NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 4 éve
Toto21
5 955
Szívből örülök nektek. Remélem mostantól felfele ível majd a franchise-otok.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 902
tulajdonost nem lehet kirúgni?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
ugyse basszáki ki ezt a faszt...FOGD MEG A SÖRÖM!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Jobb későn, mint soha.Azért jobb lett volna, ha ezt Hopkins eltradelése előtt teszik meg.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Na tessék, csak erre várt mindenki....irány a PO, a fék kiszállt!
több mint 4 éve
végre!!!
több mint 4 éve
Texans fired HC and GM Bill O’Brien, per @DanGrazianoESPN and me.
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
KIBASZTÁK!!!
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
A Miami örülni fog a top 5-ös picknek. Az egész csapat rosszul játszik, Watson is legalább 5 olyan dobást rontott, amit még egy rossz irányítónak is kötelező lenne megdobni. Teljesen érthetetlen hívások egész meccs alatt. Amúgy több értelme lenne Duke-ot kezdetni DJ helyett, mert jobban néz ki mikor ő van fent, csakhát ugye BoB ezt nem játsza meg mert hát milyen jó cserét csinált DJ-vel. És hogy mi lesz úgy, hogy jövőre nincs első 2 körös pickünk, és Fuller, Stills is szabadügynök lesz? Melyiknek fogja megadni a nagy szerződést? Én Hopkinsra szavaztam volna...
BoB-nak mennie kell, és vár a csapatra pár rosszabb év.
több mint 4 éve
Esélyük van. De nem tudom ki merné átvenni a csapatot. Lehet Crennelt odatennék interimnek, de utána mi lesz? Liga utolsó csapat draft pick nélkül. Kemény lesz.Van erre esélyük?Oké,hogy majdnem összejött,viszont nem tudjuk megállítani a futást,nem tudjuk megállítani a passzt,nem tudunk futni és nem tudunk passzolni sem,addig amíg kb veszett helyzetből kéne Watsonnak végig carpe diembe dobni az 50-50 labdákat. Nincs ritmusa a csapatnak egy kalap langyos húsleves az egész. Személy szerint én adnék egy méghosszabb ideig elhúzódó vereségi sorozatot,csakhogy legyen valami változás.Én azt se zárom ki, hogy a játékosok kicsit már arra játszanak, hogy megbuktassák BoBot.
DrChef
samu09
Rolni
több mint 4 éve
Van erre esélyük?Oké,hogy majdnem összejött,viszont nem tudjuk megállítani a futást,nem tudjuk megállítani a passzt,nem tudunk futni és nem tudunk passzolni sem,addig amíg kb veszett helyzetből kéne Watsonnak végig carpe diembe dobni az 50-50 labdákat. Nincs ritmusa a csapatnak egy kalap langyos húsleves az egész. Személy szerint én adnék egy méghosszabb ideig elhúzódó vereségi sorozatot,csakhogy legyen valami változás.Én azt se zárom ki, hogy a játékosok kicsit már arra játszanak, hogy megbuktassák BoBot.
DrChef
samu09
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 4 éve
Oké,hogy majdnem összejött,viszont nem tudjuk megállítani a futást,nem tudjuk megállítani a passzt,nem tudunk futni és nem tudunk passzolni sem,addig amíg kb veszett helyzetből kéne Watsonnak végig carpe diembe dobni az 50-50 labdákat. Nincs ritmusa a csapatnak egy kalap langyos húsleves az egész. Személy szerint én adnék egy méghosszabb ideig elhúzódó vereségi sorozatot,csakhogy legyen valami változás.Én azt se zárom ki, hogy a játékosok kicsit már arra játszanak, hogy megbuktassák BoBot.
DrChef
több mint 4 éve
Oké,hogy majdnem összejött,viszont nem tudjuk megállítani a futást,nem tudjuk megállítani a passzt,nem tudunk futni és nem tudunk passzolni sem,addig amíg kb veszett helyzetből kéne Watsonnak végig carpe diembe dobni az 50-50 labdákat. Nincs ritmusa a csapatnak egy kalap langyos húsleves az egész. Személy szerint én adnék egy méghosszabb ideig elhúzódó vereségi sorozatot,csakhogy legyen valami változás.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 4 éve
Kinek adtátok oda a jövő évi első kört? Na ők most dörzsölik a tenyerüketMiami. És övék a jövő évi 2. körünk is.
