem. Nekem legalábbis abszolút nem rémlik, pedig tavaly jobban követtem az eseményeket.
Zalán
Black_Adder
"I love this sport. I hate this sport."