Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 14 éve
2008 után ismét 😊 Viszont most nem nagyon féltelek titeket a folytatástól 😀 Btw, a Rams is hibátlan lett ezúttalWyattMost van depth, ennyit számít. A preszezon győzelmek száma leginkább a keret mélységét mutatja meg. (Ezért nyer a Colts 5 évente egyszer.)
2008-ban azért lehetett alkotni előszezonban mert a kezdők ugyanolyan gyengék voltak, mint a cseréik, így nagy volt a versenyhelyzet 😀
több mint 14 éve
2008 után ismét 😊 Viszont most nem nagyon féltelek titeket a folytatástól 😀 Btw, a Rams is hibátlan lett ezúttal

több mint 14 éve
Húzzunk fel egy bannert, hogyaszongya, 2011 preseason champions :rolleyes:
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 14 éve
Nem ránk értette hanem a Chargesre. 😉Kellemetlen lesz negatív mérleggel zárni... 😛tüsi91Kellemetlen? nem tudom. Mikor volt utoljára nem negatív mérlegünk, 1999-ben? vagy 1997-ben? azt sem tudom, milyen az amikor nem negatív...MacPhisto
Szaba ugyanis nekik szurkol,ki tudja miért.
több mint 14 éve
Kellemetlen lesz negatív mérleggel zárni... 😛tüsi91Kellemetlen? nem tudom. Mikor volt utoljára nem negatív mérlegünk, 1999-ben? vagy 1997-ben? azt sem tudom, milyen az amikor nem negatív...
több mint 14 éve
Csupán felkészítelek a legrosszabbra. 😀. Kellemetlen lesz negatív mérleggel zárni... 😛Nem igaz milyen ünneprontó tudsz lenni 😀szabaTavaly King PIT-GB döntőt tippelt. PIT győzelemmel. Ezek szerint idén mi nyerünk. :cool:szabaElőtte meg Pats - Bears döntőt. Aztán egyik kiesett a POban, amint lehet, a másik meg negatív mérleggel zárt. 😀tüsi91
több mint 14 éve
Nem igaz milyen ünneprontó tudsz lenni 😀Tavaly King PIT-GB döntőt tippelt. PIT győzelemmel. Ezek szerint idén mi nyerünk. :cool:szabaElőtte meg Pats - Bears döntőt. Aztán egyik kiesett a POban, amint lehet, a másik meg negatív mérleggel zárt. 😀tüsi91
több mint 14 éve
Elérkeztünk az uccsó pre meccshez is. Remelem a kezdőt max 1-2 drive-ig jatszatjuk.
Best is játszik azt hallottam. Nem sajnálnám ha kikapnank.
A 4-0 Nekunk nem jó ómen.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Tavaly King PIT-GB döntőt tippelt. PIT győzelemmel. Ezek szerint idén mi nyerünk. :cool:szabaElőtte meg Pats - Bears döntőt. Aztán egyik kiesett a POban, amint lehet, a másik meg negatív mérleggel zárt. 😀
több mint 14 éve
Tavaly King PIT-GB döntőt tippelt. PIT győzelemmel. Ezek szerint idén mi nyerünk. :cool:
több mint 14 éve
Lions will go 10-6, make playoffs, SI's Peter King predictsThe Detroit News
The Lions will finish 10-6 and make the playoffs as a wild-card team, veteran Sports Illustrated writer Peter King predicts in the magazine's NFL preview issue.
King says the Lions will lose to the Eagles in the wild-card round of the playoffs.
He predicts that the Packers will win the NFC North with an 11-5, and that the Falcons will beat the Chargers in the Super Bowl.
Mi még alá is becsültük. :/ 😉
több mint 14 éve
Jerome Felton CUT engem nagyon meglepett.Lions | Will Heller could see time at FB
Maradt így FB a rosteren?!
Tudom A tight endeknek kellett a hely és ok játszanak most ezen a poszton is de furcsa.
Vélemény?!topmodell
Detroit Lions TE Will Heller could handle the duties normally reserved for fullbacks, with the release of FB Jerome Felton. Felton is versatile and considered a good pass blocker
Amúgy Matt Clapp FB még a rosteren.
több mint 14 éve
Jerome Felton CUT engem nagyon meglepett. Maradt így FB a rosteren?!
