Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
James Jones exGB WR és TJ Ward exBrowns S a legesélyesebb arra, hogy a FA első napján oroszlán legyen.Még jó hogy Bell aláír, mert ma kiraktuk nagy "kedvencedet", Justin Fortsettet, és ugye tudjuk, általában hol szoktak kikötni, akik nekünk már nem kellenek... 😀😀
Pettigrew és Young teszteli a piacot. J.Bell 2.körös tendert kapott de hamarosan aláírják a hosszútávút.Bazzani
több mint 11 éve
James Jones exGB WR és TJ Ward exBrowns S a legesélyesebb arra, hogy a FA első napján oroszlán legyen.Pettigrew és Young teszteli a piacot. J.Bell 2.körös tendert kapott de hamarosan aláírják a hosszútávút.
több mint 11 éve
Meghalt William Clay Ford a csapat tulajdonosa.BazzaniR.I.P.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Meghalt William Clay Ford a csapat tulajdonosa.BazzaniKegyeleti okokból nem mondok semmit.
Reméljük jobb idők jönnek.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000332055/article/lions-inquire-about-safety-tj-ward?campaign=Twitter_atl_patraNem élem bele magam egyelőre a Ward dologba, de Quin-el nagyon jó páros lehetnének.
több mint 11 éve
Nem szakértek, de ahogy olvasom Watkins simán top5 !Raiders want to trade back in 1st Round
Melyik az a csapat az első 5-ben aki elcserélné a választását velünk?!topmodell
Scout Inc.'s Todd McShay believes the Raiders would like to trade back in the first round.
McShay thinks Oakland would snap up UFC's Blake Bortles or Louisville's Teddy Bridgewater if either fell to No. 5. If neither does, they'll begin to work the phones in an effort to plug multiple roster holes, according to the analyst, who mentions WR Mike Evans, CB Justin Gilbert or OT Zack Martin as possible targets if they're able to consummate a swap. "If the Raiders are stuck here, I think they'll take the best player available, and in this scenario that would be either Greg Robinson or Watkins," McShay wrote. "I'll go with Watkins, who would bring big-play ability and an elite skill set at the receiver position."
több mint 11 éve
Jó hát Bowmant nem tudta nálunk kiszorítani. Szóval alacsonyan volt a mérce.Sok helyen olvastam, hogy fényévekkel jobb a chicagói önmagánál. Austin volt ott a DB edző, nyilván ismeri eléggé.BazzaniCorey Graham nevét emlegetik.A Chicago Bears drukkerek nevében mondhatom, hogy támogatjuk az ötletet. 😀.tüsi91
Nektek mi a véleményetek?Bazzani
több mint 11 éve
Sok helyen olvastam, hogy fényévekkel jobb a chicagói önmagánál. Austin volt ott a DB edző, nyilván ismeri eléggé.Corey Graham nevét emlegetik.A Chicago Bears drukkerek nevében mondhatom, hogy támogatjuk az ötletet. 😀.tüsi91
több mint 11 éve
Mivel új a DC így én is csak találgatok. Szerintem fiatalabb és magasabb cornerekben gondolkoznak.Mathis FA.Ha jól tudom, nem volt olyan rossz itt tavaly. És nem hiszem, hogy sokat kérne. Igaz már igencsak régi bútordarabnak számít.iktriad
Szerintem nem marad.Bazzani
több mint 11 éve
Bellről van valami hír? (ha jól rémlik ő nem kapott Rfa tendert)valakisHa jól tudom akkor még nem járt le az RFA tenderek határideje. Caldwell azt mondta, hogy Bell mindenképpen marad.
több mint 11 éve
Mathis FA.Ha jól tudom, nem volt olyan rossz itt tavaly. És nem hiszem, hogy sokat kérne. Igaz már igencsak régi bútordarabnak számít.
Szerintem nem marad.Bazzani
több mint 11 éve
Bellről van valami hír? (ha jól rémlik ő nem kapott Rfa tendert)
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Suh új szerződésével T.J.Ward-nak csináljuk a helyet állítólag.Uche érkezéséről még nincs hír? 😀 És tényleg, mi lesz Mathissel? Marad itt?
Nem mellesleg komoly érdeklődést mutatunk az exTitans CB Verner iránt is.
