Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 837 — Axel Foley
WR Calvin Johnson (Ankle) - Probable
TE Tony Scheffler (Calf) - Doubtful
DT Corey Williams (Knee) - Questionable
LB Travis Lewis (Quad) - Doubtful
CB Drayton Florence (Forearm) - Out/IR
CB Bill Bentley (Concussion) - Probable
CB Chris Houston (Ankle) - Probable
CB Jacob Lacey (Toe) - Questionable
S Louis Delmas (Knee) - Doubtful

A doubtful-osok tuti nem játszanak, ez nálunk már megszokott dolog. Nem kockáztatjuk a rásérülést.

több mint 12 éve
Blevi 8 545 — Lions & Cowboys fan
Hihetetlen hogy a csapat leggyengébb csapat részét érik folyton a sérülések.
több mint 12 éve
Laceynek is talpsérülése van.
Lesz olyan amikor 3 egészséges CB-nk lesz?

több mint 12 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Tudom hogy most nálunk a 2TE hadrend az első számú. De én szívesen megnéznék egy pass happy offense -t, ahol Stafford shotgunból dobálózik 4wr-el.
Williams is elvileg kérdéses de valószínű játszani fog.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Scheffler egész héten nem edzett. Ha nem játszhat hétvégén akkor kevés 2TE-s felállás lesz, így Broyles is szerepet kaphat.
LeShoure teljes munkát végzett, bemutatkozhat a Titans ellen.
Houston és Bentley lesz a két kezdő corner.
Nyerni KELL!

több mint 12 éve
 www.detroitlions.com/media-center/videos/Media-Session-Bentley-Tulloch-and-Vanden-Bosch/0d769d64-5d31-4d5c-815a-c735da7540c4

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Matthew:
 www.detroitlions.com/media-center/videos/Media-Session-Matthew-Stafford/d0dc8b36-e24f-427a-955a-8e11e83bc3bc
Jim:
 www.detroitlions.com/media-center/videos/Media-Session-Jim-Schwartz/2f45c5e7-b0e5-4604-a211-302f7ee3605c

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Leshoure, Houston and Bentley practice; Delmas still out

Reméljük nem Jonte Green lesz a kezdő corner, mert az nem lenne jó hatással az idegrendszeremre. 48óránk van amúgy kirakni valakit LeShoure helyett, sztem K.Williams lesz.

több mint 12 éve
Meg Nekik nagyobb szükségük van erősítésére. Majdnem minden poszton.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bowman kellett volna nektek, csak a Vikes beelőzött. Ők tudják a tutit.
több mint 12 éve
a sorsolásunk azt gondolom a sérülések súlyosságát figyelembe
Véve, kifejezetten szerencsés. Szerintem a következő 2 ellenfél ezzel az egységgel is verhető. Után bYe week jön. Ezzel mindenkinek 4hete maradt visszatérni. Emiatt nem erőltetnék semmit. Delmasnak Hustonnak és Broylesnek is van ideje. Nagy szükség lesz rajuk a bye után. Eagles és Bears ellen. De nem szaladnék még ennyire előre, mert addig meg nagyon sokat befolyásolhatnak a sérülések :-! Ahogy pl a Maciknál láthattuk tavaly.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Elkapora miert lenne szükségünk ?!
Ok, hogy Broyles nem 100% de Schwartz azt nyilatkozta hogy nem ezért nem fér a csapatba, hanem azért mert nem készült 4wr-es felállással a csapat a Frisco ellen. Ha négy 'elkapó' van a pályán, akkor abból 2 TE van a slotban.
Amúgy is szinte minden felálláshoz 2TE használunk.
Pedig szerintem ez az elszakadás dolog pont hogy jól menne a rookie-nak. Bar nem tudom hány százalékos formában van.
Nem lennék egyelőre kétségbe esve. Kikaptunk a Friscotol, de ki megy esélyesként ellenük?! Szerintem egy csapat sem. Amíg meg nem szerzik első vereségüket No.1 mindegyik power rankingsben.
Azért hétvégén a jó szorzó reményében ellenük fogadok. Ha meg buk meg mindig boldog leszek 😊

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Lions | Make roster moves

Tue, 18 Sep 2012 13:18:48 -0700

The Detroit Lions claimed CB Jerome Murphy (Saints) off waivers Tuesday, Sept. 18. In a corresponding move, the team waived CB Kevin Barnes.

Nem tudom ki ez a Murphy, de tuti megoldás lesz...
Lassan az összes munkanélküli CB megfordul nálunk.

több mint 12 éve
LeShoure mellett Bentley is elkezdheti újra az edzéseket. A vikingek ellen már Houston és Delmas is játszhat.

több mint 12 éve
Lions | Morgan Trent might be fill-in option

Mon, 17 Sep 2012 19:23:14 -0700

The Detroit Lions worked out free-agent CB Morgan Trent (Redskins) last week, and he might be an option if the team needs to add a cornerback this week with CBs Bill Bentley (concussion) and Chris Houston (ankle) stills sidelined.

Ha jól tudom akkor ő is sérülésből tér vissza.

több mint 12 éve
Blevi 8 545 — Lions & Cowboys fan
Azért elég durva hogy két meccs óta a D# tarja életben a csapatot. Ráadásul ugye ott van több sérült is. Remélem az offense előrébb fog lépni mert ez így nagyon kevés lesz.
Amúgy én sem értem minek próbálgatunk futókat ha a fél secondary sérült.
több mint 12 éve
Florencenek eltört a jobb keze.
-1 CB.

több mint 12 éve
Na de most tényleg minek még RB?
Smith ok, LeShoure visszatérhet szerdától, Bell bíztató nagyon, Logan meg a returner/RB. K.Williams meg cut lesz ha LeShoure jön. 4RB nem elég? Inkább jönne olyan WR aki el tud szakadni az emberétől, vagy valami normális DB...

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 500 — Csodabogár
nagyan fasza volt a front7, sokszor jól olvasták a futást.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Slaton mellett Grant is próbálkozik (újra).
több mint 12 éve
Kicsit fordítva ülünk a lovon mint tavaly.
Akkor bombaformában kezdtünk, nem volt ennyi sérülés. Majd a POra lett sérült a fél csapat és fogyott el a D# teljesen.
Remélem hétvégére a 3 sérültből legalább kettő visszatér az offense meg éledezni fog. Dominálni kell a Titanst akik eddig nagyon gyengék.
Ez a Frisco a macik torkán is meg fog akadni, a vikingekről nem is beszélve. Egy ilyen brutál meccsünk lesz még idén ahol semmi jóra nem számítok, a Houston elleni. A többiben a W és az L is benne van.
9-7nél jobbak nem leszünk szerintem.

több mint 12 éve
Nem régiben érkeztem haza, egy harmadik világ beli országból ahol az internet még nem egy könnyen elérhető dolog. Így az első meccs nekem kimaradt( de már töltöm) szerencsére a tegnapi meccset már tudtam nézni. A No.1 csapat ellen játszottunk. Legalábbis az en Power rankingom a Packs elleni győzelmük után, odakerultek. Nem mondom, hogy brilliroztunk, de én sokkal rosszab teljesítményt vártam a D-től a secondaryt látva. Várom a felépüléseket és az eltiltásból való visszatérését Leshourenek.
Az első meccs kötelező W volt. A második meg kötelező L.
Most ismét jöhet egy győzelem. Olyan amiért mar mutatni is kell valamit 😉
A csoportot velemyezve pedig meg mindenki egyforma mutatóval rendelkezik. A Min gyengének látszik. A CHI-val nagy harcban lehetünk. És láttuk hogy idén a Pacs is verhető. Szerencsés körbe véresen eredményével, idén is szoríthatunk a PO-ért. És Lions fanként nekem már ez is nagy öröm.
Igaz én is az örök pesszimista volnék....

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 44 065 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha az előző szezonban még nem mondtam volna eleget, akkor Linehan takarodj!
Madden átokról meg nem ebszélnék, egyszerűen elég kellemetlen, hogy melletted senkis em képest egy elkapásra sem, mert a fényesre nyalt seggű Titus Young lassan bármit próbálhat, nem képes elszakadni még egy Jarrett Bush szintű CB-től sem, Burleson a tavalyi alibit is alulmúlja, Pettigrew meg szintén 1-2 villanáson kívül lófasz. Szóval igen, kellemetlen, amikor a védelem fele inkább leszarja ezt a sok szerencsétlent, és rád vált ki. Na meg kellemetlen, amikor ilyen playeket hív az elmebeteg OC.
Stafford meg egy beszari pöcs, már a legeleje óta látszott, hogy nem meri megdobni a labdákat igazán, próbál óvatoskodni.
Pedig Staffordban pont a vakmerősége és a nagy labdái az extra, amikel meg mert dobni és amikkel meccseket lehetett nyerni. Ez jelenleg kibaszottul kevés.

több mint 12 éve
Ma megmutattok, hogy miért nem vagyunk SB esélyes csapat.
Láthatatlan elkapók, gyenge playcalling, üres secondary, millió misstackle.
Nevetséges, hogy a defense tartja a csapatot már másodszor meccsben. megatron 0Td két meccsen, csak hat valamit az a Madden átok.
Mondjuk ennél csak könnyebb meccseink lesznek, ez a Frisco defense tényleg az egyik legjobb a ligában, ha nem a legjobb...
Reméljük felépülnek a sérültjeink, a következő két meccset nyerni kell. Aztán jön a neheze.

több mint 12 éve
Mivel nagyon kevésszer vagyunk a 10órási műsorsávban (asszem talán egyszer) így nagy esély van, hogy csak a MNF lesz képernyőn. Mondjuk ha a Cards és mi is jól szereplünk akkor az egymás elleni esélyes még, mert az abban az időpontban van amikor közvetítenek. Én még az utolsó fordulóbeli Bears meccsre is látok esélyt, mert akkor már variálhatják a meccsek kezdését. Lenne még egy MNF-unk a Falcons ellen, de azt előrehozták szombatra.
Hajnalban leszek én is, már kivettem a szabit holnapra.
Tartok egy nagy NFL nézést 7től holnap reggelig. 😊