Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Gyrosasaga?!En valami olyat olvastam, hogy reméli gyorsan tud beletanulni a rendszerbe.
Én ezt biztatonak éreztem. Mert ezek szerint van rendszer 😊))
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva győzelmet érzek vasárnapra.Olyasmi lehet amit Verebes mondott régen egy csomó vereség után: Előbb-utóbb valaki nagyon bele fog szaladni a késbe!
Schwartz azt mondta, hogy a gyorsasága döntött Robiskie mellett.
Sztem nekünk leginkább egy RZ célpont kellett volna.
több mint 13 éve
most jutottam el odáig megnézzem a meccset bár ne tettem volna.Hol van a tavalyi tökös Stafford? olyan homály idén hogy fáj.
nem vagyok túl bizakodó a hátralévő meccseket tekintve :/
több mint 13 éve
A vasárnapi meccsunk jól gondolom hogy 6kor kezdődik ugye?!topmodellTudtommal óraátállítás miatt igen.
több mint 13 éve
A vasárnapi meccsunk jól gondolom hogy 6kor kezdődik ugye?!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Háááát...Hirtelen kellett dönteni, olyan is lett a választás. Bár ilyenkor már nincsenek túl nagy playerek a piacon. Nem hinném, hogy túl nagy szerepet fog kapni, inkább sokkal több 2TE-s felállást játszunk majd.
több mint 13 éve
Roboról még annyit h volt anno tryouton Atlantában és azt mondták h nem kell, pedig az apja a Falcons WR coach 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Burleson IRen, jött a helyére Brian Robiskie, akiről annyit érdemes tudni, hogy nálunk felesleges lett a WR rotációban... Persze csak az is lehet, hogy kikérdezik, mit tud rólunk (ha már jövő héten Jags -Lions lesz) 😊
több mint 13 éve
Tulloch most nyáron írt alá 3 vagy 4 évre.Cherilus mint elpazarolt pick? Szerintem nem. Stabil kezdő a draftolása óta, nem kiemelkedő játékos, de nem is szar. Igaz, hogy buta mint a tök, igazi néger falember, állandóan agresszív. Fox vagy Hilliard lehet a helyettese jövőre ha Reiff LT lesz.
több mint 13 éve
Cherilus az igazi ellazarolt draft Pick ha jólEmleksz első Körös volt! 😕
Nagyon nem vált be.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Azt írtad hogy Tullochnak hosszú tanúja van. De mennyire?!Én azt hittem idén lejár.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
butler nem rossz WR, seahawksban volt, pár éve 3.körösvékony nagyon, de gyors és jó a keze. simán elférne a Lionsban, de a másik kettőre is igaz ez.
butlernek amugy volt egy lábtörése, ezért 2010-ben azóta nem volt a régi.
több mint 13 éve
Lions worked out WRs yesterday, inc Legedu Naanee, Brian Robiskie & Deon Butler.Kemény lista. Butlerról azt sem tudom, hogy ki. A másik kettő meg pár helyen megégett már. Mondjuk Naanee-t nagyon kedveltem a Chargerses idejében.
Robiskie-t meg nem bántam volna ha draftoljuk anno, jó nagy semmi lett belőle sajnos.
több mint 13 éve
Cherilus fog menni. Nincs szerződése, szar, és ott van Reiff. Raiola a csapatért bőven marad akár egy évet semmi fizetésért, Backusnak meg tudtommal két éves szerződést kínáltak szezon előtt, talán nem véletlen, biztos előre gondolkoztak már, hogy mennyire fos helyzetben lesz a Lions offseasonban. Houston ha nem sérül, szerintem megpróbálják megtartani, Levyt is, Spievey megy, Avril meg végképp, arra nincs zsozsó.Bár azért meg lehet nézni, a Houstonnál sokkal szarabb Wright milyen szerződést kapott a Bucstól, Houston akkor mit kaphatna a piacon...
több mint 13 éve
A Backus, Raiola, Cherilus hármasból sztem 2 biztos marad.Túl jó ez a fal (detroiti mércével), hogy porig rombolják szinte.
több mint 13 éve
Jövőre Backus LT, Reiff RT.Nem hiszem, hogy lesz Backus jövőre.
Azután Reiff LT, ? RT.
Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Reiff LT lesz. Cherilus alkalmatlan.Staffordnak ez a sophomore year. Nem tudom, mit kell csodálkozni. Benn kell hagyni, szenvedje keresztül, attól is csak jobb lesz.Tullochnak hosszútávúja van.
Burleson hangadóként hiányozni fog, WRként nem igazán.
Én nem tartok az offseasontől, KVB, Backus, Raiola, Avril mehetnek, Houstont és Tulokot kell megtartani, a többi majd alakul.MacPhisto
Houston, Delmas, Spievey, Avril, Levy, Durant, Cherilus lesz FA a kezdőből.
