NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
10
6
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
4
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
3
3
Cleveland Browns - Buffalo Bills
1
1
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
1
1
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
1
1
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Még megvárom az anyagi részt az örömködéssel, de örülök.Elsőre barátinak tüik a 31m és 13,25m garantáltal
Megatron-Tate, jól hangzik.Bazzani
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Gratulálok srácok, egy nagyon jó játékossal lettetek gazdagabbak.több mint 11 éve
Még megvárom az anyagi részt az örömködéssel, de örülök.S így hogyan módosulhat az 1. körös választás?
Megatron-Tate, jól hangzik.Bazzani
több mint 11 éve
Még megvárom az anyagi részt az örömködéssel, de örülök.Megatron-Tate, jól hangzik.
több mint 11 éve
Tate 5 éve a fedélzeten elvileg.
több mint 11 éve
Bell közben alá is irt, Tate meg a csapat komplexumában jár.
több mint 11 éve
Egy pár dolog ami kimaradt az utóbbi napokban:Miért érdemelte meg Joique Bell az új szerződést? Ebben talán meglelheted a megoldást:
www.youtube.com/watch?v=2VvrkgR3tYg
(nem mellesleg imádom ezt a zenét)
Sammy Watkins kirakott egy fotót instagramon:
instagram.com/p/lXx_mio29S/#
😊
Egy kis twitter-ről lopott érdekesség:
Raiders signed OL Rodger Saffold for 5 years, $42.5 million ($21m guaranteed). Reiff, Waddle combine for 7 years, 9.5mil (6.5 guaranteed)
És egy régi kép a most elhunyt tulajdonosunkról:
több mint 11 éve
Tate nagy "steal" lenne. Nagyon jó elkapás után, kemény, meg van benne a megfelelő magabiztosság. Kb tökéletes 2. számú elkapó.
több mint 11 éve
Illetve C Phil Costa is jön ma látogatóba.
több mint 11 éve
Henry Hynoski FB csütörtökön érkezik megbeszélésre. Újra lesz hagyományos FB a csapatban?
több mint 11 éve
Csendesen de reményteljesen zártuk a napot. A tavalyi forgatókönyv szerint mennek a dolgok. Első nap tárgyalás, második nap igazolás.Ennek azert Tudnék örülni.
Nem akarok elkiabálni semmit, de a hírek szerint holnap jön aláírni Golden Tate WR aki az írások alapján remek fit Megatron mellé.
Tárgyaltunk még Phil Costa centerrel és a Bills TE-je Scott Chandler is járt nálunk.
S posztra továbbra is Clemons (Miami) a jelölt.Bazzani
Az elso napot nagyon csendben zártuk. 2 resign a tegnapi mérleg.
Mondjuk azt gondoltam hogy nem fogunk nagy lóvéval dobálózni 😊
Van egy két őrültnek tűnő túlfizetés. (Pl Tálib 57 Milla 6évre 27 garantáltal)
Külön 'öröm' latni hog. Egy SB csapatnak van egy rakás mozgástere és rámegy a nagy nevekre...
Még jó hogy nekünk elsősorban nem ezekhez a csapatokhoz kell hozzámérnunk magunkat.
Meglátjuk hogy igazolnak a csoport ellenfeleink.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Kivàlóan fogalmaztad meg!Meghalt William Clay Ford a csapat tulajdonosa.BazzaniKegyeleti okokból nem mondok semmit.
Reméljük jobb idők jönnek.MacPhisto
Isten nyugosztalja!
Biztos sokat próbált tenni a LIONSért...
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Szerintem a szezon elso felében nagyon gyenge volt. A második felében már biztatóan játszott. (Lagalabbis én így éreztem)Mathis FA.Ha jól tudom, nem volt olyan rossz itt tavaly. És nem hiszem, hogy sokat kérne. Igaz már igencsak régi bútordarabnak számít.iktriad
Szerintem nem marad.Bazzani
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Csendesen de reményteljesen zártuk a napot. A tavalyi forgatókönyv szerint mennek a dolgok. Első nap tárgyalás, második nap igazolás.Nem akarok elkiabálni semmit, de a hírek szerint holnap jön aláírni Golden Tate WR aki az írások alapján remek fit Megatron mellé.
Tárgyaltunk még Phil Costa centerrel és a Bills TE-je Scott Chandler is járt nálunk.
S posztra továbbra is Clemons (Miami) a jelölt.
több mint 11 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaLions continue to mine the TE market, are discussing a possible visit with Bills TE Scott Chandler

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Willie Young jön a Jagshez vizitre 24 órán belül. Furcsa lesz, ha végre mi gazolunk valakit tőletek. Még Gerald Alexander is trade formájában került hozzánk. 😀😀
több mint 11 éve
Remélem lesz komolyabb igazolásunk is. 😊BazzaniDE,CB, slot WR ilyen igazolásokkal kiegyeznék
több mint 11 éve
Ogletree marad egy évig vet minért ha minden igaz.
több mint 11 éve
Ilyesmi deal-re számítottam, talán picit kevesebbre. Mondjuk nálam Bell>Bush úgyhogy elégedett vagyok.Most egy kezdő S-t és egy második számú WR-t kérek, meg egy 9,5-10 milla körüli Suh szerződést.
több mint 11 éve
Bellel meg is van a szerződés, 3 évre 9m, 4,3 a garantált. Elvileg többet keres mint Bush.
több mint 11 éve
Annyira nem tudok semmit Sanders-ről, hogy örülni sem merek. A Jones pletyka is áll még.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ollie Connolly @OllieUKEZ 3 pThe Lions are the favourites to land FA WR Emmanuel Sanders. Hoping to complete a deal today