NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
pont bejátszották a félidőben sporttv-n a tavalyi szezonról készült highlightokat (amit a SB szünetében / előtt is vetítettek), milyen jó lesz, hogy nem egy 100x lassított fumble-t kell idén bámulni amivel kizúgunk a playoffból... 😀 ,viszont Jennings egykezese élményszámba megy!

több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Green Bay Gazette
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gratula a Packersnek! Sok szerencsét a SB-ban....

Picit úgy érzem, mintha Martz és Cutler is Packers mezt húzott volna a Bearses alá...de azt szokták mondani, minden szurkolónak örülni kell...
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
úristen, srácok, nem hiszem el. holnap majd még megnézem egyszer, aztán írok valamit, ha már tudatosult. még tényleg nem hiszem el. az viszont már biztos, hogy SB-ban(úristenszuperból) sem leszek eredménykövetőben, mert eddig bejött. 😀

a sigről: jó ötletnek tartom; ha nincs kifogásotok ellene, megkérem Lakit, ő gyorsan megcsinálja, és lehet kritikával is élni. csak adjatok valamilyen ötletet

több mint 13 éve
mirdal Kansas City Chiefs 608 — Chiefs fan
Gratula a Csomagolóknak!

A szezon közepe, majd a Chiefs kiesése óta ennek a csapatnak szurkolok, ma is szerencsésen bár, de túlléptek a Bears-en.

Most már csak egy meccs és korona kerül a remek 2010-es teljesítményre!
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Gratula srácok,nagy küzdelem volt,sok szerencsét.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Nem tudom. Én kabalából nem váltottam, pedig a Philly meccs óta egy Starks sigre ácsingózom. 😊Sanco
Nekem a Pats meccs óta szakállam van.
Még marad 2 hétig...😀LN
Jó, de neked már az nfl.hu-n is szakállas képed volt kinn, uh ez nem nagy áldozat! 😛Sanco
Most nem körszakáll, hanem teljes 😛
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
...LN
nekem meg vizsgaidőszak 😀
de febr. 7-ig véget ér 😮.brk
Ha a vizsgaidőszak a Te kabalád, akkor intézz valami UV-t rektori engedéllyel febr. 14-re! 😉Sanco
megyek uv-ra, szal ha azt nézzük a SB hetén még vizsgázom 😀
több mint 13 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
srácok! felvetés
mi lenne, ha megkérnénk vki jó sig-gyártót, hogy csináljon egy fasza packers SB siget, amit mindannyian hordanánk? mint anno a raji-s sig, azzal szugeráltuk draftolását és bejött 😀 egységben az erő 😉.brk
ha gondoljátok, csinálhatok néhány változatot.
de ha van bejáratott ember akkor persze vele csináltassunk.

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
...Sanco
...LN
de febr. 7-ig véget ér 😮.brk
Ha a vizsgaidőszak a Te kabalád, akkor intézz valami UV-t rektori engedéllyel febr. 14-re! 😉
több mint 13 éve
srácok! felvetés
mi lenne, ha megkérnénk vki jó sig-gyártót, hogy csináljon egy fasza packers SB siget, amit mindannyian hordanánk? mint anno a raji-s sig, azzal szugeráltuk draftolását és bejött 😀 egységben az erő 😉.brk
Nem tudom. Én kabalából nem váltottam, pedig a Philly meccs óta egy Starks sigre ácsingózom. 😊Sanco
Még marad 2 hétig...😀LN
Jó, de neked már az nfl.hu-n is szakállas képed volt kinn, uh ez nem nagy áldozat! 😛
több mint 13 éve
...Sanco
...LN
de febr. 7-ig véget ér 😮
több mint 13 éve
Barnett tweet:
I guess I can stay alive!!! Www.xlvordie.com!!! Ha ha since day one!!!
több mint 13 éve
srácok! felvetés
Még marad 2 hétig...😀
több mint 13 éve
srácok! felvetés
+1
több mint 13 éve
srácok! felvetés
Nem tudom. Én kabalából nem váltottam, pedig a Philly meccs óta egy Starks sigre ácsingózom. 😊
több mint 13 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
sztem ebben a topikban olyan kifejezetten új, szakmai gondolat délig biztosan nem lesz, nem is lehet 😀Hurka
micsoda? nekem máris van egy gondolatom 😀 Az Sb-n a 2005-ös Steelers mintájára játszunk fehérben, meg az előző 6 SB-t is a fehérben játszó csapat nyerte 😀
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
főleg Finleynek, mert ugye ő otthon játszanaHurka
ha jól láttam, a Phily meccs utáni locker room videóban Finley feltűnt egy pillanatra. Ez lehetséges, mármint az IR-en lévő játékosok utaz(hat)nak a csapattal?gamerkr
Persze! Ma láthattad Burnettet is meccs közben, de múltkor már Grant is ott állt a pálya szélén.Sanco
köszi, akkor nem a szemem káprázott 😊

.brk: támogatom! 😀

több mint 13 éve
Fú szegényeknek milyen szar lehet most.. Barnett, Grant, Finley, Tauscher stb.JayB
ha jól láttam, a Phily meccs utáni locker room videóban Finley feltűnt egy pillanatra. Ez lehetséges, mármint az IR-en lévő játékosok utaz(hat)nak a csapattal?gamerkr
Persze! Ma láthattad Burnettet is meccs közben, de múltkor már Grant is ott állt a pálya szélén.
több mint 13 éve
srácok! felvetés
mi lenne, ha megkérnénk vki jó sig-gyártót, hogy csináljon egy fasza packers SB siget, amit mindannyian hordanánk? mint anno a raji-s sig, azzal szugeráltuk draftolását és bejött 😀 egységben az erő 😉
több mint 13 éve
csak idézek egy Packert: "Dallas Texas Superbowl Baby"

http://www.youtube.com/watch?v=xyXBMQBwW4k

még mindig nem hiszem el...........gamerkr
Fú szegényeknek milyen szar lehet most.. Barnett, Grant, Finley, Tauscher stb.JayB
ha jól láttam, a Phily meccs utáni locker room videóban Finley feltűnt egy pillanatra. Ez lehetséges, mármint az IR-en lévő játékosok utaz(hat)nak a csapattal?

több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Gratulálok srácok! Szorítok értetek! 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14

főleg Finleynek, mert ugye ő otthon játszana
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035

Fú szegényeknek milyen szar lehet most.. Barnett, Grant, Finley, Tauscher stb.
több mint 13 éve

még mindig nem hiszem el...........