Green Bay Packers
78 feliratkozó
9 napja
Vágjuk ki egyből, majd várjuk ki a végét.Most akkor várjuk ki a végét, vagy vágjuk ki egyből?Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
De ettől persze még simán lehet, hogy tényleg JJ volt a hunyó, ha ez beigazolódik, akkor nyilván kivágjuk.
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
9 napja
Kraftra azt írják már az első hétre rendben lehet. Parsonst viszont október közepére kaphatjuk vissza.Biztosan PUP listara kerul, es ugyan valtoztattak iden es mar a 3. heten elkezdhet edzeni, de ha jol emlekszem, legkorabban az 5. heten lehet kerettag
gamerkr
14 napja
Máshol.Egyből az volt a kérdés, hogy miért van még rosteren?Írtam volna olyat, hogy vágjuk ki egyből?Most akkor várjuk ki a végét, vagy vágjuk ki egyből?Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
De ettől persze még simán lehet, hogy tényleg JJ volt a hunyó, ha ez beigazolódik, akkor nyilván kivágjuk.
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Miért, hol lenne?
zacknorb
14 napja
Egyből az volt a kérdés, hogy miért van még rosteren?Írtam volna olyat, hogy vágjuk ki egyből?Most akkor várjuk ki a végét, vagy vágjuk ki egyből?Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Miért, hol lenne?
Poloska vagyok.
14 napja
Írtam volna olyat, hogy vágjuk ki egyből?Most akkor várjuk ki a végét, vagy vágjuk ki egyből?Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
14 napja
Most akkor várjuk ki a végét, vagy vágjuk ki egyből?Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
16 napja
Oké, szerintem is várjuk ki a végét.Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
16 napja
Te is tudod, hogy az USÁ-ban egy férfit ( főleg feketét) bemondásra is simán becsuknak pár napra... elég sok hasonló esetben kiderült már, hogy a bejelentő hölgy mérsékelten volt szavahihető...Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
nagylaza, főpohárnok
16 napja
Jaj már, mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet... Ott tartottam, hogy letartóztatták.Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
esz-ki-mo
16 napja
Jacobs miért van még rosteren?LaFleur szerint business as usual. Ergo nincs semmi latnivalo.
nagylaza, főpohárnok
16 napja
Jacobs miért van még rosteren?Miért, hol kellene lennie? ( azt gondolom, az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, még egy RB-t is)
nagylaza, főpohárnok
16 napja
Jacobs miért van még rosteren?Nemcsak, hogy rosteren van, de edz is a többiekkel.
nagylaza, főpohárnok
17 napja
Packers, WR Christian Watson agree to four-year, $110.5M extension. (via Adam Schefter)
Poloska vagyok.
17 napja
Jacobs miért van még rosteren?
25 napja
Mindenesetre nem túl jó előjel. Öröm az ürömben, hogy nem közvetlenül szezon előtt, vagy szezon közben történt.Akkor most idézek a Csontdaráló nevű klasszikusból:Simán látom h cserélünk valakiért , sztm 99% h JJ cut lesz , meg jövőre van egy csomo hátsókörös pickünk .
"Kell egy új futó!"
gamerkr
nando89
25 napja
Az embert kiveheted a Raidersből, de a Raiderst nem tudod kivenni az emberből.
25 napja
Tènyleg nem èrtem őket hogyan lehetnek ennyire hülyèk ès ilyenekkel kockáztatjàk az èltüket, karrierjüket🤷🤦
25 napja
Akkor most idézek a Csontdaráló nevű klasszikusból:Simán látom h cserélünk valakiért , sztm 99% h JJ cut lesz , meg jövőre van egy csomo hátsókörös pickünk .
"Kell egy új futó!"
gamerkr
25 napja
Akkor most idézek a Csontdaráló nevű klasszikusból:"Kell egy új futó!"
25 napja
After a complaint on May 23 and a subsequent investigation, Packers RB Josh Jacobs was arrested this morning and booked into Brown County Jail on five charges: battery/domestic abuse, criminal damage to property/domestic abuse, disorderly conduct/domestic abuse, strangulation and suffocation, and intimidation of a victim.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Oraállításos deficit hétben péntek este, történelem első Thanksgiving eve a Netflixen, karácsony óra Bears idegen Netflixen, kaptunk érdekes meccseket.Így is lehet fogalmazni. Nem szabad belealudni az elején, mert a második fele baromi nehéznek ígérkezik.
És nem korai bye, amit én mindig adok.
zacknorb
1 hónapja
Oraállításos deficit hétben péntek este, történelem első Thanksgiving eve a Netflixen, karácsony óra Bears idegen Netflixen, kaptunk érdekes meccseket.És nem korai bye, amit én mindig adok.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Playing our curds right@ticketmaster pic.twitter.com/nMT2dVKyJr
— Green Bay Packers (@packers) May 14, 2026
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Hogy eddig vartak vele? Azon egy kicsit.McManus outMeglepődtünk?🙂
casaubon
nagylaza, főpohárnok