Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 5 éve
Nagyon komoly személyi mozgás kellene ha BoB repülne. Ezt nulláról építkező csapatok tennék csak meg, és hiába lenne itt az ideje houstonban is, a mostani játékos állomány nem indokolja hogy mindent elölről kezdjenek (mínusz támadó fal). Plusz nem hiszem hogy a kis McNair alkalmas egy ilyen folyamat menedzselésére.
több mint 5 éve
Mondjuk ennyi erővel a teljes FO cseréje kellene.Nyilván az új GM hozna magával a többi igazgatói pozícióba is új embereket, ez így szokott volt működni.
samu09
Ugye az utóbbi időben népszerű GM jelöltek:
Mike Borgonzi, director of football operations, Chiefs: nyilván adná magát itt Eric Bienemy vagy Dave Toub. A Chiefs FO és coaching staff is adott az utóbbi időben slamdunknak tűnő személyt (Chris Ballard ill. Doug Pederson)
Nick Caserio, VP of player personnel, Patriots: ugye itt JMD adná magát ill. BoB is maradhatna HC szerepkörben, persze a Pats FO-ból kikerülő GM-ek közül talán a legsikeresebb Thomas Dimitroff sosem nyúlt Belichick coaching treehez tartozó edzőhöz.
Ryan Cowden, director of player personnel, Titans: a Super Bowlig jutó Pantherstől igazolt a Titanshez, ahol azóta 3 pozitív szezon jött. Ennek megfelelően neki elég széles a kapcsolati hálója, így van benne fantázia.
Ed Dodds, assistant GM, Colts: John Schneider legjobb scoutja volt állítólag a Seahawksnál, onnan lett Ballard jobbkeze a Coltsnál, ez sem rossz ajánlólevél. Matt Eberflusról is egyre többet pletykálnak mint leendő HC, nem mellesleg az ominózus Kris Richardot is ismeri 😊
Will McClay, assistant director of player personnel, Cowboys: ugye Kellen Moore az új Sean McVay sokak szerint, plusz a Richard-kapcsolat is megvan. Tény, ami tény mióta Stephen Jones a góré Dallasban jó irányba halad a roster menedzsment. McClay maga dolgozott edzőket, pl. 5 évig volt a Dallas Desperados arénacsapatának HC-ja (2006-ban ő lett az Év Edzője az AFL-ben), így nem csak FO tapasztalata van, plusz Texas sem lenne neki újdonság.
George Paton, assistant GM, Vikings: az életrajza gyakorlatilag olyan, mint Ballardé csak más csapatok szereplnek a neve mellett.
Scott Fitterer/Trent Kirchner, co-directors of player personnel, Seahawks: a két manusnak állítólag más és más az erőssége, de a Seahawks FO-ban állítólag igen nagy felelősséget adott nekik Schneider, Fitterernek college, Kirchnernek pedig a profi oldalon.
Jeff Ireland, assistant GM, Saints: bukott, mint Rottenbiller anno mint Phins GM, de tény és való h a Saints az utóbbi években elképesztően jól draftol és Ireland a college scouting igazgató New Orleansban. Egyre többen mondják h Dennis Allennek is járna egy második esély HC-ként és ők ketten 2015 óta kollégák.
Joe Hortiz, director of college scouting, Ravens: 22 éve (!) tagja a Ravens FO-nak, 11 éve ő a college scouting director, jó pár sikert megélt Baltimore-ban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az edző kérdés kapcsán szerintem az is fontos lehet, hogy a Texans valószínűleg még mindig Cesario-ra hajt és vár. Jövő év elejétől szabad, jöhet ide, ha akar. Ennek abból a szempontból lehet jelentősége, hogy nem hiszem, hogy Cesario azzal kezdené, hogy kirakja BoB-ot. Sőt, éppen ellenkezőleg, azzal valószínűleg erősödne BoB pozíciója.Szóval ha várat magára az edzőváltás, akkor lehet, hogy hosszabb ideig is váratni fog magára.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Hát ha BoBot kirúgják akkor a helyére egyből 4 ember kell, HC, GM, OC (Tudom, hogy papíron nem ő az most 😊 ) meg sideline coach vagy mi is volt a neve a csávónak aki lerángatja a pályáról az edzőt 😀Viccet félretéve nagyon sok új ember kell akkor a FO-ba, ha új HC és GM is jön akkor olyan embereket hoznak akikben megbíznak/ismernek
több mint 5 éve
Mondjuk ennyi erővel a teljes FO cseréje kellene.Megtisztelsz. 😊Mindent a battleredről másoltam (fk) és fogalmam sincs ki az a KKKris Richard 😃 plusz annyit írtak hogy defense coordinator.A harmadik Chris Richard a Dallas dcje. Anno ő rakta össze Seattleben a LoBot.Kris (k-val) Richard passing game coordinator és DB-edző a Cowboysban, a DC Rod Marinelli.
samu09
empty taxi
A grammar naziságodon kívül a szakmai véleményedre is kiváncsi lennék.
