Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 8 éve
wiz1.netKöszi szépen 😊Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem háthaCsak, hogy normális választ is kapjál 😉 😛 bár van erre topic is,
Vonster
bowl.hu/forum/amerikai-futball/az-espn-america-alternativai-game-pass-espn-player-stb
de pl itt:
ifirstrow.eu/sport/american-football.html
esetleg itt :
www.vipleague.me/sports/american-football.html
dande
Vonster
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Köszi szépen 😊Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem háthaCsak, hogy normális választ is kapjál 😉 😛 bár van erre topic is,
Vonster
bowl.hu/forum/amerikai-futball/az-espn-america-alternativai-game-pass-espn-player-stb
de pl itt:
esetleg itt :
dande
több mint 8 éve
Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem háthaCsak, hogy normális választ is kapjál 😉 😛 bár van erre topic is,
Vonster
de pl itt:
esetleg itt :
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Én kényelmes vagyok, és game passon követem. 😜Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem háthaÉn burzsuj vagyok és Game Pass-om van 😛
Vonster
StormST
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem háthaÉn burzsuj vagyok és Game Pass-om van 😛
Vonster

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Ti hol szoktátok nézni az előszezon meccseit? Kerestem korábban oldalakat de nem találtam, és gondoltam megkérdezem hátha
több mint 8 éve
Mindenben egyetértek Black, nekem is így jár az agyam. Nincs értelme azon agyalni, hogy mi lett volna ha nincs Manning, mert minden évben megvolt az elvi lehetősége, hogy Elway berántsa a franchise irányítót Manning-al együtt is. Wilson, Cousins, Carr, Garoppolo (, Foles, stb.) mind kényelmesen elérhető lett volna, se pickbe, se feltrade-be nem kerültek volna. Még első körbe sem. Ha Elway úgy gondolta volna, hogy ezekből Manning utódja lehet, egy percet nem hezitált volna, berántotta volna valamelyiket, hiszen adott volt, hogy Manning ideje véges, nincs benne több, mint néhány év. De nem rántotta be egyiket sem, miért feltételezzük, hogy ha Manning nincs, akkor igen? Azt pedig zárjuk ki, hogy Bortles, Winston, Mariota, Goff, Wentz jöhetett volna, mert egyik sem jöhetett volna, feltéve, hogy a Tebow project annyira katasztrofális eredményt hozott volna, hogy top5-ből draftolhatott volna a csapat. Lejjebbről 1/1-re képtelenség feltratelni nem top5-ből. Még onnan is el kell adni a franchise-t (lásd Redskins vs RGIII). Top 10 környékén lehetett volna körülbelül húzni legkorábban, akár úgy, hogy eleve ott végez, akár úgy, hogy odáig feltradel a csapat. Oda még az első kör második feléből fel lehet menni, lásd idei feltrade-ek. Nem olcsó az sem, de az elvileg megoldható lett volna. Csakhogy egyetlen top10 környékén kiment érdemi QB sincs a ligában. Akik jók, azok vagy 1/1, 1/2, ergó elérhetetlenek lettek volna, vagy pedig későbbi körösek, akiket Elway Manninggel együtt is simán kihúzhatott volna.Én egyelőre bízom Macskában. Persze az elfogultság miatt is, mert én az ilyen QB-kat szeretem. Technikailag öröm nézni, gyönyörű és villámgyors dobómozdulat, jó lábmunka, állandóan jó egyensúlyi helyzet, jó idegrendszer, semmi pánikolás krízis pillanatokban sem. Csak, hát a nagy kérdés a többi. Ha képes fejlődni, akkor egy Alex Smith féle fejlődési pálya benne lehet. Sokat könnyítene a dolgán, ha lenne előtte egy jó fal és egy megbízható futójáték...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
"Barrett has been cleared to resume some football activity" 😊
több mint 8 éve
Siemian lesz a kezdő az első héten
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Nagyon valószínűtlen, hogy Wilson jött volna. 4 QB volt scoutolva már akkor amíg TT volt az irányító. Weeden, Oszi, Kaepernick és Wilson. Közülük Wilson lett először dobva, mert hogy túl alacsony, és Weeden és Oszi volt a 2 befutó. azzal hogy PM jött Weeden el lett vetve a kora miatt, inkább egy development QB lett választva. Hozzáteszem Weeden is az volt csak még öreg is.A másik, hogy az eddigiek alapján Elwaynek elég komoly magasságfétise van QBk kapcsán, mindig a tornasor alapján húz ha korán húz.
Ami azt illeti szerintem Tebow-nak se lett volna hosszú jövője PM nélkül se. Mára Demaryius az egyetlen, aki nem Elway embere. Persze Bailey, Woodyard, Bruton kaptak Elwaytől is új szerződést, de az egész nem úgy tűnt hogy tebowi irányba akarnák vinni a csapatot. És ha a QB 50% körüli pontossággal passzol, elég egy hullámvölgy hogy tovább lépjenek rajta.
Az egyetlen dolog ami miatt jobb QB helyzetünk lehetne ma, ha nem jön PM, az egy potenciális korai draftpick.
Bortles, Manziel, Bridgewater, Carr, Garoppolo
Winston, Mariota, Grayson, Manninon
Goff, Wentz - tovább nem írom, mert a továbbiakat húzhattuk volna jelen állapot szerint is.
Ha winstont vagy mariotát ki tudtuk volna húzni, akkor nem QB-ra panazskodtunk volna, de cserébe mindenki másra. Nem egy jó érzés 1/2-nek lenni... Goff, Wentz detto, máskérdés, hogy Goffban pl mennyire bíznánk most jobban mint Lynchben. Egy nagyon szerencsés forgatóköny alapján lehetne mondjuk Carr és egy nem gyenge csapat. Mondjuk ha 2012-ben Weedent választjuk és 2 év alatt játssza el teljesen a bizalmat.
De ez már annyira whatif elemzés, amit én úgy 10 PO mentes év után vennék elő, nem 1 után...
A hiba az volt, hogy nem volt B terv Oszi távozására. De 2015-ben ez volt a felhozatal
Grayson, Manninon, Petty, Hundley, Siemian.
Komolyan mondom, ebből a sorból Siemian még a legjobb.
Hogy utána Lynchet találtuk meg Prescott helyett, előfordul az ilyen. Prescott a C terv volt Dallasban ha jól tudom, az A ott is Lynch volt. Bizonyos szempontból lehet erre azt mondani, h Elway eddigi legnagyobb hibája, de én erre nem így gondolok. Inkább az OL hanyatlása az, amit sem FA-val sem rookiekkal nem sikerül megfordítani. Az LB sort és a DL-t még nem írom le, bár előbbi elhanyagolása szerintem rövidtávon utolér minket, de ez még azért nem következett be, utóbbi meg most pont kezdi eladni magát nekem a PSben...
És akkor Lynch projekt, tudom hogy csapongok a gondolatok között, de összeszedetlen vagyok. Nekem nem az a bajom, hogy 2. évében nem kezdő, hanem hogy miért. Ha inkonzisztens lenne, végig haladna 40-60 yardokat aztán lábon lőné magát, akkor bíznék benne. Ha rosszul játszana 50 percet, de lennének 10 percei amikor megállíthatatlan, akkor bíznék benne. Ez a 3-4 yard / attemp viszont kilátástalan. Ezt, hogy mikor lehet bízni a szintlépésben mikor nem, nem statisztikai alapon mondom, hanem csak érzésre. Nem tudok rámutatni 1-2 dologra, amit kinőve máris kezdő lehetne. Nem a "fizikai" potenciált vitatom ami benne van. De nézve a játékát nem tudtam beleélni magam amint jól játszik éles meccsen a kezdőben QB poszton. Lassú körülményes, minden megszerzett yardnak izzadságszaga van.
1 dolgot tudok elképzelni, hogy azért nem megy neki ennyire, mert görcsösen arra figyel, hogy ne k*rja el
Siemiant nézve ellenben el tudok képzelni egy jó támadósort, amit ő irányít. Nem tőle jó az a támadósor, de el tud menetelni 40 yardokat többször is egy meccsen.
Egyfelől, egy kiváló védelemmel ez nem rossz alap. Másfelől ilyenkor lehet próbálkozni mindig a class legmagasabb QB-jával, hátha egyszer az pont egy olyan lesz, aki amúgy fr.QB.
Na ehhez az idilli helyzethez csak egy jó támadósor hiányzik. Nem véletlen ide öntjük most a pénzt, csak valahogy az Istennek nem akar összejönni...
Latimer, Schofield, Sombrero, Heuerman, Lynch, Booker, Stephenson, Okung, Vernon Davis
Ezt nem ellensúlyozza Sanders, Paradis , CJ és Garcia/Mcgovern.
De most újrapróbáljuk Charles, Bolles, Watson.
Nem hiányzik nagyon sok poszt, hogy stabilizálódjon az Offense, csak azon a néhány poszton nagyon sok hiányzik, hogy elfogadható legyen. Ez jobb, mintha minden poszton kéne nem nagyon sokat, de azért jelentőset javulni.
A pecc ellen ez valószínűleg kevés lenne mondjuk egy best of 7 összemérettetésen, de amíg 1 meccs dönt, a PO-ban is lehetne egy vállalható csapatunk Siemiannel. Csak találjuk meg azt a 2 OT-t, 1 RB-t CJ mellé és egy 3. célpontot, akár WR3 akár TE az.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Ha félreérthető voltam, helyesbítek. Piszkosul megérte, hogy része lehetett a szeretett csapatom Manning történetének. Semmiért nem cserélném el szurkolóként az átélt élményeket, ha egy évtizedet keressük az új irányítónkat és a jó formánkat, akkor is megérte. Hogy mi lett volna nélküle. Azért akkor TT kap egy évet kezdőként. Lehet ez esetben Wilsont hozzuk el Osweiler helyén futkorászós csereirányítónak. Vagy TT a SB win helyett top3 draftra visz minket és Dysert helyett hozzuk EJ Manuelt. Arról a draftról senkiből nem lett semmi. Ezért egy év múlva hozzuk a második körben Carrt, vagy Gerappát. Nem lehet ezt megítélni. Nincs volna. Minden jó, ahogy történt.
Más.
Füzővel kifelé forrás, de érdekes adat: Paxton Lynch ezzel bekerült egy nagyon “illusztris” társaságba, hiszen 2006 óta mindössze ő a negyedik első körben draftolt irányító, aki második évére nem kapta meg a kezdő posztot. Az eddigi három: Brady Quinn, Tim Tebow, Johnny Manziel.
Ebből hárman játszottak Denverben. 🙏
Amúgy érdekes. Most vegignéztem az elmúlt évek QB draftjait. Nagyon kevesen válnak be igazán. A többség eltűnik. Majdnem mindegy melyik körben érkezik a ligába. Szóval nem ekézném Elwayt mégsem. Sokakkal előfordul. Valószínűleg a legbonyolultabb választás egy qb.
Szerkesztette: Zalán
több mint 8 éve
Nem hinném, hogy Manning nélkül megoldott QB helyzetünk lenne. Ha nem OZ jött volna 2012-ben akkor Weeden. Hogy TT-t ki és mikor szorította volna ki, az inkább hit kérdés, mivel ő most baseballozik, ezért inkább nélküle számolom a dolgokat. Oszi itt nálunk talán valamivel jobb lenne mint a macska és Lynch, Weedentől már előre is szarnak tartottam, és profi pályafutása után se változtatom ezt a véleményt, főleg, hogy mostanra már rég ki is öregedett volna. Szóval elvesztettünk volna egy kiváló allaround 2012-es csapatot, egy rekorddöntő 2013-as offense-t Super Bowl részvéttel, talán néhány felbecsülhetetlen FA-t is, mondjuk Ware-t, aki amellett amit a pályán tett a helyes útra irányította Von Millert a pályán kívül és aki és a többi kulcs FA nélkül a 2015-ös gyűrű se lenne...
