Houston Texans
Source: #Texans standout safety Justin Reid is out for the season thanks to a hand injury he suffered on Sunday. He finishes with 83 tackles and 2 sacks.
— Ian Rapoport (@RapSheet) December 15, 2020
Texans starting defensive tackle Brandon Dunn out for season with a pelvic fracture, according to a league source
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) December 15, 2020
Szerkesztette: Merlin85
Egy jéghideg mit kérsz?
Mikor lesz ebből csapat!?
Amúgy én azon csodálkoztam, hogy sok - kevés állásnál a sérülés után még visszajött. Ezt mint szurkoló én nagyra tartom. Azért a körülmények ismeretében mondhatta volna, hogy hát nem tudok visszamenni, nem akarom kockáztatni a komolyabb sérülést.
De Watson a 3. vonalbeli skill játékosokkal visszament és próbálta tovább. Akarásból nálam jeles - nyilván semmire se volt elég ez, de jó volt látni.
Liverpool Fc
Az O-line-ba csak 2 embert kell kicserélni és elküldeni a fal edzőt és rendben lesz.
Watson megmenekül sok sack elől, de nekem nagyon nem tetszik, hogy most is benyelt legalább 3 sacket, ami elkerülhető lett volna, csak a labdát kell kidobnia az oldalvonalhoz, oké hogy a nagy játékra törekszik, de mikor már érzi, hogy nem tud mit csinálni dobja a földre a labdát és nem lesz -10 yard.
Watsont semmi pénzért nem cserélnék most el. Ő jelenti a jövőt. Sajnos más nem jelenleg. Jövőre nagyon rá kell feküdni az O falra, hogy amíg felépül a csapat ne tördeljék össze.
Watsont és Wattot kurvára sajnálom.
Azért az idei szezonban ismét bebizonyosodott, hogy mennyit számít a momentum és az önbizalom: az elmúlt években szinte minden szoros meccset nyert a csapat, idén a rossz kezdet után az önbizalom is elfogyott, pedig sok meccsen nem sokon múlt a győzelem.
Én jövőre sem számítok jobbra, Watsonon kívül teljes újjáépítésre van szükség, és mivel nincs értelmes draft pick, még azt is el tudom képzelni, hogy Watson és Watt csere / release is belefér - nyilván inkább Watt esetében esélyes ez.
Deshaun Watson playing without Will Fuller V, Brandin Cooks, Randall Cobb, Kenny Stills and David Johnson today.Watson throw deep in the end zone aaaaand it's a catch! Watson catch it! He threw the football to himself.
LanceVance
Ha tudja hova passzol akkor az a legjobb ha ő indul érte.
More on #Texans-#Bears: Houston WR Brandin Cooks, dealing with foot and neck issues, is not expected to play today, source said. Barring a significant late improvement, they’ll be down a weapon. https://t.co/MU5ogqAErp
— Ian Rapoport (@RapSheet) December 13, 2020
bleacherreport.com/articles/2922012-texans-david-johnson-placed-on-reservecovid-19-list-ahead-of-week-14
Ebből az ábrából azért eléggé kitűnik, hogy még mindig JJ-t double teamezik a legtöbbet az edge rusherek közül. És az is, hogy Mercilusnak elég rossz szezonja van.Nincs más akit duplazhatnanak😃 Sajnos idén bőven elég ha Wattot kiveszik a játékból.
Merlin85
Az is milyen már, hogy egy külsős céggel kerestetnek GM-et meg HC-t... Nem tudom, hogy ki lenne a legjobb döntés. Szerintem HC-ra talán Eric Bieniemy, ő talán ki tudna mindent hozni Watsonból és az offenseből, de most a védelemmel vannak a nagy gondok. Watson miatt azért lesznek jó nevek a jelentkezők listáján.Hogy milyen? Teljesen megszokott.
Merlin85
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Cal McNair, #Texans chairman/CEO, has an impressive ad-hoc committee of consultants helping him find a new head coach & GM: Hall Fame coaches @TonyDungy & @JimmyJohnson,former Texans star Andre Johnson (@johnson80@spurs CEO RC Buford & Rod Graves,exec dir/Fritz Pollard Alliance
— Mark Berman (@MarkBermanFox26) December 8, 2020
Az is milyen már, hogy egy külsős céggel kerestetnek GM-et meg HC-t... Nem tudom, hogy ki lenne a legjobb döntés. Szerintem HC-ra talán Eric Bieniemy, ő talán ki tudna mindent hozni Watsonból és az offenseből, de most a védelemmel vannak a nagy gondok. Watson miatt azért lesznek jó nevek a jelentkezők listáján.Nagyon sok multi fejvadász céggel keresteti a top vezetőket. Amerikában főleg van hagyománya és itthon is sok ilyen van. Annyiból jó, hogy femérik az adott pozícióhoz szükséges alkalmassági feltételeket és valószínűleg nagyobb kapcsolati rendszerrel bírnak mint egy átlag NFL csapat. HCt meg nem fejvadaszokkal kerestetnek hanem majd az új gm hozza.
Merlin85
Nem is tdom ki vállalná el a csapatot. Alapból -1-ről indulna. Egy évet kell várni, hogy legyen tőke. És utána még 2+ év hogy beérjen. Tehát 2023-ban már látni kellene hogy merre akar menni az edző, és 2024-től várni az eredményt. Watson cap hitje '22-től 30 millió fölött lesz. Na ez kihívás.Remélem a következő GM és HC nem hagyja a sz@rban Watsont.Nyilván örülök, hogy nem jött össze, de Watsont nagyon sajnálom. Kemény lehet gyakorlatilag MVP szinten tolni - iszonyat mennyiségű munkát tehet bele - és egy ilyen csapatban elherdálni mindezt, amikor simán playoffban lenne a srác helye. Átéltük mindezt mi Luckkal, neki rá is ment a karrierje, remélem Watsoné nem fog.
Merlin85
(Jó látni, hogy a végén Hilton odament és megvigasztalta.)
peterk2005
Remélem a következő GM és HC nem hagyja a sz@rban Watsont.Nyilván örülök, hogy nem jött össze, de Watsont nagyon sajnálom. Kemény lehet gyakorlatilag MVP szinten tolni - iszonyat mennyiségű munkát tehet bele - és egy ilyen csapatban elherdálni mindezt, amikor simán playoffban lenne a srác helye. Átéltük mindezt mi Luckkal, neki rá is ment a karrierje, remélem Watsoné nem fog.
Merlin85
(Jó látni, hogy a végén Hilton odament és megvigasztalta.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Ez fájó vereség volt, nyerhettek volna. De legalább kiderült pár dolog.Azért volt Coutee-nak régebben jó néhány hibája, de akkor is elgondolkodtató, hogy ha kell, akkor ilyen meccsekre képes... A futás és a D továbbra is elég gyenge.
BoB betette Coutee-t a kutyaházába és 2 szezont elvett a karrierjéből.
Watsonnak nem feltétlen van szüksége a legjobb elkapókra, akkor is szép teljesítményt nyújt.
Merlin85
Lassan elkezdhet dolgozni a tulaj, hogy a következő években hogyan lesz itt normális vezetés és utána csapat.
BoB betette Coutee-t a kutyaházába és 2 szezont elvett a karrierjéből.
Watsonnak nem feltétlen van szüksége a legjobb elkapókra, akkor is szép teljesítményt nyújt.