Houston Texans
Kb annyi igaz a Watson pletykákból is, mint hogy elküldik Easterbyt...
Merlin85
Szerintem ez a Watson ügy full kamu, Watson csak egyszer problémázott, hogy nem kérdezték, pedig ígérték, ennyi.texvannak pletykák, aminél sejthető, hogy csak a média próbál belőle hírt faragni, de ebben az esetben legkésőbb Andre Johnson tweetjénél már nyilvánvaló volt, hogy itt nem ez a helyzet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Ezzel csak akadályozza a csapatot. Amúgy nemtom miből gondolja, hogy Bienemy jobb lenne mint Joe Brady vagy akár Brandon Staley. De akkor valódi ellenértéket kérjenek, nem úgy mint BoB Hopkinst, szotyiért elcserélni... És ne az ilyen sz@r Miami féle próbálkozásokra
Kb annyi igaz a Watson pletykákból is, mint hogy elküldik Easterbyt...Watson reagált is twitteren. Kezd alakulni a buli.
Cal McNair, #Texans chairman and CEO: "Change is hard and we're going through change and I accept everything hasn't gone perfectly..I'll apologize for my actions or communcations that have created mistrust." https://t.co/CmfQLoB6xh
— Mark Berman (@MarkBermanFox26) January 15, 2021
Merlin85
twitter.com/deshaunwatson/status/1350177165426491393?s=21
Szerkesztette: Nemes samu09
Cal McNair, #Texans chairman and CEO: "Change is hard and we're going through change and I accept everything hasn't gone perfectly..I'll apologize for my actions or communcations that have created mistrust." https://t.co/CmfQLoB6xh
— Mark Berman (@MarkBermanFox26) January 15, 2021
Ebből annyi látszik, hogy a tulaj ugyanolyan balf@sz mint eddig, 3 hónap alatt nem tudta kitalálni mit akar. Ezért nem akarnak odamenni, mert határozatlan báb, akit mindenki befolyásolhat. És addig igaza van Watt-nak, meg AJ-nek, hogy elvesztegették Watson egy évét, meg elpazarolnak karriereket ennél a franchise-nál. BOB a határozottságával bármit csinálhatott... Ha valamiért, akkor ezért nem vonzó hely, nem a Watson műbalhé miatt. Bár az is lehet, hogy a sok insider jelentés miatt akkora gyökér ott mindenki, hogy tényleg a trade-en dolgoznak... Olyan nem is tudom, hogy volt-e már, hogy egy ennyire kiemelkedő teljesítmény után trade-eltek irányítót, úgy hogy azt sem tudjuk, hogy ki pótolhatná... Ezért is lenne meglepő - főleg azok után, ugye, hogy nekem személyesen írt!!! Egyébként JJ is rajta volt a levélen, higgyetek nekem! Be is másolnám ide, de most nem találom... És most nincs kedvem megkeresni...
Várnak? Persze nfl főedzőnek lenni óriási dolog, de jelen helyzetben, amíg Watson ügye nem tisztázódik, ez a Texans állás zsákutca, nem más. Nem hiszem, hogy bárki különösen kapkodna most érteLehet épp ez miatt nincs új HC. Senki se meri bevállalni a kalap kakit, ha Watson megy. Az új HC kinevezése se lenne garancia hogy marad. Amíg nem tisztázódik megy vagy marad sanszos nem tudnak kinevezni olyat aki megfelelő lenne. Kivéve Marwin Lewist.
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Ezért érdekes, hogy mennyit várnak a HC kinevezéssel. Saleh nem volt nálunk interjún sem. De ezek szerint akkor Bienemy sem megy a Jetshez, pedig voltak olyan hírek hogy nagyon oda akar menni. Amúgy Brandon Staley is jó lenne akivel már egyeztettek interjút.Biemieny és Daboll még versenyben. Sokan rájuk várnak szerintem.
Merlin85
The #Texans have requested an interview with #Rams DC Brandon Staley for their head coaching job, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 14, 2021
A Realba már sok lenne...Marvin Lewis nem néger?Caldwell klaszik magas padló, alacsony plafon edző, hogy ide ilyenre van-e szükség, nem tudom.Mondhatni a néger Marvin Lewis.
empty taxi
Amadeus
empty taxi
Mondjuk amíg az öreg McNair élt, ilyen katyvasz elképzelhetetlen volt.Azért ez várható volt, Bob a South Carolina-ra járt, a fia meg Rice-on végzett.