Megérte?
Ha valaha valami megérte akkor ez igen. És nem csak még, hanem örökre. Nekem legalábbis...
Ha már írtam, írok a meccsről is, bár sok következtetést nem lehet levonni.
Lynch, úgy 3-4 yard / play. Nagyon messze van a kezdő szinttől. Állítólag megmutatta a tehetségét, én pont nem vettem észre, de ez nem jelent semmit.
Siemian lehet eggyel jobb, mint tavaly, de neki pont megvannak elvileg a korlátjai, amiket nem nagyon feszeget. Megbízható, egyelőre ennyi elég tőle a kezdőhöz.
A fal szar. Bollest vagy utálni vagy imádni fogjuk a meccsek után, vagy egyszerre mindkettő. Amúgy védőnek lehet jobb lenne, elég szép tackle-t csinált az egyik passrusheren, miután az túl jutott rajta. A holding szabályt biztos csak azok ismerik akik 10 pont fölött szereznek a wonderlicen...
Amúgy a fal jobb oldalát többször verték meg szerintem, de nem figyeltem, hogy mennyit játszott Watson.
Amúgy 3ból csak nagyon nehezen gyömöszöltük át a labdát 1 yardról, itt kezdődtek a problémák sorai tavaly is...
A védelem stat lapjai nagyon pofás. Hozzáteszem az 5 TO-ból nem mind a mi védelmünkön múlt, Hoyernek nem kellett zavaró tényező a fumble-höz, a puntnál inkább szerencse volt a labdaszerzés, a cover team azt leszámítva, inkább az aggodalmak között van nálam, az INT nem rajtunk múlt hogy nem egy sima 1st down lett, hanem azon, hogy dadogott a labda az üres elkapó kezében. Onnantól szépen csinálta Lewis Harris, de miért volt annyira üresen...
De nem csak a TOk miatt voltak jók. Kifejezetten tetszett a DL, akarom mondani a csere DL. Főleg Selby Harris. De Kerr és Gotsis mezszámát is jó playek után láttam a képernyőn.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Én is sajnos úgy érzem nem lesz ebből a Lynch projektből semmi. 😕 Nagyon kár, mert tavaly lelkes voltam, hogy egy erősen upgradelt Osweiler lesz belőle záros határidőn belül. (Szvsz Osweiler jó rendszerben nem lenne olyan borzasztó, mint amilyen Houstonban volt, legalábbis amíg el nem ment az önbizalma. Mert mondhat amit akar, elment neki, nem ugyanaz a fickó most mint nálunk volt.) Egyébként úgy általában is kezdek afelé hajlani a sok év sok draftját látva, hogy a csirkekeltetősdi nem működik. Aki jó, az jó szinte azonnal, mindegy, hogy 1/1-es vagy hetedik körös, akinek meg upsideja van, és sok hibája, abból igen ritkán lesz valami. Én nem is nagyon tudnék mondani olyant, aki évek alatt fokozatosan lett jó. Cousins aki nem egyből kezdett, de rajta is amikor be kellett állnia, azonnal látszott rajta, hogy megvan benne ami meg kell legyen. Talán Smith. Ő jónéhány évig küszködött, aztán azért lett belőle valami. De annyira sose volt rossz, mint amennyire Lynch az. 😕Ez van. Úgy látszik amikor kényszerhelyzetben van, akkor azért Elway se varázsló. Sarokba szorítva hibázik ő is mint bárki más is. A legjobbak is. El kell könyvelni és megpróbálni Macskából kihozni amit lehet. Nekem az ő mozgása, dobómozdulata, idegrendszere nagyon tetszik, csak azt nem tudom a játékintelligenciában meddig képes jutni. El kellene jutni addig, hogy védelmet olvas, hogy 5-7 lépésről is dob, full field read után, hogy teljes playbookból játszik, több playt kap, áthív, stb. Szóval fejben kell fejlődnie. Ha sikerülne, franchise irányító lehetne, mert minden más adott. Ha nem, akkor jön a következő kör, találni kell valaki mást...
