NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
202
26
18:05 Texas @ Tennessee [Disney+]
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Első reakciók:+ A Run D félelmetes volt, 14 futásból 40 yard, az nagyon derék, főleg a Dallas ellen...
+ A futójátékunk is nagyon tetszett,178 yard, 4,6-os átlag és CJ 100 fölött, többet nem is kérnék máskor se...
+ Sanders és DT hozták, amit tudnak, szép elkapások, sok YAC, utóbbi CJ TD-nél is megvolt...
+ Siemian-t most inkább ide teszem, bár a ball security-re még mindig szarik és megint benyelt olyan sack-et, ami elkerülhető lett volna, meg amikor hátrafelé vetődött a sackből, akkor a hajam téptem, de a passzai azért egész jók voltak, igaz sokszor az elkapók tették naggyá, de az nem baj...
+ Talib, bár volt rajta egy-két elkapás, de aki 103 yard-os picksixet csinál, az nem lehet mínuszos... 😀
+- OL, legtöbbször jók voltak, Bolles kiesése után se voltak szarok (mondjuk ott 5-10 percet átaludtam), de a fumble-nél Watson nagyot betlizett és volt még pár rázós helyzet...
- Nem nagyon van, általában akinél volt, az tudta mással ellensúlyozni...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 9 éve
eh, erről kár volt lemaradniwww.denverbroncos.com/multimedia/videos/Cant-Miss-Play-Aqib-Talib-returns-an-interception-for-103-yard-TD/5360dbf4-88de-42fd-9e79-2c0277df63d9
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
sajnos a végre bealudtam, de hálisten sikerült behúzni
több mint 9 éve
Bollesről tudni valamit ?A röntgen nem volt egyértelmű, az Achilles-szakadás kizárták, de akár még az is lehet, hogy a bokája eltört, de lehet csak ficam, ma fogják tovább vizsgálni...
PM_the_sheriff
Szerkesztette: StormST
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hmm, ez nagyon szép volt. Nem akarok mindig negatív lenni, de az az INT rohadt rosszkor jött :d szerencse, hogy ez nem a DAL napja volt.
Bár folyamatosan nem tudtam nézni de - szerintem - minden meccsen egy-két kihagyott FG nagyon nem fér bele...
Csak így tovább!
több mint 9 éve
Bollesről tudni valamit ?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
faszom a villámlásba...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Nem örülök, hogy ismét nem látjuk Sunshine-t. 😢
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
nah akkor esti meccs előtt elugrom kajáért, remélem fasza lesz
több mint 9 éve
Second-year nose tackle Kyle Peko is back on the Broncos’ active roster, as Denver promoted him from the practice squad Saturday to bolster the defensive line.The Broncos waived rookie Tyrique Jarrett in a corresponding move.
több mint 9 éve
oh most h elkezdtem nézni a Last Chance U-t tűnik fel h Chad Kelly is szerepel benne 😀
több mint 9 éve
Injury report:Out: Lynch, Booker, Langley
Questionable: Stewart (elvileg jól mozgott az utolsó két edzésen), Kerr (edzett a héten végig), Leary (még post-concussion protokollban van)
több mint 9 éve
ENGLEWOOD, Colo. — The Broncos signed former Seahawks defensive lineman Ahtyba Rubin on Friday to a one-year deal as they continue to make moves along the defensive line.Denver placed defensive end Jared Crick (back) on injured reserve in a corresponding roster move.
több mint 9 éve
Reevest én nem érzem HOF-nek. Nem azt mondom, hogy tüntetni kell ellene ha bejut, de az ex-Bronco listán szerintem mindenki érdemesebb nála rá. Amúgy meg is lepődnék ha egyáltalán döntőbe jutna.Akinek új info: Dawkins, Lynch és Neil Smith pályafutása nagyobb része nem Denverhez köthető, de ők azért 3-4 év alatt is mély benyomást tettek a csapat szurkolóira és kivették részüket a sikerekben...
Egy "guglit" minden név megérdemel, akinek nem minden név ismerős, de nem zárkózik el egy "időutazástól" a '80-as, '90-es 2000-es évekbe...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Az idei HoF listás ex-Bronco-k: Atwater, Dawkins, Lynch, Mecklenburg, Nalen, Dan Reeves, Dennis Smith, Neil Smith, Rod Smith
Közülük szerintem reálisan Dawkins, Lynch, esetleg Reeves és Neil Smith lehet bent...
