Houston Texans
Ez oké, de a 3 first, 3 seconds az brutálisan sok, szerintem nincs csapat, aki ezt meglépné.Ennyit egyetlen játékosért sem fog adni senki.Nagy különbség, hogy Watson nem kérdőjeles draftpick, hanem bizonyított játékos. Még csak nem is one season wonder. Olyan szinten játszik konzisztensen szezonok óta, amit az említett két játékos maximum álmában tesz.
Ez még az RG3 meg Goff feltrade-eknél is brutálisabb faszság lenne.
warr_b
Szerintem ha piacra kerülne, nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy Manning óta a legjobb csere vagy FA útján elérhető QB. 10 évente elérhető ilyen kaliberű irányító ligán belül. Hát még 25 évesen, hogy hosszútávú projekt építhető köré. Az egy éves Brady projekt nem számít.
Cruyffista
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Ennyit egyetlen játékosért sem fog adni senki.Nagy különbség, hogy Watson nem kérdőjeles draftpick, hanem bizonyított játékos. Még csak nem is one season wonder. Olyan szinten játszik konzisztensen szezonok óta, amit az említett két játékos maximum álmában tesz.
warr_b
Szerintem ha piacra kerülne, nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy Manning óta a legjobb csere vagy FA útján elérhető QB. 10 évente elérhető ilyen kaliberű irányító ligán belül. Hát még 25 évesen, hogy hosszútávú projekt építhető köré. Az egy éves Brady projekt nem számít.
Szerkesztette: Cruyffista
alakul az all-star team 😀 ezt azt hiszem minden nem-Texans fan látni akarja!S Bobot visszahozzák QB kócsnak 😛
"(Mangini) believes the Houston #Texans job is Josh McDaniels' to lose and that both Adam Gase and Matt Patricia could be brought in to guide the offensive and defensive units."
r.baggio
Akkor indulhat a mentsük meg Wattot és Watsont mozgalom 😀
Ennyit egyetlen játékosért sem fog adni senki.A szerződésében van egy záradék, hogy nem lehet eltradelni. Elvileg.Az a no trade clause arra vonatkozik, hogy el lehet cserélni, de csak oda, ahova ő beleegyezik.
Merlin85
Hülyeség, már láttam cáfolatot is csak azt most nem tudom ide belinkelni.megtaláltam. az mondjuk gyanús, hogy egy ár azért mégiscsak elhangzott
dande
Texans aren't trading Watson, nor has that been discussed. I asked for a hypothetical offer that might move him last night.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 7, 2021
"Three 1sts, three 2nds and a player might start the conversation"
Cruyffista
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
alakul az all-star team 😀 ezt azt hiszem minden nem-Texans fan látni akarja!Ne bassz, ez tuti csak valami vicc
"(Mangini) believes the Houston #Texans job is Josh McDaniels' to lose and that both Adam Gase and Matt Patricia could be brought in to guide the offensive and defensive units."
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A szerződésében van egy záradék, hogy nem lehet eltradelni. Elvileg.Az a no trade clause arra vonatkozik, hogy el lehet cserélni, de csak oda, ahova ő beleegyezik.
Merlin85
Hülyeség, már láttam cáfolatot is csak azt most nem tudom ide belinkelni.megtaláltam. az mondjuk gyanús, hogy egy ár azért mégiscsak elhangzott
dande
Texans aren't trading Watson, nor has that been discussed. I asked for a hypothetical offer that might move him last night.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) January 7, 2021
"Three 1sts, three 2nds and a player might start the conversation"
Annyit biztos nem ad érte senki, esetleg BOB... oh wait🤔Pro: Ha visszakapja a Houston a pickeknek közel dupláját, amit BoB elherdált, abból fel lehet húzni egy új csapatot, nem mellesleg, ez a Texans ebben a formában nem hogy 1, de akár 2 1/1-be is simán belenyúlhat a következő években.
There's a growing buzz in league circles that Deshaun Watson could ask to be traded, and his new contract doesn't make that as difficult as you'd think https://t.co/wvY5BxQZRq
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 7, 2021
Bence94
Kontra: Lehet sorolni a QB-needes csapatokat, Watson és az ügynöke nyilvánvalóan nem menne el bárhova, hanem szépen megjelölnék azt a 2-3 csapatot ami tényleges előrelépés lenne neki, vele kiegészülve kontender lenne, ez pedig tompíthatja az értékét, hiszen kevesebb érdeklődő, kisebb licitháború.
Például egy cap gondokkal küzdő csapatba ahol a jelenlegi minőség sem elég hülye lenne elmenni. Vagy egy olyanba, ahol túl kevés jelenleg a tehetség, az építkezés elején járnak, és a top pickek bukásával + a szerződése bekerülésével semmilyen erősítés nem lehetne lehetséges .. Jövőre megint vernie kéne az asztalt, bohócot csinálna magából. Én olyan 3 első + 2 másodikra húznám meg a határt, amiért megéri elpostázni.
Cruyffista
GO JETS!!!
🤔Pro: Ha visszakapja a Houston a pickeknek közel dupláját, amit BoB elherdált, abból fel lehet húzni egy új csapatot, nem mellesleg, ez a Texans ebben a formában nem hogy 1, de akár 2 1/1-be is simán belenyúlhat a következő években.
There's a growing buzz in league circles that Deshaun Watson could ask to be traded, and his new contract doesn't make that as difficult as you'd think https://t.co/wvY5BxQZRq
Bence94
Kontra: Lehet sorolni a QB-needes csapatokat, Watson és az ügynöke nyilvánvalóan nem menne el bárhova, hanem szépen megjelölnék azt a 2-3 csapatot ami tényleges előrelépés lenne neki, vele kiegészülve kontender lenne, ez pedig tompíthatja az értékét, hiszen kevesebb érdeklődő, kisebb licitháború.
Például egy cap gondokkal küzdő csapatba ahol a jelenlegi minőség sem elég hülye lenne elmenni. Vagy egy olyanba, ahol túl kevés jelenleg a tehetség, az építkezés elején járnak, és a top pickek bukásával + a szerződése bekerülésével semmilyen erősítés nem lehetne lehetséges .. Jövőre megint vernie kéne az asztalt, bohócot csinálna magából. Én olyan 3 első + 2 másodikra húznám meg a határt, amiért megéri elpostázni.
Egyre jobb hírek jönnek!! 😕Josh McDaniels lesz az....
Nem azt mondom, hogy Bieniemy lenne a legjobb megoldás a csapatnak, de hogy még el sem hívják interjúra...
Gondolom az új GM már tudja ki a legalkalmasabb a Patriotsból, meg végülis őt sem interjúvolták meg...
Texans did not request an interview with Chiefs OC Eric Bieniemy, per sources. They are the only team with an HC opening that has not requested nor interviewed him. https://t.co/eTr7mdz0Gb
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 6, 2021
Merlin85
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Nem azt mondom, hogy Bieniemy lenne a legjobb megoldás a csapatnak, de hogy még el sem hívják interjúra...
Gondolom az új GM már tudja ki a legalkalmasabb a Patriotsból, meg végülis őt sem interjúvolták meg...
Texans did not request an interview with Chiefs OC Eric Bieniemy, per sources. They are the only team with an HC opening that has not requested nor interviewed him. https://t.co/eTr7mdz0Gb
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 6, 2021
Texans gave new GM Nick Caserio a six-year contract that makes him one of the three highest-paid GMs in the league, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 7, 2021
A Texans már régóta Cesariot akarta, érthető, ha nem csináltak neki cirkuszt az interjúztatással. Annak viszont így nem sok értelme volt, hogy fejvadász céget megbíznak, akik tök másokat válogatnak ki. Hacsak nem smoke screen, de az meg minek?
Cesariot okos palinak mondják. GM-ként viszont első bálozó, majd kiderül annak milyen lesz. A mozgástéren nem fog múlni, ezzel a tulaj háttérrel lényegében azt csinálhat majd amit akar.
peterk2005
Egy jéghideg mit kérsz?
Cesariot okos palinak mondják. GM-ként viszont első bálozó, majd kiderül annak milyen lesz. A mozgástéren nem fog múlni, ezzel a tulaj háttérrel lényegében azt csinálhat majd amit akar.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Szerintem igen.Patricia DC-nek szar volt? Nem foglalkoztam annyira vele csak azt tudom hogy Lionsbe nem nagyon jött be neki az élet.McD HC, Patricia DC/assist.HCFelbérelsz egy fejvadász céget (gondolom nem kevés pénzért), akik 5 nevet mondanak neked, de te inkább azt választod aki rajt sincs a listán és még BoB akarta idehozni... Nagyon okos döntés.Totál értelmetlen, azt is olvastam, hogy még meg sem volt az interjú már állítólag meg volt a megállapodás. Nem örülök ennek a lépésnek, de meglátjuk, hogy fog muzsikálni. Az első nagy döntés úgy is hamarosan meglesz a HC személyében. Nagyon remélem, hogy nem Mcdaniels- t hozza.
Én személyesen John Dorsey-nak örültem volna, de őt még interjúra sem hívták be ha minden igaz.
Nem tudom milyen lesz, lehet jó döntéseket fog hozni Caserio, erre hamar meg fogjuk kapni a választ amikor HC-t fog választani. Remélhetőleg nem a Patriotsból...
Amikor mindenki gyökeres változásról beszélt, nem csak új GM, HC, de új tulajdonos is kellett volna...
Merlin85
Bondi
5meccs után kibasznátok mindkettőt.
Bazzani
samu09
Szerintem ott BB volt a koponya és FatPat távozása után sem lett semmivel rosszabb az egység, sőt...
Patricia DC-nek szar volt? Nem foglalkoztam annyira vele csak azt tudom hogy Lionsbe nem nagyon jött be neki az élet.McD HC, Patricia DC/assist.HCFelbérelsz egy fejvadász céget (gondolom nem kevés pénzért), akik 5 nevet mondanak neked, de te inkább azt választod aki rajt sincs a listán és még BoB akarta idehozni... Nagyon okos döntés.Totál értelmetlen, azt is olvastam, hogy még meg sem volt az interjú már állítólag meg volt a megállapodás. Nem örülök ennek a lépésnek, de meglátjuk, hogy fog muzsikálni. Az első nagy döntés úgy is hamarosan meglesz a HC személyében. Nagyon remélem, hogy nem Mcdaniels- t hozza.
Én személyesen John Dorsey-nak örültem volna, de őt még interjúra sem hívták be ha minden igaz.
Nem tudom milyen lesz, lehet jó döntéseket fog hozni Caserio, erre hamar meg fogjuk kapni a választ amikor HC-t fog választani. Remélhetőleg nem a Patriotsból...
Amikor mindenki gyökeres változásról beszélt, nem csak új GM, HC, de új tulajdonos is kellett volna...
Merlin85
Bondi
Bazzani
McD HC, Patricia DC/assist.HCPontosan ez a felállás az egyetlen amit senki sem akar Houstonban 😊
Bazzani
És könnyen lehet, hogy ez lesz....
Ha lúd akk legyen kövér, az állandóság jegyében térjen vissza BOB OC-nek 😀McD HC, Patricia DC/assist.HCFelbérelsz egy fejvadász céget (gondolom nem kevés pénzért), akik 5 nevet mondanak neked, de te inkább azt választod aki rajt sincs a listán és még BoB akarta idehozni... Nagyon okos döntés.Totál értelmetlen, azt is olvastam, hogy még meg sem volt az interjú már állítólag meg volt a megállapodás. Nem örülök ennek a lépésnek, de meglátjuk, hogy fog muzsikálni. Az első nagy döntés úgy is hamarosan meglesz a HC személyében. Nagyon remélem, hogy nem Mcdaniels- t hozza.
Merlin85
Bondi
Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
McD HC, Patricia DC/assist.HCFelbérelsz egy fejvadász céget (gondolom nem kevés pénzért), akik 5 nevet mondanak neked, de te inkább azt választod aki rajt sincs a listán és még BoB akarta idehozni... Nagyon okos döntés.Totál értelmetlen, azt is olvastam, hogy még meg sem volt az interjú már állítólag meg volt a megállapodás. Nem örülök ennek a lépésnek, de meglátjuk, hogy fog muzsikálni. Az első nagy döntés úgy is hamarosan meglesz a HC személyében. Nagyon remélem, hogy nem Mcdaniels- t hozza.
Merlin85
Bondi
Felbérelsz egy fejvadász céget (gondolom nem kevés pénzért), akik 5 nevet mondanak neked, de te inkább azt választod aki rajt sincs a listán és még BoB akarta idehozni... Nagyon okos döntés.Totál értelmetlen, azt is olvastam, hogy még meg sem volt az interjú már állítólag meg volt a megállapodás. Nem örülök ennek a lépésnek, de meglátjuk, hogy fog muzsikálni. Az első nagy döntés úgy is hamarosan meglesz a HC személyében. Nagyon remélem, hogy nem Mcdaniels- t hozza.
Merlin85
Felbérelsz egy fejvadász céget (gondolom nem kevés pénzért), akik 5 nevet mondanak neked, de te inkább azt választod aki rajt sincs a listán és még BoB akarta idehozni... Nagyon okos döntés.Easterbynek biztos rosszul esett hogy őt nem vették be a csoport munkába ezért alájuk vágott. Nem rossz név caserio, de ugye ő a Pats arany korában dolgozott ott, sose kellett kihúzni a csapatot a szarbol.
Merlin85
Plusz 18-bán és 19-ben is megpróbálta leigazolni a texans, mindkétszer a pats blokkolta. És ugye mindenki tudja ki hozza a döntéseket patsnél. Hátha úgy van most Case hogy végre itt az infinity power és megmutatja hogy igenis ért a dolgahoz.
Szerkesztette: Nemes samu09