Green Bay Packers
78 feliratkozó
36 perce
Jo, de ez nem annyira a mi erdemunk, mert most is volt 10, ami pont az eddigi atlag, csak a Browns belehuzottVezetjük a ligát fumble, drop kategóriákban, a büntetések terén másodikak vagyunk. Van hová fejlődniA büntetésekben 2. hely már fejlődés az eddigi 1. helyhez képest 💪😅
Gergőbácsi
zacknorb
7 órája
Vezetjük a ligát fumble, drop kategóriákban, a büntetések terén másodikak vagyunk. Van hová fejlődniA büntetésekben 2. hely már fejlődés az eddigi 1. helyhez képest 💪😅
Gergőbácsi
9 órája
Vezetjük a ligát fumble, drop kategóriákban, a büntetések terén másodikak vagyunk. Van hová fejlődni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
17 órája
MLF kb. meg is erositette Cooper Achilles-szakadasat…akkor a védelemnek ennyi volt, a legbiztosabb pont volt a def-ben.
casaubon
Nélküle még puhábbak leszünk, McDuffie igazi iparos lesz középen, de Coopert pótolni lehetetlen
17 órája
MLF kb. meg is erositette Cooper Achilles-szakadasat…Sajnos mérget vettem rá egyből , ahogy leült és hátra nézett az tipikus , "rugást" érzett azt nézte ki volt , és utána nyult is oda .
casaubon
17 órája
MLF kb. meg is erositette Cooper Achilles-szakadasat…
17 órája
Titokban akartam tartani, mennyire agyamra ment a Packers, de most, hogy a Tampa ellen jött a kínkeserves W, elmesélem.🙂 Valamikor a héten azt álmodtam, hogy Bp-en vendégszerepel a GB. Néhány ezer néző előtt, egy koszlott stadionban rendezték a meccset (nem is vette teljesen körbe lelátó a pályát, helyenként füves domb látszott), a Denver volt az ellenfél. 3-1-re (!) nyertünk. A Denverben (szegény Broncos) Deutsch Tamás (!!) is játszott. Nem tűnt különösebben letörtnek, a vége után azt mondta, hogy „legalább jó meccs volt”.Ezt szerintem meseld el egy pszichologusnak, lehet, cikket ir belole 😅
Ha valaki netán azt hinné, hogy kamu, gondoljon arra: ekkora baromságot nem lehet kitalálni.🙂
nagylaza, főpohárnok
18 órája
Titokban akartam tartani, mennyire agyamra ment a Packers, de most, hogy a Tampa ellen jött a kínkeserves W, elmesélem.🙂 Valamikor a héten azt álmodtam, hogy Bp-en vendégszerepel a GB. Néhány ezer néző előtt, egy koszlott stadionban rendezték a meccset (nem is vette teljesen körbe lelátó a pályát, helyenként füves domb látszott), a Denver volt az ellenfél. 3-1-re (!) nyertünk. A Denverben (szegény Broncos) Deutsch Tamás (!!) is játszott. Nem tűnt különösebben letörtnek, a vége után azt mondta, hogy „legalább jó meccs volt”.Na, ezért nem iszom én gyógyszerre.
Ha valaki netán azt hinné, hogy kamu, gondoljon arra: ekkora baromságot nem lehet kitalálni.🙂
nagylaza, főpohárnok
18 órája
Titokban akartam tartani, mennyire agyamra ment a Packers, de most, hogy a Tampa ellen jött a kínkeserves W, elmesélem.🙂 Valamikor a héten azt álmodtam, hogy Bp-en vendégszerepel a GB. Néhány ezer néző előtt, egy koszlott stadionban rendezték a meccset (nem is vette teljesen körbe lelátó a pályát, helyenként füves domb látszott), a Denver volt az ellenfél. 3-1-re (!) nyertünk. A Denverben (szegény Broncos) Deutsch Tamás (!!) is játszott. Nem tűnt különösebben letörtnek, a vége után azt mondta, hogy „legalább jó meccs volt”.Ha valaki netán azt hinné, hogy kamu, gondoljon arra: ekkora baromságot nem lehet kitalálni.🙂
4 napja
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a közelmúltban viszont rengetegszer rakták ezt a párharcot alapból vasárnap 1 órára meg csütörtök estékre, ami egy kicsit degradálta a rivalizálást.The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.Since the NFL began flexing games in 2006, the Packers-Bears rivalry has never been flexed out of primetime, until today
KeyG
zacknorb
Szerkesztette: Kampman
4 napja
Elvileg nem, azt is mondtak ma. De persze ilyen serulesnel az eselye biztos nem nullaReed: season-ending nyakmutetés reméljük hogy nem career-ending....
casaubon
gamerkr
4 napja
Reed: season-ending nyakmutetés reméljük hogy nem career-ending....
casaubon
4 napja
Régóta követem a csapatot, azóta lehordtuk a védelmet, a special team-et,, mert miattuk buktunk szezont és SB-részvételt, de kezdek hozzászokni, hogy az O-line is fos, szóval előre a 19 órás meccsekért.Amúgy megy úgy érzem, hogy feltámadunk idén és meglesz a wild card körös meccs. Eredmény később.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 napja
Reed: season-ending nyakmutet
5 napja
Le is igazoltuk Zeitlert.Na most sztm a következő a helyzet , Morgan marad a kezdoben a helyén
gbol
vak oldalon , ( ő volt meg a legkevésbé szar eddig ) es sztm Rhyan marad a center , 3 új igazolasbol kettő lesz kezdo G , Zeitler az egyik az fix , másik kiderül ,már csak az kerdes ki lesz a másik T , Bectont megpróbálják újra ott ? Mondjuk Beltonnal biztos jobb
5 napja
Le is igazoltuk Zeitlert.
5 napja
Mikor majd folyamatosan a Jags-Houston lesz az alap SNF foci, abból majd tudod, hogy már nyugdíjas vagy.The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.Since the NFL began flexing games in 2006, the Packers-Bears rivalry has never been flexed out of primetime, until today
KeyG
zacknorb
5 napja
The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.Since the NFL began flexing games in 2006, the Packers-Bears rivalry has never been flexed out of primetime, until today
KeyG
5 napja
Gutekunst az asztalra csapott:Ezzel bukott meg nálam végleg , mert ez tényleg azt jelenti h ők azt hitték h ez a fal rendbe lesz ..?!!
Zeitler is visiten van nálunk.
Elképesztő, hogy így két meccs között akarjuk rendbe rakni a dolgokat. Az offszezon túl rövid volt.
gamerkr
Nem bíznámrá és nem bízok benne h ő ezt jövőre rendbe tudja kapni mikor ilyen Beltonok ,Monkok,Morgannek,jöttek magasan általában a piacról meg Banks...elég egyértelmű vak folt neki az Ol.
5 napja
Former Ravens' OG Kevin Zeitler wants around $10 million to play this season, per @Easton__Butler.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 napja
Gutekunst az asztalra csapott:Zeitler is visiten van nálunk.
Elképesztő, hogy így két meccs között akarjuk rendbe rakni a dolgokat. Az offszezon túl rövid volt.
5 napja
Jó ez így.🙂The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.Bástya elvtárs: "Én már szart érek?"
KeyG
Gergőbácsi
5 napja
The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.Bástya elvtárs: "Én már szart érek?"
KeyG
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 napja
The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
akkor inkább nem 😊Fantasyben mennyire bízzak a Packers D-ben?Amennyire egy sunyi fingban szoktál 😊
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Willie Parker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018