Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 5 éve
Merlin85 Houston Texans 1 407
Egy cikkből kiragadva:
"A CBS insiderétől azt is megtudtuk, hogy Nick Caseiro továbbra is Houstonba tart a szezon után."

Ha ez igaz, akkor BoB-ot jövőre is csodálhatjuk majd, mert úgy tuti nem rúgják ki.
Amúgy lassan az utcáról kell behívni CB-et, mert mindenki lesérül a csapatban. Pedig a futást jól megfogták, de nem is volt rá szükségük, mert akárkinek passzolhattak akinek csak akartak. A túl sok büntetéssel meg kezdeni kellene már valamit.

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha majd valaki rájött hogy BoB mit akart a végén pontosan az majd írja meg plz.
LanceVance
Zoli elmondta: elmenedzselte a végét. Elpazarolt feleslegesen 1 időkérést és 10-15 másodpercet. Hibák előfordulnak, de nem jó, ha azok az oldalvonalról jönnek.

Jó meccs volt ez, mindkét csapat alapvetően jól játszott. A Colts volt összességében picit jobb (és talán szerencsésebb), de hibáztunk annyit a fumble-vel és a meccs végi óvatoskodással, hogy megadjuk az esélyt. Nem sikerült vele élni, előfordul. A Colts topicba azt írtam, hogy szerintem az AFC pillanatnyilag 2. legjobb csapatát győztük le, ami a Ravens impresszív seattle-i győzelme után sem változott. Majd meglátjuk, hogy mi lesz a Chiefs-el ha felépülnek a sérültek, de egyelőre a Pats-en kívül nem látok az AFC-ben csapatot, aki ellen ne úgy mehetnétek fel minden héten, hogy bőőven képes nyerni a csapat.

Watson egyébként szerintem jól játszott, bár az első INT azért teljesen az övé volt. Mostanában már leszokott arról, hogy ilyeneket dobjon, egyszer-egyszer meg a legjobbak is hibáznak. A védelem (a Texans védelem) nekem a körülményekhez képest tetszett, főleg futás ellen. Watt meg kb. azt csinált a falunk jobb oldalával amit akart, de hát ezért J.J. A secondary-n meglátszott, hogy vannak hiányzók, lényegében ezt sikerült kihasználnunk.

Gyors felépülést kívánok a sérülteknek! A csoportban semmi nem dőlt még el (én még a Jagst sőt a Titanst sem írom le, nincs akkora különbség a csapatok között, hogy bárkit le lehetne írni). Találkozunk úgy 1 hónap múlva a csütörtök esti meccsen. 😊 Akármennyire is jól szokott menni ellenetek az NRG stadionban, ez a csapat azért más, mint Luckkal, szóval nehéz dolgunk lesz ott nagyon.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
tex 151
LanceVance
edzőváltást
Sixo
Mikor a végén? A safety-vel? Gondolom annyit, hogy úgyis TD kellett volna, ha a safety miatt kap 2 pontot a Colts, akkor a kick-off után a saját 25 yard körülről jöhet majd. Egyébként talán a Colts 40 yardjára lehetett volna puntolni, de inkább félpálya vagy a saját 45 yard lett volna a reális, onnan meg akár egy Colts FG is veszély lett volna - nem is beszélve arról, hogy a kiszorított helyzet miatt még egy blokkolt puntnak is volt esélye.
Ha az időkérés a kérdés 2:30 körül, azt én soha nem értem, mert legtöbbször ugyanezt csinálják az edzők. Szeirntem jobb, ha 2 percnél puntol az ellenfél, mint így, kb 1:45-kor jön a punt, de tényleg az esetek nagy számában a 2 percen belül szokták az időket kikérni. Ha 2:30-nál kikérte volna a másodikat, akkor kb. 2:15-nél lehetett volna a harmadikat kikérni és 2 percnél állt volna meg az óra és jött volna a punt.
Nem tudom, hogy tudtam-e segíteni.
Ami sokkal rosszabb volt (amit már írtatok is), hogy biztosan volt legalább 3 olyan 3&10+ eset a Colt részéről, amiből holding/roughing és automatic 1st down lett - ilyet nem lehet csinálni senki ellen sem. A red zone offense gyengélkedése pedig csak hab volt a tortán.
Ettől még bármi lehet a szezon végén, most 2 jó meccs után jött egy rossz, ráadásul mindhárom vesztes meccsnél még így is volt esély a győzelemre. Ez alapján biztató az eddigi eredmény. A védelem és a secondary viszont elég ramaty, amin a sok sérülés sem segít. A PO-ban szerintem ez nem sokat ér és addig még el is kellene jutni...
több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
LanceVance
edzőváltást

