Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Köszönöm szépen! És mihez kezdesz az üres trikóval? 😀 😀Hát kicsit hosszú rá,de fejjebb tudja húzkodni. 😀Kicsi rám. 😀BazzaniJah, az asszonykádnak pont a mérete. 😀 Látom néhány helyen ízlésesen fel van turbózva sebészileg, erre mondják, nincs csúnya nő, csak szegény férj.füligjimmy
Kellemesen fel van turbózva,vettem fel a műtétre svejci frankos hitelt.Bazzani
több mint 13 éve
Hát kicsit hosszú rá,de fejjebb tudja húzkodni. 😀Jah, az asszonykádnak pont a mérete. 😀 Látom néhány helyen ízlésesen fel van turbózva sebészileg, erre mondják, nincs csúnya nő, csak szegény férj.füligjimmyA trikót megtarthatod... 😀 😛apeszosKicsi rám. 😀Bazzani
Kellemesen fel van turbózva,vettem fel a műtétre svejci frankos hitelt.
több mint 13 éve
Jah, az asszonykádnak pont a mérete. 😀 Látom néhány helyen ízlésesen fel van turbózva sebészileg, erre mondják, nincs csúnya nő, csak szegény férj.A trikót megtarthatod... 😀 😛apeszosKicsi rám. 😀Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
A trikót megtarthatod... 😀 😛
több mint 13 éve
A lényeg ha duplazzak Calvint (és fogjak).Ha lesz ideje Matty fiúnak odadobni.
Titusnak, Pettigrewnak és Burlessonnak nagy napja lesz 😊topmodell
Ware-el a képében kicsit nehéz...
több mint 13 éve
A lényeg ha duplazzak Calvint (és fogjak). Titusnak, Pettigrewnak és Burlessonnak nagy napja lesz 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
Aztán így is odaver meccsenként 2TD-t.Lassan ott tartunk, hogy már Torghelle is jobb WR...MacPhistooff: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van.
Csak hogy ne legyen teljesen off: Rob Ryan szerint Miles Austin és Dez Bryant jobb WR, mint Megatron. 😊vassadi
Igazából csak röhögök az ilyen írásokon,aztán meg gyönyörködök a játékában.
Top3 NFL WR.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
AirSanyi? Magasan a legjobb lenne... 😂 😂Lassan ott tartunk, hogy már Torghelle is jobb WR...MacPhistooff: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van.
Csak hogy ne legyen teljesen off: Rob Ryan szerint Miles Austin és Dez Bryant jobb WR, mint Megatron. 😊vassadi
több mint 13 éve
Lassan ott tartunk, hogy már Torghelle is jobb WR...off: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Austin, Bryant better than Megatron? Cowboys' Ryan says yes😀 😀 😀
több mint 13 éve
Van egy interjú Stafforddal az nfl.com főoldalán, nem hosszú 1.20 de érdemes megnézni 😀Összeveszett a borotvával és sztem nagyon viccesen néz ki, ja és Cowboy fan volt gyerekként.
több mint 13 éve
Félig Cowboys fan-ként is azt mondom h Megatron a legjobb a ligában, a Ryan családnak meg nem kell egy kis trashtalk-ért a szomszédba menni. 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 035
egyébként félreértettél, mert nem mocskolni akartam a Cowboys-t. Én úgy általánosságban értettem az IQ Fightert a védőkre.Én elhiszem,de nem ez volt a mondandóm lényege.off: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van. 😊vassadi
Ne IQ fighterezzük egyik csapatot se. Minden csapatban vannak agyhiányos playerek.Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Tudom.Én elhiszem,de nem ez volt a mondandóm lényege.BazzaniNem vitatkozni akarok veled, csak megerősítettem, amit Amadeus mondott.vassadi
Összességében én is neki céloztam a mondandómat.
Soha nem voltam híve az ellenfél mocskolásának vagy lenézésének.
Utóbbira nincs is módom elég régóta. 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 623
Én elhiszem,de nem ez volt a mondandóm lényege.BazzaniNem vitatkozni akarok veled, csak megerősítettem, amit Amadeus mondott.
több mint 13 éve
Én elhiszem,de nem ez volt a mondandóm lényege.off: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van. 😊vassadi
Ne IQ fighterezzük egyik csapatot se. Minden csapatban vannak agyhiányos playerek.
több mint 13 éve
vassadi
15 623
off: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Amadeus91Így van.
Csak hogy ne legyen teljesen off: Rob Ryan szerint Miles Austin és Dez Bryant jobb WR, mint Megatron. 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 035
off: Polamalu-nak történész diplomája van, ha minden igaz. 😀Nem tsiztem megvédeni a Dallas játékosait,de sztem egyik csapatban sem bölcsészek a védők. A PR-ban pedig továbbra is teljesen felesleges túl előre rakni minket. Majd ha a 12.forduló környékén 8-9 győzelmünk van akkor talán.BazzaniJelenleg sztem kár azon aggódni,hogy ki lesz a 2.CB.szerintem is. Életfontosságú lesz Stafford megvédése a Cowboys verőlegényeitől... az kell még, hogy agyonüsse valamelyik IQ Fighter....
Sokkal inkább a Backus-Ware illy LionsOL-Dallas pass rush miatt kell cidrizni.
Ez a meccs a Lions O-Dallas D csatában fog eldőlni.
Abban kevesebb kétségem van,hogy a defense-ünk megfelelő ponthatár környékén képes tartani Romoékat.Bazzani
Ha ez sikerül, akkor nyerhettek és akkor még feljebb raklak majd titeket PW-n 😛Amadeus91
több mint 13 éve
Nem tsiztem megvédeni a Dallas játékosait,de sztem egyik csapatban sem bölcsészek a védők. A PR-ban pedig továbbra is teljesen felesleges túl előre rakni minket. Majd ha a 12.forduló környékén 8-9 győzelmünk van akkor talán.szerintem is. Életfontosságú lesz Stafford megvédése a Cowboys verőlegényeitől... az kell még, hogy agyonüsse valamelyik IQ Fighter....HELYES!Jelenleg sztem kár azon aggódni,hogy ki lesz a 2.CB.
Csak Wright miatt aggódtam.Janek
Abban kevesebb kétségem van,hogy a defense-ünk megfelelő ponthatár környékén képes tartani Romoékat.Bazzani
Ha ez sikerül, akkor nyerhettek és akkor még feljebb raklak majd titeket PW-n 😛Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 035
szerintem is. Életfontosságú lesz Stafford megvédése a Cowboys verőlegényeitől... az kell még, hogy agyonüsse valamelyik IQ Fighter....HELYES!Jelenleg sztem kár azon aggódni,hogy ki lesz a 2.CB.
Csak Wright miatt aggódtam.Janek
Ha ez sikerül, akkor nyerhettek és akkor még feljebb raklak majd titeket PW-n 😛
több mint 13 éve
1 @ Tampa Bay WVisszakerestem a tipp oszlopomat, de ennek most nem örülök, hogy vereségnek tippeltem ezt a hétvégét.
2 Kansas City W
3 @ Minnesota W
4 @ Dallas L
5 Chicago W
6 San Francisco W
7 Atlanta L
8 @ Denver W
9 bye
10 @ Chicago L
11 Carolina W
12 Green Bay L
13 @ New Orleans L
14 Minnesota W
15 @ Oakland W
16 San Diego L
17 @ Green Bay L
topmodell
Csak azért kerestem elő, hogy a realitás talaján maradjak és ne varjak mindenhol győzelmet 😊
Bár eddig minden évben tobb gyozelmet tippeltem mint amennyi valójában lett (tavaly 8-8at azelőtt meg 6-10et, a többit nem is mondom)
Idén lehetne fordítva, hogy most alábecsültem :-P
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
SUHt duplazzak ez alap...Majd Fairley veheti le válláról a terhet.
Nekem nagy kedvencem Avril. Múlt heten ő csinálta az első sacket. Aminek ideje is volt, mert 8+ sacket ígért idén 😉
Tőle holnap is várnék masfelet 😉
One Team
One Detroit
One Pride