Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Gabo:
 detne.ws/1NJbGkI
Bazzani
Nálunk Ernie Accorsi volt a segítség.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Martin Mayhew (régi GM)
 media.mlive.com/lions_impact/photo/14010474-large.jpg

Sheldon White (új GM)
 wpmedia.windsorstar.com/2015/11/13lions.jpg

Mi ez, valami kibaszott hasonmásverseny?
Bazzani
Ekkora felhajtást egy szemüveg csere miatt 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Martin Mayhew (régi GM)

Sheldon White (új GM)

Bazzani
engem nem basznak át, a második tag az Abbott a Mentalistából!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Martin Mayhew (régi GM)
 media.mlive.com/lions_impact/photo/14010474-large.jpg

Sheldon White (új GM)
 wpmedia.windsorstar.com/2015/11/13lions.jpg

több mint 10 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 996 — Detroit vs. everybody
Gabo:
 detne.ws/1NJbGkI
Bazzani
Chicagoi cég, ahol két partner is Ford alkalmazott volt és Struggle name partner. Bazmeg, ennél mi lehetne még jobb?

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 10 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 996 — Detroit vs. everybody
Átolvasva mindenkit, nálam Eliot Wolf a nyerő. Mondjuk nem ártana, ha Xanders maradna, mert az FA igazolásokért ő felelt - ahol elég jókat húztunk.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 10 éve
Gabo:
 detne.ws/1NJbGkI

több mint 10 éve
oleewear Detroit Lions 245
kis olvasni való az estére:  www.prideofdetroit.com/2015/11/12/9720290/rashean-mathis-concussion-nfl-detroit-lions
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 289 — Raiders fan
Igen ezt írtam én is. Viszont ha marad a Ravens GM idén is akkor talán könnyebben mozdítható. Persze látom én is, hogy nehéz ügy.
Bazzani
Amúgy az publikus, kik segítenek a GM keresésben?
Nálunk és hasonlóképpen működött anno a dolog és elég jól beletaláltunk Gettlemanba.
Szóval lehet, hogy Ti is belenyúltok a tutiba, nem feltétlenül hátrány, hogy van néhány hónap átpásztázni a jelölteket.
gabokocka
Így volt nálunk is Al halála után és úgy fest mi is igen jól jártunk Reggie-vel...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Igen ezt írtam én is. Viszont ha marad a Ravens GM idén is akkor talán könnyebben mozdítható. Persze látom én is, hogy nehéz ügy.
Bazzani
Amúgy az publikus, kik segítenek a GM keresésben?
Nálunk és hasonlóképpen működött anno a dolog és elég jól beletaláltunk Gettlemanba.
Szóval lehet, hogy Ti is belenyúltok a tutiba, nem feltétlenül hátrány, hogy van néhány hónap átpásztázni a jelölteket.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
anarfa Detroit Lions 477
 www.campussports.net/cleveland-browns-among-teams-interested-in-matthew-stafford/

Ha már ennyi helyről lehet hallani, hogy Stafford-tól szabadulnánk biztos van benne valami igazság. DE szerintem hatalmas ostobaság lenne most teljes reset-et nyomni, mikor ez nem egy olyan keret amivel ezt kéne csinálni. Nem kéne egy hosszú-hosszú építkezésbe kezdeni egy új irányítóval (ráadásul ez az idei class nem is néz ki olyan jól). Stafford még mindig tök fiatal, és igenis működött az offense, ha elfogadható volt a fal előtte.
Én mindenképp Stafford mellett vagyok, és ki kéne mellette tartania a vezetőségnek is. Remélem hogy az új GM-nek és vezetőedzőnek lesz egy kis esze és nem passzolják el.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bazza: A két nappal ezelőtti posztodra: DaCostát már tavaly keresték, talán a Bears, de lehet a Jets is (nem kerestem rá), de nyilvánvalóvá tette, hogy nem megy el interjúkra sem. Szinte biztos, ha Ozziet mozdítják, vagy lemond, akkor Ő lép a helyébe.
Blaise
Biztosan kerestük:
Brian Costello ‏@BrianCoz jan. 1.
Confirmed Eric DeCosta declined Jets' request to interview for GM job, as @AlbertBreer reported #nyj

Maccagnan és Idzik felvétele előtt is.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Bazza: A két nappal ezelőtti posztodra: DaCostát már tavaly keresték, talán a Bears, de lehet a Jets is (nem kerestem rá), de nyilvánvalóvá tette, hogy nem megy el interjúkra sem. Szinte biztos, ha Ozziet mozdítják, vagy lemond, akkor Ő lép a helyébe.
több mint 10 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Fluellen IR-en helyette C.J. Wilson jöhet waiwerről ha átmegy a fizikai teszteken.

We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
A 105.1 rádióban Matt Dery és csapata nagyon favorizálja a GM posztra Louis Riddicket. Ráadásul még Mayhew kivágása elott hetekkel kezdte őt nyomni.

en.m.wikipedia.org/wiki/Louis_Riddick

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 149 — Csodabogár
Ez az a szabály ami szabályosan nem szabály, az adott bíró kedvétől függ, hogy mit fúj... Mivel bármit fúj úgy is megmagyarázza... Mert az már futóvá vált, annak lennt volt már 2 lábújja mielőtt kiverték a kezéből, valamit mindig lehet mondani rá...
Tomcsik
az hogy mit ítél a bíró a pályán "szinte" másodlagos (kivéve ha nem td és nincs challange), mivel a videót úgyis NY-ba nézik vissza, pont azért, hogy konzekvens legyen az ítélet, de egyelőre ez sem megy nekik...
Pari
Nem azért nézik vissza New Yorkban, hogy megfelelő ítéletek szülessenek, hanem mert a liga érdekeit szolgáló ítéletekre van szükség.

Szerk.: ami természetesn azt jelenti, hogy egy-egy szituációra teljesen ellentétes ítéleteket is hozhatnak.
vandeminek
tavaly is vicces volt, amikor Percy Harvin TD-t futott egy jet sweepből, és kb 10 centire taposta az oldalvonalat kifelé,
NY-ban visszanézték és megadták 😀

szóval a nagy command centerről ennyit.

több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Ez az a szabály ami szabályosan nem szabály, az adott bíró kedvétől függ, hogy mit fúj... Mivel bármit fúj úgy is megmagyarázza... Mert az már futóvá vált, annak lennt volt már 2 lábújja mielőtt kiverték a kezéből, valamit mindig lehet mondani rá...
Tomcsik
az hogy mit ítél a bíró a pályán "szinte" másodlagos (kivéve ha nem td és nincs challange), mivel a videót úgyis NY-ba nézik vissza, pont azért, hogy konzekvens legyen az ítélet, de egyelőre ez sem megy nekik...
Pari
Nem azért nézik vissza New Yorkban, hogy megfelelő ítéletek szülessenek, hanem mert a liga érdekeit szolgáló ítéletekre van szükség.

Szerk.: ami természetesn azt jelenti, hogy egy-egy szituációra teljesen ellentétes ítéleteket is hozhatnak.

Szerkesztette: Ettemlevest

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Tomcsik
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 227

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 269 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ok 😀
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Jimmy biztos hülyeséget írtam, de ezt lehet értelmesebben is közölni, hogy magam is felhomályosuljak 😉
dande
Én le vagyok nyűgözve, hogy valaki ezt a szabályt egyáltalán követni próbálja. Én 3 évvel ezelőtt feladtam.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 269 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jimmy biztos hülyeséget írtam, de ezt lehet értelmesebben is közölni, hogy magam is felhomályosuljak 😉
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Dez csinalt tegnap egy Calvin Johnson Rule TDt. Megadták.
Tate TD-T is megadták. nem értettem vele egyet (mondjuk az semmit nem jelent) de Futóvá minősítettek mert a vonal elott volt az elkapás es átszaladt vele a vonalon.
De ez a Dez TD miert TD?
Teljesen vakon vagyok 😳
topmodell
szerintem úgy gondolták, hogy elég idő telt el az elkapást követően és nem ment vele sehova, csak nyílegyenesen le a földre...nincs jobb tippem.
Pari
Nem volt tobb időt nála mint Calvinnél. És Calvin is lefelé ment. De gondolom meg van az oka hogy ez miert Más. Pl. ha a föld veri ki a kezéből akkor incomplete. De ha más akkor az TD 😊))
topmodell
Igen én is néztem, hogy ez miért nem a miénk, de lent volt a térde, és utána verte már ki csak sajnos a kezéből, és meg is állt a mozgásban teljesen Dez. Így ez szvsz megadható volt. Hála Istennek nem ezen múlt most nekünk.
dande

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Dez csinalt tegnap egy Calvin Johnson Rule TDt. Megadták.
Tate TD-T is megadták. nem értettem vele egyet (mondjuk az semmit nem jelent) de Futóvá minősítettek mert a vonal elott volt az elkapás es átszaladt vele a vonalon.
De ez a Dez TD miert TD?
Teljesen vakon vagyok 😳
topmodell
szerintem úgy gondolták, hogy elég idő telt el az elkapást követően és nem ment vele sehova, csak nyílegyenesen le a földre...nincs jobb tippem.
Pari
Nem volt tobb időt nála mint Calvinnél. És Calvin is lefelé ment. De gondolom meg van az oka hogy ez miert Más. Pl. ha a föld veri ki a kezéből akkor incomplete. De ha más akkor az TD 😊))
topmodell
Igen én is néztem, hogy ez miért nem a miénk, de lent volt a térde, és utána verte már ki csak sajnos a kezéből, és meg is állt a mozgásban teljesen Dez. Így ez szvsz megadható volt. Hála Istennek nem ezen múlt most nekünk.