Meg pár vendégzenész is akad:
Seth Joyner, Michael Dean Perry, Simeon Rice, Ty Law
több mint 9 éve
Bradynél az első meccses fix kezdés gondolom a második évre utalt már 😊Persze. A kezdés éve tulajdonképpen mindegy, Siemian is másodévesen lett kezdő. Arra utaltam csak, hogy amikor az említettek megkaptál a posztot, onnantól nem volt kérdés. Pedig Brady vagy Prescott nem is valami névtelen pushovereket szorítottak ki, lett volna magyarázható ok a backup státuszban tartásukra. Siemianben Elway nem bízik ennyire. (Azt hiszem talán én sem. 😊 )
Wyatt
Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ja, azt én nem is vettem észre, mármint hogy ott is lett említve egy Sharpe, én nem QB-k közt említettem 😀@Azért Broncos drukkerként nem ismerni Sharpe-ot... 😛Fodi szerintem inkább patses, gondolom az sem segített neki a beazonosításban, hogy csak QB-k voltak körülötte megemlítve 😊
Mintha én nem tudnám ki az a Michael Irvin 😀
| no offense, még mielőtt felszívná magát valaki, oda is tettem a smileykat 😊 |
Cowboykarcsi90
Bradynél az első meccses fix kezdés gondolom a második évre utalt már 😊
Wyatt
több mint 9 éve
@Azért Broncos drukkerként nem ismerni Sharpe-ot... 😛Fodi szerintem inkább patses, gondolom az sem segített neki a beazonosításban, hogy csak QB-k voltak körülötte megemlítve 😊
Cowboykarcsi90
Bradynél az első meccses fix kezdés gondolom a második évre utalt már 😊

több mint 9 éve
Sharpe nem csak a Broncos, hanem a liga történetében nézve is elég fontos játékos, Tony Gonzalez szárnyalásáig kb. minden TE rekordot ő tartott, mindezt ugyebár 7. körösként... 😊Emelett egy elég színes személyiség is volt, ezzel együtt eléggé megosztó is, valószínűleg ezért nem kapta meg az egyébként neki simán járó first-ballott HoF beszavazást, csak egy évvel később jutott be, de legalább ő bent van...
több mint 9 éve
@Azért Broncos drukkerként nem ismerni Sharpe-ot... 😛óó, elsőre én se tudtam
Cowboykarcsi90
sőt mikor láttam hogy Black ki van akadva a HoF idején Atwater és hasonlók miatt akkor is csak pislogok sokszor
persze, a gugli a barátom és gyorsan megtaláltam 😀
több mint 9 éve
@Azért Broncos drukkerként nem ismerni Sharpe-ot... 😛 Mintha én nem tudnám ki az a Michael Irvin 😀
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Komolyan töröm a fejem, de ki az a Sharpe?en.wikipedia.org/wiki/Shannon_Sharpe
fodi91
több mint 9 éve
fodi91
196
Komolyan töröm a fejem, de ki az a Sharpe?
több mint 9 éve
Nálam a 7. körös felirat azért van ott Siemian mellett, mert nem érzem úgy, hogy Elway a végleges megoldást látná benne. Dak Prescott mellé a 8. héttől nem teszek cetlit, mert kb. akkorra eldőlt, hogy hosszú távon rá építenek. De Siemian nem egy Brady, Wilson, Prescott, Sharpe, stb. eset. Itt Denverben Osweiler volt az A opció, csak ő a pénzt választotta. Elway válasza meg nem az volt, hogy mindegy, úgyis megvan kezdőnk, Siemiannak hívják. Hanem két hónapra rá az első körben húzott egy új QB-t, aki végig nyitott versenyben is volt a kezdő helyért, csak elbukta. És idén is ugyanez volt a helyzet. Papíron végig nyílt verseny volt. (Azért papíron, mert az első preseason meccsen látottak alapján el nem tudom képzelni, hogy bárki komolyan gondolta akár a TC alatt is Lynch kezdetését.) Dak Prescott, Brady, Sharpe stb. esetén nem volt / nincs kérdés. Ők (voltak) első pillanattól a kedzők, a franchise rájuk tette a voksot. Elway szerintem még nem döntött. Ezért kezelem és mérem Siemiant kvázi backup QB-ként. Mert ebben a szükségmegoldás státuszban is van még jelenleg. Elway agyában a Broncos bő egy éve csere QB-val játszik.
Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)