Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 10 éve
ui: Én tuti kiraknék elé egy Larry Fitzgerald posztert!HegeMcAfee is kitett egyet neki, igaz kicsit másabb 😀 twitter.com/PatMcAfeeShow/status/572433240876834816/photo/1
amúgy hiába írják a Coltshoz, Grigson vagy elbalfaszkodja a dealt vagy ad neki 20millát évente
több mint 10 éve
Én is ezt írtam, de igazából mindegy is. Arra akartam célozni, hogy tökéletesen felesleges a Jetsbe Suh 2 ilyen DE mellé...lévén hogy mindkettőnél jobb így nem hinném, hogy ő padozna.A kérdés az lenne, hogy mögötte ki játszana.kapitnonoÉs ki padozna Suh miatt a Jetsben Sheldon Richardson vagy Wilkerson? Szerintem a Falcons vagy a Colts sanszosabb.ShilkorReggelig valami 18 csapattal hozták hírbe Suht.Legyen akkor a Jets, mert ha az Atlanta akkor jövőre Staffordból a szart is kitaposná. Majd visszakeresem hogy ki mennyire küldte akasztófára. A Raiderst kihagytad a temető listából. Lenne pár csapata hogyha oda menne megutálnám, az biztos.valakis
Mivel a Rodgers taposás után szinte minden csapattól jöttek ide drukkerek megmondani a frankót így érdekes lesz, hogy hol kell átváltani az "akasszuk fel" üzemmódból a "nekem mindig is kedvencem volt" dumára.
Ha egy Jax, Tampa, Browns féle játékostemetőbe igazol pár millával többért akkor nem igazán fogom érteni a döntését. Az itt töltött évek alatt már jócskán megkereste egész életére a pénzét. A tippem amúgy Atlanta vagy Jets.Bazzani
több mint 10 éve
érdekes, én sokkal inkább drukkolok annak hogy írjon alá a Lions-szal egy gigaszerződést ami megbénítaná a csapatát 😛Reggelig valami 18 csapattal hozták hírbe Suht.Én akkor sem váltanék át "mindig is a kedvencem volt" üzemmódba,ha hozzánk jönne. Szerencsére erre az esély 0,1 %. 😊
Mivel a Rodgers taposás után szinte minden csapattól jöttek ide drukkerek megmondani a frankót így érdekes lesz, hogy hol kell átváltani az "akasszuk fel" üzemmódból a "nekem mindig is kedvencem volt" dumára.
Ha egy Jax, Tampa, Browns féle játékostemetőbe igazol pár millával többért akkor nem igazán fogom érteni a döntését. Az itt töltött évek alatt már jócskán megkereste egész életére a pénzét. A tippem amúgy Atlanta vagy Jets.Bazzani
Legjobban annak örülnék,ha az AFC-be igazolna.Nelson87
Nagyon jó játékos, egy jól felépített csapatban hatalmas érték ám ha nincsenek mellette a megfelelő emberek akkor nem jön ki belőle az a pályán ami lehetne. Ez még mindig egy csapatjáték (persze jó ha ilyen csapattársad van hozzá 😀 )
Ha elkerül innen és a felszabaduló capet okosan költik el simán még veszélyesebb lehet ez a Lions. Persze ha meg hülye döntéseket hoznak simán romba dőlhet pl a teljes D.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
lévén hogy mindkettőnél jobb így nem hinném, hogy ő padozna.A kérdés az lenne, hogy mögötte ki játszana.És ki padozna Suh miatt a Jetsben Sheldon Richardson vagy Wilkerson? Szerintem a Falcons vagy a Colts sanszosabb.ShilkorReggelig valami 18 csapattal hozták hírbe Suht.Legyen akkor a Jets, mert ha az Atlanta akkor jövőre Staffordból a szart is kitaposná. Majd visszakeresem hogy ki mennyire küldte akasztófára. A Raiderst kihagytad a temető listából. Lenne pár csapata hogyha oda menne megutálnám, az biztos.valakis

több mint 10 éve
Reggelig valami 18 csapattal hozták hírbe Suht.Én akkor sem váltanék át "mindig is a kedvencem volt" üzemmódba,ha hozzánk jönne. Szerencsére erre az esély 0,1 %. 😊
Legjobban annak örülnék,ha az AFC-be igazolna.
több mint 10 éve
És ki padozna Suh miatt a Jetsben Sheldon Richardson vagy Wilkerson? Szerintem a Falcons vagy a Colts sanszosabb.Reggelig valami 18 csapattal hozták hírbe Suht.Legyen akkor a Jets, mert ha az Atlanta akkor jövőre Staffordból a szart is kitaposná. Majd visszakeresem hogy ki mennyire küldte akasztófára. A Raiderst kihagytad a temető listából. Lenne pár csapata hogyha oda menne megutálnám, az biztos.valakis
több mint 10 éve
Tippelek szerződést is: 6év, 108 millió, 60 millió garantált.Ennyi pénzből tudunk igazolni egy remek DT+OG+CB hármast.
több mint 10 éve
Reggelig valami 18 csapattal hozták hírbe Suht.Legyen akkor a Jets, mert ha az Atlanta akkor jövőre Staffordból a szart is kitaposná. Majd visszakeresem hogy ki mennyire küldte akasztófára. A Raiderst kihagytad a temető listából. Lenne pár csapata hogyha oda menne megutálnám, az biztos.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Reggelig valami 18 csapattal hozták hírbe Suht.Mivel a Rodgers taposás után szinte minden csapattól jöttek ide drukkerek megmondani a frankót így érdekes lesz, hogy hol kell átváltani az "akasszuk fel" üzemmódból a "nekem mindig is kedvencem volt" dumára.
