Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Akkor kérdezd már meg, ő mit tud, mert én azóta semmit, hogy tavaly nyár végén kiraktuk, hacsak nem azt, hogy aláírt a Bears-hez...

www.tdmagazin.hu/hirek/hosszabbitott-a-panthers-futoja-mark-sanchez-a-bearsben-kotott-ki/3000
StormST
A szemétje megszívatott 😀
több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 721 — SB 50 Champion @ Grund
Akkor kérdezd már meg, ő mit tud, mert én azóta semmit, hogy tavaly nyár végén kiraktuk, hacsak nem azt, hogy aláírt a Bears-hez...

www.tdmagazin.hu/hirek/hosszabbitott-a-panthers-futoja-mark-sanchez-a-bearsben-kotott-ki/3000

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ti kis huncutok, hát a pats-es haverom hív röhögve, hogy még nem is tudok Szancsóról? 😮
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
Az elmúlt másfél hónapban szinte minden kiesett.

JC6
Az már azért kemény buli 😀
empty taxi
még mindig semmi Ozzy-hoz képest akinek kiestek a 80as évek 😀

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 243 — NFL bracket champion '26
Az elmúlt másfél hónapban szinte minden kiesett.

JC6
Az már azért kemény buli 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, időszűkében vagyok, de valaki összefoglalná nekem a csapat körüli történéseket tőmondatokban? Az elmúlt másfél hónapban szinte minden kiesett.

Köszi
JC6
Semmi egetrengető nem történt

A kezdőt az alábbi mozgások befolyásolják döntően
Távozók
- Okung: Nem hívtuk le az opciót
- Sly Williams: Lejárt a szerződés
- Ware: visszavonult

Jött
- Leary
- Menelik Watson
- rotációs szintű emberek a DL-be, Kerr, Peko. (Calais Campbell volt a kiszemelt, de lemaradtunk róla)

OL belül erősebb lett, szélen ha lehet méggyengébb, pontosabban most a vakoldalon lesz gyengébb, ami ha lehet még rosszabb.
DL messze a 2015-östől, de tavalyhoz képest a játékosállomány nem gyengébb szvsz. Phillips nélkül nem tudom milyen lesz.
A többi csapategység egyben maradt tavalyhoz képest.
A leadership lesz még kérdés Ware nélkül. A pályáról nem fog hiányozni, a legmélyebb posztról ment el, de az öltözőben senki nem tudja helyettesíteni. Kiderül mekkora vezér az új HC élesben.

Ami még érint minket, hogy Romo is visszavonult, szóval a Siemian - Lynch párosból kerül ki a kezdő QB.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, időszűkében vagyok, de valaki összefoglalná nekem a csapat körüli történéseket tőmondatokban? Az elmúlt másfél hónapban szinte minden kiesett.

Köszi
több mint 8 éve
Kicsit közelebbről megvizsgálva:
- Nagyon korán van a két első hazai csoportmeccs, utána meg már csak az utolsó fordulóban jön a Chiefs, ami persze lehet jó is, de simán lehet, hogy addigra eldől minden...
- Utazás szempontjából van 1-2 rosszabb rész, pl. a rövid hetes Kansas-Philly túrák, ami előtt is idegenben játszunk LA-ben, szokhatják a srácok a jet lag-et, meg az Oakland-Miami túrák egy héten belül is aranyosak lesznek ebből a szempontból...
- Az utolsó 6 meccsből 2 csak a hazai...

Erősségben ennyire korán még nem tippelnék, meg biztos mások is szopnak, de ez elég szar schedule lett szerintem. Mindegy, ebből kell kihozni a legtöbbet, változtatni úgyse lehet rajta...

több mint 8 éve
5. hetes BYE, szenteste és Szilveszter, két hétfő és egy csütörtök, az erősségtől függetlenül is trágya 😀

több mint 8 éve
Az idei program:

iktriad
Így ezt végigböngészve, sima play off. 😊
Az első 5 fordulban 4 hazai? Nem szeretem az ilyen kiegyensúlyozatlanságot.
Zalán
én éjszakázások szempontjából figyeltem csak 😀
az h van-e esély PO-ra majd kiderül

mondjuk a bye week elég korai 😕

több mint 8 éve
Zalán Denver Broncos 4 912 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Az idei program:

iktriad
Így ezt végigböngészve, sima play off. 😊
Az első 5 fordulban 4 hazai? Nem szeretem az ilyen kiegyensúlyozatlanságot.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 8 éve
preseason-t nem nézek, de ahogy nézem 2 hétfő 1 csütörtök
nemtom mennyire bírom megoldani korán keléssel 😀
könnyen lehet h szabik lesznek belőle 😀

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 819 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei program:
több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 328 — Raiders fan
A Raiderstől kirakott Dan Williamst azért el tudnám itt képzelni a fal közepén. Főleg a futás védelmet dobhatná meg, bár azon talán egy zsák krumpli is javítana... 😊
flzoli
Tavaly Williams egy rakás szar volt, főleg futás ellen, szóval hajrá 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Raiderstől kirakott Dan Williamst azért el tudnám itt képzelni a fal közepén. Főleg a futás védelmet dobhatná meg, bár azon talán egy zsák krumpli is javítana... 😊

több mint 8 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 155 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
A hírek szerint lehívjuk Roby ötödik éves opcióját ($8.526M), sztem nobrainer volt.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
NFL lezárta a nyomozást Aqib Talib tavalyi önlábonlövésével kapcsolatban. Nem kap büntetést, csak el kell végezni egy biztonságos fegyverhasználati tanfolyamot és listát kell készíteni a fegyvereiről. 😀

Szerkesztette: xrace77
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én nagyon szeretem Watt játékát és valóban jó lenne őt a Broncos-ban látni, de akkor nekünk DE kevésbé kellett, mint OLB, szerintem ha az akkori Elway tudta volna, hogy 5 év alatt mit ér el a két srác (és pl. Ayers mit nem) az akkori needeket figyelembe véve akkor is Von-t húzta volna...
StormST
És az a legdurvább az egészben, hogy van egy Watt, aki a sérülése előtt öt évből háromszor az Év védője lett, és tök reális lenne, hogy mégis maradjon az 1/1 és az 1/2 is a helyén. Micsoda draft volt 😊

több mint 8 éve
Én nagyon szeretem Watt játékát és valóban jó lenne őt a Broncos-ban látni, de akkor nekünk DE kevésbé kellett, mint OLB, szerintem ha az akkori Elway tudta volna, hogy 5 év alatt mit ér el a két srác (és pl. Ayers mit nem) az akkori needeket figyelembe véve akkor is Von-t húzta volna...

több mint 8 éve
és Harris ugye Undrafted

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
2011 draft do-over:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/zepqpr1elwr2nb9lmypw
2011 NFL Draft do-over: Broncos pass on Von Miller for J.J. Watt
J.J. Watt to the Broncos? That's only one of the fascinating twists in Lance Zierlein's 2011 draft redo. See the new landing spots for stars like Von Miller and Richard Sherman.

Bele lehet persze kötni Milleren kívül mindegyikbe, de lényegtelen. Mindegy, hogy ott, vagy 10-20 hellyel hátrébb, a lényeg, hogy ez a do-over markánsan mutatja, hogy PM idecsábítása mellett igencsak volt szerepe a kiváló draftoknak is abban, hogy az elmúlt években konstans contender volt a csapat. De főleg abban, hogy ebből két SB és egy gyűrű is összejött.

Öt év után négy Bronco kerülhet be egy draft do-overbe, úgy, hogy az egyetlen csúszó az 1/2-n húzott Von Miller, aki csak egyetlen helyet csúszott, azt is egy bizonyos J.J. Watt miatt? És mellette bekerült még első körbe egy UDFA, egy 2. és 4. körös pick is? Ezt Elway nyugodtan bekeretezheti és kirakhatja a falra.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Látod Ulpi meg pont nem örült MCC-nek 1/27-re.
Janek
Az egy kotsog, semmi se jo nekije.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
 www.facebook.com/Broncos/photos/a.152313691317.139070.129494626317/10155296389501318/?type=3&theater

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 885 — Apu ökölbeszorított keze
Látod Ulpi meg pont nem örült MCC-nek 1/27-re.

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem kötekedni akarok, én nem vettem a fáradtságot, hogy felkészüljek, és éjszakázzak emiatt a játék miatt, de pár gondolatot felébresztettél bennem.
Black_Adder
semmi gond, azért írtam be hogy véleményezzétek, sajnos szerintem se jobb mint egy gyenge C- :d

az a baj se mcaffrey se howard nem volt már bent :d njokun gondolkodtam, de inkább OT lett belőle, ramczyk egyébként szerintem a legjobb idén (bár kurva gyenge a class ez tény)
mcdowell meg már az első körben kiment, sidney jones is a 3. kör elején sajna, bevallom ő abszolút nem volt nálam opció, de így utólag, ha van csapat ahova befér az egy év kiesése az ti vagytok.

ott talán a njoku picket csesztem el leginkább, de mint mondtam engram eggyel, howard kettővel előttem ment ki és mindkettőt húztam volna az adott körben
eaglesmcnabb
1/27 lett, te 1/20-on húztál 😀 Mondjuk az évfolyam tényleg legjobb OT-jének tartják, szal simán lehet ez jobb, mint egy fehér futó ^^