Amúgy elkeseredésre semmi ok szerintem. Ez még mindig egy jó csapat. Nem fog divíziót nyerni, főleg nem SB-ba jutni, de jó, élvezetes meccseket játszhat, sok izgalmas pillanattal, a liga egyik legérdekesebb és legerősebb csoportjában. Igazából a Superbowl az csak ráadás 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Én azért Kelly-re is kíváncsi leszek, hogy mire lesz képes egészségesen. Az egyetemi játéka alapján van esélye szerintem megszerezni a kezdő szerepet.
több mint 8 éve
Én még bízom benne, hogy Lynch csak lassan tanul, lassan jön bele, az edzések után jókat írnak róla mostanában, még van a mostanival együtt 3 év szerződése rookie pénzért, hacsak ki nem rakják akkor lesz még ideje bizonyítani...Az mondjuk tény, hogy ha ő bukás lesz, akkor ő lesz az Elway-éra eddigi történetének legnagyobb draft-hibája a szememben, de ennyire én még semmiképpen nem szaladnék előre...

több mint 8 éve
Ezt természetesen magam is így vélem. A szófordulatommal arra akartam – burkoltan – utalni, hogy bármi lesz is: megérte. De a szurkoló már csak olyan. Amikor nincs, és vágyik rá, azt mondja, bármit odaadnék érte, akár sok-sok év szenvedést, ha egyszer mi lennénk, lehetnénk azok. És aztán egyszer te vagy az, és akkor is ezt mondod, hogy ezért bármit. És akkor eljön amit cserébe felajánlottál, a lemondás része, a szenvedés. És persze rohadt jó, hogy átélted és te voltál az, aki, de igazából most már újra azt akarod, és mégis elégedetlenkedsz, mert a szenvedésnél azért mégis csak jobb a szárnyalás. És persze akkor mondtam és akkor úgy is gondoltam, de annyi hülyeséget mondtam, miért pont ezt jegyzeted meg, de legyen inkább mégis csak most is a fenn a lenn helyett, bármit is mondtam akkor. Olyan ez mint egy tudatmódosító szer. Kell. Gyarlók vagyunk mind.Mindenesetre most érezzük a Manning story mellékhatásait. Az 55 td-s szezonért és a Super Bowlért megérte. Még megérte...Ne haragudj, hogy ezt így megjegyzem, de szerintem örökre megérte. Mit nem adnék azért, ha hasonlót átélnék, legalább egyszer az Eagles-l. Aztán lehet, hogy soha többet, vagy hosszú ideig szenvedünk, de legalább egyszer... mert ha valahol, akkor ez ebben a sportban óriási érték.
Zalán
dande
több mint 8 éve
Mindenesetre most érezzük a Manning story mellékhatásait. Az 55 td-s szezonért és a Super Bowlért megérte. Még megérte...Ne haragudj, hogy ezt így megjegyzem, de szerintem örökre megérte. Mit nem adnék azért, ha hasonlót átélnék, legalább egyszer az Eagles-l. Aztán lehet, hogy soha többet, vagy hosszú ideig szenvedünk, de legalább egyszer... mert ha valahol, akkor ez ebben a sportban óriási érték.
Zalán
több mint 8 éve
Macskáé a meló. Tehát idén is egy tökéletes csereirányítóval megyünk a szezonban. Valahol ez szomorú, hogy az első körös irányítónk két TC alatt nem tudott jobb lenni, egy egy évvel idősebb hetedik körös irányítónál. Én rohadtul örülnék, ha Lynch előállna egy Dak Prescott-i teljesítménnyel mondjuk egy éven belül vagy múlva legkésőbb. De most inkább azt látom, hogy nem lesz belőle több, mint egy a sok vándorló csereirányító. Csak kicsit sok az elfecsérelt top O pick most már az elmúlt éveket tekintve. Siemian limitált. Én emberileg nagyon bírom, talán fejlődni is fog tavalyhoz képest, talán jót tesz neki, hogy egy második stáb is mellette tette le a voksot, talán meglátszik majd rajta McCoy munkája. Talán. Aztán ha minden marad úgy, ahogy eddig volt, akkor jövőre jöhet egy új QB draft magasan. Mindenesetre most érezzük a Manning story mellékhatásait. Az 55 td-s szezonért és a Super Bowlért megérte. Még megérte...
több mint 8 éve
Felkeltem hajnalban megnézni a meccset, 3 negyedet bírtam kb., aztán belaudtam. Pár gondolat:- Lynch sajnos (vagy nem sajnos, nekem igen, mert megvettem a mezét 😛) még nincs készen. Vannak jó passzai és amikor menekül az se tűnik rossznak nekem, de még sok a pontatlanság és ő se tudja olvasni a D-t. Le még nem írnám azért...
- Bolles pont annyira buta, amilyennek látszik. 3 holding legalább volt nála, talán 4 is, az egyik könkrétan egy TD-t érvénytelenített...
- Az OL úgy egészében nézve is nagyon harmatos, nagyon sokszor kevés időt kapnak csak a QB-k és a futások se volt túl acélosak...
- A kezdő D jó volt most is, pedig Von és Ward nem is játszott, főleg a futás elleni védelem lepett meg, rosszabbra számítottam, persze ebbe a 49ers gyengesége is benne lehetett...

több mint 8 éve
pár észrevétel laikus (!!!) szemmel a meccsről, miután végre meg tudtam nézni a 40 perces verziót :- első dolog, hogy szerintem Siemian kezd majd a LAC ellen, kivéve a Lynch mutat valami kirobbanót
- a kezdő védelem lehozta az ő részükről a meccset, CHJ-nek szép volt a Pick6-e
- a mérkőzés első felében rosszak voltak speciális egységek, több nagyobb visszahordást is engedtek, emellett a visszahordóknál (?) kettő KO után sem sikerült elkapni a tojáslabdát
- már tavaly óta rettegek attól, ha 3&1-re vagy 4&1-re futunk, és többször sem sikerült, ma is volt pár ilyen
- Henderson TD-je a végen a szerencsének is volt köszönhető
várom az észre vételeket, és mivel nem vagyok szagértő a korrekciókat is
több mint 8 éve
Időközben Crick is kocsin lett leszállítva a pályáról...
több mint 8 éve
Wolfe bokája megsérült edzésen, nem tudott rá súlyt helyezni. Ha ő is kiesik, akkor kb. a run D-t el is kapálhatjuk...twitter.com/Derek_Wolfe95/status/896469296703873024
StormST
több mint 8 éve
Közben Joseph azt mondta, hogy neki Wolfe sérülése nem tűnt súlyosnak, de majd az MRI után okosabbak leszünk...A fair play szellemében a második meccs első 1,5 negyedét Lynch kapja az első csapattal, Siemian pedig a második sorral fog játszani...

több mint 8 éve
Wolfe bokája megsérült edzésen, nem tudott rá súlyt helyezni. Ha ő is kiesik, akkor kb. a run D-t el is kapálhatjuk...

több mint 8 éve
QB kérdésben :Butt és Kelly az első 6 meccsen előreláthatóan nem játszhat, hacsak a szezon elejéig nem veszik le őket a Non-Football Injury listáról, de erre kevés az esély...
Szerintem Chad Kelly idén megmutathatja pályán kívűl, mit tud. PL milyen gyorsan tanulja meg a playbookot, stb. Neki ezt a szezont biztosan ki kell hagynia, de fejben előre léphet. Ha Lynchel nem sikerül, vele megpróbálhatjuk azt, hogy ül, aztán NFL ready lesz. Nagyon drukkolok neki, nagyszerű húzás volt Mr.Irrelevantra.
Buttról van valami hír, hogy mikor majd térhet vissza csúnya sérüléséből, vagy Kelly-vel együtt ketten mit csináltak pontosan TC-ben?
Heisman Trophy