Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
TJ Ward OUT, Osweiler IN?
Hát mi folyik itt Gyöngyösön Denverben???!!!
Most mindenki hagyjon...

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
The Broncos re-signed nose tackle Kyle Peko to the active roster on Sunday, bringing the Broncos' active roster to 53 players.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 452
itt a ps
DB Dymonte Thomas, Michigan
DT Tyrique Jarrett, Pittsburgh
CB Marcus Rios, UCLA
T Elijah Wilkinson, Massachusetts
LB Jerrol Garcia-Williams, Hawaii
LB Deiontrez Mount, Louisville
WR Hunter Sharp, Utah State
C Dillon Day, Mississippi State
TE Austin Traylor, Wisconsin

Lewis-Harris és Kyle Peko tehát PSbe se fért be. :/
Amúgy Sloternek is örültem volna, ha jövőre is itt van TCn. 3rd teamek ellen úgy játszott ahogy kell 3rd teamben.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 155 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Kyle Sloter hozzánk került a Practice Squadba. Azon kívül, hogy keveset játszott egyetemen, van még valami érdemleges infótok róla?
spiczi
A kinti forumok ugy sirnak erte, mintha egy PMbe oltott Bradyt veszítettunk volna. Jó előszezonon van túl, de az minig kerdes h mire megy majd ha nem a 3rd teamek ellen kell dobálnia.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Kyle Sloter hozzánk került a Practice Squadba. Azon kívül, hogy keveset játszott egyetemen, van még valami érdemleges infótok róla?
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
Adam Schefter‏Verified account @AdamSchefter 36s37 seconds ago
More
Former Broncos' S TJ Ward reached agreement with Tampa Bay Buccaneers on a 1 year deal worth up to $5 million, per source.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Latimer hogy az istenben fogott megint rostert? 😛

Lynch egyébként 5 hétre esett ki az utolsó hírek szerint, így már teljesen érthető Brock érkezése, 1 éves szerződést kapott, mert addig olcsó és nem nagyon jobb tapasztalt QB a piacon, ráadásul ő az OL egy részét és a WR-eket is ismeri, logikus lépés, még ha morálisan megkérdőjelezhető is esetleg...

Megvan az első depth chart is, még LG-ben nincs döntés a jelek szerint...

twitter.com/MaseDenver/status/904137466495459328/photo/1

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 692
lehet, h eleve kémnek küldték Houstonba meg Cleveland
be...
Teabee
Vajon miféle titkot lehet megtudni Clevelandből?

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 371 — Így remélem megfelelek nektek.....
Oswi visszaérkezése igazi epic story............
több mint 8 éve
Justin Murray
Stevan Ridley
Juwan Thompson
Anthony Nash
Steven Scheu
Danny Mason
Dante Barnett
Cameron Hunt
Quentin Gause
Vontarrious Dora
Ken Ekanem
Deon Hollins
Shakir Soto
Nelson Adams
TJ Ward
Michael Schofield
Kalif Raymond
Austin Trayor
Dymonte Thomas
Tyrique Jarrett
Kyle Sloter
Marlon Brown
Dillon Day
Elijah Wilkinson
Chris Lewis-Harris
Dante Barnett
Jerrol Garcia-Williams
Cameron Hunt
Cedrick Lang
Deiontrez Mount
Kyle Peko
Marcus Rios
Hunter Sharp
Kevin Snyder
Orion Stewart
Stanley Williams

Pénteki cutok között semmi meglepő. Juwan tavaly se került elsőre rosterre, egyértelmű melyik 3 RB volt a legjobb, és nem titkolták, h Booker rosteren kezd.

Ward, itt vmi van szvsz amiről nem tudunk. Nem játszott sérülés miatt, lehet komolyabb a dolog, vagy valami van a háttérben amit sosem tudunk meg. A pénzt nem érzem olyan soknak és hír se volt, hogy újragondolnánk szerződését, bár valahol olvastam hogy esetleg cut-resign, de az inkább álmodozásnak tűnt. A Super Bowlon 1 INT egy fumble recovery a 2 yardoson, ez örökre itt marad. Kicsit demoralizáló lehet, hogy a szerződését se töltötte ki, de tekintsünk előre.