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nem volt az edzői stábban. FOban volt mint tanácsadó. Mindhárom felet meg lehet érteni. DW okkal gondolhatja úgy, egy új kezdetet vele együtt akarnak elindítani. Ezért egyezett meg McNairrel hogy egyeztetnek gm és hc kérdésben. Johnsont felkérték a stabba amelyik kereste az új gmet. Erre a végén kiderült hogy felesleges volt az egész, mert a végén Easterby mondta ki mi legyen és teljesen figyelmen kívül hagyta a tanácsadók és Watson véleményét.Ez rendben van, de miért most mondja? Nincs benne az edzői stábban? Vagy csak tavaly volt? Én bírom mindkettőt, de ezt a mostani kifakadást egyikük részéről sem igazán értem, BOB-bal nem volt bajuk? A legszomorúbb az, hogy 3-4 hónapja lehetett tudni, hogy új stáb lesz jövőre, még külön tanácsadó céget is felbéreltek, hogy segítsék a keresést. Erre jött a már évek óta emlegetett GM, most meg ezek a hisztik, meg bennfentes infók... Szörnyű ez a franchise, azt kell, hogy mondjam. De mit várhatunk egy tulajtól, aki szabadjára engedte BOB-ot...Andre Johnson közbeszól.Igaza van.
If I’m @deshaunwatson I will stand my ground. The Texans organization is known for wasting players careers. Since Jack Easterby has walk into the building nothing good has happened in/for the organization and for some reason someone can’t seem to see what’s going on. Pathetic!!!
— Andre Johnson (@johnson80) January 12, 2021
iktriad
samu09
tex
Másfelől pedig nehogy már a rabok irányítsák a börtönt. Az FO úgy van vele mindenki foglalkozzon a saját dolgával. A játékos játszon az FO szerzodtesse a megfelelő edzői stábot.
Amíg meg nem lesz a stáb és nem látjuk mire mennek a pályán úgyse derül ki mi lett volna a jó.
Ez rendben van, de miért most mondja? Nincs benne az edzői stábban? Vagy csak tavaly volt? Én bírom mindkettőt, de ezt a mostani kifakadást egyikük részéről sem igazán értem, BOB-bal nem volt bajuk? A legszomorúbb az, hogy 3-4 hónapja lehetett tudni, hogy új stáb lesz jövőre, még külön tanácsadó céget is felbéreltek, hogy segítsék a keresést. Erre jött a már évek óta emlegetett GM, most meg ezek a hisztik, meg bennfentes infók... Szörnyű ez a franchise, azt kell, hogy mondjam. De mit várhatunk egy tulajtól, aki szabadjára engedte BOB-ot...Andre Johnson közbeszól.Igaza van.
If I’m @deshaunwatson I will stand my ground. The Texans organization is known for wasting players careers. Since Jack Easterby has walk into the building nothing good has happened in/for the organization and for some reason someone can’t seem to see what’s going on. Pathetic!!!
iktriad
samu09
Andre Johnson közbeszól.Igaza van.
iktriad
The #Texans have officially requested an interview with #Chiefs OC Eric Bieniemy, source said. Already a busy candidate, Bieniemy adds another to his list.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 12, 2021
Nem eléggé. Olyan mint Wilson.Marvin Lewis nem néger?Caldwell klaszik magas padló, alacsony plafon edző, hogy ide ilyenre van-e szükség, nem tudom.Mondhatni a néger Marvin Lewis.
empty taxi
Amadeus
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Marvin Lewis nem néger?Caldwell klaszik magas padló, alacsony plafon edző, hogy ide ilyenre van-e szükség, nem tudom.Mondhatni a néger Marvin Lewis.
empty taxi
Amadeus
Madden hates me.
Caldwell klaszik magas padló, alacsony plafon edző, hogy ide ilyenre van-e szükség, nem tudom.Mondhatni a néger Marvin Lewis.
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
Madden hates me.