több mint 5 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387

több mint 5 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 380
Elég keserű egy meccs volt ez. Verhető ellenfél,akik hagyták,hogy visszajöjjünk a meccsbe,mi meg ahol és amikor csak lehet tökön szúrjuk magunkat. 3rd downos szitukban 7,2 volt az átlag a Coltsnak,ebből valami 13/8-at megcsinált. Ebből 5-öt szabálytalanság miatt.
A Secondaryn nagyon látszott a foltozás és a meccsen mégtöbben estek ki onnan. Sokszor olyan üresen maradtak elkapók. és volt,hogy Hilton körül nem volt senki. Akárhogy is az első számú elkapó körül 10 négyzetméteres körzetben senki az poén.
Tunsil meg kezdhetne valamit a playbookkal.
A sérülések miatt még szomorúbb. Gaines,Jojo,Gibson,Fuller......................

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
A holnapi Colts elleni meccsen kérdéses J-Jo, Roby és Gipson játéka is. Remélem valamelyikük vállalja a játékot, mert így elég karcsú lenne a secondary. Ha nem tudják levédekezni Hiltont és Ebront, akkor megint hosszú napja lesz a védelemnek. Remélem Mack futásait meg tudják majd fogni, és akkor nagyobb esély lesz a győzelemre. Ha csoportgyőzelmet akarnak, akkor ezt a meccset mindenképp hozni kell.
Merlin85
A lényeg hogy több pontot szerezzenek mint a Colts 😃
több mint 5 éve
A holnapi Colts elleni meccsen kérdéses J-Jo, Roby és Gipson játéka is. Remélem valamelyikük vállalja a játékot, mert így elég karcsú lenne a secondary. Ha nem tudják levédekezni Hiltont és Ebront, akkor megint hosszú napja lesz a védelemnek. Remélem Mack futásait meg tudják majd fogni, és akkor nagyobb esély lesz a győzelemre. Ha csoportgyőzelmet akarnak, akkor ezt a meccset mindenképp hozni kell.

több mint 5 éve
Kis elemzés Tunsil-ról, aki jelenlegi állás szerint az egyik legjobb LT a ligában.

www.facebook.com/NFL/videos/3035076409840897/

több mint 5 éve
Tegnap feladták DHL-el a meccsjegyeimet! 😊 Már csak a repülőjegy mizériát kellene elintéznem 😀

több mint 5 éve

Off. Haverom most jött meg Ámerikásból és egy ilyet hozott ajándékba, lesz miben menni a kandalóba 😀

több mint 5 éve
Howard MCL húzódás miatt pár hetet ki fog hagyni.
több mint 5 éve
A meccs nagyon jó volt. O-line 2 gyenge pass rush csapat ellen engedett 0 sacket, de ez is nagy szó a tavalyi falhoz képest. Épp összeálltak egy jó egységgé, mikor lesérül Tytus Howard, ahogy néztem nem nagyon fog már a szezonban játszani, bár még nem láttam semmi hírt róla. A Colts meccsből tanulva rakták össze ezt a game planet, Mahomesot minél többet a pálya mellett tartani, ez azért sikerült mert nagyon jól működött a futás és mert Watson végre nem csak a hosszú passzokat kereste, hanem szinte csak rövid passzokkal operáltak. TE játék is végre meghatározó lett a csapatnál. Ami nem tetszett az az elejtett passzok amit már mások is említettek, pont nagy játékok lehetettek volna.
Remélem Roby sérülése nem komoly, mert tényleg nem lesz már bevethető CB a csapatnál. Az újonc CB Lonnie Johnson is jobban játszott, kell neki a sikerélmény, szerintem nem lesz egy rossz corner belőle.
Fairbairn remélem összeszedi magát, legtöbb extra pontot hagyta ki eddig a ligában, FG-t is kihagyott, mondjuk az nem csak az ő hibája volt. De remélem nem rúgják ki, mert nem nincs a piacon jó rugó.
Mathieu-val semmi bajom nincs, követem minden játékos tevékenységét aki a Texansnál játszott, meg tetszik is ahogy játszik, de nagyon nem tetszett, ahogy keménykedett meg beszólt több játékosunknak.
A sorsdöntőnek mondható meccs a következő lesz a Colts ellen.

több mint 5 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 380
Ha azon múlik a győzelem,hogy bedobom a törölközőt 10-0 után,akkor megteszem bármikor.
Elég döcögős első két drive,viszont utána elkezdtek ülni a futások,viccen kívül okos play hívások,néha tökösek. Gyorsan jönnek ki a labdák Watsontól,ha pedig nem,akkor van ideje kihasználni mobilitását és ami miatt Watson Watson.
Tetszett a futó kettős. Valami 6 yardos átlagunk volt a végére. Megettük a földön a Chiefs.
O-Line is teljesen vállalható volt sőt. Sackelték Watsont? Ha nem akkor sorozatban második meccse sack nélkül. Nem sok ilyen volt,de lehetne ezt tartani 😀
Reader középen nagyon nagyot brusztol,öli a futást és pass rushban is ügyes.

Két dolog ami kevésbé pozitív:
Fuller eleljtett labdái. Kb a kezében maradt száz yard,2 TD.
Sérülések. Cornerben így is véknyak.

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 5 éve
Nem menekültök meg Bobtól 😊
dande
Hát nem😅
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Voltak itt hibak minden iranybol. Buntik, ervenytelen elkapo, ervenytelen jatekos, kihagyott FG, XP, labdavesztesek.
Mindamellett jo mecs volt. Gratulalok, megerdemelten nyert a Texans!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem menekültök meg Bobtól 😊
több mint 5 éve
Hát ez igazi férfimunka volt, szép volt fiúk!!!

több mint 5 éve
Ma a Chiefs ellen játszik a csapat. Hill aktív lesz, ugyhogy nagyon sok passzolt yardra számítok a KC-től. Remélem Watson most már nem követi a sormintámat 😀 és a Texans is sok yardot és TD-t pakol ma a táblára. Több futásra számítok a Texanstól, de ha nem fog menni, akkor bajban lehetünk. Az biztos, hogy a secondarynek nagyon nehéz napja lesz, és szép hosszú passzokat fognak benyelni...

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hopkinsszal mi a tök van?Cruyffista
Egészséges Fuller és Cutie van. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Hopkinsszal mi a tök van? Minek köszönhető számokban ez a visszaesés az előző szezonhoz képest? Szezon elején még arról beszélt, hogy 2000 elkapott yardot szeretne hozni.
Cruyffista
Ugy ertette, karrierje soran.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Hopkinsszal mi a tök van? Minek köszönhető számokban ez a visszaesés az előző szezonhoz képest? Szezon elején még arról beszélt, hogy 2000 elkapott yardot szeretne hozni.
több mint 5 éve
Az elmúlt 5 hét pff értékelései szerint DJ Reader a legmagasabb osztályzatot kapta a belső védőfalemberek között. Elég alulértékelt az ember.
samu09
Ha övé a legmagasabb grade, akkor csak túlértékelt lehet, nem? 😊
somoskovig
Alulértékelt mert a kutya nem beszélt róla eddig.
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Az elmúlt 5 hét pff értékelései szerint DJ Reader a legmagasabb osztályzatot kapta a belső védőfalemberek között. Elég alulértékelt az ember.
samu09
Ha övé a legmagasabb grade, akkor csak túlértékelt lehet, nem? 😊

több mint 5 éve