Ha egy Jax, Tampa, Browns féle játékostemetőbe igazol pár millával többért akkor nem igazán fogom érteni a döntését. Az itt töltött évek alatt már jócskán megkereste egész életére a pénzét. A tippem amúgy Atlanta vagy Jets.
több mint 10 éve
Lions re-sign quarterback Dan Orlovsky to a one-year deal.Akié a nap tweetje:
Dan Orlovsky @danorlovsky7
Follow
Even though I was furious they chose not to Franchise Tag me, I'm stoked to re-sign with the Lions for another season! #onepride
több mint 10 éve
Még pár napja sem tudtam volna elképzelni, hogy Suh nem ír alá mostanra. A csapat érdekeit nézve viszont tényleg rengeteg pénzbe fájna. Meghatározó döntés lesz, az biztos. Nem irigyellek titeket: ha megy, az a baj, ha marad, az lesz a gond.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Lehet választani, hogy legyen egy 20 millás játékosod vagy négy 5 millás.Hétvégén csinálok egy preFA elemzést ha van rá igény.
több mint 10 éve
Pénzügyileg jo döntés született. Ekkora taget nem bírt volna el a csapat. Faj a szívem de ez üzlet. Remelem tenyleg a love dönt Nála.
több mint 10 éve
Én azt gondolom, hogy elindult a "B" terv. Én nagyon imádtam Suh-t de a legjobb csapatokban sehol sem látok egy 20 millás DT-t. És ne legyenek kétségeink, ekörül akar és fog is kapni.Gondolom a Jax, Browns, Raiders csapatok egyikénél.
Vagy aláír fele ennyiért valami top csapathoz.
több mint 10 éve
Josh Katzenstein @jkatzenstein 35 s35 másodperccel ezelőtt The Lions re-signed DE Darryl Tapp to a minimum salary benefit deal ($870K base), according to NFLPA data. (h/t @PrideOfDetroit)
több mint 10 éve
Alighanem kezdünk felkészülni a Suh utáni időkre.Kendall Langford exRams DT érkezett tárgyalni. Nem sírnék ha itt is tartanánk.
több mint 10 éve
Nem, mert Suh esetén a tavalyi fizetésének 120%-a játszik, mert az magasabb, mint a tag értéke. Tavaly 22,5 millió dollárt keresett, ennek a 120%-a 27 millió, ha jövőre is megkapná, akkor 32,4 milla lenne.somoskovigbocsi, a tagre értettem, hogy az idei 27 millája megdobná az átlagot, és magasabb lenne a pozícióspecifikus tag. de most már nem is számít
több mint 10 éve
Vagy aláír 10.-éig.36 millás cap hit ki is nyírta volna a csapatot.
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 54 mp55 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseMegy a piacra paydayért. Haynesworth szintű biznisz lesz.
The #Lions will not place the franchise tag on Ndamukong SuhBeki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 54 mp55 másodperccel ezelőtt Fordítás megtekintéseThe #Lions will not place the franchise tag on Ndamukong Suh
több mint 10 éve
Nem, mert Suh esetén a tavalyi fizetésének 120%-a játszik, mert az magasabb, mint a tag értéke. Tavaly 22,5 millió dollárt keresett, ennek a 120%-a 27 millió, ha jövőre is megkapná, akkor 32,4 milla lenne.most 11 milla, de ha tagelik, akkor jövőre 14re ugrik, ha jól számolok 😊JSanyo27 millió a tag?? vmit elnéztél, 10 körül kéne kennie a DT tagnek.braxa88Jah, 11 millió a DT tag, de Suh 22 millió körül keresett asszem tavaly, így vagy taget, vagy 120%-ot kap, amelyik magasabb, gondolom ez lehet a háttérben nála.
De lehet hülyeséget mondok, így hirtelen most nekem rémlik egy ilyen szabály.Stez
több mint 10 éve
most 11 milla, de ha tagelik, akkor jövőre 14re ugrik, ha jól számolok 😊27 millió a tag?? vmit elnéztél, 10 körül kéne kennie a DT tagnek.braxa88Jah, 11 millió a DT tag, de Suh 22 millió körül keresett asszem tavaly, így vagy taget, vagy 120%-ot kap, amelyik magasabb, gondolom ez lehet a háttérben nála.
De lehet hülyeséget mondok, így hirtelen most nekem rémlik egy ilyen szabály.Stez
több mint 10 éve
27 millió a tag?? vmit elnéztél, 10 körül kéne kennie a DT tagnek.braxa88Franchise tag: vagy a poszt top 5 fizetésének átlaga, vagy a játékos előző évi fizetésének 120%-a, amelyik magasabb, azt kell használni. Suh előző éves cap száma kb. 22 millió dollár volt.
több mint 10 éve
27 millió a tag?? vmit elnéztél, 10 körül kéne kennie a DT tagnek.braxa88Jah, 11 millió a DT tag, de Suh 22 millió körül keresett asszem tavaly, így vagy taget, vagy 120%-ot kap, amelyik magasabb, gondolom ez lehet a háttérben nála.
De lehet hülyeséget mondok, így hirtelen most nekem rémlik egy ilyen szabály.