Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Szinte biztos, hogy elcserélik szerintem. Nem fér bele 2 jól megfizetett LB akik mindketten a futás ellen jók, úgy hogy nincs elég pénze a csapatnak, és vannak sokkal nagyobb hiányposztok. A megfelelő árat úgy értettem, hogy ha jó formában végigjátszotta volna ezt a szezont is akkor talán egy 2. kört lehetett volna kapni érte, így talán egy 3. de azért meg felesleges elcserélni.
több mint 4 éve
Hát ez nem jó hír, hiába volt jó Adams a hétvégén, nem vagyok benne biztos, hogy egész szezonban ilyen teljesítményt fog nyújtani. B-Mac volt az egyik akire számítottam, hogy szezon végén elcserélik draft pickért, így már nem kapnak érte megfelelő árat.Nem hiszem hogy egy vállsérülés miatt tönkremenne. Azért ő így is a jobb ilbk közé tartozik. Meg hogy elcserélni őt? Így is nulla a secondary még legyen egy lyuk a pálya közepén is?
twitter.com/aaronwilson_nfl/status/1315760031841816577?s=21
fuzovelkifele.com/2020/10/mckinney-szezonjanak-vege-vedofalembert-vesztett-a-cowboys-pass-rushert-a-giants/
Merlin85
Mondjuk Hopkinsról is azt írtam anno hogy esélytelen az elcserélése 😃
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Hát ez nem jó hír, hiába volt jó Adams a hétvégén, nem vagyok benne biztos, hogy egész szezonban ilyen teljesítményt fog nyújtani. B-Mac volt az egyik akire számítottam, hogy szezon végén elcserélik draft pickért, így már nem kapnak érte megfelelő árat. twitter.com/aaronwilson_nfl/status/1315760031841816577?s=21
fuzovelkifele.com/2020/10/mckinney-szezonjanak-vege-vedofalembert-vesztett-a-cowboys-pass-rushert-a-giants/
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Nekem volt pozitív meglepetés is a meccsen, Tyrell Adams jól helyettesítette B-Mac-et.Negatívum, hogy a rookie-kat szinte nem is látni, vagy nagyon melléfogtak vagy még nem nem nfl készek. Ez elég rossz jövőképet fest a következő szezonokra.
A másik, hogy Watson miért nem akar futni? Összefoglalóban nem volt bent az a jelenet, kifordult balra, előtte 10-15 yard üres terület, védő sehol, sima 1st down plusz yardokkal, erre futás közben kioszt egy alacsony passzt amit persze nem tudott összekaparni az elkapó, és ez asszem 3rd & 7-nél volt.
Amúgy örülök, hogy végre nyert a csapat, de még sok dolgot kell rendbe tenni.
több mint 4 éve
Grat Texans, teljesen megérdemelt volt a mai W! Romeo bácsi mehet is aludni.Köszönjük, de a meccs bizonyos részein vagy fogtam a fejem vagy kínosan mosolyogtam. Az a jaguars féle 4 és 1 play...vagy amikor Watson bedobta dupla fedezékbe, és a felpattanó labdát majdnem TD-ig visszahordtátok... a 24-ről kihagyott field goal...mikor Mercilus megszerezte a labdát bajusztól, hogy 2 másodperc múlva az ő kezéből is kiüssék...
iktriad
Valljuk be egyik csapat sem jó, jövőre mind a két csapatnak új stábbal kell kezdenie (és szerintem nektek új QB-vel is).
több mint 4 éve
At 73, Romeo Crennel became the oldest HC to win an NFL game.A floridaiak tényleg törődnek a nyugdíjasok ezüst éveinek jobbá tevéséért. 😊
empty taxi
több mint 4 éve
At 73, Romeo Crennel became the oldest HC to win an NFL game.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Grat Texans, teljesen megérdemelt volt a mai W! Romeo bácsi mehet is aludni.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 384
Ez valami fejvadászcég?Yeppp
peterk2005
www.kornferry.com/insights/articles/super-bowl-ceo-executive-survey
www.kornferry.com/insights/articles/super-bowl-CHRO-coaching-tree
www.kornferry.com/about-us/consultants/jedhughes
több mint 4 éve
Ez valami fejvadászcég?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Texans CEO Cal McNair has hired Jed Hughes, the vice chairman for the search firm Korn Ferry, to help the franchise hire its next general manager and head coach, per sources.https://t.co/tvKHGbfhXk
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 11, 2020
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azt írják kint, Cal keres egy GM-et, és hagyja hogy ő válasszon majd hc-t magának. Lehet ennek addig örülök amíg meg nem lesz a gm. De egyelőre jó, hogy nem pofázik bele a tulaj.Szóval úgy csinálják (végre), ahogy azt egy NFL csapatnál kell. Előrelépés. 😊
samu09
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Azt írják kint, Cal keres egy GM-et, és hagyja hogy ő válasszon majd hc-t magának. Lehet ennek addig örülök amíg meg nem lesz a gm. De egyelőre jó, hogy nem pofázik bele a tulaj.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Meg Bradyből!Egyetemen sem volt jó? Heckenbergből mekkora iranyitót csinált már.Mondjuk én mint PSU fan már akkor sem értettem mit láttak BiBben. Nem volt ott se a kedvenc. Simán találhatnak jobbat.Egyetemről hoznék egy fiatal edzőt. Hasonló szerződéssel mint a Panthers csinálta. 1 év alatt senki se fog ütőképes csapatot csinálni. Watson + Lincoln Riley nagy duó lehetne.Legutóbb is mennyire bejött hogy egyetemről hoztak edzőt 😃
aranytöküJimmy
samu09
dande
samu09
több mint 4 éve
Egyetemen sem volt jó? Heckenbergből mekkora iranyitót csinált már.Mondjuk én mint PSU fan már akkor sem értettem mit láttak BiBben. Nem volt ott se a kedvenc. Simán találhatnak jobbat.Egyetemről hoznék egy fiatal edzőt. Hasonló szerződéssel mint a Panthers csinálta. 1 év alatt senki se fog ütőképes csapatot csinálni. Watson + Lincoln Riley nagy duó lehetne.Legutóbb is mennyire bejött hogy egyetemről hoztak edzőt 😃
aranytöküJimmy
samu09
dande
több mint 4 éve
Mondjuk én mint PSU fan már akkor sem értettem mit láttak BiBben. Nem volt ott se a kedvenc. Simán találhatnak jobbat.Egyetemről hoznék egy fiatal edzőt. Hasonló szerződéssel mint a Panthers csinálta. 1 év alatt senki se fog ütőképes csapatot csinálni. Watson + Lincoln Riley nagy duó lehetne.Legutóbb is mennyire bejött hogy egyetemről hoztak edzőt 😃
aranytöküJimmy
samu09
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Egyetemről hoznék egy fiatal edzőt. Hasonló szerződéssel mint a Panthers csinálta. 1 év alatt senki se fog ütőképes csapatot csinálni. Watson + Lincoln Riley nagy duó lehetne.Legutóbb is mennyire bejött hogy egyetemről hoztak edzőt 😃
aranytöküJimmy
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
Egyetemről hoznék egy fiatal edzőt. Hasonló szerződéssel mint a Panthers csinálta. 1 év alatt senki se fog ütőképes csapatot csinálni. Watson + Lincoln Riley nagy duó lehetne.
több mint 4 éve
Se pénz, se draft pickek jövőre. Miamiben mekkora buli lehet.Ja... idén megnyeri a csoportot a Colts aztán 10 évig megint semmi 😃
BoB így is megtette a dolgát, hogy hosszú évekre visszavesse a franchiset.
Semleges szurkolóként nyilván elég kiábrándító, Colts szurkerként (főleg a Grigson éra után) viszont próbáltam kiélvezni amíg tartott 😀
Előbb utóbb minden jó dolognak vége lesz :/
Borbinho
több mint 4 éve
Se pénz, se draft pickek jövőre. Miamiben mekkora buli lehet.BoB így is megtette a dolgát, hogy hosszú évekre visszavesse a franchiset.
Semleges szurkolóként nyilván elég kiábrándító, Colts szurkerként (főleg a Grigson éra után) viszont próbáltam kiélvezni amíg tartott 😀
Előbb utóbb minden jó dolognak vége lesz :/
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
több mint 4 éve
LanceVance
1 387
www.youtube.com/watch?v=g1H6S8BFGl8 Stephen A.nek most azért igazat lehet adni.
több mint 4 éve
Egyetlen szerencse, hogy legalább időben tradelte el Hopkinst. 😊