Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 14 éve
Ja igen, a múlt hetii Hard Knocksban sikerült 5 percig sorolnia a gyerekeit 😀 Adhatja rögtön Cromartienak is.Nah ez nem rossz.Igen, elképzelem a kis árvákat, ahogy szurkolnak Jenningsnek minden Packers meccsen.tenorxAsszem egyedülálló anyáknak adja a zsetont.JayB
Akkor a Cromartie családok jól járnak.Bébé
több mint 14 éve
Nah ez nem rossz.Asszem egyedülálló anyáknak adja a zsetont.JayBIlyenkor elég ciki egy end-zone drop.BébéIgen, elképzelem a kis árvákat, ahogy szurkolnak Jenningsnek minden Packers meccsen.tenorx
Akkor a Cromartie családok jól járnak.
több mint 14 éve
JéBé
6 992
Asszem egyedülálló anyáknak adja a zsetont.Igen, elképzelem a kis árvákat, ahogy szurkolnak Jenningsnek minden Packers meccsen.tenorxLehetne többet is 😛 De azért szép gesztus.tenorxIlyenkor elég ciki egy end-zone drop.Bébé
több mint 14 éve
Igen, elképzelem a kis árvákat, ahogy szurkolnak Jenningsnek minden Packers meccsen.Ilyenkor elég ciki egy end-zone drop.BébéAz megvan hogy Jennings minden egyes TD catch után 1000 dollárt adományoz jótékony célra?JayBLehetne többet is 😛 De azért szép gesztus.tenorx
több mint 14 éve
Ilyenkor elég ciki egy end-zone drop.Az megvan hogy Jennings minden egyes TD catch után 1000 dollárt adományoz jótékony célra?JayBLehetne többet is 😛 De azért szép gesztus.tenorx
több mint 14 éve
Az megvan hogy Jennings minden egyes TD catch után 1000 dollárt adományoz jótékony célra?JayBLehetne többet is 😛 De azért szép gesztus.
több mint 14 éve
jaj valamit csinálok a neveddelharomt😊 először mikor erre a fórumoldalra irányítottál nem tudtam belépni, aztán láttam a ";@ˇ^%/"-t a nevemben. 😀
Köszönöm a javítást!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
JéBé
6 992
Az megvan hogy Jennings minden egyes TD catch után 1000 dollárt adományoz jótékony célra?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jaj valamit csinálok a neveddel
több mint 14 éve
Nickel CB-ként kaphat lehetőséget Manning & Co. ellen. Kíváncsi leszek.Szerintem ők is kezdik lassan hanyagolni ezt a Shields mint returner ügyet. Rossz kezei vannak, ezt mindig is tudtuk, Miamiban sem véletlen képezték ét WR-ből CB-nek.Valaki meg tudná nekem mondani, hogy minek erőltetnek egy olyan KR/PR-t, aki nem tudja elkapni/elejti a labdát? Shields már a draft előtt megmondta, hogy inkább gunner szeretne lenni, esetleg dime/nickel cb. A campben állítólag egészen jó volt nickelbackként, több INT-je volt, többet vissza is vitt TDre, viszont ott sem tudta rendesen beszedni a puntokat/kirúgásokat.TyRValszeg ugyanaz az indok amiért még ittvan Bush, Barbre, Crosby és társaik. McCarthyék nehezen látják be ha nem megy valami.JayB
A Browns ellen kezdettől fogva őt erőltettük PR és KR poszton is, mivel Blackmon nem játszott. Az elejtett punt mellet azokból sem lett szinte semmi amit elkapott, gyorsaság ide vagy oda (mondjuk ez részben az egész ST hibája).
A Seahawks ellen már Blackmon is volt, az ő PR posztja elég biztos, KR-ben meg Brandon Jackson/Jordy Nelson. Shieldset csak egy punthoz állították oda, nem tudta elkapni.
Szvsz a Colts ellen még kap egy utolsó lehetőséget, ha azzal sem tud élni, akkor ejtjük ezt a projectet.Black Levander
http://www.espnmilwaukee.com/includes/news_items/40/news_items_more.php?id=4226§ion_id=40
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Rich Eisen "szerelmeskedik" Áronnal,miért jó ő a fantasy csapatába. Ja, és Favre-val is zaklatja.http://www.nfl.com/videos/nfl-player-interviews/09000d5d81a035c7/Fantasy-hype-What-does-Rodgers-think?module=HP_headlines
több mint 14 éve
JéBé
6 992
volt egy -4 yardos sack is rajta statisztikából ítélve 😛.brkNa megnéztem a meccset, ez a térdelésből jött össze merthogy kib*szott pengén managelte a végét 😛
több mint 14 éve
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy minek erőltetnek egy olyan KR/PR-t, aki nem tudja elkapni/elejti a labdát? Shields már a draft előtt megmondta, hogy inkább gunner szeretne lenni, esetleg dime/nickel cb. A campben állítólag egészen jó volt nickelbackként, több INT-je volt, többet vissza is vitt TDre, viszont ott sem tudta rendesen beszedni a puntokat/kirúgásokat.TyRAhogy a linkelt elemzésben is van, valószínűleg többet tud tenni, mint gunner, ahogy azt a múlt héten is tette a Seahawks ellen.
