Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 8 éve
casaubon Green Bay Packers 3 587
 mobile.twitter.com/AaronRodgers12/status/840345535064104960?ref_src=twsrc%5Etfw

Szerkesztette: casaubon
több mint 8 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Állítólag...

Rob Demovsky‏Hitelesített felhasználó
@RobDemovsky

Hearing the deal that Martellus Bennett got from the Packers – three years, $18.45 million

Gratula, ennyit simán megért ha igaz...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 470 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Bennett SB contender csapatból SB contenderbe

Tud élni 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Sokkal jobb,mint Cook,ráadásul nem az a sérülékeny fajta(utolsó 5 évében mindössze 5 alapszakasz meccset hagyott ki!).
A szerződés részletei még nem ismertek,de állítólag több évre szól...végre lehet konzisztens TE játékunk.
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
így akkor Cook mehet amerre lát.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 440 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bennett szvsz marha jó fogás

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 743
Martellus Bennett to the Packers.
több mint 8 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 365
Nagyon nem tetszik ami eddig történik , érthetetlen h ennyi cap ellenére is hagyni fogjuk elmenni , Cook-ot, Lang-et.
Főleg h Tretter már lelépett , megőrülök ha Don Barclay esetleg kezdő lesz..
Valaki írta h Hyde túl lett fizetve , hát szerintem egyáltalán nem , egy ilyen több poszton bevethető játékos 5 év 30 milla nagyon baráti , nem is értem h ezt mért nem meccseltük .
Épkézláb corner , persze nem jött..
Jelen állapotban kéne kezdő Guard-Te-Corner , persze majd draftról.
több mint 8 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Úgy néz ki, Julius Peppers a Panthersben fejezi majd be a pályafutását. Sok sikert neki! Az első éve nálunk emlékezetes marad.

Egyre valószínübb, hogy Cook, Lang nem maradnak.

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
 twitter.com/RapSheet/status/839902683683258368

Ok a dolog szerintem. Sőt csodálom, hogy a piacon a nagy hiány miatt nem dobtak neki oda komolyabb pénz.
alatriste
Ráadásul ez is elég jól van összerakva, legalábbis szerintem. Csak maradjon egészséges.
 www.spotrac.com/nfl/green-bay-packers/nick-perry-9838/
több mint 8 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Tretter személyében valószínűleg megvan az első távozonk idén. JC a Barnákhoz ír alá vélhetően. Sok sikert egészséget (az jobban rá fér) neki, egyre szimpatikusabb csapat lesz a Cleveland.
alatriste
3 év, 16,5millió, 10m garantált
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Barclay marad

több mint 8 éve
Hyde a Billse, 5 ev, 30M, 14 garantalt. szerintem tulfizettek.

Lacy is teszteli azert a piacot, a Packers mellett a Seahawks es a Vikings jatszik meg.

Langet irtatok mar, Elliott nem kapta meg az RFA tendert, de allitolag "kozos az igeny", hogy maradjon. A tobbiekrol egyelore nem lattam hirt.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 743
TJ Lang initially visiting Detroit and Seattle. GB still in the mix, per sources.
több mint 8 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 152
Van már 1-2 viszonyítási alapunk Langhoz.

Leary évi 8.75-ért írt alá
Zeitler évi 12M-ért.

Lang valahol a 2 között lehet, így tippre a piaci ára 10M lehet kb. Kérdés ha a csapat részéről megvan a hajlandóság, mennyi lenne amit elenged.
alatriste
Ma napig nem értem miért kérdés a visszaigazolása!

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 152
Piacnyitás, hát persze

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Van már 1-2 viszonyítási alapunk Langhoz.

Leary évi 8.75-ért írt alá
Zeitler évi 12M-ért.

Lang valahol a 2 között lehet, így tippre a piaci ára 10M lehet kb. Kérdés ha a csapat részéről megvan a hajlandóság, mennyi lenne amit elenged.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Ok a dolog szerintem. Sőt csodálom, hogy a piacon a nagy hiány miatt nem dobtak neki oda komolyabb pénz.
alatriste
Foleg a garantalt penz nez ki jol. Kulon szimpatikus, hogy kockazatot vallalt ezzel o is, teljesitenie kell a tobb penzert - pedig mashol par millioval tobbet kaphatott volna garantaltkent.

Johet Lang es Cook!
Kivancsi leszek, Hyde-dal mi lesz, mennyit ajanlanak neki mashol.
casaubon
Igen, ismerve a trendeket a garantált pénznek ez a 30% biztos hometown discount.

Liverpool Fc
több mint 8 éve

alatriste
Foleg a garantalt penz nez ki jol. Kulon szimpatikus, hogy kockazatot vallalt ezzel o is, teljesitenie kell a tobb penzert - pedig mashol par millioval tobbet kaphatott volna garantaltkent.

Johet Lang es Cook!
Kivancsi leszek, Hyde-dal mi lesz, mennyit ajanlanak neki mashol.
több mint 8 éve

Liverpool Fc
több mint 8 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
The #Packers are pushing hard to resign Free Agent DB Micah Hyde. He loves it there and wants to get the deal done.
zsoltee
Ennek ellent mond:

S Micah Hyde is said to be “aggressively pursuing other options” out of the #Packers. Looks like he’s out the door. 2 other strong offers

nem kéne...

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Tretter személyében valószínűleg megvan az első távozonk idén. JC a Barnákhoz ír alá vélhetően. Sok sikert egészséget (az jobban rá fér) neki, egyre szimpatikusabb csapat lesz a Cleveland.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
\o/

több mint 8 éve
Még nincs a papíron az aláírás, de minden jel arra mutat, hogy a no1 FA-nket vissza tudtunk hozzni.

Jöhet a Hyde és Lang offensiva.

És reménykedjünk persze, hogy Perry esetében nem kell újra 5 évet várni a jó teljesítménnyel, hanem tavaly végérvényesen is megérkezett a ligába.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
 twitter.com/JasonLaCanfora/status/839825507948593153

twitter.com/PFF_NateJahnke/status/839829611349487620

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc