Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Én nem lepődnék meg ha nyomna egy Luck-ot. Sérülés-Fájdalom-Rehab... Ráadásul ezek súlyos sérülések, komoly fájdalmak és nagy kihagyások.. Anyagi biztonság élete hátralevő részében biztosítva van, és nála is lassan elkezdődik a családalapítás fejezet. Komoly kérdés, hogy megéri-e már.Mint csoport rivális valahol örülnék ennek a forgatókönyvnek, mint NFL szurkoló borzasztó csalódott lennék.
több mint 5 éve
Azért jutott eszembe mert már volt arra utalása régebben is, hogy nehéz újrakezdeni a súlyos sérülései után és nem biztos, hogy akarja. De legyen igazatok, jöjjön vissza és csináljon végig egy teljes évet.Nem latom az okat, miert vonuljon vissza. Tobb sulyos serules utan brutalis foemaban tert vissza, tavaly zuzott, iden is egeszen idaig.Azt a season overből én is kikövetkeztettem. Az érdekelt, hogy az itteni szurkolók szerint mennyi kell még ahhoz neki, hogy visszavonuljon.Idén már nem.www.instagram.com/p/B4JDzepgzss/?hl=huVisszatér még?
steelwolf
Matthew99
iktriad
Matthew99
Watt nem Gronkowski, hogy megunja, hogy szetverik, neki ez a jatek a szenvedelye. Visszajon jovore, szerintem nem kerdes.
Stez
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Nem latom az okat, miert vonuljon vissza. Tobb sulyos serules utan brutalis foemaban tert vissza, tavaly zuzott, iden is egeszen idaig.Azt a season overből én is kikövetkeztettem. Az érdekelt, hogy az itteni szurkolók szerint mennyi kell még ahhoz neki, hogy visszavonuljon.Idén már nem.www.instagram.com/p/B4JDzepgzss/?hl=huVisszatér még?
steelwolf
Matthew99
iktriad
Matthew99
Watt nem Gronkowski, hogy megunja, hogy szetverik, neki ez a jatek a szenvedelye. Visszajon jovore, szerintem nem kerdes.
több mint 5 éve
Szerintem még visszajön.Azt a season overből én is kikövetkeztettem. Az érdekelt, hogy az itteni szurkolók szerint mennyi kell még ahhoz neki, hogy visszavonuljon.Idén már nem.www.instagram.com/p/B4JDzepgzss/?hl=huVisszatér még?
steelwolf
Matthew99
iktriad
Matthew99
több mint 5 éve
Azt a season overből én is kikövetkeztettem. Az érdekelt, hogy az itteni szurkolók szerint mennyi kell még ahhoz neki, hogy visszavonuljon.Idén már nem.www.instagram.com/p/B4JDzepgzss/?hl=huVisszatér még?
steelwolf
Matthew99
iktriad
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Idén már nem.www.instagram.com/p/B4JDzepgzss/?hl=huVisszatér még?
steelwolf
Matthew99
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/B4JDzepgzss/?hl=huVisszatér még?
steelwolf
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
Ma a Raiders ellen játszik a csapat és az egész kezdő seconderynek Reid kivételével kérdéses a játéka. Kíváncsi vagyok Conley játszani fog-e már? Megint azon fog eldőlni a meccs, hogy Watson melyik formáját mutatja, de a sorminta alapján most 2 győztes meccset kell hoznia 😊
több mint 5 éve
Sziasztok!Eladó 2 db Texans - Jacksonville jegy a jövő heti 14:30-as Londoni meccsre.
124-es block 80 ezer a 2 db (kicsit több, mint a névértéke, de én viagogo-n még többet fizettem érte).
Ok: nem rég vettem meg az első lakásomat, és most a repjeggyel együtt elég luxus lenne az út.
Szerkesztette: DC
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Csóri gyerek. A tehetsége alapján akár Hopkinshoz hasonló karrierje is lehetne, ha nem lenne ennyire üvegből.ha nem lenne ennyire kő ostoba ehhez a játékhoz.
peterk2005
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Merlin85
1 407
fuzovelkifele.com/2019/10/a-texans-megszerezte-gareon-conley-t/Na erre kíváncsi leszek 😀 mondtam, hogy az utcáról hívnak be valakit... megnézzük mennyire fekszik neki a man coverage, mert a Texans zónázása amúgy is harmatgyenge volt eddig a szezonban...
több mint 5 éve
Csóri gyerek. A tehetsége alapján akár Hopkinshoz hasonló karrierje is lehetne, ha nem lenne ennyire üvegből.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Fuller úgy tűnik kényszer pihenőre megy egy időre.twitter.com/RapSheet/status/1186321523289841664
több mint 5 éve
Számomra inkább Crennel borzasztó nagy csalódás.Eljárt felette az idő, már évek óta nem az a nagy zsugás aki valamikor volt.
gordon
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
5-6-7 év múlva lesz érdekes kikre fog építeni a csapat, ha a következő két év pikkjei el lettek adva.Nem egy, nem két csapat van a ligában akik több évnyi draftot dobhatnak a kukába, Tunsil pedig stabilitást hozott az O falba.
samu09
Helm írta a trade után, hogy BoB nem hülye , az origót keresi a falba. Úgy néz ki, hogy megtalálta.
Számomra inkább Crennel borzasztó nagy csalódás.
több mint 5 éve
5-6-7 év múlva lesz érdekes kikre fog építeni a csapat, ha a következő két év pikkjei el lettek adva.Majd tradeltek játékost a 8-9-10 év múlva esetékes pickekért.
samu09
több mint 5 éve
5-6-7 év múlva lesz érdekes kikre fog építeni a csapat, ha a következő két év pikkjei el lettek adva.UDFA-k és olcsó veteránok + 1-2 nagyobb igazolás.
samu09
több mint 5 éve
5-6-7 év múlva lesz érdekes kikre fog építeni a csapat, ha a következő két év pikkjei el lettek adva.
több mint 5 éve
Hát úgy volt vele BoB papa, hogy nem szeretne a jövő évi draftra felkészülni, no picks no problem.Beragadt a panikgomb. Nincs mit tenni olyankor.
Sixo
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Hát úgy volt vele BoB papa, hogy nem szeretne a jövő évi draftra felkészülni, no picks no problem.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Gareon Conley CB érkezik a Raiders-től egy 3. körös pickért cserébe.
több mint 5 éve
Én addig bírtam nézni a meccset, amíg egy harmadik és 35re kaptunk egy defensive holding büntetést ismét, és a Colts first downhoz jutott ismét. Akkor éreztem, hogy aznap mi nem nyerhetünk, és egyébként is baromira unom, hogy minden meccs szét van fújva, és meccsek dölnek ezen, és utána próbálnak magyarázkodni. Nálam kezd a nézhetetetlenség kategóriába esni az egész.