samu09
Ha tényleg megy BoB, akkor először kompetens GM kéne, utána lehet edzőről tanakodni.
empty taxi
több mint 5 éve
Megtisztelsz. 😊Mindent a battleredről másoltam (fk) és fogalmam sincs ki az a KKKris Richard 😃 plusz annyit írtak hogy defense coordinator.A harmadik Chris Richard a Dallas dcje. Anno ő rakta össze Seattleben a LoBot.Kris (k-val) Richard passing game coordinator és DB-edző a Cowboysban, a DC Rod Marinelli.
samu09
empty taxi
samu09
Ha tényleg megy BoB, akkor először kompetens GM kéne, utána lehet edzőről tanakodni.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Még annak lehet értelme, ha Crennelt nevezik ki hcnak ...Nem. Ennek nincs ertelme. Nem. Nem. NEM!
samu09
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Mindent a battleredről másoltam (fk) és fogalmam sincs ki az a KKKris Richard 😃 plusz annyit írtak hogy defense coordinator.A harmadik Chris Richard a Dallas dcje. Anno ő rakta össze Seattleben a LoBot.Kris (k-val) Richard passing game coordinator és DB-edző a Cowboysban, a DC Rod Marinelli.
samu09
empty taxi
több mint 5 éve
A harmadik Chris Richard a Dallas dcje. Anno ő rakta össze Seattleben a LoBot.Kris (k-val) Richard passing game coordinator és DB-edző a Cowboysban, a DC Rod Marinelli.
samu09
Madden hates me.
több mint 5 éve
Pár napja egy houstoni oldal felrakott egy cikket, kik az esélyesek BoB helyére mert már nagyon kifelé áll a szekere. Első helyre Lincoln Riley, az Oklahoma főedzője került, aki a battleredblog szerint “qb whisperer”. Mikor legutoljára qb guru hct igazoltak 23 irányító volt kezdő és csak négy év után találta meg az irányítóját. Nem biztos hogy kell még egy ilyen. Akkor se ha alatta lett 1/1es kétszer egymás után az Oklahoma aktuális kezdője és Hurts is elég pofásan néz ki. A második Eric Bieniemy, a chiefs ocja. Szép dolgokat mutatott Mahomesszal, ráadásul nem a konzervatív playbookjáról híres.
A harmadik Chris Richard a Dallas dcje. Anno ő rakta össze Seattleben a LoBot.
Megemlítik még Jim Harbought akinek nem jött össze az egyetemi kaland, és Kellen Mooret.
A felsorolásból nekem Richards tetszik. Nem volt még védelmis hcja a csapatnak.
Ha rajtam múlna, most már nem küldeném el BoBot. Egye meg amit kifőzött. Ha januárban kivágják, még elviszi valamelyik csapat ocnek vagy egyetemi hcnek. De ha két év múlva repül senki nem fogja megkeresni max valami asszisztens lesz egyetemen ott meg újra kell kezdenie az egészet.
A másik oldala a dolognak, hogy ki akarna egy olyan csapathoz menni, ahol két évig nem tud top játékosokat választani. Csak valami túlbuzgó kezdő jelentkezne aki azt hiszi megváltja a világot és ugyanaz lesz a helyzet mint BoBal.
Még annak lehet értelme, ha Crennelt nevezik ki hcnak és hoznak egy értelmes oct akire rábízzák a teljes offenset.
Szerintem BoBot akkor lehetett volna legkésőbb elküldeni mikor befürödtek a drafttal. Így nehéz lesz utódot találni.
több mint 5 éve
Watson úgy tűnik úgy döntött, hogy nem elégszik meg egy alkalommal, teljes ingyen kurzust tart a médiának. Itt az eheti előadása. 😊Legalább nem a sablon válaszokat adja mint az edzője.
twitter.com/aaronjreiss/status/1180955848220270592
peterk2005
több mint 5 éve
Watson úgy tűnik úgy döntött, hogy nem elégszik meg egy alkalommal, teljes ingyen kurzust tart a médiának. Itt az eheti előadása. 😊twitter.com/aaronjreiss/status/1180955848220270592
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Nem is emlékszem mikor szereztek utoljára 40+ pontot. Nem kell túlreagálni ezt a meccset. Örüljünk neki, és reméljük hogy Watson nem követi tovább a sormintát😃A fal is kezdhetne egy sormintát, azzal hogy így megvédi. 😊
samu09
több mint 5 éve
Nem is emlékszem mikor szereztek utoljára 40+ pontot. Nem kell túlreagálni ezt a meccset. Örüljünk neki, és reméljük hogy Watson nem követi tovább a sormintát😃
több mint 5 éve
Hátőőő... gratula 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Ma a Falcons ellen játszik a csapat, az internet szerint megint 3 pontos Texans győzelem van kilátásban, mint múlt héten... Ha követjük a sormintát akkor most Watsonnak megint jó napja lesz és 350 yardot passzol majd legalább 😀Hét közben belefutottam egy cikkbe amiben Coutee azt mondta, hogy újra 100%-os és nagyobb szerepet kap , szóval mégis csak volt vmi sérülés, ami hátráltatta. Ez jó hír mert Stills kérdéses, hogy játszik-e, ahogy Gipson és Johnson is. Na nemsokára kiderül!
GO Texans!
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Pár roster változás:www.houstontexans.com/news/texans-sign-s-mike-adams-waive-te-jerell-adams?fbclid=IwAR0dj-ZB12hTY-fFX7knYsEy_NOPOos5Byj0fNosWM7IEz4L7wWyRfRaH9k
több mint 5 éve
Másokkal ellentétben én kedvelem BoB-ot, de lassan tényleg kiássa a saját sírját. Például nem igaz, hogy nem tud egy olyan meccset lehozni, ahol nem csinálna valami időkérési hibát, néha meccsenként többet is. A másik, hogyha nem jönnek a nagy playek, akkor olyan szinten szenved ez az offense...hol van a pörgős rövid /közép passzos játék, ami hatásos lehet egy ilyen agresszív védelem ellen? Nem igaz, hogy csak úgy tudunk játszani, hogy Watsonnak 3-4 másodpercet kell(ene) ülnie a zsebben, mire történik valami. Azt a trükkös playt meg hagyjuk is: végre van egy kis momentuma az offensenek, erre ilyen butaságot hívni a red zoneban...mi lenne, ha először tudnánk valami konzisztens támadó játékot mutatni, mielőtt rámennénk az ilyen "trükkös" playekre?
A másik, Watson. Azt hiszem a sok ütés, amit eddig beszedett, kezdi éreztetni a hatását. Sokszor a snap után szinte azonnal kereste a menekülő utat, aztán vagy sikerült valamit impromizálnia vagy nem. Nfl-ben ez hosszú távon nem működik (vagy max. csak gyenge védelmek ellen).
Szerkesztette: DC
több mint 5 éve
twitter.com/RandleRant/status/1178494320216858624Hozzáteszem, hogy a legnagyvonalúbb az egészben az volt, hogy mindehhez kell egy fal is, és egy rossz szava nem volt rájuk. 😊
Black_Adder
több mint 5 éve
Defense egyébként kihozza amit lehet,nem fáradtak el a végére se szerintem. 3 kierőszakolt fumble,stabil védekezés. Mccaffreyt korlátolták. Egy Elite corner hiányzik nekem.Roderick Johnsont miért jegelik?
Offense katasztrófa. O-Line összeesik,Watsonnak semmi ideje nincs,se pedig a wr-oknak elszakadni. Fairbain kihagyott egy rúgást,mellé az a Hopkins Td. Amikor tökösnek kéne lenni,O'Brien nem az,amikor meg nem kell akkor az. Egyértelmű Mccaffrey elkapásra zászlót dob és 4 perccel a vége előtt nincs időkérésünk. Szomi. Pedig hozható meccs volt.
DrChef
Amikor beállt inkább felfelé lógott ki.
több mint 5 éve
twitter.com/RandleRant/status/1178494320216858624
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
A védelemben az nem tetszik ahogy zónáznak, igen már évek óta kellene egy jó CB, Bouye-t kellett volna akkor megfizetni és nem egy csoportriválishoz engedni, és J-Jo-t elküldeni. Majd FA-ról szerzünk jövőre 😀Watsonnál meg ezt nem értem, most minden 350 passzolt yardos meccs után fog hozni egy 120 yardosat, mert most ezt a mintát mutatja 😀 Jó volt olyan dobása ami centiken múlt, hogy nagy játék legyen de ilyen elkapó szekcióval nem 120 yardos meccseket kellene hozni.
Ja és több Coutee-t akarok látni, ha már egészséges...
több mint 5 éve
Defense egyébként kihozza amit lehet,nem fáradtak el a végére se szerintem. 3 kierőszakolt fumble,stabil védekezés. Mccaffreyt korlátolták. Egy Elite corner hiányzik nekem.Offense katasztrófa. O-Line összeesik,Watsonnak semmi ideje nincs,se pedig a wr-oknak elszakadni. Fairbain kihagyott egy rúgást,mellé az a Hopkins Td. Amikor tökösnek kéne lenni,O'Brien nem az,amikor meg nem kell akkor az. Egyértelmű Mccaffrey elkapásra zászlót dob és 4 perccel a vége előtt nincs időkérésünk. Szomi. Pedig hozható meccs volt.
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Ha minden jó meccs után ilyen szarul játszik Watson, akkor inkább játszon átlagosan, de nyerjen a csapat, ezt a meccset hozni kellett volna.
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
A mai meccsen 3-4 pontos Texans győzelmet jósolnak amelyik oldalakat néztem. Azért kíváncsi leszek; a Panthers védelme a 4ik helyen áll egyelőre, nem lesz könnyű dolga Watsonnak, ha megint nem megy majd a futás mint múlt héten. A másik oldalon meg megint megégethetik a secondarynkat...