NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
39
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
12
4
New Orleans Saints - New York Jets
11
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
6
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
4
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Na alighanem megunta a csapat az Ihedigbora várakozást.Ma tárgyalni jön Thomas DeCoud és Chris Clemons is.
Állítólag holnapig megoldjuk a S kérdést.
Újraigazoltuk (mint minden offseasonben 😛 ) Andre Fluellen DT-t.
This is the sixth time Andre Fluellen has signed with the #Lions. (As a rookie, March 2012, Dec. 2012, July 2013, Sept. 2013, March 2014.)
több mint 11 éve
5 kérdés Golden Tate-ről:www.prideofdetroit.com/2014/3/20/5522440/lions-free-agency-golden-tate-five-questions
Közben továbbra is Ihedigbo válaszára várunk aki időközben ügynököt váltott.
Jövő héten kezdődnek a tárgyalások a csapat és Suh ügynöke között a szerződéshosszabbításról.
több mint 11 éve
2010 után újra lesz FB a csapatban. Jed Collins és a Lions egyéves vetmines szerződést írt alá.Collins eddig a Saints játékosa volt.
Szerintem jó igazolás.
több mint 11 éve
Free Agent Duel: Bennett vs. Tatewww.profootballfocus.com/blog/2014/02/07/free-agent-duels-bennett-vs-tate/
több mint 11 éve
The Lions only have about $2.3 million in cap space and will need to restructure some contracts or finalize an extension with Ndamukong Suh in order to finish their free-agent shopping and sign their draft class.Shaun Hill a Rams-nél járt tárgyaláson. Ha ott aláír akkor Luke McCown lehet a backup QB aki Lombardi keze alatt dolgozott a Saints-nél.
több mint 11 éve
Gsn The business of football blogjáról linkelek egy rövid írást:www.profootballbusiness.com/2014/03/a-masodik-nap-revis-patriotsban-ware.html
Detroit Lions: Golden Tate (WR) 5 év, 31,5 millió dollár, 13,25 millió garantált
Tate-et sokakkal ellentétben a szabadügynök WR állomány legjobbjának választottam. Ennek oka az volt, hogy bár nem első számú elkapó, mégis az egyik legmegbízhatóbb WR a ligában. Az elmúlt három évben mindössze öt elejtett passza volt. A Lions megítélésem szerint hatalmasat fogott a Seahawks volt elkapójával, aki tökéletesen kiegészítheti Calvin Johnsont. Még ilyen áron (Tate a 19. legjobban fizetett WR lett a ligában) sem érzem túlzónak a Detroit befektetését. A Seahawks ezzel a lépéssel első komolyabb veszteségét szenvedte el a Super Bowl győztes csapatból, akit a rosteren levő játékosok nem fognak tudni helyettesíteni.
Ami feltűnő nála az a fejlődés:
ÉV ELKAPÁS YARD
2010 21 227
2011 35 382
2012 45 688
2013 64 898
Egyre bizakodóbb vagyok vele kapcsolatban, főleg ha érkezik mellé még a drafton is egy WR.
több mint 11 éve
Szerintem ha van eszük akkor Ross és nem töretik össze Tate-et.De lehet egy Ross KR, Tata PR megosztás is.
Amúgy ma végre történhetne valami, mert a tegnapi nap elég lapos volt.
több mint 11 éve
Hogy végre valami számunkra pozitív kérdést is felvázoljak:Szerintetek ki lesz a visszahordónk jövőre?
Tate vagy Ross?!
A profootball értékelése alapján Tate volt tavaly a legjobb visszahordó!
És ugye láttuk tavaly Ross-t igazán pozitív meglepetés volt!
Fantasztikus visszahotdasokat csinált 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Drafttól én is sokat vàrok!De nem csak mi Draftolunk.
És ha erősítenek a csoport ellenfelek is. Akik valljuk be az utóbbi években is erősebbek voltak, akkor nagy nehéz helyzetben vagyunk.
Tavaly is csak azert volt sanszunk mert a Packersnél rengeteg volt a sérült...
De ne legyen igazam!
Egyelőre borúlátó vagyok. De ez nalam hagyomány az offseasonben. Aztán a sok hülye cikk amiben agyon fényeznek mindenkit training camp idején, hogy milyen jó játékos es milyen sokat látnak benne, meggyőz és elhiszem évről évre hogy majd iden jobb lesz.
Aztán valahogy 10ből 9szer nem sikerül! :-/
Es ez a 10ből 9 nem egy vaktában beírt statisztika hanem az elmúlt 10 év szurkolásában az egyetlen egy alkalom amikor rajatszasba jutottunk :-/
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Topmodell!Azért egy ilyen draft odaverne nem?
