Detroit Lions
34 feliratkozó
3 napja
Juice Scruggs is a natural LG but played 568 snaps at Center in 2024 for the Houston Texans. During that time he allowed 3 sacks, 2 QB hits and 7 pressures.
Compare that to the Detroit Lions starting Center last season, Graham Glasgow who the Lions just released.
1 sack, 8 QB hits and 19 pressures.
Jó mondjuk Glasgownàl kb bárki jobb.
4 napja
Glasgowtól búcsú
4 napja
Egy nyáron 29 éves futóért egy negyedik kör az teljesen jó ellenérték, sőt...Azt elnéztem.
gabokocka
Azt hittem Scruggs + 7
4 napja
Egy nyáron 29 éves futóért egy negyedik kör az teljesen jó ellenérték, sőt...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 napja
Updated compensation :Magyarán, ingyen adtuk.
Texans get: RB David Montgomery.
Lions get: fourth-round pick, OL Juice Scruggs, and a 7th-round pick.
Bazzani
Scruggs katasztrófa.
4 napja
Updated compensation :Texans get: RB David Montgomery.
Lions get: fourth-round pick, OL Juice Scruggs, and a 7th-round pick.
4 napja
Lions are sending RB David Montgomery to the Texans for a 5th-round pick, per sources.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 napja
Tökéletes helyszín lenne bejelenteni a német válogatottságot a 2028as olimpiára.The Lions will play a 2026 regular-season game in Munich, Germany.Amon-Ra hazatér! 😊 Médiaanyagok szempontjából über választás, biztos lesz vele egy csomó anyag majd.
KeyG
alatriste
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
9 napja
Sanszos hogy a Giants ellenuhhh...erre lehet kilátogatok jövöre ( ha kapok jegyet)The Lions will play a 2026 regular-season game in Munich, Germany.Amon-Ra hazatér! 😊 Médiaanyagok szempontjából über választás, biztos lesz vele egy csomó anyag majd.
KeyG
alatriste
Toto21
10 napja
Nekem is a fejemben van, hogy ki kéne menni, ha lehet.uhhh...erre lehet kilátogatok jövöre ( ha kapok jegyet)The Lions will play a 2026 regular-season game in Munich, Germany.Amon-Ra hazatér! 😊 Médiaanyagok szempontjából über választás, biztos lesz vele egy csomó anyag majd.
KeyG
alatriste
Toto21
10 napja
uhhh...erre lehet kilátogatok jövöre ( ha kapok jegyet)The Lions will play a 2026 regular-season game in Munich, Germany.Amon-Ra hazatér! 😊 Médiaanyagok szempontjából über választás, biztos lesz vele egy csomó anyag majd.
KeyG
alatriste
10 napja
The Lions will play a 2026 regular-season game in Munich, Germany.Amon-Ra hazatér! 😊 Médiaanyagok szempontjából über választás, biztos lesz vele egy csomó anyag majd.
KeyG

Liverpool Fc
10 napja
The Lions will play a 2026 regular-season game in Munich, Germany.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Former Giants interim coach Mike Kafka is joining the Lions in a high-ranking offensive staff role, per sources.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 26, 2026
Kafka, 38, has been a finalist for multiple head coaching jobs in recent years. Now, an opportunity to learn from one of the best with Dan Campbell in Detroit. pic.twitter.com/9OVSRzeAvw
1 hónapja
Dan Skipper meg egy utolsot reportoltDecker lesz szerintem a következő.
hogy visszavonul…
oleewear
1 hónapja
Hogy megnőtt a kis Caillou, hogy már nálunk edző!Hasonlóan rossz mese az mint amennyire Petzing lesz szar itt.
MacPhisto
1 hónapja
Hogy megnőtt a kis Caillou, hogy már nálunk edző!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
1 hónapja
Nem akarnak még egyszer úgy járni, mint Ben Johnsonnal, hogy elvigyék HC-nak. 4D chess.Lehet HC.
gabokocka
Felszabadul miután kirúgtuk a hatodik hét után.
1 hónapja
Nem akarnak még egyszer úgy járni, mint Ben Johnsonnal, hogy elvigyék HC-nak. 4D chess.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.