Green Bay Packers

78 feliratkozó

36 perce
casaubon Green Bay Packers 4 066
Vezetjük a ligát fumble, drop kategóriákban, a büntetések terén másodikak vagyunk. Van hová fejlődni
Gergőbácsi
A büntetésekben 2. hely már fejlődés az eddigi 1. helyhez képest 💪😅
zacknorb
Jo, de ez nem annyira a mi erdemunk, mert most is volt 10, ami pont az eddigi atlag, csak a Browns belehuzott
7 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 741 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Vezetjük a ligát fumble, drop kategóriákban, a büntetések terén másodikak vagyunk. Van hová fejlődni
Gergőbácsi
A büntetésekben 2. hely már fejlődés az eddigi 1. helyhez képest 💪😅
9 órája
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 487 — Packers Suicide Squad

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
17 órája
gamerkr Green Bay Packers 12 142 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
MLF kb. meg is erositette Cooper Achilles-szakadasat…
casaubon
akkor a védelemnek ennyi volt, a legbiztosabb pont volt a def-ben.
Nélküle még puhábbak leszünk, McDuffie igazi iparos lesz középen, de Coopert pótolni lehetetlen

17 órája
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 564
casaubon
Sajnos mérget vettem rá egyből , ahogy leült és hátra nézett az tipikus , "rugást" érzett azt nézte ki volt , és utána nyult is oda .
17 órája
17 órája
Titokban akartam tartani, mennyire agyamra ment a Packers, de most, hogy a Tampa ellen jött a kínkeserves W, elmesélem.🙂 Valamikor a héten azt álmodtam, hogy Bp-en vendégszerepel a GB. Néhány ezer néző előtt, egy koszlott stadionban rendezték a meccset (nem is vette teljesen körbe lelátó a pályát, helyenként füves domb látszott), a Denver volt az ellenfél. 3-1-re (!) nyertünk. A Denverben (szegény Broncos) Deutsch Tamás (!!) is játszott. Nem tűnt különösebben letörtnek, a vége után azt mondta, hogy „legalább jó meccs volt”.
Ha valaki netán azt hinné, hogy kamu, gondoljon arra: ekkora baromságot nem lehet kitalálni.🙂
nagylaza, főpohárnok
Ezt szerintem meseld el egy pszichologusnak, lehet, cikket ir belole 😅
18 órája
SBL Green Bay Packers 3 020
Titokban akartam tartani, mennyire agyamra ment a Packers, de most, hogy a Tampa ellen jött a kínkeserves W, elmesélem.🙂 Valamikor a héten azt álmodtam, hogy Bp-en vendégszerepel a GB. Néhány ezer néző előtt, egy koszlott stadionban rendezték a meccset (nem is vette teljesen körbe lelátó a pályát, helyenként füves domb látszott), a Denver volt az ellenfél. 3-1-re (!) nyertünk. A Denverben (szegény Broncos) Deutsch Tamás (!!) is játszott. Nem tűnt különösebben letörtnek, a vége után azt mondta, hogy „legalább jó meccs volt”.
Ha valaki netán azt hinné, hogy kamu, gondoljon arra: ekkora baromságot nem lehet kitalálni.🙂
nagylaza, főpohárnok
Na, ezért nem iszom én gyógyszerre.
18 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 404 — beers & Packers
4 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 181
The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.
KeyG
Since the NFL began flexing games in 2006, the Packers-Bears rivalry has never been flexed out of primetime, until today
zacknorb
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a közelmúltban viszont rengetegszer rakták ezt a párharcot alapból vasárnap 1 órára meg csütörtök estékre, ami egy kicsit degradálta a rivalizálást.

Szerkesztette: Kampman
4 napja
Reed: season-ending nyakmutet
casaubon
és reméljük hogy nem career-ending....
gamerkr
Elvileg nem, azt is mondtak ma. De persze ilyen serulesnel az eselye biztos nem nulla
4 napja
gamerkr Green Bay Packers 12 142 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
casaubon
és reméljük hogy nem career-ending....

4 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 999
Régóta követem a csapatot, azóta lehordtuk a védelmet, a special team-et,, mert miattuk buktunk szezont és SB-részvételt, de kezdek hozzászokni, hogy az O-line is fos, szóval előre a 19 órás meccsekért.
Amúgy megy úgy érzem, hogy feltámadunk idén és meglesz a wild card körös meccs. Eredmény később.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 napja
5 napja
Le is igazoltuk Zeitlert.
gbol
Na most sztm a következő a helyzet , Morgan marad a kezdoben a helyén
vak oldalon , ( ő volt meg a legkevésbé szar eddig ) es sztm Rhyan marad a center , 3 új igazolasbol kettő lesz kezdo G , Zeitler az egyik az fix , másik kiderül ,már csak az kerdes ki lesz a másik T , Bectont megpróbálják újra ott ? Mondjuk Beltonnal biztos jobb
5 napja
gbol Green Bay Packers 478
Le is igazoltuk Zeitlert.
5 napja
ozibozi New York Giants 22 363
KeyG
Since the NFL began flexing games in 2006, the Packers-Bears rivalry has never been flexed out of primetime, until today
zacknorb
Mikor majd folyamatosan a Jags-Houston lesz az alap SNF foci, abból majd tudod, hogy már nyugdíjas vagy.
5 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 741 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
KeyG
5 napja
Gutekunst az asztalra csapott:
Zeitler is visiten van nálunk.

Elképesztő, hogy így két meccs között akarjuk rendbe rakni a dolgokat. Az offszezon túl rövid volt.
gamerkr
Ezzel bukott meg nálam végleg , mert ez tényleg azt jelenti h ők azt hitték h ez a fal rendbe lesz ..?!!
Nem bíznámrá és nem bízok benne h ő ezt jövőre rendbe tudja kapni mikor ilyen Beltonok ,Monkok,Morgannek,jöttek magasan általában a piacról meg Banks...elég egyértelmű vak folt neki az Ol.
5 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 874
Former Ravens' OG Kevin Zeitler wants around $10 million to play this season, per @Easton__Butler.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 napja
Gutekunst az asztalra csapott:
Zeitler is visiten van nálunk.

Elképesztő, hogy így két meccs között akarjuk rendbe rakni a dolgokat. Az offszezon túl rövid volt.

5 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 404 — beers & Packers
KeyG
Bástya elvtárs: "Én már szart érek?"
Gergőbácsi
Jó ez így.🙂
5 napja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 487 — Packers Suicide Squad
KeyG
Bástya elvtárs: "Én már szart érek?"

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 874

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 219 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Fantasyben mennyire bízzak a Packers D-ben?
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Amennyire egy sunyi fingban szoktál 😊
Willie Parker
akkor inkább nem 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018