NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
635
34
2:00, Net4+
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Ehh...@Justin_Rogers: After speaking with a league source, I can confirm @LarryLage's report that the Lions have not yet hired a firm for GM search.
több mint 10 éve
Martin Mayhew (régi GM)Mi van, ha valójában Matt Millen se tűnt el a csapattól, csak átplasztikáztatta magát és még most is nálatok végzi (kártékony) tevékenységét?
media.mlive.com/lions_impact/photo/14010474-large.jpg
Sheldon White (új GM)
wpmedia.windsorstar.com/2015/11/13lions.jpg
Mi ez, valami kibaszott hasonmásverseny?
Bazzani
több mint 10 éve
Gabo:Nálunk Ernie Accorsi volt a segítség.
detne.ws/1NJbGkI
Bazzani
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Martin Mayhew (régi GM)Ekkora felhajtást egy szemüveg csere miatt 😊
media.mlive.com/lions_impact/photo/14010474-large.jpg
Sheldon White (új GM)
Bazzani
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Martin Mayhew (régi GM)engem nem basznak át, a második tag az Abbott a Mentalistából!
Sheldon White (új GM)
Bazzani
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Martin Mayhew (régi GM)media.mlive.com/lions_impact/photo/14010474-large.jpg
Sheldon White (új GM)
több mint 10 éve
Gabo:Chicagoi cég, ahol két partner is Ford alkalmazott volt és Struggle name partner. Bazmeg, ennél mi lehetne még jobb?
detne.ws/1NJbGkI
Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Átolvasva mindenkit, nálam Eliot Wolf a nyerő. Mondjuk nem ártana, ha Xanders maradna, mert az FA igazolásokért ő felelt - ahol elég jókat húztunk.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
kis olvasni való az estére: www.prideofdetroit.com/2015/11/12/9720290/rashean-mathis-concussion-nfl-detroit-lions
több mint 10 éve
Így volt nálunk is Al halála után és úgy fest mi is igen jól jártunk Reggie-vel...Igen ezt írtam én is. Viszont ha marad a Ravens GM idén is akkor talán könnyebben mozdítható. Persze látom én is, hogy nehéz ügy.Amúgy az publikus, kik segítenek a GM keresésben?
Bazzani
Nálunk és hasonlóképpen működött anno a dolog és elég jól beletaláltunk Gettlemanba.
Szóval lehet, hogy Ti is belenyúltok a tutiba, nem feltétlenül hátrány, hogy van néhány hónap átpásztázni a jelölteket.
gabokocka
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Igen ezt írtam én is. Viszont ha marad a Ravens GM idén is akkor talán könnyebben mozdítható. Persze látom én is, hogy nehéz ügy.Amúgy az publikus, kik segítenek a GM keresésben?
Bazzani
Nálunk és hasonlóképpen működött anno a dolog és elég jól beletaláltunk Gettlemanba.
Szóval lehet, hogy Ti is belenyúltok a tutiba, nem feltétlenül hátrány, hogy van néhány hónap átpásztázni a jelölteket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
www.campussports.net/cleveland-browns-among-teams-interested-in-matthew-stafford/Ha már ennyi helyről lehet hallani, hogy Stafford-tól szabadulnánk biztos van benne valami igazság. DE szerintem hatalmas ostobaság lenne most teljes reset-et nyomni, mikor ez nem egy olyan keret amivel ezt kéne csinálni. Nem kéne egy hosszú-hosszú építkezésbe kezdeni egy új irányítóval (ráadásul ez az idei class nem is néz ki olyan jól). Stafford még mindig tök fiatal, és igenis működött az offense, ha elfogadható volt a fal előtte.
Én mindenképp Stafford mellett vagyok, és ki kéne mellette tartania a vezetőségnek is. Remélem hogy az új GM-nek és vezetőedzőnek lesz egy kis esze és nem passzolják el.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bazza: A két nappal ezelőtti posztodra: DaCostát már tavaly keresték, talán a Bears, de lehet a Jets is (nem kerestem rá), de nyilvánvalóvá tette, hogy nem megy el interjúkra sem. Szinte biztos, ha Ozziet mozdítják, vagy lemond, akkor Ő lép a helyébe.Biztosan kerestük:
Blaise
Brian Costello @BrianCoz jan. 1.
