Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Hihetetlen. Nincs ennyi kombinációja es permutacioja ennek a 4posztnak 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
8.meccs 8.féle secondary. 😀CB Chris Houston
CB Jonte Green
SS Erik Coleman
FS Ricardo Silva
több mint 13 éve
Lions inactives: QB Moore, S Delmas, S Spievey, LB Levy, T Fox, T Hilliard and WR Robiskie.Már napok óta tudni lehetett, hogy sok esetben valszeg csak 3rd downoknál lesz a pályán, ezek után várható volt, hogy Mike Thomas is rögtön pályát láthat, attól tartok nem is keveset. 😀
Mike Thomas aktív.
Ez viszont aggasztó lehet: Calvin Johnson is active. His knee is a concern, however, & he may not be in there for the volume of snaps he usually is (LaCanfora)iktriad
több mint 13 éve
Lions inactives: QB Moore, S Delmas, S Spievey, LB Levy, T Fox, T Hilliard and WR Robiskie.Mike Thomas aktív.
Ez viszont aggasztó lehet: Calvin Johnson is active. His knee is a concern, however, & he may not be in there for the volume of snaps he usually is (LaCanfora)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
semmi gond, fél szemmel én is ezt a meccset fogom követni, most mutathatja meg Stafford meg az offense, hogy melyik az igazi arca 😊
több mint 13 éve
Pedig már olvastam is.Hánykor kezdünk?!ha elolvasod a beharangozót látod, hogy rendes időben kezdenek, ma már ott is átállították.kristof
Volt mar oraatAllitas a tengerentúlon?!topmodell
Látod milyen figyelmes vagyok?!
Biztosra akartam menni 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hánykor kezdünk?!ha elolvasod a beharangozót látod, hogy rendes időben kezdenek, ma már ott is átállították.
Volt mar oraatAllitas a tengerentúlon?!topmodell
több mint 13 éve
Hánykor kezdünk?!Volt mar oraatAllitas a tengerentúlon?!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Megatron állítólag csak limitáltan fog játszani, ilyenkor Scheffler lesz a slot WR vagy K.Smith mint múlt héten.A Jax idén a legrosszab csapat hazai pályán.
Ha akarunk bármit idén akkor ezt a meccset meg kell nyerni.
több mint 13 éve
Én is ebben bízom. Otthonra mar bekészítettem a kóla csoki kombót. Remelem nem kell idegeskedni es segítik a srácok a dohányzásról való leszokásomat.
Eredmény követni most sem fogok (igaz idén csak egyszer tettem, 2hsz erejéig), mert Melóból kezdem a meccset.
Aztán valamelyik időkeresben hazasietek.
Ha lejár a munkaidőm, hívom Schwartzot hogy kérjen időt 😊 azalatt hazaérek 😊
Go LIONS!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Várom a sérültek listáját vagy kezdőrúgást Bazzani, hogy hangoljak a mérkőzésre.Nyugodt legyél, nyerünk.
topmodell
Delmas és Spievey out.
Silva-t meg elnevezte Gunther pókembernek. 😊
Állítólag edzői pályafutásának legnagyobb pozitív meglepetése a srác.
több mint 13 éve
Várom a sérültek listáját vagy kezdőrúgást Bazzani, hogy hangoljak a mérkőzésre.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Igaz mi ezt mar régóta tudtuk...
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Ezt sikerült jó par napja a Jax topicba írni. (Persze nem örültek neki. Nem is oda való 😊topmodell
Best sorsa végleg meg pecsételődott. PUP-on fejezi be a szezont. Eddig is tudtuk de most lett hivatalos.
Hogy kell azt elképzelni hogy valaki nem tisztul ki 1ev alatt.
Egyáltalán milyen mérések vannak ra?!
Es van e arra mérés hogy az elott egyáltalán tiszta volt.
Mert szerintem van egy két magyar futballistánk, aki lehe. Nem menne át egy ilyen teszten. Pedig nem is kapott ütést a fejére. Csak alapból sötétnek született. Elnézést ha valakit megbántottam vele.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Szerintem a dolog inkább fordítva történik. Az hogy Megatronra ennyien figyelnek (leginkabb ketten, mert besegít egy saftey) így Broyles es főleg Young sok elkapásra képes. De nekem mind1 ki hány yardot kap el, csak nyerjünk. Legyen akar Hanson a meccs ember es nyerjünk 5Fieldgoallal 😊
Mind1.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Megatron a 3. egymást követő edzést hagyta ki.Ja, ütik a térdét folyton, szerencsétlennek annyira nem ízlik semmilyen szempontból sem, hogy az egész védelem rá figyel.
Schwartz szerint játszani fog, de ez semmiképp sem jó jel.
Vele vagy nélküle, de a Jaxet verni KELL.
Delmas és Spievey tuti nem játszik.Bazzani
Abban reménykedem, hogy Young általánosítani tudja a jó formát, ahogy Broyles is ilyen veszélyes tud maradni és Leshoureal a futás is feljavul, mert akkor nem tud minden védő Megatronra figyelni és megnyílhat előtte az út.
több mint 13 éve
www.detroitlions.com/news/lions-insider/article-1/10-Questions-with-Twentyman-Youngs-performance-and-Delmas-status/c2416da9-8e69-4123-88da-64272a9a6551
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Lions announce Jahvid Best will not play this season.vassadiEz már az év elején is nyilvánvaló volt.
Annyi a játékoskarrierjének.
több mint 13 éve
Lions announce Jahvid Best will not play this season.
több mint 13 éve
Ők biztosan nem játszanak nálunk: Greg Jones, Mathis, MJD, Lowery és Montell Owens. 3 Back, és 2en a kezdő secondaryből. A legjobb CBnk, Derek Cox játéka (erősen) kérdéses. Valahogy nem hiszem, hogy vasárnap sok futójáték lesz...
több mint 13 éve
Megatron a 3. egymást követő edzést hagyta ki.Schwartz szerint játszani fog, de ez semmiképp sem jó jel.
Vele vagy nélküle, de a Jaxet verni KELL.
Delmas és Spievey tuti nem játszik.
több mint 13 éve
Lions put CB Bill Bentley on IR and have signed DB Don CareyDon Carey? Komolyan ti vagytok a mi szemétdombunk.
Szokásos secondary sérüléshullám.
Bazzani
több mint 13 éve
Lions put CB Bill Bentley on IR and have signed DB Don CareySzokásos secondary sérüléshullám.
Still not practicing for the Lions on Thursday were wide receiver Calvin Johnson, defensive end Cliff Avril, and safeties Amari Spievey and Louis Delmas.
Csak, hogy a sorozatunk ne törjön meg és topmodellnek is tetszen így a 8.meccsen a 8.féle secondaryvel állunk ki.
Houston,Green/Lacey,Silva, Coleman a tippem.
több mint 13 éve
www.youtube.com/watch?v=Lj31K3u7QagVégre, már nem tudtam mi van Sandmannel...
Lions Vs. Seahawks SlowlightsBazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.