Raymond az egyik megneménekelt PS hős volt tavaly. Azt vártam idén rostert csinál. Továbbra is PS eligible, de idén nem volt akkora hero

Sloter, esélye nem volt rosterre nálunk. Kétségbeesett csapat talán viszi, egyébként jöhet PSbe jövőre küzd Kellyvel. Meglep hogy ez odaát mennyit meglep.

Schofield, hát nem vele kezdődik Elway CV-je.

Akik engem megleptek Wardot nem nézve az, CLH és Kyle Peko. Ha sikerül PSbe csempészni őket, akkor jó eséllyel vmikor vmelyikük csatlakozik a csapathoz.
Ha jól számolom, ha jön Oszi vki még megy. És szvsz csak akkor nem jön, ha máshol jobb ajánlatot kap. Elway nem vág neki a szezonnak 1 egészséges QB-val. Sloter lehet szexibb, de semmi tapasztalata és 3rd stringek ellen volt sexy. Mondjuk hogy Ozzal mennyi esélyünk lenne nyerni, lehet inkább Sloter, de itt elfogadom a konzervatizmust.
Ha jól tudom most már nem csak 1 ember lehet visszatérős IRen, szóval lehet ez lesz Lynch sorsa is, és akkor nem vesztünk mást.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Sloternek nem volt esélye az 53-ra. Vagy 2 QB-val mentünk volna, vagy egy veterán 3-kal. Ha nem lopja el senki, jön PS-be jövőre küzd Kellyvel.
Oszi is nagyon könnyen lapátra kerülhet, ha Lynch felépül. Sőt, ha nem, akkor abba azt is bele lehet látni, hogy a Lynch projekt nem áll sokkal jobban, mint OZ a nagy varázsló...

Ward, hát ő hiányozni fog, ha a teljesítménye nem is, akkor is. De nem ő az első ilyen és nem is az utolsó...

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Zalán, te ezekben a napokban mindig szomorú leszel, szokd meg. 😊 Meg tudlak érteni, mert bennem is van (már van) szentimentalizmus, ragaszkodás, ezek a napok meg a bizniszről szólnak. Elway éppen attól volt játékosként és most GM-ként is remek, mert ezek a "hibák" valószínűleg teljesen hiányoznak belőle 😊

Mi meg szomorkodunk (én most éppen nem, de lényegtelen) ... aztán egy év múlva konstatáljuk, hogy Elwaynek volt igaza. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Szomorú nap. Elveszítettük egy véleményvezért az öltözőből, egy érdekes fiatal qb-t, aki miatt a kinti fórumozók is háborognak, visszahoztak egy ellentmondásos palit. Minden racionalitás eés üzlet ellenére ezek a játékosok is érző emberek, egy qb hierarchiát borítanak az utolsó pillanatban, és a szurkolók sem fogják szó nélkül hagyni, hogy egy éve sem volt, hogy a középső újját bemutatta a Broncos Countrynak. Örömünk lehet a Tyért kapott 5. kör. Közben ment Schofield is, és talán Latimer. Elway ballépései korrigálva. Carlos Henderson IR, pedig leginkább őt vártam mit mutat idén. Ray még sérült, de Wolfe visszatér. De úgy összeségében nem örülök.

Szerkesztette: Zalán

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem a Ward cuttal kapcsolatban az az érzésem, hogy Elway stratégiai alapon döntött. Vagy Ward, 30+ évesen a következő 2-3 évben, de akkor az annak megfelelő pénzért, vagy pedig valamelyik fiatal. Ward nem ment bele az olcsóbb hosszabbításra, Elway rátette a lapot a fiatalra. Hozzátéve, hogy bár 3 éve Ward 5.5 millióért nagy stealnek tűnt, de azért inkább az lett, hogy megszolgálta a pénzét. Megbízható, nem sérülékeny játékos volt, aki ott volt mindig amikor kellett. De nem ő a no fly zone tengelye. Kicserélhető elem, bár az én szívemhez is hozzánőtt. Ahogy Adams is néhány éve. Ő is megbizható, jó játékot nyújtott, de kicserélhető volt.

Ha Osweiler tényleg itt kötne ki, hatalmasat röhögnék, az egy filmbe való történet lenne 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Lynch sérült. 1-2 meccs biztos nem lesz. Ha Siemian kidő vki kell. Sloter 9 egyetemi meccsel, meg ps hero 3rd stringek ellen ez elwanek kevés. Oszi most már olcsó, rövidebb idő beilleszteni, mint mást, szarnak szar, önbizalma nincs. ilyenkor másmilyet nem találsz mert azt nem cut.

Ward cutnak valszeg köze nincs ehhez. valszeg a sérülésének van, vagy simmonsnak van, vagy vmiről nem találunk, oszi és ward között semmi összefüggés. Valaki viszont megy ahhoz képest mintha 2 qbval mennénk, de ha nem Oszi, akkor vki más miatt ment volna az az 1.

CLH jó lehet psbe, és ha felépül Lynch könnyen lehet h pont Oszi helyére jön vissza.

Szvsz nagyon is logikus döntés ez. Ward eggyel kevésbé, ott szvsz vmiről mi nem tudunk...

Ray szívás. Barrett tavaly nem volt meggyőző, kell a tavaly előtti forma...

több mint 8 éve
Warddal kapcsolatban azt olvasni, hogy Elway át akarta struktúrálni a szerződését és ezzel együtt hosszabbítani, amit Ward nem fogadott el.
Assweiler nem jobb mint Sloter. Mindenhol felsűlt, de ami fontosabb, emberileg is leszerepelt, Sloter pedig nem. Az az ember katasztrófa, Elway gyengéje és legnagyobb hibája. Tényleg szerelmes az égigmeszelő irányítókba. Nem érdekel a pénzügyek racionalitasa. Hozza inkább Kaepet, de ezt az embert nehezen fogja lenyelni a Mile High közönsége.

több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A felszabaduló pénzből azért elférne még a keretben egy veterán pass rusher Von túloldalán.... Ez így elég karcsú lehet Ray hiányában. (Mario Williams, Freeney féle arc hátha beválna Ware módjára...)

több mint 8 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
Húh hát nem gondoltam, hogy a szombat este ennyire felkavarja az állóvizet.

Wardnál csak arra tudok gondolni, hogy a teljesítménye drasztikusan visszaesett, mert egyébként így lapátra tenni nem tudom mi értelme.

Osweilert üzleti szempontból értem jó tartalék kezdő tapasztalattal és jóformán ingyen volt ha minden igaz. Viszont így most a 7. körös cseréje mögött fog padozni? Az elég fura szitu. Vagy a második héttől jön a QB keringő Texans módra?
Nem tudom ez most nem feltétlen tesz jót a csapatnak, hogy éppen csak eldől ki kezd a szezonban majd a nyakára hozunk egy második riválist.
több mint 8 éve
Chris Lewis-Harris repült, azt hittem be fog férni...

Ray -> IR, de szezon közepén vissza akarjuk hozni...

A helyi médiában azt a tippet láttam, hogy Brock érkezése valszeg azt jelzi, hogy Lynch vállsérülése súlyosabb, mint eredetileg gondolták és nem akarják erőltetni a visszatérését...

több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mester terv a javából, csak szegény T.J.-nek nem kellett volna emiatt Brocki-t rajzolni a szekrényére...

Remélem Ward talál magának csapatot, és a védelem nem érzi majd a hiányát.

több mint 8 éve
Teabee Denver Broncos 794
jól megszabotáltuk a Houston draft-cetlijeit meg a Browns lóvéját
több mint 8 éve
Be is húzzuk, minimum pénzért, a 16 misije maradékát meg fizeti a Browns. Szerintem is vicc visszahozni, de minimum pénzért elfér, jobb, mint Sloter azért, szerintem...

több mint 8 éve
lehet, h eleve kémnek küldték Houstonba meg Cleveland
be...
több mint 8 éve
????
több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Az FO elmehet a büdös picsába!
Vicc.