NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
188
16
22:05
RedZone week 16
84
16
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
83
21
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
14
4
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Caleb Hanie szabad, én úgy hallottam xD 😛
több mint 11 éve
Megvan az első hatalmas taktikai hibája az új stábnak. Shaun Hill aláírt a Rams-hez míg a helyére szánt Luke McCown a Saintshez.Ezzel nem maradt normális veterán QB a piacon cserének max Sanchez.
Draftolnunk kell egy backup QB-t viszonylag korai pickel.
több mint 11 éve
Ihedigbo lesz a SS, tavaly a 2. legjobb futás elleni S volt a PFF szerint.Quin lesz a FS, aki meg top10es volt a passz elleni védekezésben a S- között (szintén PFF).
Így ránézésre ideális párosnak tűnik.
több mint 11 éve
Én is erre gondoltam, hogy a lehetőségeinkez kèpest alakulunk. Már csak olyan játékosokra lenne szükség, akik a passz elleni védekezésben is jók, mert az egyelőre hiány nálunk :-/
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Jah. Közben megnéztem Cherilus szerződését. Majdnem hanyatt estem. Így már OK.nfllabor.files.wordpress.com/2014/03/03-24-14-compensatory-picks.pdfAvril is ott van.Beki
Mire fel kaptatok Ti 2 db 4. kört? Florencre, meg Hillre?tüsi91
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
nfllabor.files.wordpress.com/2014/03/03-24-14-compensatory-picks.pdfAvril is ott van.
Mire fel kaptatok Ti 2 db 4. kört? Florencre, meg Hillre?tüsi91
több mint 11 éve
nfllabor.files.wordpress.com/2014/03/03-24-14-compensatory-picks.pdfMire fel kaptatok Ti 2 db 4. kört? Florencre, meg Hillre?
több mint 11 éve
Lions will not pick up 2015 option for Nick Fairley.
buhloone mindstate
több mint 11 éve
A csapat nem él Fairley esetében az 5. opciós év lehetőségével.5,5 millió lenne úgy a szerződése jövőre, de Mayhew egyelőre nem látja benne ezt az értéket.
(Gondolom sokat nem jelent, de szerintem ér annyit, brutál jó éve volt.)
Ezzel próbálják jobb teljesítményre ösztönözni.
több mint 11 éve
4-5év 9-10milla/évIgazából a garantált tartalom lesz a keményebb dió.
több mint 11 éve
A héten megkezdődnek a tárgyalások Suh ügynökével. Nem fogják elkapkodni (eddig sem tették). Ti mit vártok a szerződéstől?
Évi hány millió az amiért még megérné? Mit tartotok reálisnak? És mit gondoltok hány évre ír alá?
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Twitteren olvastam, a profootballrumors.com oldalt linkelték hozzá elméletileg.Ihedigbo Lions vagy Bears állítólag.Wáóóó, ezt még csak nem is hallottam/olvastam. Linket tudsz dobni Bazza?tüsi91
Szarom le, csak döntsön végre.Bazzani
több mint 11 éve
Ihedigbo Lions vagy Bears állítólag.Wáóóó, ezt még csak nem is hallottam/olvastam. Linket tudsz dobni Bazza?
Szarom le, csak döntsön végre.Bazzani
több mint 11 éve
Ihedigbo Lions vagy Bears állítólag.Szarom le, csak döntsön végre.
több mint 11 éve
Valahogy ez egy olyan nyilatkozat amit az ember egy leadertől vár, és én se hinném hogy más lesz majd a kezdő center, csak valahogy jó volt ezt olvasni tőle.Raiola azt nyilatkozta hogy tudja hogy nem biztos a helye, és hogy mindent meg fog tenni azért hogy ő legyen a kezdő center.valakisHát szerintem meg mindenképpen ő lesz a kezdő.
Nem nagyon szokás nálunk azonnal kezdetni valakit az OL-ban.
Warford különleges eset volt, ő annyira meggyőző volt a TC alatt.
Szerintem jön egy center a draftról aki jövőre átveheti a helyét (lásd Reiff-Backus példa).Bazzani
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Raiola azt nyilatkozta hogy tudja hogy nem biztos a helye, és hogy mindent meg fog tenni azért hogy ő legyen a kezdő center.valakisHát szerintem meg mindenképpen ő lesz a kezdő.
Nem nagyon szokás nálunk azonnal kezdetni valakit az OL-ban.
Warford különleges eset volt, ő annyira meggyőző volt a TC alatt.
Szerintem jön egy center a draftról aki jövőre átveheti a helyét (lásd Reiff-Backus példa).
több mint 11 éve
Raiola azt nyilatkozta hogy tudja hogy nem biztos a helye, és hogy mindent meg fog tenni azért hogy ő legyen a kezdő center.
több mint 11 éve
ÁÁÁÁÁÁ tényleg onnan transferelt Fauria a UCLA-re. 😊Tate és FauriaA megfejtés a Notre Dame .valakis
Kérdés: hol voltak ezelőtt csapattársak?
Hiába kerestem én nem találtam a megoldást.
Fauria pedig ezt a hashtag-et tette a kép mellé: #TeammatesOnceAgainBazzani
Hülye vagyok.
több mint 11 éve
Tate és FauriaA megfejtés a Notre Dame .
Fauria pedig ezt a hashtag-et tette a kép mellé: #TeammatesOnceAgainBazzani
több mint 11 éve
Tate és Fauria
Fauria pedig ezt a hashtag-et tette a kép mellé: #TeammatesOnceAgain
több mint 11 éve
Ihedigbo a fő célpont, de másik két NFC-s csapat is versenyben van érte. Ha ő jönne akkor Quin lenne a FS és az exholló a SS.DeCoud egyelőre nem kapott szerződést.
több mint 11 éve
Dekú egyik kedvencem, szvsz rohadt jól járnátok vele...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Fauria highlights:hatalmas csalódás, hogy nem a Bye Bye Bye-ra készült 😕 na de majd jövőre odapakol a srác
www.youtube.com/watch?v=wQGHh803D_QBazzani
több mint 11 éve
Fauria highlights:Majd jövőre hosszabb lesz ez.
www.youtube.com/watch?v=wQGHh803D_QBazzani