NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 656
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Patricia az első 34 meccsén 9 győzelmet kapart össze. Az agyonszidott 0-16-os Marinelli 10-et.Bold: 0-4-nél kirúgják és Bevell veszi át a helyét.
több mint 5 éve
és Qb-nakDefensive guru, rakétamérnök.Valahogy a Pats OC és DC-nek nem megy ez HC meló....
Helloszia.
Bazzani
ThundersNFL
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Defensive guru, rakétamérnök.Valahogy a Pats OC és DC-nek nem megy ez HC meló....
Helloszia.
Bazzani
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Golladay, Dahl és Trufant out.0-8 után esélyesebb lenne. Persze nem kívánom ezt nektek, picit sajnálom Patricia-t. Foxborough-ban igazi védőgurunak tűnt(persze lehet BB bácsi mellett ez nem volt nehéz), na mondom majd Detroiton nem lehet ezentúl átmenni, ehhez képest...
Kb csak a vereség mértéke kérdéses.
Szerintetek ha 0-4-el rajtolunk kibasszák ezt a kövér barmot?
Bazzani
Kíváncsi vagyok, hogy ha lesz/lenne új kápitánó, akkor mire menne ez a gárda.
több mint 5 éve
Golladay, Dahl és Trufant out.Kb csak a vereség mértéke kérdéses.
Szerintetek ha 0-4-el rajtolunk kibasszák ezt a kövér barmot?
több mint 5 éve
Egyik csapat sem volt jó, ellenben mindkettő szar volt. Stafford miatt nyerhettetek volna.Tényleg sajnálom, az a dropp a végén már tényleg nekem fájt mert nem érdemeltük meg.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Nem a jobb csapat nyert. Tudom, ez nem vigasztal.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Még kb 12 vereségünk lesz.Én elengedtem ezt a szezont is.
több mint 5 éve
Mindenki mondjon le.
több mint 5 éve
Nem játszik az első számú elkapónk, a legnagyobb szabadügynök igazolásunk és az első körös draftpickünk sérülés miatt.AP fut nektek egy W-t 😊 Ne aggódjatok, a Bears ellen jól fog neki menni. Fura őt kékben látni, de most rajtatok fog segíteni az öreg 😊
Remekül sikerült a felkészülés.
Bazzani
több mint 5 éve
Nem játszik az első számú elkapónk, a legnagyobb szabadügynök igazolásunk és az első körös draftpickünk sérülés miatt.Remekül sikerült a felkészülés.
több mint 5 éve
Okudah úgy tűnik nem ma debütál az NFL-ben.#Lions No. 3 overall pick CB Jeff Okudah, listed as questionable, is not expected to make his debut today, source said. He’s been dealing with a hamstring injury.
— Ian Rapoport (@RapSheet) September 13, 2020
több mint 5 éve
Golladay doubtfulNállunk meg valszeg nem lesz Quinn illetve gondolom Jhonsont majd dobáljátok rendesen az első meccsén. Bika front7- ben nincs Goldman így kiváncsi leszek mennyire látszik majd ez meg a futás elleni védekezésen. Jó lenne ha nem a sérülésekről szólna már egyből a szezon eleje...
Édesistenem mennyire nem kellett ez. WR poszton kb nincs depth. Futni fogunk ész nélkül a bika Bears front ellen.
Ha ma nem nyerünk akkor (nevetséges de) kb vége a szezonnak. Az ilyen meccsek nélkül nem lesz meg a pozitív mérleg. Jövő hét GB idegenben, 0-2 után nem állunk talpra az tuti.
Bazzani
több mint 5 éve
Golladay doubtfulÉdesistenem mennyire nem kellett ez. WR poszton kb nincs depth. Futni fogunk ész nélkül a bika Bears front ellen.
Ha ma nem nyerünk akkor (nevetséges de) kb vége a szezonnak. Az ilyen meccsek nélkül nem lesz meg a pozitív mérleg. Jövő hét GB idegenben, 0-2 után nem állunk talpra az tuti.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Most néztem meg az irányítóból full backké váló Bawdent, hát basszus, azért ez brutális.2018-ban draftoltátok a 7. körben
2018 IR – idény előtt, ACL
2019 IR – 10 meccs után
2020 IR – idény előtt, megint térd...

több mint 5 éve
Természetesen én is a játéka miatt kedvelem!Én rühellem mint embert a gyerekverési ügye óta.Adrian Peterson is signing a one-year deal with the #Lions, sources tell me and @RapSheet.Én örülök neki, nagyom bírom!
twitter.com/TomPelissero/status/1302581289204224001
Minek?
Bazzani
Titeket is kedvellek! Úgyh én nézni fogom a Lions meccseket! 😊
steelwolf
Mint játékos? Meglátjuk. Blount is nagy reményekkel jött ide.
Bazzani
több mint 5 éve
Én rühellem mint embert a gyerekverési ügye óta.Adrian Peterson is signing a one-year deal with the #Lions, sources tell me and @RapSheet.Én örülök neki, nagyom bírom!
Minek?
Bazzani
steelwolf
Mint játékos? Meglátjuk. Blount is nagy reményekkel jött ide.
több mint 5 éve
Adrian Peterson is signing a one-year deal with the #Lions, sources tell me and @RapSheet.Én örülök neki, nagyom bírom!
Minek?
Bazzani
több mint 5 éve
Compensation update I: New Lions’ RB Adrian Peterson is signing a one-year, $1,050,000 deal, plus incentives with Detroit, per league source.Mondjuk ennyiért a hülyének is megéri.
több mint 5 éve
In the last three drafts, the Lions have used two second-round picks on running backs, plus fifth-, sixth- and seventh-round picks on running backs. This is not sound roster construction. Quinn egyik legnagyobb hibája, hogy egy előző évben nem működő posztot a következő évben teljesen túltölt.
Swift, Kerryon, AP, Scarbrough, Ty Johnson, gondolom Huntley a PSban.
DT poszt meg olyan üres mint a kupatároló szekrényünk.
több mint 5 éve
Adrian Peterson is signing a one-year deal with the #Lions, sources tell me and @RapSheet.twitter.com/TomPelissero/status/1302581289204224001
Minek?
több mint 5 éve
Pedig olyan jó volt Hálaadáskor...Semmire sem volt jó.
Another surprise QB cut: The #Lions are waiving David Blough, source said.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) September 5, 2020
Blough made his debut last Thanksgiving and ended up starting five games in place of Matthew Stafford. He'll go on waivers.
iktriad
Minden meccset buktunk vele.
Cserének is gyenge.
több mint 5 éve
Pedig olyan jó volt Hálaadáskor...Another surprise QB cut: The #Lions are waiving David Blough, source said.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) September 5, 2020
Blough made his debut last Thanksgiving and ended up starting five games in place of Matthew Stafford. He'll go on waivers.