...."and can help immediately as a gunner covering punts, which he showed against Seattle last week."
több mint 14 éve
Szerintem ők is kezdik lassan hanyagolni ezt a Shields mint returner ügyet. Rossz kezei vannak, ezt mindig is tudtuk, Miamiban sem véletlen képezték ét WR-ből CB-nek.Valaki meg tudná nekem mondani, hogy minek erőltetnek egy olyan KR/PR-t, aki nem tudja elkapni/elejti a labdát? Shields már a draft előtt megmondta, hogy inkább gunner szeretne lenni, esetleg dime/nickel cb. A campben állítólag egészen jó volt nickelbackként, több INT-je volt, többet vissza is vitt TDre, viszont ott sem tudta rendesen beszedni a puntokat/kirúgásokat.TyRValszeg ugyanaz az indok amiért még ittvan Bush, Barbre, Crosby és társaik. McCarthyék nehezen látják be ha nem megy valami.JayB
A Browns ellen kezdettől fogva őt erőltettük PR és KR poszton is, mivel Blackmon nem játszott. Az elejtett punt mellet azokból sem lett szinte semmi amit elkapott, gyorsaság ide vagy oda (mondjuk ez részben az egész ST hibája).
A Seahawks ellen már Blackmon is volt, az ő PR posztja elég biztos, KR-ben meg Brandon Jackson/Jordy Nelson. Shieldset csak egy punthoz állították oda, nem tudta elkapni.
Szvsz a Colts ellen még kap egy utolsó lehetőséget, ha azzal sem tud élni, akkor ejtjük ezt a projectet.
több mint 14 éve
JéBé
6 992
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy minek erőltetnek egy olyan KR/PR-t, aki nem tudja elkapni/elejti a labdát? Shields már a draft előtt megmondta, hogy inkább gunner szeretne lenni, esetleg dime/nickel cb. A campben állítólag egészen jó volt nickelbackként, több INT-je volt, többet vissza is vitt TDre, viszont ott sem tudta rendesen beszedni a puntokat/kirúgásokat.TyRValszeg ugyanaz az indok amiért még ittvan Bush, Barbre, Crosby és társaik. McCarthyék nehezen látják be ha nem megy valami.
több mint 14 éve
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy minek erőltetnek egy olyan KR/PR-t, aki nem tudja elkapni/elejti a labdát? Shields már a draft előtt megmondta, hogy inkább gunner szeretne lenni, esetleg dime/nickel cb. A campben állítólag egészen jó volt nickelbackként, több INT-je volt, többet vissza is vitt TDre, viszont ott sem tudta rendesen beszedni a puntokat/kirúgásokat.
több mint 14 éve
Csak a Te kedvedért Mr. Unlike! 😛 😂Egy kis előretekintés posztonkénti elemzéssel:valami más avatart nem tudnál szerezni? 😊Hurka
http://packersnews.greenbaypressgazette.com/article/20100823/PKR01/100823157/Analysis-Zombo-has-decent-shot-at-making-rosterv-tomi
több mint 14 éve
Egy kis előretekintés posztonkénti elemzéssel:valami más avatart nem tudnál szerezni? 😊
http://packersnews.greenbaypressgazette.com/article/20100823/PKR01/100823157/Analysis-Zombo-has-decent-shot-at-making-rosterv-tomi
köszönöm szépen
több mint 14 éve
Egy kis előretekintés posztonkénti elemzéssel:http://packersnews.greenbaypressgazette.com/article/20100823/PKR01/100823157/Analysis-Zombo-has-decent-shot-at-making-roster
több mint 14 éve
Nem mostanában lesz, de majd igyekszem!...Sancoköszi, hát hajrá, ha elkészül kíváncsi leszek 😊.brk
több mint 14 éve
....brkKicsit OFF, bár Green Bay.
Jó ez a sig!
Én is akartam csinálni egyet a következő képekből:, de még csak az ötletig és az alapképekig jutottam el. 😊
több mint 14 éve
Jelentem TYT-n fent van a meccs, már le is jött.
több mint 14 éve
.brk
1 890
csináljuk meg, hogy én legyek az első Packers fan/ akárki a fórumon, aki összehozza a 100 dislikeot 😛Hurkaén segítettem neked 😀
több mint 14 éve
csináljuk meg, hogy én legyek az első Packers fan/ akárki a fórumon, aki összehozza a 100 dislikeot 😛