Toto21
több mint 4 éve
Toto21
5 955
Kinek adtátok oda a jövő évi első kört? Na ők most dörzsölik a tenyerüket
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Majd ha esetleg lehozzák 50%-osra a szezont, vagy 6-10, 7-9 elmondja, hogy mikor átvette a hívást mennyit javult a játék, és meg is tarthatja a melóját...Lehet látjuk Greenardot is a pályán ma?
több mint 4 éve
Újra oda jutottunk, hogy BoB fogja hívni a playeket 😀Pont írni akartam, hogy eddig bírta hogy ne szóljon bele a playhívásba.
twitter.com/RapSheet/status/1312726465134374913
Olyan hír is kikerült, hogy több Texans játékos is nemtetszését fejezte ki Earl Thomas ellen, úgyhogy biztos nem fog jönni. Helyette jöhet Eric Reid végre...
Merlin85
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Újra oda jutottunk, hogy BoB fogja hívni a playeket 😀twitter.com/RapSheet/status/1312726465134374913
Olyan hír is kikerült, hogy több Texans játékos is nemtetszését fejezte ki Earl Thomas ellen, úgyhogy biztos nem fog jönni. Helyette jöhet Eric Reid végre...
több mint 4 éve
Garrick Jones, a texans korábbi támadó falembere indított egy petíciót, hogy ő legyen a csapat gm-je, mivel be akarja vezetni a győztes kultúrát a csapatnál. 😃 Ha csak ezen múlik én is indítok egy petíciót.
több mint 4 éve
Merlin85
1 407
Vasárnap 1-3-ra javíthat a csapat, 0-4-ről elég nehéz lesz nekik talpra állni szerintem. Elvileg Conley aktiválható lenne, 3 hetet töltött IR-en, de nem hallani felőle semmit. Jobb lenne a secondary tőle. Roby jó volt az első 3 meccsen, az a DPI elég véleményes volt amit fújtak rá, de a másik oldal elég rosszul kezdett, szóval Conley-t gyorsan formába kellene rázni a műtétje után.
OL-ben Fulton-t lecserélném valakire, rosszabb nem nagyon lehet, egyértelműen ő a fal gyenge pontja.
És ne középső futásokat hívjanak állandóan. 80%-ban középső futás volt az eddigi meccseken, mikor a ligaátlag 55%.
De ha olyan rossz lesz a futás elleni védelmünk mint eddig, akkor könnyű dolga lesz a Vikingsnek.
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Nagyon meglepne, ha 7 győzelem összejönne, az AFC legerősebb csapatai, es a South ellen 3 w valószínű beesik, de attól még ez az elmúlt évek leggyengébb Texansa, köszönhetően BOB munkásságának is nagyban. A védelem hiába megy el, ha a támadósor ennyire egyszemélyes ezt szerintem a legtöbb csapat le fogja védekezni, főleg a kreativ playhivassal...
több mint 4 éve
ET nem lesz Texans játékos.
több mint 4 éve
Az a gyanúm, hogy egy 7-9, 8-8-as szezora nem úgy tekint az átlag Texans szurkoló, hogy oké, nem az igazi, de azért rendben van. 😊 Érthető, hogy ha már egyszer összejött egy Watson, végre nem Keenumokat, Malletteket, Osweilereket meg Savage-okat kell nézni, akkor a remények és elvárások is magasabbak.Nah azért értem én, hogy kapja be BoB, menjen innen meg minden. Ebbe maximálisan melletted vagyok. De azért a 3 vereség az AFC 3 legjobb csapata ellen jött össze. A mutatott játék, főleg offense oldalról azért jóval jobb, mint egy 4-12es csapat. 7-9,8-8 simán benne van még, nem csak top csapatok lenne játszik idén a Texans.ó meglepne, ha a kinézőben lévő 4-12 után maradhatna ez a gyökér, remélem nem tévedtem 😀Idén ki fogják rúgni. 8)Ha nem, akkor tévedtél 😊
adam8
empty taxi
adam8
Sixo
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)