Tudom A tight endeknek kellett a hely és ok játszanak most ezen a poszton is de furcsa.
Vélemény?!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Azért az erős optimizmus hogy a Bearst és minket is odavissza vertek. Több esélye van hogy az otthoni GB meccset lehozzatok. Irtó szopó gyakorlatilag az egész sorsolása a diviziónak olyan körbeveresek lesznek hogy öröm lesz nézni .TocaÉvekig azért kaptuk a baszogatást mert pesszimisták vagyunk.
Most azért mert optimisták.
több mint 14 éve
http://www.freep.com/article/20110829/COL22/110829062/Michael-Rosenberg-Tom-Kowalski-exactly-what-sports-writer-should-be?odyssey=tab|topnews|text|FRONTPAGEHa jól olvasom akkor 51éves korában meghalt Tom "Killer" Kowalski.Hát ez nem lehet igaz bazmeg 😕 😕 😕MacPhisto
http://www.mlive.com/lions/index.ssf/2011/08/tom_kowalski_detroit_lions_die.html
😕
Egyik kedvenc Lions szakíróm volt.Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Azért az erős optimizmus hogy a Bearst és minket is odavissza vertek. Több esélye van hogy az otthoni GB meccset lehozzatok. Irtó szopó gyakorlatilag az egész sorsolása a diviziónak olyan körbeveresek lesznek hogy öröm lesz nézni .
több mint 14 éve
Ha jól olvasom akkor 51éves korában meghalt Tom "Killer" Kowalski.Hát ez nem lehet igaz bazmeg 😕 😕 😕
http://www.mlive.com/lions/index.ssf/2011/08/tom_kowalski_detroit_lions_die.html
😕
több mint 14 éve
Én a KC-t L-ra venném, de a Dallast meg W-re, szóval topmodell 9-7-jére szavazok.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Én megmondom őszintén, hogy nagyon optimista vagyok veletek kapcs.Szerintem fogtok meglepetést okozni és meglesz a WC.Amadeus91Vagy az lesz a meglepetés,hogy ilyen jó csapattal is kurva gyengén szerepeltünk. Ne feledjük,hogy ez a Lions. 😉
12-4 és 4-12 között leszünk valahol.Bazzani
több mint 14 éve
Ahogy a csapatok 90 %-a általában 😀Szerintem fogtok meglepetést okozni és meglesz a WC.Amadeus9112-4 és 4-12 között leszünk valahol.Bazzani
több mint 14 éve
Szerintem fogtok meglepetést okozni és meglesz a WC.Amadeus91Vagy az lesz a meglepetés,hogy ilyen jó csapattal is kurva gyengén szerepeltünk. Ne feledjük,hogy ez a Lions. 😉
12-4 és 4-12 között leszünk valahol.
több mint 14 éve
Ha jól olvasom akkor 51éves korában meghalt Tom "Killer" Kowalski.Húha, óriási RIP, én is nagyon bírtam a fazont.
😕
több mint 14 éve
Szerintem fogtok meglepetést okozni és meglesz a WC.
több mint 14 éve
1 @ Tampa Bay W2 Kansas City W
3 @ Minnesota W
4 @ Dallas L
5 Chicago W
6 San Francisco W
7 Atlanta L
8 @ Denver W
9 bye
10 @ Chicago L
11 Carolina W
12 Green Bay L
13 @ New Orleans L
14 Minnesota W
15 @ Oakland W
16 San Diego L
17 @ Green Bay L
9-7
egy picit tér csak el a tiédtől...
és nálam nagyban függ az első meccstől.
Ha ott kikapunk jöhet megint zakó széria.
Viszont a tavalyi győzelmi szériát folytatni tudjuk az nagy lelki előny.
7ig mehetne fel a győzelni széria összesen és 10-9et nyernénk... emlegethetnénk 10 évig 😀
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Lions release WR Demario Ballard
RB Mike Bell
TE Richard Dickson (waived/injured)
LB DeJuan Fulghum
WR Marcus Harris
K Dave Rayner
DT Montavious Stanley
***Update***
Safety Michael Johnson
Ballardra és Raynerre nagyon hamar le fognak csapni.