A kettő együtt nem hinném, hogy beférne a cap alá.Bazzani
több mint 11 éve
Suh új szerződésével T.J.Ward-nak csináljuk a helyet állítólag.Nem mellesleg komoly érdeklődést mutatunk az exTitans CB Verner iránt is.
A kettő együtt nem hinném, hogy beférne a cap alá.
több mint 11 éve
Martin 😀 lijonkinger

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nem szakértek, de ahogy olvasom Watkins simán top5 !Melyik az a csapat az első 5-ben aki elcserélné a választását velünk?!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Corey Graham nevét emlegetik.A Chicago Bears drukkerek nevében mondhatom, hogy támogatjuk az ötletet. 😀.
több mint 11 éve
Nem, én egyáltalán nem bánkódnék a feltrade miatt, persze ahhoz, jöjjön CB FAról. Sőt én kifejezettem örülnék ha Pettigrew maradna. Bízom benne hogy az edzők általi környezet változás segít a dropppokon amik nem csak nála volta jellemzők, csak nála a 2011-es teljesítményt akartuk viszont látni. Mintahogy Bazza írta ( ha az emlékezetem nem csal) negyedik számú elkapónak Durham jó lesz ezen felül ő Stafford " kis játék szere".
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Még csak most vágták ki Moore-t de az újságírók fantáziája már beindult:www.detroitnews.com/article/20140307/SPORTS0101/303070079
Biztos kezű slot elkapót keresünk, én meg lennék elégedve vele.
Mögötte meg gyógyulgathatna Broyles.
több mint 11 éve

Caldwell középen és Mayhew a tegnapi Clemson Pro Day-en.
Volt olyan szakértő aki egyenesen minden idők legjobb Pro Day produktumának (WRek között) nevezte Watkins tegnapi teljesítményét.
Sokat agyaltam rajta megérné e nekünk feltradelni érte és arra jutottam, hogy igen.
Nézzük miként jutottam erre a következtetésre.
Milyen komoly needjeink vannak?
Kellene egy slot WR, amit alighanem megoldunk a szabadügynök piacon. Legnagyobb esélyes a Lombardi által jól ismert Lance Moore lehet akit most cutolt (cutolni fog) a Saints.
Kell egy TE. Erre két opció van. A valószínűbb, hogy Pettigrew marad. Ha mégsem akkor Fauria sokkal nagyobb szerepet kap és Williams oldja majd meg a blokkoló szerepkört. Én ide semmiképpen nem hoznék draftról embert, inkább költsük el a Pettigrewra szánt pénzt a piacon.
Ezzel a támadósor kész is van.
A védelembe kicsit több kell.
Kell egy DE, ha Willie Young visszatér akkor az sem max egy kiegészítő ember a rotációba. Kell egy negyedik számú DT ami jöhet a draftról is a hátsó körökben vagy Fluellen megoldja. Sok helyen írnak nekünk needként LB-t, ezt se nagyon értem. Tulloch és Levy ok, Palmer meg arra hogy a snap-ek 25%ánál fenn legyen valaki bőven jó.
Corner érkezni fog, sztem egy olyan arc akit Austin ismer. Magas, fizikális cornert keresnek. Corey Graham nevét emlegetik.
Ahol baj van és kell egy meghatározó játékos az a FS poszt. Ide vagy visszajön olcsóbban Delmas (bár nála nagyon emlegetik a Miamit) vagy hoznak egy tapasztalt játékost például Clemonst.
Kell egy kicker de ez nem oszt-szoroz a Watkins ügyletben.
Magyarán nincs olyan needünk a WR-en kívül amit feltétlenül meg kellene oldanunk a második körben tehát az a pick feláldozható.
Nézzük mire lenne elég a két pick.
A trade value chart ( www.draftcountdown.com/features/Value-Chart.php ) alapján néztem mert más támpont nem nagyon van.
1/10 (1300) + 2/13 (450) = 1750 ami nagyjából az 1/5
Ami pont annak az Raidersnek a pickje aki a másik nagy esélyes arra, hogy kihúzza Watkinst.
Ha valaki véletlenül nem tudná, hogy kiről regélek:
www.youtube.com/watch?v=VOAtpALKLXs
www.youtube.com/watch?v=LkNvLP-WI5g
Én nem lennék szomorú a feltrade miatt.
Nektek mi a véleményetek?
több mint 11 éve
Elég komolyan érdeklődünk Watkins iránt:www.rotoworld.com/player/nfl/9388/sammy-watkins