Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
A véleményeddel egyet értek, bár ugye, amit nem láttunk, arról csak tippelgetni lehet. De szerintem nem kell annyira túldimenzionálni azt a dolgot, hogy Hawk-Bishop páros volt/van a középső LB páros, mint ahogyan kint sokan emlegetik ezt.Aki unatkozna esetleg és már alig bírja kivárni a vasárnap estét, annak egy kis beharangozó olvasnivaló, direkt erre a párosításra. Mindenféle kritikát szívesen fogadok!Először a kritika: részletes, sokoldalú és élvezetes, a ráhangolódást segítő írás. Grat!
http://philly.blog.hu/2011/01/06/wild_card_round_vs_packersdeny79
Aztán egy (azaz két) vélemény: szerintem a Hawk-Bishop belső kettős nagyon jól muzsikál középen, talán jobban, mint a Barnett-Chillar páros tette volna. Jenkins játéka pedig még elég kérdéses.Gergőbácsi
több mint 14 éve
tyt-ről szedhető, remélem nem kell külön ajánlót írnom hozzá a packers fanoknak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Csak úgy mellékesen Grant mára 100%-os, hetek óta játszhatna. Ugyanaz a sérülése volt mint 97-ben Dorsey Levens RB-nek akit rosteren tartottak és a playoffban jócskán hozzájárult a Super Bowl győzelemhez. We miss you Ryan.
több mint 14 éve
Aki unatkozna esetleg és már alig bírja kivárni a vasárnap estét, annak egy kis beharangozó olvasnivaló, direkt erre a párosításra. Mindenféle kritikát szívesen fogadok!Először a kritika: részletes, sokoldalú és élvezetes, a ráhangolódást segítő írás. Grat!
http://philly.blog.hu/2011/01/06/wild_card_round_vs_packersdeny79
Aztán egy (azaz két) vélemény: szerintem a Hawk-Bishop belső kettős nagyon jól muzsikál középen, talán jobban, mint a Barnett-Chillar páros tette volna. Jenkins játéka pedig még elég kérdéses.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Kösz, legalább lesz egy jó vasárnap estém😀Én vasárnap lehet legendsbe leugrok 😊 de még nem biztos.
phylosHolá!http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=120&p=7FViktor93
már vagy ezer éve keresek egy helyet: pub/kocsma, ahol közvetítenek meccseket..
Pesti GB-esek, hová szoktatok/fogtok menni vasárnap?phylos
több mint 14 éve
Aki unatkozna esetleg és már alig bírja kivárni a vasárnap estét, annak egy kis beharangozó olvasnivaló, direkt erre a párosításra. Mindenféle kritikát szívesen fogadok!http://philly.blog.hu/2011/01/06/wild_card_round_vs_packers
több mint 14 éve
Aaron Rodgers NFC Offensive Player of the Month for December-January :cool:
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 14 éve
Nagyon kellemesen bizsergető. 😀 Ted tesco Thompson kiváló draftnyik. Gondoljunk bele: Brad Jones, aztán Zombo, aztán Walden, D. Briggs, Wilhelm, Francois, Shields is inkább a noname kategória voltak. És visszaött Dietrich-Smith is. Azt hiszem vonzódik titkon a germános nevekhez. 😊Tisztára kivan a tököm, milyen emberkéket talál szinte az utcán TT. 😊GergőbácsiNekem meg azzal van tele, hogy milyen embereket talál Angelo az első körben. Bár az enyém inkább szúró fájdalom, gondolom a tiéd inkább kellemesen bizsergető érzés lehet. 😀füligjimmy
Kiváló munkássága elismeréséül megpróbálok egy jó siget alkalmazni Justin Double Burger Harrell helyett.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Tisztára kivan a tököm, milyen emberkéket talál szinte az utcán TT. 😊GergőbácsiNekem meg azzal van tele, hogy milyen embereket talál Angelo az első körben. Bár az enyém inkább szúró fájdalom, gondolom a tiéd inkább kellemesen bizsergető érzés lehet. 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
Minek kell az ismert név, ha az ismeretlennel ugyanúgy jól járunk? 😀Bár a playoff szele közelg, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a sokak által még vasárnap, meccs előtt sem ismert Erik Walden lett az NFC DPOW. :cool:De azért amellett ne menjünk el, hogy szabadügynökpiacon meg sosem alkot semmit 😀LN