Confirmed Eric DeCosta declined Jets' request to interview for GM job, as @AlbertBreer reported #nyj
Maccagnan és Idzik felvétele előtt is.
több mint 10 éve
Igen ezt írtam én is. Viszont ha marad a Ravens GM idén is akkor talán könnyebben mozdítható. Persze látom én is, hogy nehéz ügy.
több mint 10 éve
Bazza: A két nappal ezelőtti posztodra: DaCostát már tavaly keresték, talán a Bears, de lehet a Jets is (nem kerestem rá), de nyilvánvalóvá tette, hogy nem megy el interjúkra sem. Szinte biztos, ha Ozziet mozdítják, vagy lemond, akkor Ő lép a helyébe.
több mint 10 éve
Fluellen IR-en helyette C.J. Wilson jöhet waiwerről ha átmegy a fizikai teszteken.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
A 105.1 rádióban Matt Dery és csapata nagyon favorizálja a GM posztra Louis Riddicket. Ráadásul még Mayhew kivágása elott hetekkel kezdte őt nyomni. en.m.wikipedia.org/wiki/Louis_Riddick
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
tavaly is vicces volt, amikor Percy Harvin TD-t futott egy jet sweepből, és kb 10 centire taposta az oldalvonalat kifelé,Nem azért nézik vissza New Yorkban, hogy megfelelő ítéletek szülessenek, hanem mert a liga érdekeit szolgáló ítéletekre van szükség.Ez az a szabály ami szabályosan nem szabály, az adott bíró kedvétől függ, hogy mit fúj... Mivel bármit fúj úgy is megmagyarázza... Mert az már futóvá vált, annak lennt volt már 2 lábújja mielőtt kiverték a kezéből, valamit mindig lehet mondani rá...az hogy mit ítél a bíró a pályán "szinte" másodlagos (kivéve ha nem td és nincs challange), mivel a videót úgyis NY-ba nézik vissza, pont azért, hogy konzekvens legyen az ítélet, de egyelőre ez sem megy nekik...
Tomcsik
Pari
Szerk.: ami természetesn azt jelenti, hogy egy-egy szituációra teljesen ellentétes ítéleteket is hozhatnak.
vandeminek
NY-ban visszanézték és megadták 😀
szóval a nagy command centerről ennyit.
több mint 10 éve
Nem azért nézik vissza New Yorkban, hogy megfelelő ítéletek szülessenek, hanem mert a liga érdekeit szolgáló ítéletekre van szükség.Ez az a szabály ami szabályosan nem szabály, az adott bíró kedvétől függ, hogy mit fúj... Mivel bármit fúj úgy is megmagyarázza... Mert az már futóvá vált, annak lennt volt már 2 lábújja mielőtt kiverték a kezéből, valamit mindig lehet mondani rá...az hogy mit ítél a bíró a pályán "szinte" másodlagos (kivéve ha nem td és nincs challange), mivel a videót úgyis NY-ba nézik vissza, pont azért, hogy konzekvens legyen az ítélet, de egyelőre ez sem megy nekik...
Tomcsik
Pari
Szerk.: ami természetesn azt jelenti, hogy egy-egy szituációra teljesen ellentétes ítéleteket is hozhatnak.
Szerkesztette: Ettemlevest
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Ez az a szabály ami szabályosan nem szabály, az adott bíró kedvétől függ, hogy mit fúj... Mivel bármit fúj úgy is megmagyarázza... Mert az már futóvá vált, annak lennt volt már 2 lábújja mielőtt kiverték a kezéből, valamit mindig lehet mondani rá...az hogy mit ítél a bíró a pályán "szinte" másodlagos (kivéve ha nem td és nincs challange), mivel a videót úgyis NY-ba nézik vissza, pont azért, hogy konzekvens legyen az ítélet, de egyelőre ez sem megy nekik...
Tomcsik
több mint 10 éve
Ez az a szabály ami szabályosan nem szabály, az adott bíró kedvétől függ, hogy mit fúj... Mivel bármit fúj úgy is megmagyarázza... Mert az már futóvá vált, annak lennt volt már 2 lábújja mielőtt kiverték a kezéből, valamit mindig lehet mondani rá...
több mint 10 éve
Ok 😀
több mint 10 éve
Jimmy biztos hülyeséget írtam, de ezt lehet értelmesebben is közölni, hogy magam is felhomályosuljak 😉Én le vagyok nyűgözve, hogy valaki ezt a szabályt egyáltalán követni próbálja. Én 3 évvel ezelőtt feladtam.
dande
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson