Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 4 éve
De igen és aki Wentz sérülésének köszönhette, hogy élete első PO meccsét játszotta a Hawks ellen. Teljesen meg volt hatódva 😀 mi megtartottuk kvázi QB kócsnak meg sose lehessen tudni. Nektek (vagy bárki másnak) pont ő miért kellett? 😊Váó elvittétek a PSünk ből Josh McCownt 😀 😀 😀 legalább Wattot adhattátok volna cserébe, ráadásul a POban sem játszhat nálunk 😉Nem ő az aki texasban lakik és home officeban nyomta az Eaglesnél?
dande
samu09
több mint 4 éve
Váó elvittétek a PSünk ből Josh McCownt 😀 😀 😀 legalább Wattot adhattátok volna cserébe, ráadásul a POban sem játszhat nálunk 😉Nem ő az aki texasban lakik és home officeban nyomta az Eaglesnél?
dande
több mint 4 éve
Váó elvittétek a PSünk ből Josh McCownt 😀 😀 😀 legalább Wattot adhattátok volna cserébe, ráadásul a POban sem játszhat nálunk 😉
több mint 4 éve
Merlin85
1 406
Vicces adat, hogy mióta elcseréltük Clowney-t összesen 3 sacket gyűjtött, idén még egyet sem. Keresett 28 millió $-t amiből 7-et mi álltunk. Eközben Jake Martin akit kaptunk ért 5,5 sacket jegyez, úgy hogy csereként lép pályára és keresett 1,3 milliót ezalatt. Barkevious Mingo aki szintén a csere során jött hozzánk már nincs nálunk, de a Bears-nél idén már neki is 1,5 sackje van. Érdekes 😀
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Igen, azt én is esélyesnek vélem, de már kicsit sem bízok ebben a keretben. 😀Újabb hét, amit veretlenül zártunk. 8)És vasárnap jó esély van begyűjteni az idei 2. W-t is (attól a csapattól, amely ellen meglett az első).
adam8
Nálunk megint 6. körös QB kezd majd, de a sérült Minshew helyett az újonc Jake Luton fog nagy valószínűség szerint debütálni ellenetek. Eddig inaktív volt az összes meccsen (Mike "Zsiráfnyak" Glennon volt elmúló Csodabajusz cseréje eddig nálunk, de a Jagsnél érthetően arra jobban kíváncsiak, hogy az újonc mi tud élesben...). 😊
iktriad
több mint 4 éve
Újabb hét, amit veretlenül zártunk. 8)És vasárnap jó esély van begyűjteni az idei 2. W-t is (attól a csapattól, amely ellen meglett az első).
adam8
Nálunk megint 6. körös QB kezd majd, de a sérült Minshew helyett az újonc Jake Luton fog nagy valószínűség szerint debütálni ellenetek. Eddig inaktív volt az összes meccsen (Mike "Zsiráfnyak" Glennon volt elmúló Csodabajusz cseréje eddig nálunk, de a Jagsnél érthetően arra jobban kíváncsiak, hogy az újonc mi tud élesben...). 😊
több mint 4 éve
Merlin85
1 406
Texans chairman and CEO Cal McNair in 610 interview when asked about trade deadline: 'No big moves. You'll see some little things. We like our players. We have a lot to play for.
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) November 2, 2020
I am extremely optimistic. I don't believe in giving up.'
Erre kíváncsi vagyok, már megbékéltem vele, hogy Fuller megy, egy 2. körös pickért simán megérte volna.
több mint 4 éve
Most, hogy pihenőhéten van a csapat, és a cserék is meccs után pörögnek majd fel eszembe jutott egy kérdés amivel senki nem foglalkozott (igaz nekem sem kellett volna). Szerintetek BoB fog még állást kapni az NFL-ben, ha igen mit? Nehogy már csak a mi csapatunkat b@$$z@ szét...Kap.
Szerintem nincs olyan hülye aki alkalmazná NFL-ben, visszamegy egyetemre vmi kis csapathoz.
Merlin85
És valószínűleg sikeres lesz. Aki eddig staff volt houstonban a következő csapatánál rendre nagyot alkotott. Kubiak SB win. Vrabel osszerakta a Titanst.
Nyilván hatalmat sehol nem fog kapni, egy OC állás kinéz neki max.
több mint 4 éve
Merlin85
1 406
Most, hogy pihenőhéten van a csapat, és a cserék is meccs után pörögnek majd fel eszembe jutott egy kérdés amivel senki nem foglalkozott (igaz nekem sem kellett volna). Szerintetek BoB fog még állást kapni az NFL-ben, ha igen mit? Nehogy már csak a mi csapatunkat b@$$z@ szét...Szerintem nincs olyan hülye aki alkalmazná NFL-ben, visszamegy egyetemre vmi kis csapathoz.
több mint 4 éve
Merlin85
1 406
A cserék 2 véglete:Tunsil:
Most pass-blocking snaps without allowing a sack by Ts:
— PFF (@PFF) October 29, 2020
1. Laremy Tunsil - 288
2. Kelvin Beachum - 284
3. Andrew Whitworth - 239 pic.twitter.com/fqxL8mK0nr
Johnson:
Only RBs with a sub-60 PFF grade and 300+ snaps
— George Chahrouri (@PFF_George) October 30, 2020
Todd Gurley 57.7
David Johnson 56.8
Szerkesztette: Merlin85
több mint 4 éve
Eltradeltétek Eli Ankout Dallasba egy 7. körös pickért. 😊 El lett küldve BoB, és máris ti húzzátok le a trade partnereket és nem fordítva. 😊 😊 😊Jó azért Bob az első meg második köröket dobálta, nem a hetediket.
Texans trade Eli Ankou to Dallas Cowboys for seventh-round draft pick, per a league source
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) October 30, 2020
iktriad
több mint 4 éve
Eltradeltétek Eli Ankout Dallasba egy 7. körös pickért. 😊 El lett küldve BoB, és máris ti húzzátok le a trade partnereket és nem fordítva. 😊 😊 😊 Texans trade Eli Ankou to Dallas Cowboys for seventh-round draft pick, per a league source
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) October 30, 2020
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
ozibozi
17 167
A legtöbb csapatnál kb 😊
több mint 4 éve
Merlin85
1 406
fuzovelkifele.com/2020/10/a-texansnal-csak-4-jatekos-tabu-mindenki-mas-viheto/
több mint 4 éve
Én akármennyire legenda elengedném Wattot nyerni egy gyűrűt. Kérdés persze,hogy ő mit szeretne,de ha menni akar,akkor amit itt lerakott x év alatt megérdemelné hogy elengedjék. Ennek a csapatnak meg jelen állás szerint kb mindegy.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 4 éve
Merlin85
1 406
Akiket fájdalom nélkül eltradelhetnének az Stills és Mercilus. Stills is FA lesz jövőre és eléggé háttérbe szorult most. Merci meg megkapta a túl nagy szerződést és nem teljesít jól. Persze mindenki Watt és Fuller után érdeklődik. Fuller is FA lesz jövőre jelenleg ő a legjobb elkapónk, de ha a teljes képet nézzük, eddigi karrierje során 48 meccsen kezdett 22 sérült volt, egyik szezonjában sem volt bevethető végig. Legalább az Offense játékán had örüljünk már ebben a szezonban, ha a védelem ilyen fos.
El kell dönteniük, hogy jövőre akarják-e Fullert újraszerződtetni, aminek nagyon nagy a kockázata a már említett sérülések miatt, ha így játszik tovább idén és egészséges marad jövőre nagyon meg fogja valaki fizetni.
Az ő trade-je jelenleg elég fájó lenne de megérthető, ha nem vele képzelik el a jövőt.
Wattot nem kellene elengedni, és kész.
Figyelembe véve, hogy a csapat a hátsóbb körökben nem találja meg az utóbbi években a tehetségeket, és hogy a vírus miatt még nehezebb lesz, mert fele egyetemi csapat nem is játszik; nem látom értelmét, hogy elcserélgessenek olyanokat akiket pótolni sem tudnak jelenleg.
több mint 4 éve
gedam
5 906
Szerintem akármekkora játékos, ebben az állapotában még 3. kört se adna érte, azalatt meg nonszensz eladni szerintem.nem látom már értelmét se a tradenek, se a cutnak.
adam8
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem akármekkora játékos, ebben az állapotában még 3. kört se adna érte, azalatt meg nonszensz eladni szerintem.
több mint 4 éve
gedam
5 906
év elején írtam, hogy bob akkor lesz jó gm, ha wattot eltradeli. nem tette, szerintem már nem merte. nem is hiszem, hogy akkora piaca lenne, szóval jöttek volna úgy is a hangok, hogy el lett kótyavetyélve. már 1-2 éve teljesen beleszürkült a mezőnybe, indokolatlan a fizuja. oké, hogy texans legenda, de sokat vesztett a a robbanékonyságából. én csodálkoznék, ha ekkora fizuval sikerülne a trade, nemhogy 1.,2. kör.Már több helyen is olvastam hogy Watt elcsereleseben gondolkodnak. Legnagyobb deal az lenne ha Miami visszaadná érte az első és második körünket de az álom kategória.1+2 egy 31 éves minden évben IR-re kerülő DL játékosra, hááát szerintem az nagyon állam szenárió, hogy érte annyit kapjon a csapat.
Nagyon nem szeretném ha elmenne, de sajnos az idei szereplése után úgy segítene legjobban a csapaton ha legalább egy első kört kapunk érte.
Amúgy egy ekkora ikon nem érdemelne ilyen távozást, és remelem nem is történik meg, de hat fura ez az év bármi lehet még.
samu09
Sixo
több mint 4 éve
Már több helyen is olvastam hogy Watt elcsereleseben gondolkodnak. Legnagyobb deal az lenne ha Miami visszaadná érte az első és második körünket de az álom kategória.1+2 egy 31 éves minden évben IR-re kerülő DL játékosra, hááát szerintem az nagyon állam szenárió, hogy érte annyit kapjon a csapat.
Nagyon nem szeretném ha elmenne, de sajnos az idei szereplése után úgy segítene legjobban a csapaton ha legalább egy első kört kapunk érte.
Amúgy egy ekkora ikon nem érdemelne ilyen távozást, és remelem nem is történik meg, de hat fura ez az év bármi lehet még.
samu09
több mint 4 éve
Merlin85
1 406
Már több helyen is olvastam hogy Watt elcsereleseben gondolkodnak. Legnagyobb deal az lenne ha Miami visszaadná érte az első és második körünket de az álom kategória.Szerinted kire céloztam, amikor pár napja írtam? Első kört már senki nem adna érte, nincs értelme elcserélni...
samu09
több mint 4 éve
Ha BoB Wattot is elcseréli, tényleg takaroggyon! 😋
Állat vagyok, ami enni kér...