Houston Texans
www.houstontexans.com/team/injury-report/?fbclid=IwAR18HcLvG5NwsogSjn8WEg9i91orlylAN_xOkC-o6_oGwcQlafR79i-Q1v4Első szezonjában visszahordo volt. Amíg meg nem sérült de az nem amiatt volt😃
Elég sok a kérdéses játékos holnapra. Tunsil remélem tudja vállalni. Múlt heti meccsen volt ami tetszett, de az egyértelműen nem, hogy Fuller punt visszahordó legyen, nehogy már abba sérüljön bele...
Merlin85
Elég sok a kérdéses játékos holnapra. Tunsil remélem tudja vállalni. Múlt heti meccsen volt ami tetszett, de az egyértelműen nem, hogy Fuller punt visszahordó legyen, nehogy már abba sérüljön bele...
És Martin visszatérhet szerencsére
— Jacob Martin (@JacobSpeaks_) November 16, 2020
www.youtube.com/watch?v=P5irA9YHlv8Watson reakcióját is megnéztem volna szívesen...
LanceVance
Újabb bizonyíték GM BOB tehetségére.
www.houstontexans.com/news/houston-texans-transactions-11-14-20?fbclid=IwAR2kOt9xntyRwXAxfM-zTpUBk4fHoWWYuHMgI9zLc2Kxm8WPwkBzlKNwJ0I
Clowney eléggé lerontja a renoméját, 1 jó megmozdulása volt ezen a meccsen is, de még 1 TE is megfogja 1v1-ben... jövőre mehet valahova pár millióért játszani
McKinley végül a Bengalsban kötött ki, pedig Omenihu lesérült vasárnap. Tőle amúgy jobb szezont vártam, azt írták hogy sokat fejlődött de nem nagyon látni.Nincs az FOban senki aki a játékos menedzsmenttel foglalkozna. Crennelnek meg szerintem meg is tiltották, azzal főzzön ami van, érdemi játékos mozgás ne legyen, úgyis megy szezon végén és majd az új edzői stáb és FO közösen eldöntik kiket igazoljanak.
Az újonc Greenard végre sokkal több lehetőséget kapott, voltak hibái pl. a futott TD-nél, de összességében jól teljesített szerintem jó játékos lesz.
Roby remélem visszatér már, valószínűleg Scharping is kezdeni fog.
Ha a Brownsnál visszatér Chubb nagy gondban leszünk.
A Tunsil vs Garrett csatát várom a leginkább. Múlt héten volt Tunsil legrosszabb meccse, de Watson megmentette magát a sackektől mikor Tunsil-t megverték. Így 492 snap alatt 0 sacket szereztek róla, 1 sárga zászlót dobtak rá.
Merlin85
Az újonc Greenard végre sokkal több lehetőséget kapott, voltak hibái pl. a futott TD-nél, de összességében jól teljesített szerintem jó játékos lesz.
Roby remélem visszatér már, valószínűleg Scharping is kezdeni fog.
Ha a Brownsnál visszatér Chubb nagy gondban leszünk.
A Tunsil vs Garrett csatát várom a leginkább. Múlt héten volt Tunsil legrosszabb meccse, de Watson megmentette magát a sackektől mikor Tunsil-t megverték. Így 492 snap alatt 0 sacket szereztek róla, 1 sárga zászlót dobtak rá.
www.houstontexans.com/news/houston-texans-transactions-11-10-20
Ezt yoo végignézni 😀Azigen 😮
www.houstontexans.com/video/every-j-j-watt-sack-of-his-career-nfl-throwback
Merlin85
www.houstontexans.com/video/every-j-j-watt-sack-of-his-career-nfl-throwback
Bradley Roby se lesz bevethető holnap.Akkor ez a védelem pont ideális lesz egy újonc irányító felavatására, nem sok félnivalója lesz...
Texans’ CB Bradley Roby (not injury nor COVID-19 related) will not travel with the team to Jacksonville and has been ruled out for Sunday’s game against the Jaguars.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 7, 2020
iktriad
Texans’ CB Bradley Roby (not injury nor COVID-19 related) will not travel with the team to Jacksonville and has been ruled out for Sunday’s game against the Jaguars.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 7, 2020
Valaki koronás a csapatból.Eggyel alatta írtam, hogy Martin, de Cole és Mercilus is kontaktban volt vele, ugyhogy ők sem játszanak... Jöhet végre Greenard, had fejlődjön az újonc.
Texans announce they are shutting down their facility for the day after a player tested positive for COVID-19.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 5, 2020
iktriad
Because of contact tracing, LBs Whitney Mercilus and Dylan Cole will join OLB Jacob Martin on COVID-19 reserve list and none will play against Jaguars. They must test negative for 5 days in a row.
— John McClain (@McClain_on_NFL) November 5, 2020
Texans announce they are shutting down their facility for the day after a player tested positive for COVID-19.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 5, 2020
Texans outside linebacker Jacob Martin has tested positive for COVID-19 and the team will work virtually Thursday as a precautionary measure, according to league sources
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) November 5, 2020
Roby szerencsére edzésbe állt már, de Conley-ra is szükség lenne, hogy kicsit jobb legyen a secondary, de még mindig nem egészséges...
texanswire.usatoday.com/2020/10/20/texans-gareon-conley-still-not-close/