1. Darqueze Dennard CB www.youtube.com/watch?v=qlM6SzXnk94
2. Davante Adams WR (persze itt beírható bármelyik WR aki mélységi célpont) www.youtube.com/watch?v=uvGeiqmqWE0
3. Terrence Brooks FS www.youtube.com/watch?v=LN2_I9AKipc
4. center (olyan aki esetleg guardba is bemozgatható ha kell)
5. DE depth
6. Cairos Santos kicker
7. legjobb bennmaradt QB
De igazából az lenne a cél, hogy komolyabb hiányposzt nélkül menjünk neki a draftnak, talán nincs is orvosolhatatlan probléma jelenleg.
több mint 11 éve
1. Én nem így érzem. Kicsit szkeptikus voltam a Tate igazolás után, de azóta egyre több videót néztem meg és egyre több véleményt olvastam el. Enyhén szólva meggyőzött a dolog. Tate tökéletes párja Megatronnak, egy olyan elkapó akire nagyon régóta várunk.
1.Nem erzem hogy erősíteni sikerult volna. SŐT!
2.Talán az egyetlen jó hír hogy a csoport riválisaink sem erősítettek sokat. Igaz tavaly is jobbak voltak.
3.Szoval miben bízunk?
topmodell
Voltak veszteségek persze. Elment Youmg, de ő nem a pótolhatatlan kategória, Taylor remek pick volt, Jones visszatér és draftról is tuti jön valaki, meg persze reménykedjünk, hogy Tapp is ér valamit.
Elment Delmas, de biztos vagyok benne, hogy pótolni fogjuk. Utóbbi években minden draftról jött ki olyan safety aki több mint használható és Ihedigbo érkezése is várható még. Én amúgy sem voltam Delmastól elájulva.
Minden más poszton maradt a csapat. Slay, Waddle, Warford várhatólag még jobb lesz, én nagyon bízok az idei draftban mert azokon a posztokon erős ahol pont hiányunk van.
Jönni fog még pár ember, reménykedjünk benne, hogy lesz még használható név.
2. Khm. Láttad a vikingek igazolásait? Én nem lennék abban biztos, hogy azt a védelmet (eleve Zimmer ugye a góré) könnyű lesz áttörni. A maciknál is foltozgatják a védelmet (Houston és Young erősítés) a támadósoruk amúgy is remek. A pacskerek nem erősödtek semmit, de ott meg eleve jó a csapat. Nehéz év lesz megint.
3. Miben bízzunk? Akitől én nagyon sokat várok az Lombardi az új OC. Valamiért az az érzésem van, hogy jó embert hoztunk nagyon. Hozza magával a remekül működő Saints offense alapjait (Austin meg a Ravens defense alapjait), reméljük itt is gyökeret tud verni az a támadóséma.
több mint 11 éve
Egyértelmű csalódás. Még úgyis, hogy ben vártán sokat az idei cap helyzet miatt. De ez több mint kevés.
Nem erzem hogy erősíteni sikerult volna. SŐT!
Talán az egyetlen jó hír hogy a csoport riválisaink sem erősítettek sokat. Igaz tavaly is jobbak voltak.
Szoval miben bízunk?
Abban hogy ez egy nagyon tehetséges csapat csak mindent Schwartzi barátunk rontott el?! Vagy estleg abba hogy iden nem csak a csoport riválisok irányítói és futói, de a komplett támadó és védőfalai valamint edzői is lesérülnek?!?
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Nekünk a FA érdemi része végetért.Nagyon befolyásolta a helyzetet, hogy Suh hosszabbítása továbbra sem halad sehova, így nem tervezhettek az ott felszabaduló pénzzel.
Mi várható még?
Egy S mindenképpen jön, Ihedigbo vagy Clemons még szabad.
Kell egy csere QB, Hill állítólag hajlik a visszatérésre.
FB posztra sincs még ember, nem lepődnék meg ha a napokban érkezne valaki.
OT csere poszt is üres, talán Fox marad olcsón.
Game over, nagy nevek nincsenek már a piacon.
több mint 11 éve
Azért én nagyon vártam volna hogy egy értelmes cornert hozunk még a piacról.De szép lassan kimegy mindenki :-/
Suh szerződésében ám előre lépés? Vagy legalább valami kósza hîr esetleg sejtés ?!?
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Én sem állítom, hogy Pettigrew hatalmas király de jelenleg ő volt a legjobb opció mert a draftcetlik másra kellenek (mélységi elkapó, safety, CB, csereQB, kicker, LB depth, DE depth).Azért ez a Pgrew, Fauria, Williams hármas megfelelő, nem elit de elég.
több mint 11 éve
Jimmy hamár itt vagy!Főleg, hogy 30 éves (mi a fene?) lesz, és azért ez a TE draft class jó. De elég komoly pénzeket szórtak ki - ismét - az ablakon, szóval nem vagyok annyira meglepődve.
Mondtam, hogy Pettigrew megkapja ezt a 4milla körüli pénzt! Nem hittél nekem.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Jimmy hamár itt vagy!Mondtam, hogy Pettigrew megkapja ezt a 4milla körüli pénzt! Nem hittél nekem.
több mint 11 éve
Sok ilyet szeretnék tőle látni (és a Bears védelemtől is 😀 ):Hány szerelést tudott lerázni: ez csak egynek számít! A gyűrűk urában van egy ilyen mondat, azt akartam belinkelni, de nem találtam.
Golden Tate a Bears ellen.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Darryl Tapp's deal is $635K against the cap; $920K cash. $855K base (per NFLPA records) & $65K signing bonus.Na mondjuk ennyiért elfér. Amúgy Tapp és Rob Sims nagyon jó barátok, mondhatni "best friends". 😊
több mint 11 éve
Sok ilyet szeretnék tőle látni (és a Bears védelemtől is 😀 ):
Golden Tate a Bears ellen.
több mint 11 éve
Walterfootball értékelés a Pettigrew igazoláshoz:Lions re-signed TE Brandon Pettigrew (4 years, $16M; $8M guaranteed): D Grade
What? Eight million guaranteed for Brandon Pettigrew? Why? What did he do to deserve this? Pettigrew is a completely unreliable player. If he's not dropping a key pass in the fourth quarter, he's running the wrong route. If he's not doing that, he's missing a blocking assignment. If that's not the case, he's fumbling the ball away, though he was better in that regard in 2013 - perhaps because he was in a contract year. This is a terrible contract for a pedestrian tight end who will hit 30 in 11 months.
Szerintem messze nem ilyen rossz a helyzet.
Ha az új stáb kezelni tudja a dropjait akkor nem lesz vele gond.
Én emlékszek még arra az évre amikor PO-ba jutottunk.
Pettigrew volt a csapat egyik legjobbja és Matt egyik legbiztosabb célpontja.
Egyébként az igazság kicsit máshol van:
www.sportingcharts.com/nfl/stats/drops/2013/
Pettigrew 3 dropped pass.
több mint 11 éve
Ihedigbo érdekes eset.Ihedigbo tényleg érdekes eset.
Ha a szmokat nézzük tavaly jobb eve volt mint delmasnak az elmúlt 3 évben bármikor.
Sőt tavaly egesz jó eve volt a ravensben. Igaz hogy előtte a patsben meg nagyon fogalmatlan volt 😊)topmodell
A Pats egyértelműen ST-playának hozta, de aztán kényszerűségből játszott (kezdett) S-ként is. Annyira nem volt fogalmatlan, futás ellen kifejezetten jó volt, jól szerel, cover-ben viszont meg lehet szopatni. Szerintem nagyjából NFL átlagot súroló S lett belőle.
Azt már Ti tudjátok, hogy ez upgrade-e a Lions-nak.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Na, ha erre tudsz nekem egy értelmes választ mondani, akkor ma valami újat tanultam, amit mindig megköszönök (tényleg). De amikor valaki kap 30 millát, aztán hirtelen előkerülnek mindenféle statisztikák, az nálam azt jelenti, hogy a pályán senki nem látta, miért kéne neki ennyi lóvét adni. Még a saját edzői sem.füligjimmyLátom valamilyen oknál fogva nagyon a begyedben van Tate, szóval nem akarok nagyon belefolyni a vitába, ha ez a véleményed, megértem, mindenkinek lehet 😊
Harvin azért élvezi az FO kegyeit, mert PC még amikor a USC-nél volt, akarta rekrutálni, ugyanis oda és vissza volt tőle. Úgy gondolta,hogy Ő az egész USA legjobb játékosa a rekrutálhatóak közül, mert kb beleszeretett a dinamizmusába, a gyorsaságába.
A csípőjével voltak gondok , egész évben emiatt nem játszott, de megműtötték, eltávolítottak valamit ami egész életében ott volt, és zavarta, de eddig nem nyúltak hozzá. Emiatt megváltozott kicsit a mozgástartománya, a jó irányba, saját bevallása szerint is sokkal "szabadabban" tud irányt váltani, ami eddig is amúgy erősségei közé tartozott.
Az agyrázkódás bárkinek bejöhet, főleg úgy,hogy direkt fejre ütöttek nála.
Baldwin még olcsón marad nálunk, Harvin mellé pedig már nem kell más, csak nagyobb testű elkapó, amit már hoztunk is Kanadából, és még hozunk is a draftról.
A GM-ünk elmondása szerint kb tudtuk,hogy nem tudjuk megtartani, mert a picai reális értéke akkora,hogy nem tudjuk neki megadni.
Majd ha lesz nálatok is egy RW-Sherm-E.T. hármas saját draftról akit vissza kell hozni szerződés alá, talán megérted,hogy a sapka nagy úr 😛
Én már mindent elmondtam a magam részéről, a többi Hawks szurkolóval együtt nagyon sajnálom,hogy elment, mert megtestesítette azt a kemény és hatékony játékot amire épít a csapat. Újból beteszem ide a 2014-es legszebb jeleneteit-nem a karrier, ez csak a 2014-es-, és habár ebből nem látszik, hogy mennyire clutch szituációkban hozta a legfontosabb elkapásokat és visszahordásokat, de még így is lenyűgöző: