Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
Jó,hogy nem lett OT. Rodgers biztosan tailst mondott volna a feldobásnál,én meg most őt szidnám miatta,a telefonom törött lenne,a TV pedig egy bokorban heverne az ablak alatt.
több mint 8 éve
Mindig a legfrisebb elmenyek a legerosebbek, okozott mar jopar euforiat nekem ez a csapat az elmult lassan evtizedben de ez most szerintem dobogos. A Dallasnak gratula, nem felek attol hogy nem jatszunk mi meg par ilyen meccset a rajatszasban. (Jovo hetrol inkabb ne beszeljunk mert attol elegge tartok, borzaszto matchup lesz😀)A jövő hét nem érdekes, ezen a héten viszont nyerünk 😊
JayB
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
100%-ig egyetértek!ilyen Def-el az is csoda, hogy NFC döntőt játszik a csapat, élvezzük a mai győzelmet 😀Mindig a legfrisebb elmenyek a legerosebbek, okozott mar jopar euforiat nekem ez a csapat az elmult lassan evtizedben de ez most szerintem dobogos. A Dallasnak gratula, nem felek attol hogy nem jatszunk mi meg par ilyen meccset a rajatszasban. (Jovo hetrol inkabb ne beszeljunk mert attol elegge tartok, borzaszto matchup lesz😀)2-3 napig én sem akarok arra gondolni, de sajnos rosszabb nem is lehetne.
JayB
alatriste
Pep71
több mint 8 éve
ilyen Def-el az is csoda, hogy NFC döntőt játszik a csapat, élvezzük a mai győzelmet 😀Mindig a legfrisebb elmenyek a legerosebbek, okozott mar jopar euforiat nekem ez a csapat az elmult lassan evtizedben de ez most szerintem dobogos. A Dallasnak gratula, nem felek attol hogy nem jatszunk mi meg par ilyen meccset a rajatszasban. (Jovo hetrol inkabb ne beszeljunk mert attol elegge tartok, borzaszto matchup lesz😀)2-3 napig én sem akarok arra gondolni, de sajnos rosszabb nem is lehetne.
JayB
alatriste
több mint 8 éve
Mindig a legfrisebb elmenyek a legerosebbek, okozott mar jopar euforiat nekem ez a csapat az elmult lassan evtizedben de ez most szerintem dobogos. A Dallasnak gratula, nem felek attol hogy nem jatszunk mi meg par ilyen meccset a rajatszasban. (Jovo hetrol inkabb ne beszeljunk mert attol elegge tartok, borzaszto matchup lesz😀)2-3 napig én sem akarok arra gondolni, de sajnos rosszabb nem is lehetne.
JayB

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Mindig a legfrisebb elmenyek a legerosebbek, okozott mar jopar euforiat nekem ez a csapat az elmult lassan evtizedben de ez most szerintem dobogos. A Dallasnak gratula, nem felek attol hogy nem jatszunk mi meg par ilyen meccset a rajatszasban. (Jovo hetrol inkabb ne beszeljunk mert attol elegge tartok, borzaszto matchup lesz😀)
több mint 8 éve
A meccs hőse nekem Cook. (és persze AR és Crosby). Már készültem a szokásos OT vereségre. Erre bemutat egy Jordys elkapást. Szenzációs!!!
több mint 8 éve
és mi lesz Cook-al? 😊még mindig remegek, ez kész.Legyen bármi dologod holnap tedd félre és vissza a TV elé! Hajrá Chiefs!
Ha Ryan dob 600 yardot és kikapunk, nem fog érdekelni. 😊 😊
és most elkéne aludni, hát nehéz lesz.
gamerkr
alatriste
több mint 8 éve
Nagy álmom hogy egy SB run részese lehessek itt a fórumon, eredménykövetőben. 2011-ben még nem voltam aktív errefelé. Lehet most sem jutunk el odáig de ez a mai meccs kárpótolni fog!Előre kurvák, gengszterek, Előre zebrák, sajtfejek!!
Lehet bebasztam...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Tartoztok nekünk annyival, hogy bajnokok lesztek. 😊 Gyönyörű meccs volt, Rodgers meg egy zseni remélem Dak ellesett tőle pár trükköt. 😊Kosz. Szerintem Prescott-tol is fogunk latni hasonlokat a kovetkezo evekben, a kovetkezo 10-12 ev egyik nagy iranyitoja lehet.
Jughead
több mint 8 éve
még mindig remegek, ez kész.Legyen bármi dologod holnap tedd félre és vissza a TV elé! Hajrá Chiefs!
Ha Ryan dob 600 yardot és kikapunk, nem fog érdekelni. 😊 😊
gamerkr

Liverpool Fc
több mint 8 éve
még mindig remegek, ez kész.Ha Ryan dob 600 yardot és kikapunk, nem fog érdekelni. 😊 😊
több mint 8 éve
Rodgers tudja, hogy OT-ben nem nyerünk, Crosby pedig kiérdemelte ezzel az utolsó egy perccel, hogy kb 4 év után lecseréljem az aláírásom.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Pulzus az egekben,Crosbyra pedig nincsenek szavak. Ja,de: CLUTCH!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 8 éve
IGEN!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Tartoztok nekünk annyival, hogy bajnokok lesztek. 😊 Gyönyörű meccs volt, Rodgers meg egy zseni remélem Dak ellesett tőle pár trükköt. 😊
több mint 8 éve
Én csak szeretnék nagyon, de nagyon gratulálni!Elképesztő győzelem....le a kalappal!!!
Huhh,,,a hideg kiráz ilyen végjátéktól 😀
több mint 8 éve
Rollins out mára.másképpen szerintem nem tudunk nyerni.
Múlt héten az ST-től reméltem szép dolgokat. Ma a sec léphetne vagy két szintet.
Old Green Bay
több mint 8 éve
Rollins out mára.Múlt héten az ST-től reméltem szép dolgokat. Ma a sec léphetne vagy két szintet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Adams azért megadja a módjáttwitter.com/packers/status/820708678668087296
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
.. és reméljük Allison-nak is lesz egy aranygyűrűje valamikor, mondjuk még idénúgy tűnik Shields is beszállta buliba.ezert jar a honap kommentje dij 😀oopsvégülis possession receiver
www.packersnews.com/story/sports/nfl/packers/2017/01/10/packers-allison-faces-marijuana-charge/96399446/
röviden: megállították gyorshajtásért még szeptemberben, volt nála pár füves cigi. január 23-án megy a bíróságra.
HA elítélik, akkor utána valószínűleg a ligától is eltiltást kap (négy meccs várható), de jó eséllyel csak jövőre.
casaubon
Gergőbácsi
casaubon
wbay.com/2017/01/13/packer-sam-shields-charged-with-marijuana-possession/?cid=WBAY_TV-2
vajon az agyrázkódásoktól érezte az indíttatást, vagy már előbb is érdekelte a botanika?
Kíváncsi vagyok ki lesz a Johnny Jolly háziverseny győztese
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Mindenesetre furcsa, hogy több hónapos ügyek véletlenül most kerülnek napvilágra.Értem!Ez egy rendkívül álszent dolog, a liga 90%-át elkaphatnák fűvel 😕Nyilván, de attól még tiszta hülyék. Mondjuk Sammy nem valószínű hogy játszik a jövőben.
JayB
Darren Perry ittasan vezetett, még december közepén. profootballtalk.nbcsports.com/2017/01/13/packers-assistant-darren-perry-busted-for-drunken-driving/
Egy kommentelő: az a védelem bárkit ivásra késztetett volna, csak nem kellett volna a volán mögé ülni. 😊
Jön elő a sok szennyes, AR heroinközpontja is lebukik hamar, együtt TT crystalgyáraival.
Gergőbácsi
Tehát azért fújnak a Packersnek a bírók, mert onnan vannak a dealereik. 😀
| Bocsi, de ezt muszáj volt 😊 |
empty taxi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Értem!Ez egy rendkívül álszent dolog, a liga 90%-át elkaphatnák fűvel 😕Nyilván, de attól még tiszta hülyék. Mondjuk Sammy nem valószínű hogy játszik a jövőben.
JayB
Darren Perry ittasan vezetett, még december közepén. profootballtalk.nbcsports.com/2017/01/13/packers-assistant-darren-perry-busted-for-drunken-driving/
Egy kommentelő: az a védelem bárkit ivásra késztetett volna, csak nem kellett volna a volán mögé ülni. 😊
Jön elő a sok szennyes, AR heroinközpontja is lebukik hamar, együtt TT crystalgyáraival.
Gergőbácsi
Tehát azért fújnak a Packersnek a bírók, mert onnan vannak a dealereik. 😀
| Bocsi, de ezt muszáj volt 😊 |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ez egy rendkívül álszent dolog, a liga 90%-át elkaphatnák fűvel 😕Nyilván, de attól még tiszta hülyék. Mondjuk Sammy nem valószínű hogy játszik a jövőben.
JayB
Szerkesztette: Gergőbácsi
több mint 8 éve
Ez egy rendkívül álszent dolog, a liga 90%-át elkaphatnák fűvel 😕