Ebből Spievey, Cherilus és Avril mehet, a többi maradjon.
Raiola sztem marad még egy évet, bár az ő jövőbeli pótlására hozták Bill Nagyot (IR). Backus is utolsó éves lesz, sztem Reiff RT lesz jövőre. KvB-t nem fogják elengedni főleg ha Avril elmegy.
Bazzani
több mint 13 éve
Vegig rágtam magam a salary cap témát. Szerintem azokat akik ár érték aránynak nem felelnek meg el kell küldeni. Meg ha fájó szívvel is.
Ilyen KVB is, meg ilyen lesz Burlesson is ha Lehár a szerződése.
Avrilt megtartani 9ert is sok, nemhogy 12-ért. Szóval ő is mehet. C.Willams szinten.
A legborzasztobb a secondary helyzete.
Mozgalmas lesz az offseason az biztos.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Szerintem is így lesz, többször mondta hogy 40 éves koráig akar játszani. Mondjuk én sem tudom elképzelni más mezben...Driver jövóre sztem már nem fog keretbe férni nálatok, viszont még játszani akar. Majd karrierje végén visszaigazol egy meccsre és visszavonul.BazzaniHa mennie kell, szívesen megnéztem volna, úgyis van kötődése Michiganhez.Gergőbácsihuh én semmiképp nem nézném meg csoportriválisnál, főleg itt. Megatron + Jennings brrrr.
Viszont Drivernél hamarabb látok esélyt. Tapasztalt és már nem is drága.Bazzani?
az öreg sose jönne ide, lehet mondani, hogy van az a pénz, de Driver tőlünk akar visszaigazolni ebben majdnem biztos vagyok..brk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Driver jövóre sztem már nem fog keretbe férni nálatok, viszont még játszani akar. Majd karrierje végén visszaigazol egy meccsre és visszavonul.Ha mennie kell, szívesen megnéztem volna, úgyis van kötődése Michiganhez.Gergőbácsihuh én semmiképp nem nézném meg csoportriválisnál, főleg itt. Megatron + Jennings brrrr.
Viszont Drivernél hamarabb látok esélyt. Tapasztalt és már nem is drága.Bazzani?
az öreg sose jönne ide, lehet mondani, hogy van az a pénz, de Driver tőlünk akar visszaigazolni ebben majdnem biztos vagyok..brk
több mint 13 éve
Staffordnak ez a sophomore year. Nem tudom, mit kell csodálkozni. Benn kell hagyni, szenvedje keresztül, attól is csak jobb lesz.Tullochnak hosszútávúja van.
Burleson hangadóként hiányozni fog, WRként nem igazán.
Én nem tartok az offseasontől, KVB, Backus, Raiola, Avril mehetnek, Houstont és Tulokot kell megtartani, a többi majd alakul.MacPhisto
Houston, Delmas, Spievey, Avril, Levy, Durant, Cherilus lesz FA a kezdőből.
Ebből Spievey, Cherilus és Avril mehet, a többi maradjon.
Raiola sztem marad még egy évet, bár az ő jövőbeli pótlására hozták Bill Nagyot (IR). Backus is utolsó éves lesz, sztem Reiff RT lesz jövőre. KvB-t nem fogják elengedni főleg ha Avril elmegy.
több mint 13 éve
Na beleolvastam Schwartz sajtótájékoztatójába, kár volt.Minden rendben van, minden jó volt, megyünk tovább. Logan marad a returner mert jó a ball securityje, meg tud big playeket csinálni. (mi???????)
Coaching rendben volt, egy picit jobban vigyázunk a labdára és happy minden. Burleson sérülésével mindenki step up egy szintet. Broyles már 100%os.
Én hülye meg úgy láttam, hogy kibaszott szarok voltunk a Bears ellen.
Az általunk kitett játékosok egyből találtak csapatot. K.Williams a Redskinshez míg Hogue a Pantershez ment. Újabb elpazarolt draftpick.
több mint 13 éve
Ha mennie kell, szívesen megnéztem volna, úgyis van kötődése Michiganhez.Gergőbácsihuh én semmiképp nem nézném meg csoportriválisnál, főleg itt. Megatron + Jennings brrrr.
az öreg sose jönne ide, lehet mondani, hogy van az a pénz, de Driver tőlünk akar visszaigazolni ebben majdnem biztos vagyok.
több mint 13 éve
Staffordnak ez a sophomore year. Nem tudom, mit kell csodálkozni. Benn kell hagyni, szenvedje keresztül, attól is csak jobb lesz.Burleson hangadóként hiányozni fog, WRként nem igazán.
Én nem tartok az offseasontől, KVB, Backus, Raiola, Avril mehetnek, Houstont és Tulokot kell megtartani, a többi majd alakul.