Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
Nagyon jó kis meccs volt, teljesen megérdemeltük a győzelmet! Amúgy szerintem egyetlen fő különbség volt az eddigi vesztes meccseinkhez képest; nem voltak elejtett passzok. Ha a három elbukott meccsen is így tapad az elkapók kezéhez a labda, akkor most 7-0. Ennyi.zoltenFúú nem akarok trollkodni ,de azért ez nagyon erős ... 😀
Különben is elejtette az elkapótok megint, csak a bíró TD-t ítélt... 😀
Amúgy durva milyen ütembe sérültök , nem lehet ennek köze a felkészüléshez ? Valami hiba szerintem a ti oldalotokon is lehet.
több mint 14 éve
Ők nem a mostani meccsen estek ki, csak most kerülnek IR-re. A Vikingek ellen (ha jól tudom) csak Jenkins és Pickett esett ki, de ők nem végleg.Mike Neal and Brady Poppinga out for the season.gamerkrHihetetlen.
Átlag hány emberetek esik ki egész szezonra egy meccsen?BleedingGreen
több mint 14 éve
Azért nem olyan rossz a helyzet. Wynn nevéhez fűződik az egyetlen Favre elleni Packers sack, Wilson meg szépen tette a dolgát(5T+3A), de azért jó lenne, ha hétvégére össze tudnák foltozni Jenkinst és Pickettet.Mike Neal and Brady Poppinga out for the season.gamerkrAkkor Wynn-Raji-Wilson lesz a fal? Jujj...kobalu91
Nagyon durva:
IR: Barnett, Bell, Burnett, Finley, Grant, Harrell, Martin, Neal, Poppinga
PUP: Bigby, Harris, Starks
Q: Driver, Jenkins, Pickett, Tauscher és még ki tudja!?
És még az alapszakasz felénél sem járunk. :o
több mint 14 éve
Mike Neal and Brady Poppinga out for the season.gamerkrHihetetlen.
Átlag hány emberetek esik ki egész szezonra egy meccsen?
több mint 14 éve
Mike Neal and Brady Poppinga out for the season.gamerkrAkkor Wynn-Raji-Wilson lesz a fal? Jujj...
több mint 14 éve
zolten
230
Nagyon jó kis meccs volt, teljesen megérdemeltük a győzelmet! Amúgy szerintem egyetlen fő különbség volt az eddigi vesztes meccseinkhez képest; nem voltak elejtett passzok. Ha a három elbukott meccsen is így tapad az elkapók kezéhez a labda, akkor most 7-0. Ennyi.
több mint 14 éve
Mike Neal and Brady Poppinga out for the season.
több mint 14 éve
Jó ezért tettem zárójelben mert nem az itéltettel inkább a szabállyal vitatkoznék. Harvinon meg volt akkora DPI mint mondjuk amekkora OPI-t fújtak Mossra korábban.Hát grat nektek, de azért minimum 2 akkora bírói hibát kaptatok +(Schianco TDje is simán az volt szerintem) hogy az már.Az nfl-szabályok szerint, ha földet ér a labda, incomplete pass, mindegy, hogy teljesen kontrollája, vagy sem (lásd Megatron vs Bears). hogy jó-e a szabály, az vitatható, de hogy földet ért a labda, az nem 😉Szobi22
Mondjuk a ti edzőtök legalább rádobja a challenget a miénk még ehhez is ostoba. De akkor DPI-t nem befujni ami Harvin majdnem TDjénél volt az már nagyon csapta a biztosítékot.
Amúgy A-Rod mindig ilyen súlytalan a meccsek végén ?Toca
És most mondjam azt hogy nem mindegy hogy TDt nem kaptok meg vagy egy FD-t 😊 Mondjuk ebben hülye BC a legnagyobb hibás még McCarthy is betudja dobni a flaget. E.J még mutatta is hogy nincs meg a TD...
Persze voltak hibák ide is oda is csak a mieik pöppet falsúlyosabbak...
Lényegtelen otthon nekünk Dallas ellen dőlt picit a pálya, most meg mi voltunk a szenvedők. Jösztök ti még hozzánk idén 😀
több mint 14 éve
Hát grat nektek, de azért minimum 2 akkora bírói hibát kaptatok +(Schianco TDje is simán az volt szerintem) hogy az már.Az nfl-szabályok szerint, ha földet ér a labda, incomplete pass, mindegy, hogy teljesen kontrollája, vagy sem (lásd Megatron vs Bears). hogy jó-e a szabály, az vitatható, de hogy földet ért a labda, az nem 😉
Mondjuk a ti edzőtök legalább rádobja a challenget a miénk még ehhez is ostoba. De akkor DPI-t nem befujni ami Harvin majdnem TDjénél volt az már nagyon csapta a biztosítékot.
több mint 14 éve
Hát grat nektek, de azért minimum 2 akkora bírói hibát kaptatok +(Schianco TDje is simán az volt szerintem) hogy az már.Nálam meg az csapta a biztosítékot, hogy a bírók kétszer is TD-t (2 Harvin TD) ítéltek a javatokra, amikor Harvin kilépett, pedig mindkét esetben 2 yardon belül volt a bíró és semmi nem takarta előle az adott jelenetet... meg a Shianco nem TD előtti 15 yardos late hit, meg Jennings 1st down helyetti 4th down, amit aztán be is buktunk. 😛
Egyszóval a bírók tévedtek ide is, oda is, nem hiszem, hogy a bíróknak köszönhetjük a győzelmet. Favrenak sokkal inkább. 😀
Egyébként (természetesen 😊) nem értek veled egyet, ami a DPI-t illeti a 2. Harvin TD-nél. Én többször visszanéztem a jelenetet és szerintem nem volt DPI. Peprah talán hozzáér egy pillanatra Harvin mellkasához, de nem akadályozza, nem löki meg. Ha mindenképp DPI-t akarsz, akkor gyanúsabb az utolsó passznál Bishop megmozdulása. 😉
A-Rod pedig nem a meccsek végén ilyen súlytalan, hanem idén. Mondjuk ebben nagyon nagy szerepe van Grant, Finley és a tegnapi meccsen már Driver hiányzásának is.
+ most, hogy kikaptatok, azért drukkolok Nektek a jövő héten 😉 😊
több mint 14 éve
Hát grat nektek, de azért minimum 2 akkora bírói hibát kaptatok +(Schianco TDje is simán az volt szerintem) hogy az már. Mondjuk a ti edzőtök legalább rádobja a challenget a miénk még ehhez is ostoba. De akkor DPI-t nem befujni ami Harvin majdnem TDjénél volt az már nagyon csapta a biztosítékot.
Amúgy A-Rod mindig ilyen súlytalan a meccsek végén ?
több mint 14 éve
.brk
1 890
majd vki PM-ben tud tízyardost a meccshez?összefoglaló alapján húbazmeg. de W és most ez számít.
több mint 14 éve
Sajnos nem láttam a meccset, de az összefoglalókban is sokat sántikált szomorúan a papper, és ez nagyon tetszett 😀. amúgy nem gondoltam volna, hogy meglesz ez a meccs, remélhetőleg ad egy lökést a csapatnak. a megnyert challengek nélkül meg nem lett volna meg, úgyhogy tényleg MM is kitett magáért.az end zone hátuljában a bírónak viszont komoly látásgondjai lehetnek 😛
több mint 14 éve
Nagyon jó meccs volt, aki nekem ma hatalmas pozitívum volt az C.J. Wilson! Második meccsén kezdett, 8 tackle abból több is a 4. negyedben. A Colllins INT gyönyörű volt, Bishop picksix a legjobbkor jött. Amit sajnáltam, hogy szerintem többet használhatnánk Jacksont, mind a futásoknál, mind az elkapásoknál, mert az előző meccseken nagyon jó teljesítményt nyújtott.
több mint 14 éve
Na akkor ülj le és kapaszkodj meg....Ja és remélem a 2 challenge után McCarthy tökei is helyrerázódtak...kobalu91mit challlengelt már a szerencsétlen megint? az első félidőt nem láttam 😕gamerkr
2 Challenge-et is megnyert! 😀
több mint 14 éve
Ja és remélem a 2 challenge után McCarthy tökei is helyrerázódtak...kobalu91mit challlengelt már a szerencsétlen megint? az első félidőt nem láttam 😕
több mint 14 éve
Gyönyörű meccs volt, és ezt a meccset a D nyerte meg... Büszkék lehetünk rájuk. Bódottá.Ja és remélem a 2 challenge után McCarthy tökei is helyrerázódtak...
több mint 14 éve
szóval megnyertük a Super Bowl-t 😀 na de nem az offense... :o DE megvan!
több mint 14 éve
srácok nem tudjátok adja az ESPN America a meccseteket??? mert baseballt ír arra az időpontra :mad:
több mint 14 éve
nem érdekelnek a sérülések, szedjük széjjel az "árulót" a meccsen!HurkaEzaz! 12>4! Aggyá neki Rádzsörsz! Bátran mint disznóvágáskó!
több mint 14 éve
nem érdekelnek a sérülések, szedjük széjjel az "árulót" a meccsen!
több mint 14 éve
Ebben csak az a szomorú, hogy ez kb. minden 3. meccs.Rodgers színre lépése óta ha 4 vagy kevesebb pont döntötte el a meccset akkor 1-szer nyertünk és 11-szer vesztettünk. Félelmetes...kobalu91Erről mondjuk legkevésbé ő tehet, pechjére az amcsik szeretik az irányítóhoz kapcsolni az ilyen statisztikákat.JayB
Vagyis minden 3. meccs szoros és kikapunk rajta. Még akkor is, ha a nagyja a 6-10-es idényben volt.
Meg idén lesz. 😕 Feltéve, ha idén nem kapunk ki párszor jó nagyon.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Rodgers színre lépése óta ha 4 vagy kevesebb pont döntötte el a meccset akkor 1-szer nyertünk és 11-szer vesztettünk. Félelmetes...kobalu91Erről mondjuk legkevésbé ő tehet, pechjére az amcsik szeretik az irányítóhoz kapcsolni az ilyen statisztikákat.
több mint 14 éve
Rodgers színre lépése óta ha 4 vagy kevesebb pont döntötte el a meccset akkor 1-szer nyertünk és 11-szer vesztettünk. Félelmetes...kobalu91Viszont, az az 1 győzelem idén volt, a Detroit ellen. 😉
Hogy legyen még egy riasztó statisztika: Favre vs. Capers D# 8-0 :o , ami nem csoda visszagondolva a tavalyi két meccsre.
Ja és nagy valószínűséggel esni fog (most is esik), ami a futásra helyezheti a fő hangsúlyt és összehasonlítva a két csapat futóteljesítményét...
Ezek után nem lehet kétséges, hogy be fogjuk húzni ezt a rangadót! 😀
több mint 14 éve
Rodgers színre lépése óta ha 4 vagy kevesebb pont döntötte el a meccset akkor 1-szer nyertünk és 11-szer vesztettünk. Félelmetes...