Tisztára kivan a tököm, milyen emberkéket talál szinte az utcán TT. 😊Gergőbácsi
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Bár a playoff szele közelg, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a sokak által még vasárnap, meccs előtt sem ismert Erik Walden lett az NFC DPOW. :cool:De azért amellett ne menjünk el, hogy szabadügynökpiacon meg sosem alkot semmit 😀
Tisztára kivan a tököm, milyen emberkéket talál szinte az utcán TT. 😊Gergőbácsi
több mint 14 éve
Kösz, legalább lesz egy jó vasárnap estém😀Holá!http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=120&p=7FViktor93
Made... Laid... Paid
több mint 14 éve
Bár a playoff szele közelg, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy a sokak által még vasárnap, meccs előtt sem ismert Erik Walden lett az NFC DPOW. :cool: Tisztára kivan a tököm, milyen emberkéket talál szinte az utcán TT. 😊
több mint 14 éve
Holá!http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=120&p=7
több mint 14 éve
Holá!Szia! Kérsz egy 28-ast? Na nem kerékpárt! 😊
a kérdésnél maradva: pesti Packer Backerek tudnak biztos mondani tuti helyet...
több mint 14 éve
Holá!hát, nekem általában (mindig) marad itthon a stream
több mint 14 éve
Holá!már vagy ezer éve keresek egy helyet: pub/kocsma, ahol közvetítenek meccseket..
Pesti GB-esek, hová szoktatok/fogtok menni vasárnap?
Made... Laid... Paid
több mint 14 éve
MVP, DPOY, OPOY kihírdetés mikor lesz?LokterAP NFL MVP (and likely other awards) won't be announced until Super Bowl on NFL Network.
"We have an opportunity to do something special with the awards and with the NFL so they'll be announced closer to the Super Bowl."
csekkold néha az nfl általános témákat, pont ma írták be 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
MVP, DPOY, OPOY kihírdetés mikor lesz?
több mint 14 éve
Bishop 4 év 19 millióért maradHöriGoode is aláírt még 2 évet.
több mint 14 éve
Off: ma reggel a csepeli HÉV-ről leszállt egy Packers-sapkás arc, kiváncsi vagyok, hogy fórumtaggal állok-e szemben 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Frequent Cheesehead TV commenter Paul Ott Carruth, a former player and coach, breaks down a different aspect of the Packers and their opponents from an X's and O's standpoint. Today, he looks at Dom Capers' use of Cover 7.http://cheeseheadtv.com/blog/paul-ott-carruth-xs-os-cover-7
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Egyetértek! Abszolút pozitív ez a szezon már így is, a körülményeket figyelembe véve! Én többször lemondtam aAlap helyzetben hátrány.. 😊 De ha belegondolsz, hogy -20-ban otthon kikaptunk a Giantstól, mert a hidegben több a drop... 😀
PO-ról menet közben. Innentől jutalomjáték.
GO PACK GO!
Hülye kérdés de szerintetek az idegen pálya hátrány vagy előny?MaG1Xx
Szóval lehet előny 😊
több mint 14 éve
Egyetértek! Abszolút pozitív ez a szezon már így is, a körülményeket figyelembe véve! Én többször lemondtam a PO-ról menet közben. Innentől jutalomjáték.
GO PACK GO!
Hülye kérdés de szerintetek az idegen pálya hátrány vagy előny?
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 14 éve
Örüljünk minden egyes playoff percnek, ennyi sérülttel a bejutás lehetett a reális cél, minden ami ez után van az csak külön öröm. Ha ki is esünk számomra ez az év már mindenképp pozitív.JayBígy van, ugyanezen a véleményen vagyok én is. nem szeretném előre dicsérni a csapatot, de akármennyit is bosszankodtam/tunk, fantasztikusak voltak. ha továbbra is azok lesznek,...az tényleg plusz öröm, ahogy JayB is írta. (ennek ellenére persze iszonyatosan fog fájni, ha kikapunk valakitől - még jó, hogy nem 😊)