Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
szerencsére elég volt egy negyed tökéletes játék is. lassan állandósíthatnánk, mert szükség lehet rá későbbSzobi22Lehet addigra akarják összespórolni a jó negyedeket....
Azon elmélkedem, hogy ennyivel kevesebbet dobnak Tramonra, vagy ennyivel gyengébb, mint tavaly, hogy nincs INT. S ha utóbbi, akkor a tavalyi az igazi arca, vagy az idei... mondjuk tavaly segítette a SOKKAL jobb passrush.
Tegnap félidőig nem is volt nyomás igazán Ponderen.
több mint 14 éve
szerencsére elég volt egy negyed tökéletes játék is. lassan állandósíthatnánk, mert szükség lehet rá későbbSzobi22Úgy azért lassan csak összejönnék egy olyan gyengébb meccsnek is, ahol az ellen csak behúzza végül a győzelmet 😀 Amúgy grat, piszok nehéz lesz titeket megállítani

több mint 14 éve
szerencsére elég volt egy negyed tökéletes játék is. lassan állandósíthatnánk, mert szükség lehet rá később
több mint 14 éve
A rúgókkal mit etettek a nyáron? 😀KGBPassz 😊 Masthay tavaly is jó volt, Crosby meg nagy pénzt kap, de biztos csak akkor, ha hibátlan 😀
több mint 14 éve
KGB
79
A rúgókkal mit etettek a nyáron? 😀
több mint 14 éve
a playbookból olvas esti mesét? 😀bebopcsak nem, az szerintem képeskönyv 😀 mármint a playbook 😀
több mint 14 éve
Ennél már csak a Bush féle esti mese volna jobb 😀
😀😀😀DD.brk
több mint 14 éve
pestiek közül valakinek nincs kedve összeugrani meccsnézésre egy kocsmába? sporttv-s meccs, szóval kb akárhova mehetnénk.brkén ma valszeg pont lemaradok a kezdésről egyéb program miatt, de mondjuk legközelebbi sport tévés közvetítéskor benne lennék valami közös kocsmás meccsnézésben. mondjuk olyan helyre kell menni, ahol nem spanyol bajnokit adnak hanem igazi focit 😂
több mint 14 éve
Jó tanács Pondernek : Bushra dobálj.sajnos én sem vagyok pesti (még csak közeli sem😊Lesz ott buli, mindenki Ponderre várt hogy varazsolhasson sajnos ti látjátok kárát 😀 izgi meccset várok remélem Rodgers nem dobál szarrá minket 😊 (hiú remény)Toca
azért remélem eredménykövetőben kicsit nagyobb élet lesz mint előző meccseken...MaG1Xx
Gondolom valami olyasmi védelmi felfogással készülünk, mint Forte ellen, nem igazán tudott futni, a passzjátékot meg levédekeztük. Az a kérdés, Ponder mennyire lesz nyugodt, CM-et ketten kiveszik, szóval lesz ideje nézelődni, Hawk nem sack-el minden meccsen 😊
több mint 14 éve
sajnos én sem vagyok pesti (még csak közeli sem😊Lesz ott buli, mindenki Ponderre várt hogy varazsolhasson sajnos ti látjátok kárát 😀 izgi meccset várok remélem Rodgers nem dobál szarrá minket 😊 (hiú remény)
azért remélem eredménykövetőben kicsit nagyobb élet lesz mint előző meccseken...MaG1Xx
több mint 14 éve
sajnos én sem vagyok pesti (még csak közeli sem😊azért remélem eredménykövetőben kicsit nagyobb élet lesz mint előző meccseken...
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 14 éve
pestiek közül valakinek nincs kedve összeugrani meccsnézésre egy kocsmába? sporttv-s meccs, szóval kb akárhova mehetnénk.brknem vagyok pesti, szívesen is mennék, de sajnos melóban leszek (de pesten) 😕 De legalább nézhetem 😀
több mint 14 éve
pestiek közül valakinek nincs kedve összeugrani meccsnézésre egy kocsmába? sporttv-s meccs, szóval kb akárhova mehetnénk
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs lesz a mai, de úgy érzem nem ma fog megszűnni a Packs 100%-os mutatója... 😀
több mint 14 éve
Hiába no, a major sportok bomlasztották a rendszert 😀Egyébként én is nemrég találtam magamról fotót 5 éves koromból amin Dolphins sapkában feszítek 😊JayBÉn kb egy éve találtam egy képet, amin kb 10 évesen egy Steelers-ös "mackónadrágban" feszítek. Más focis "ereklyém" nem volt, inkább NHL-es cuccokkal voltam tele 😀kobalu91
több mint 14 éve
Egyébként én is nemrég találtam magamról fotót 5 éves koromból amin Dolphins sapkában feszítek 😊JayBÉn kb egy éve találtam egy képet, amin kb 10 évesen egy Steelers-ös "mackónadrágban" feszítek. Más focis "ereklyém" nem volt, inkább NHL-es cuccokkal voltam tele 😀
több mint 14 éve
Szerintem most simán nyerünk, kellően utáljuk őket ahoz hogy ne lazázzuk el és azért jelenleg elég komoly különbség van a két csapat között aminek ki kell jönnie.Egyébként én is nemrég találtam magamról fotót 5 éves koromból amin Dolphins sapkában feszítek 😊
több mint 14 éve
Jajám. 94 előtti :rolleyes:A sapi megvan vagy 20 éves, 49ers.Baseball sapi? Olyanom nekem is volt. 😀 Az is a 90-es évek elején történt. Jézus, de öregszünk 😕
LN
MaG1Xx
több mint 14 éve
Hát, idén akkor még nem volt hamisítatlan Packers meccs 😀Ha Gyula lenne, tőle már önmagában szívrohamot kapnék 😀kobalu91Én egy hamisítatlan Packer-meccset várok, utolsó pillanatig nyílt, a szurkolók majd szívrohamot kapnak fajtából, mindezt a SportTv-n, Ricsi kommentálásában. gamerkrtökéletesen leírtad, milyen is ez. és ráadásul Márk lesz 😊Szobi22
Szerintem akkor lesz szoros, ha Peterson tud futni, Allen meg odaér Rodgershez sokszor. Kb. 7 pontos győzelmet várok, de sok pont lesz. Shields ugye nincs, Bush lesz gondolom a nickel, szóval....
Ráadásul ha Pickett sem lesz (esélyes), akkor sokat lesz Bush, meg akár Lee is.
Viszont ha futás ellen lesz 2 emberes DL, akkor lehet, hogy D.J. Smith is felkerül végre, megnézhetjük mit tud.
több mint 14 éve
Ha Gyula lenne, tőle már önmagában szívrohamot kapnék 😀Én egy hamisítatlan Packer-meccset várok, utolsó pillanatig nyílt, a szurkolók majd szívrohamot kapnak fajtából, mindezt a SportTv-n, Ricsi kommentálásában. gamerkrtökéletesen leírtad, milyen is ez. és ráadásul Márk lesz 😊Szobi22
több mint 14 éve
Én egy hamisítatlan Packer-meccset várok, utolsó pillanatig nyílt, a szurkolók majd szívrohamot kapnak fajtából, mindezt a SportTv-n, Ricsi kommentálásában. gamerkrtökéletesen leírtad, milyen is ez. és ráadásul Márk lesz 😊
több mint 14 éve
ON: Néhány hete kérdeztem nincs-e deja-vu érzésetek. Most megint megteszem. 😀 Nagyon kutyául állunk sérülések terén, remélem behuzzuk a holnapi meccset valahogy.MaG1XxÉn egy hamisítatlan Packer-meccset várok, utolsó pillanatig nyílt, a szurkolók majd szívrohamot kapnak fajtából, mindezt a SportTv-n, Ricsi kommentálásában. Legalább a streamekkel nem kell szarakodni.
Végeredményre egy 3 pont különbségűt tippelek, olyanunk még úgy se volt idén, csak 7 és a fölötti W. Valahogy be kell húzni, és lehet pihenni egy hetet, az azutáni menetrend kegyetlen lesz!
több mint 14 éve
A sapi megvan vagy 20 éves, 49ers.Baseball sapi? Olyanom nekem is volt. 😀 Az is a 90-es évek elején történt. Jézus, de öregszünk 😕
LN
ON: Néhány hete kérdeztem nincs-e deja-vu érzésetek. Most megint megteszem. 😀 Nagyon kutyául állunk sérülések terén, remélem behuzzuk a holnapi meccset valahogy.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi